astropedia.gr

Αριθμός Εξέλιξης: Δίνει τη δύναμη να γίνεις αυτό που είσαι!

Αριθμός Εξέλιξης: Δίνει τη δύναμη να γίνεις αυτό που είσαι!
Ο αριθμός της Εξέλιξης ή της Ανάπτυξης όπως προτιμούν κάποιοι αριθμολόγοι να τον αναφέρουν βρίσκεται από το άθροισμα των γραμμάτων του βαφτιστικού μόνο ονόματος (χωρίς το επίθετο) και την αναγωγή του σε μονοψήφιο αριθμό αφού πρώτα βεβαίως γίνει η μετατροπή των γραμμάτων σε αριθμούς.

Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη μετατροπή αυτή.

1
2
3
4 5
6
7 8 9
Α
Ι
Ρ
Β
Κ
Σ
Γ
Λ
Τ
Δ
Μ
Υ
Ε
Ν
Φ

Ξ
 Χ
Ζ
Ο
Ψ
Η
Π
Ω
Θ


       

Ο αριθμός Εξέλιξης περιγράφει την ενέργεια που δείχνει το δρόμο στο άτομο ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Δείχνει τι πρέπει να προσέξει κάποιος και πώς θα μπορούσε η ζωή του να αλλάξει, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

Παράδειγμα:


Αριθμός Εξέλιξης 1
Θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε εξαρτημένοι από πρόσωπα και καταστάσεις με υλικό ή/και συναισθηματικό τρόπο αλλά να κινείστε ανεξάρτητα και αυτόνομα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και σε καμία περίπτωση η ανεξαρτησία και η δυναμικότητα δε σημαίνει επικυριαρχία επάνω στην ατομικότητα του άλλου και περιορισμό του. Πέρα από αυτό που θα πρέπει να το προσέξετε όμως σοβαρά, θα πρέπει να δώσετε βάση κυρίως μέχρι τα 30 χρόνια σας να μην συμφωνήσετε σε πράγματα που περιορίζουν την ελευθερία των κινήσεών σας.

Αριθμός Εξέλιξης 2

Θα πρέπει να μάθετε να ενδιαφέρεστε και να φροντίζετε τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο τις δικές σας. Θα πρέπει επίσης να εκφράζεστε πιο ανοιχτά όσο αφορά το πώς αισθάνεστε, τι σκέπτεστε και τι επιθυμείτε. Η τάση που έχετε και που θα πρέπει να καταπολεμήσετε είναι να κλείνεστε στον εαυτό σας και να απομονώνεστε. Μπορεί μερικές φορές οι προσπάθειές σας και η βοήθεια που προσφέρετε να μην είναι εμφανείς αλλά αυτό μπορεί να οφείλετε στο ότι δεν προβάλετε αρκετά τον εαυτό σας και τη δράση σας.

Αριθμός Εξέλιξης 3 

Πρέπει να είστε ανοιχτός προς τους ανθρώπους και να μη φοβάστε να τους πλησιάσετε γιατί ίσως σας απορρίψουν και ίσως πληγωθείτε. Πρέπει να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κομμάτι αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσέξετε να μην το παρακάνετε σε απολαύσεις και με τον ενθουσιασμό σας. Να φροντίσετε να έχετε έναν σκοπό κάθε φορά και να κάνετε πράγματα που σας κάνουν πιο δημιουργικούς.

Αριθμός Εξέλιξης 4
Θα πρέπει να καλλιεργήσετε την υπομονή σας και την αίσθηση της προσφοράς και της χρησιμότητας. Θα σας βοηθήσει να μάθετε να λειτουργείτε μέσα σε όρια και να βρίσκετε τρόπους να κατανοείτε ότι μερικές φορές πρέπει κάποια πράγματα να γίνουν όσο και αν δεν είναι ευχάριστα. Πρέπει να μάθετε να είστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί και να βρίσκετε χαρά σε αυτό.

Αριθμός Εξέλιξης 5 
Θα πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί όταν κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Μια αλλαγή είναι μια ευκαιρία άντλησης εμπειρίας για εσάς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό να κάνετε αλλαγές για τις αλλαγές. Θα πρέπει επίσης να έχετε υπόψη ότι οι απολαύσεις της ζωής δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα κομμάτι μόνο της συνολικής σας εμπειρίας. Να είστε περισσότερο πνευματικοί άνθρωποι, όχι αμπελοφιλόσοφοι, αλλά επιστήμονες.

Αριθμός Εξέλιξης 6

Πρέπει να μάθετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους ανθρώπους γύρω σας, να είστε ευγενικοί μέσα από την ψυχή σας και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας φέρνει η ζωή χωρίς φόβο και χωρίς να δυσανασχετείτε. Επίσης πρέπει να μάθετε να δέχεστε την αγάπη γιατί αν δε μπορέσετε να τη δεχτείτε με οποιαδήποτε μορφή της, τότε μπορεί να δημιουργηθούν πολλές ψυχοσωματικές ανωμαλίες.

Αριθμός Εξέλιξης 7 
Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε και να ακολουθείτε το δρόμο που σας δείχνει η διαίσθησή σας. Να μη χάνετε την πίστη σας σε κάτι ανώτερο και λιγότερο υλικό και να μάθετε να χρησιμοποιείτε το χρήμα και τα υλικά αγαθά σαν κάτι που είναι καλό και να μην τα απαξιώνετε, γιατί αυτά είναι το μέσον για να καταφέρετε πολλά πνευματικά επιτεύγματα.

Αριθμός Εξέλιξης 8 

Θα πρέπει να μάθετε να έχετε μια καλύτερη σχέση με τα χρήματα και γενικά τα υλικά αγαθά. Να μη σας ρουφάνε και να μην τα ρουφάτε. Καλύτερη διαχείριση των χρημάτων και της περιουσίας σας, να μην περιφρονείτε τη δύναμη που δίνει το χρήμα στους ανθρώπους και να μην πιέζεστε και αγχώνεστε γιατί έτσι μπορεί και να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από τα απαραίτητα.

Αριθμός Εξέλιξης 9 
Θα πρέπει να μάθετε να προσφέρετε και να δίνετε από τον εαυτό σας. Και μάλιστα αυτό δε θα πρέπει να το κάνετε περιμένοντας κάποιο είδος ανταμοιβής από αυτόν στον οποίο δίνετε αλλά να το κάνετε μέσα από την καρδιά σας και με όλη σας την ψυχή. Θα είστε περισσότερο ευτυχισμένοι αν οι ανάγκες σας είναι αυτό που έχουν ανάγκη οι άλλοι.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter