astropedia.gr

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 26/12 έως 1/1/2017

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 26/12 έως 1/1/2017
Νέα ξεκινήματα με αφοσίωση και ρεαλισμό στις σχέσεις.
Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές επιρροές στα αισθηματικά σου από την Αθηνά Δούκα


Λίγο, πριν από το τέλος της χρονιάς, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 29 Δεκεμβρίου, έρχεται να μας προετοιμάσει, για νέα ξεκινήματα στις σχέσεις, που τα αποτελέσματα τους, θα μπορέσουμε να τα αντιληφθούμε στην νέα χρονιά που αρχίζει. Η ενέργεια του κρόνιου Αιγόκερω έχει να μας μάθει να έχουμε υπομονή, πίστη, συνέπεια, αφοσίωση, πρακτικότητα και αυτοέλεγχο στον τρόπο που εκδηλώνουμε τις ανάγκες μας στις σχέσεις μας. Επιθυμούμε να έχουμε οριοθετημένες σχέσεις που θα έχουν συναισθηματική απόσταση και θα χαρακτηρίζονται από λογική και ρεαλισμό χωρίς να αποφεύγουμε να εκδηλώνουμε την αγάπη μας.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο επιθυμεί σχέσεις που να υπάρχουν η ελευθερία, διάχυτη φιλικότητα. Προσπαθεί να μας μάθει να αγαπάμε με ανιδιοτέλεια χωρίς κτητικότητα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό συμβάλουν και βελτιώνουν την εξέλιξή μας μέσα από τις σχέσεις με τις ευκαιρίες που προσφέρουν ενώ η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό προβάλει την ανάγκη για αλλαγές με μεγαλύτερη ελευθερία.


Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο, στον ενδέκατο ηλιακό οίκο των φίλων, σου δημιουργεί μεγάλη κοινωνικότητα και εκφράζεσαι με αυτοπεποίθηση. Έχεις αισιόδοξη διάθεση και εξωτερικεύεις συναισθήματα χαράς στις φιλικές και αισθηματικές σου σχέσεις. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Τοξότη και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το ζώδιο σου να κορυφώνονται στις 25 του μήνα, αποκτάς δυναμισμό και θετική διάθεση και έχεις τον ενθουσιασμό να ανοιχτείς σε νέες ερωτικές κατακτήσεις.

Έχεις δυνατότητες να ανανεώσεις σχέσεις που ήδη έχεις αλλά και να βάλεις την αισθηματική σου ζωή σε νέες βάσεις ώστε να αισθανθείς πιο κοντά στις δυνατές σου επιθυμίες. Στις 26 του μήνα η αντίθεση του Δία από τον έβδομο ηλιακό οίκο των σχέσεων σου με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, διεγείρει την αντισυμβατική συμπεριφορά σου και προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις σου.  Η πίεση που νιώθεις καλό είναι να μην εκφραστεί με ξαφνικά ξεσπάσματα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις εντάσεις και να συνεργαστείς αρμονικά για το μέλλον της σχέσης σου.

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 του μήνα, με την στενή παρουσία του ανάδρομου Ερμή που κάνει διέλευση από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, εντείνει τις προσωπικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Επιθυμείς να εξελιχθείς και να αναγνωριστείς επαγγελματικά αλλά η πρόκληση είναι να καταφέρεις να διατηρήσεις ανοιχτή την επικοινωνία και το ενδιαφέρον στις σχέσεις σου.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Η χρονιά που τελειώνει σε βρίσκει συμφιλιωμένο με τις σταθερές επιθυμίες που έχεις από τις σχέσεις σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω αλλά και ο Άρης να λειτουργεί βοηθητικά από τους Ιχθύς, σου παρέχουν αισιοδοξία, σοβαρότητα, ξεκάθαρες επιθυμίες και την ευαισθησία να αισθανθείς σιγουριά και ασφάλεια στις σχέσεις σου.

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 του μήνα, στον ένατο ηλιακό σου οίκο θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερα προσόντα που θα σε βοηθήσουν να αναγνωριστείς στη δουλειά. Το πείσμα και η επιμονή στις φιλοδοξίες σου όμως ενδέχεται να μειώσουν τον χρόνο που προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στις σχέσεις σου και αυτό μπορεί να φέρεις εντάσεις οι οποίες ενισχύονται και με την όψη του ανάδρομου Ερμή με την νέα Σελήνη.

Tην πρώτη μέρα του χρόνου μπορείς να αποφορτιστείς από τις εντάσεις της δουλειάς, να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να ζήσεις όμορφες στιγμές. Η παρουσία του Άρη από τους Ιχθύς στον ενδέκατο ηλιακό οίκο των φίλων  διεγείρει την ευαισθησία σου και εκφράζεσαι με συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας στις στενές και φιλικές σου σχέσεις. Όμως, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα τονίζει την ανάγκη να είσαι προσεκτικός σε αυτά που μοιράζεσαι με φίλους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης και της διάψευσης.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον ένατο ηλιακό σου οίκο, σου εξάπτει την περιέργεια και τον ερωτισμό και ανοίγεσαι σε νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Έχεις τον ενθουσιασμό και επιθυμείς να προχωρήσεις  σε αλλαγές στις σχέσεις που θα σου προσφέρουν νέα προοπτική.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο Ζυγό που γίνεται στην αρχή της εβδομάδας μαζί με τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Κρόνο από τον Τοξότη και Ουρανό από τον Κριό την ίδια μέρα σε βοηθούν να επανασυνδεθείς και να κάνεις πιο σταθερές τις σχέσεις, κάνεις νέες ξαφνικές γνωριμίες που σε διεγείρουν και σε αναστατώνουν συναισθηματικά και φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή σου που σου επιτρέπουν να βιώσεις ευχάριστες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 29 του μήνα, στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σε βάζει σε διαδικασία να οργανώσεις τη ζωή σου και να αναζητήσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που έχεις εμπλακεί και συναισθηματικά θέματα μέσα στις σχέσεις σου.

Η στενή σχέση συνόδου της Νέας Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ερμή που είναι σε ανάδρομη τροχιά, διεγείρει κρυμμένα συναισθήματα και προκαλεί γκρίνιες και εντάσεις στις σχέσεις σου που καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια και διάθεση για ηρεμία. Την πρώτη μέρα του χρόνου η αρμονική σχέση της Σελήνης από τον Υδροχόο με Δία και Ουρανό σε βοηθά να καλωσορίσεις τον καινούργιο χρόνο με χαρά, αισιοδοξία και ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων σου.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου 

Με τον Ήλιο στον έβδομο ηλιακό σου οίκο όλες οι σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη δυναμική που καλείσαι να τις διαχειριστείς προσεκτικά και διακριτικά να βάλεις όρια. Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 του μήνα, επίσης στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, σε οδηγεί σε αναπόφευκτους απολογισμούς για τις σχέσεις σου στο τέλος της χρονιάς. Παρατηρείς τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις, τα συναισθήματα που αισθάνεσαι, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και αναζητάς την ασφάλεια και την σιγουριά που χρειάζεσαι τόσο εσύ όσο και η σχέση σου.

Με την όψη συνόδου της νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή οι παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σου σε εξαντλούν νευρικά και λειτουργείς παρορμητικά με θυμούς και συναισθηματικές εντάσεις. Οι σχέσεις σου μπορεί να φτάσουν ακόμα και σε οριακό σημείο όποτε καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ο Άρης στους Ιχθύς σου δίνει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να αναζητήσεις την χαρά και την ικανοποίηση με σωματική επαφή και δυνατά συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας για νέες σχέσεις. Με την όψη συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε επαφή με τον σχηματισμό της νέας Σελήνης, στις νέες γνωριμίες που κάνεις μην βιαστείς να επενδύσεις πολλά αισθήματα και προσπάθησε να είσαι σε επαφή με την πραγματικότητα και με τις απατηλές υποσχέσεις που φέρνει.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σχέσεων συνεχίζει να σου χαρίζει τα δώρα της, καθώς διανύεις ένα διάστημα που ανανεώνεσαι συναισθηματικά από τις ερωτικές ευκαιρίες που κυριαρχούν στη ζωή σου. Οι ευνοϊκές όψης της Αφροδίτης συνεχίζουν να έχουν την επιρροή τους στην αρχή της εβδομάδας και σου χαρίζουν εντυπωσιακές ερωτικές συναντήσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία, απρόοπτες ερωτικές περιπέτειες αν αναζητάς σχέση, σταθεροποίηση σχέσεων αλλά και δύναμη και πάθος που τροφοδοτούν όλες τις σχέσεις και επαφές σου. Η παρουσία του Άρη από τους Ιχθύς στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σε κινητοποιεί να εκφράσεις όλα τα βαθιά, κρυμμένα και καλά προστατευμένα συναισθήματα που έχεις και ενισχύει τον ερωτισμό σου.

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίουστον έκτο ηλιακό οίκο των καθημερινών υποχρεώσεων φορτώνεσαι επιπλέον ευθύνες, γίνεσαι αυστηρός και φιλόδοξος και μπορείς να εξαντληθείς ενεργειακά από την κούραση. Η στενή επαφή του ανάδρομου Ερμή με την Νέα Σελήνη σε δυσκολεύει συναισθηματικά με τις παρανοήσεις που φέρνει και συσσωρεύει ένταση που μπορεί να μεταφερθεί στις σχέσεις σου. 


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο σου δίνει περιθώρια αισιοδοξίας και ευκαιρίες να προσπαθήσεις να δρομολογήσεις μεθοδικά και προσεκτικά τις επιθυμίες σου για μια νέα αρχή στις σχέσεις σου. Η εορταστική διάθεση των ημερών σε εμπνέει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό προσφέροντας αγάπη και φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Η παρουσία του ανάδρομου κυβερνήτη σου στον σχηματισμό της νέας Σελήνης τονίζει την ανάγκη να είσαι σε επαφή και αυτοσυγκράτηση με τα συναισθήματα σου και να διαχειριστείς προσεκτικά την κριτική διάθεση που θα έχεις από αυτά που ακούς και κυρίως λες. Η Αφροδίτη στον ανατρεπτικό Υδροχόο σε προκαλεί να εκδηλώσεις τον προσεκτικά κρυμμένο αισθησιακό ερωτισμό σου και ο Άρης στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο διεγείρει τα πάθη σου.

Έχεις πολλές ευκαιρίες να ενισχύσεις τις επαφές σου, αρκεί να μην χάσεις χρόνο με την πολλή σκέψη και εφόσον αναζητήσεις με ειλικρινή συμβιβαστική διάθεση το σημείο που συναντιούνται οι ανάγκες με τον άνθρωπο που επιθυμείς να είναι δίπλα σου. Ο Άρης φουντώνει τον ερωτισμό σου και σε ωθεί σε νέες ερωτικές αναζητήσεις αλλά μεγαλώνει και τις απαιτήσεις σου από τις σχέσεις σου. Η Σελήνη στον Τοξότη στις 26 του μήνα ενισχύει την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες αλλά με τις όψεις που κάνει με Άρη και Ποσειδώνα, καλό θα είναι να έχεις επαφή με τις επιθυμίες σου γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Πλησιάζοντας στο τέλος του χρόνου θεωρείσαι αναμφισβήτητα από τους περισσότερο ευνοημένους συναισθηματικά αλλά και ερωτικά. Έχεις όλες τις πλανητικές προϋποθέσεις με το μέρος σου να αισθάνεσαι χαρούμενος, αισιόδοξος και γεμάτος ερωτική ενέργεια και επιθυμία και αυτό προβάλλεται  στις προσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο ενισχύει ερωτικές σχέσεις και φιλίες και δίνει απλόχερα ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σου να είναι ακόμα ενεργή στην αρχή της εβδομάδας αλλά και τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Κρόνο στον Τοξότη και Ουρανό στον Κριό προσφέρουν στις ερωτικές σου σχέσεις χαρά, φιλικότητα, γενναιόδωρα και αισιόδοξα συναισθήματα κατακλύζουν, προοπτικές για σταθεροποίηση και ανανέωση όλων των σχέσεων σου. Με την ταυτόχρονη αντίθεση του Δία με τον Ουρανό καλό θα είναι να προσέχεις τα αισθήματα απογοήτευσης που φέρνει και με τη διπλωματία που διαθέτεις να ισορροπήσεις τις εντάσεις που προκαλεί.

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 του μήνα, στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις για άτομα της οικογένειας που χρειάζεται να προσφέρεις την στήριξή σου. Η στενή σχέση του ανάδρομου Ερμή με τη Νέα Σελήνη φέρνει μνήμες και συναισθήματα από το οικογενειακό περιβάλλον που προκαλούν αναστάτωση στο ψυχισμό σου και ζητούν να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και να τα οριοθετήσεις.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 του μήνα και στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, σε προβληματίζει η καθημερινή επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μέσα από εντάσεις που δημιουργούνται προκύπτει η ανάγκη να είσαι σαφής, οριοθετημένος και συγκροτημένος στα πρακτικά προβλήματα που εμφανίζονται.

Κάνεις νέα ξεκινήματα στις σχέσεις μέσα από συζητήσεις στις οποίες πρέπει να έχεις υπομονή, επιμονή και να είσαι επικεντρωμένος στις έντονες επιθυμίες σου για να τα καταφέρεις. Θα χρειαστεί όμως να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που προσπαθείς να περάσεις τις ιδέες σου και να παραμερίσεις τον απόλυτο τρόπο σκέψης χωρίς να ελέγχεις και να επικρίνεις αυτούς με τους οποίους σχετίζεσαι.

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς η παρουσία του Άρη στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σου αναζητήσεων έχει να σου προσφέρει έντονες ερωτικές συγκινήσεις και πάθη. Έχεις ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις σημαντικές σχέσεις και να διεκδικήσεις νέες γνωριμίες. Διαθέτεις την συναισθηματική δύναμη και έχεις τον απαιτούμενο μαγνητισμό να εκφραστείς με αμεσότητα και ειλικρίνεια ερωτικά. Καταφέρνεις να αποκαλύψεις τις επιθυμίες σου και έχεις ανεβασμένη διάθεση και σεξουαλικότητα.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Το τελείωμα του χρόνου σε βρίσκει περισσότερο ισορροπημένο συναισθηματικά και οι επιλογές για τις σχέσεις σου έχουν ωριμότητα και επίγνωση. Η Αφροδίτη από τον τρίτο σου ηλιακό οίκο σου δίνει ευκαιρίες για ιδιαίτερες συγκινήσεις, να έρθεις σε επαφή με ξεχωριστούς ανθρώπους και ακόμα να αποδράσεις από τα συνηθισμένα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου στην αρχή της εβδομάδας αλλά και τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Κριό σου παρέχουν εκτός από αισιοδοξία, τύχη, ανανέωση σε σταθερές βάσεις της προσωπικής σου ζωής και φέρνουν ευχάριστες και συναρπαστικές νέες γνωριμίες. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό έχει ακόμα επίδραση τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και σου δίνει την ασφάλεια για να προωθήσεις την ερωτική σου ζωή με νέα δεδομένα χαρίζοντας σου σιγουριά και αισιοδοξία.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 του μήνα και στον δεύτερο ηλιακό οίκο της συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας τονίζει την ανάγκη να διαχειριστείς προσεκτικά τις σχέσεις σου και τα χρήματα σου. Ανοίγματα σε νέες σχέσεις που έχουν εξόδους, διασκεδάσεις, ταξίδια αλλά και οικονομικό κόστος μπορούν να σε εκθέσουν σε περιττά έξοδα και να βρεθείς εκτεθειμένος από τις πολλές υποχρεώσεις.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Στην εκπνοή του χρόνου μετά από πολλές αναθεωρήσεις και ευκαιρίες που πέρασαν και ίσως δεν αξιοποίησες, προετοιμάζεσαι για ένα καινούριο ξεκίνημα που επιθυμείς να βελτιώσει την ζωή σου. Η πρόκληση να δοκιμάσεις να κάνεις τα όνειρα και τις ελπίδες σου πραγματικότητα με την σοβαρότητα και την θέληση που σε χαρακτηρίζει παρουσιάζεται με την νέα Σελήνη να αρχίζει να σχηματίζεται στο ζώδιο σου στις 29 του μήνα.

Επιθυμείς και θέλεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και αρχίζεις να σκέφτεσαι τρόπους που θα δώσουν άλλο νόημα σε σχέσεις που να ταιριάζουν στο ιδιαίτερο ψυχισμό σου. Η στενή επαφή του ανάδρομου Ερμή με την νέα Σελήνη τονίζει την ανάγκη να προσπαθήσεις να είσαι περισσότερο προσεκτικός στην καθημερινή επικοινωνία και να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις στις σχέσεις σου με κατανόηση αλλά και να παραμερίσεις τον μεγάλο συγκεντρωτισμό και τον έλεγχο.

Η διέλευση του Άρη από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο προσφέρει διαφορετικό νόημα στις σχέσεις και σε βοηθάει να αποφορτιστείς από τις εντάσεις. Ενισχύεται ο ερωτισμός σου και αποπνέεις μυστήριο και γοητεία. Εκδηλώνεις άμεσα τα συνήθως συγκρατημένα αισθήματα σου και επιθυμείς να έρθεις σε επαφή με νέες γνωριμίες και να ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες με πάθος.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Ξεχωριστό το τελείωμα της χρονιάς με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, να σου προσφέρει την εύνοια της απλόχερα και να ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις σου με τις ερωτικές ευκαιρίες που σου προσφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πλησιάζεις πολλά από τα όνειρα σου και μπορείς να κάνεις τις επιθυμίες σου, μετά από καιρό πραγματικότητα. Έχεις μεγάλη ερωτική διάθεση, γίνεσαι το επίκεντρο σε παρέες και η κοινωνική σου ζωή μεγαλώνει.

Οι ενεργές όψεις της Αφροδίτης και αυτή την εβδομάδα, με το τρίγωνο του Δία από τον Ζυγό και τα εξάγωνα με Κρόνο από τον Τοξότη και Ουρανό από τον Κριό εκτός από την χαρά και την αισιοδοξία, βιώνεις πρωτόγνωρες καταστάσεις με συναρπαστικές νέες γνωριμίες, ξεπερνάς δύσκολα θέματα του εαυτού σου και μέσα από τις νέες σχέσεις γίνεσαι καλύτερος με την ασφάλεια σε προσωπικό αλλά κοινωνικό επίπεδο που σου παρέχουν.

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου να σχηματίζεται στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο αρχικά έχεις ανάγκη από ξεκούραση, ηρεμία και επαφή με τα συναισθήματα σου μετά από την πληθωρική παρουσία γεγονότων και συγκινήσεων. Η ησυχία που αναζητάς είναι για να αξιολογήσεις την παρουσία σου μέσα στις σχέσεις, να επανεξετάσεις καταστάσεις του παρελθόντος και να χαράξεις την νέα πορεία σου από εδώ και πέρα η οποία επιθυμείς να είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.


Ιχθύες
: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Με την σταθερή παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο και αυτή την εβδομάδα να διεγείρει κρυφές επιθυμίες και ανάγκες στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, δεν μπορείς με άνεση ακόμα όμως να τις κάνεις πραγματικότητα όπως ακριβώς τις θες γιατί ο Άρης στο ζώδιο σου φέρνει στην επιφάνεια όλο την εσωστρέφεια που έχεις και διεκδικείς με μαχητικό τρόπο να εκφραστούν τα όνειρα σου για ερωτική και σωματική ικανοποίηση.

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στις 26 και 27 του μήνα οι βαθιές και έντονες συναισθηματικές ανάγκες σου μέσα στη σχέση σου προσπαθούν να εκφραστούν με υπερβολικές απαιτήσεις και η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σου την Δευτέρα προκαλεί επιθετικές αντιπαλότητες. Την πρώτη μέρα του χρόνου η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα τονίζει για μια ακόμα φορά να είσαι σε επαφή την πραγματικότητα και να αποφύγεις μεγάλες συναισθηματικές προσδοκίες από τις σχέσεις γιατί θα υπάρξουν αυτοεξαπατήσεις.

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 του μήνα και στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο σε απασχολούν η παρουσία και ο ρόλος που έχουν στην ζωή σου οι φιλικές σου σχέσεις. Συνειδητοποιείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις ανάγκες σου και ξεκαθαρίζεις με ποιους θέλεις να συνεχίσεις να είσαι σε επαφή και ποιους να απομακρύνεις. Ζητάς από το φιλικό σου περιβάλλον να σε στηρίζει στα όνειρα και φιλοδοξίες σου και προσπαθείς να ανταποδώσεις με ευγνωμοσύνη και αγάπη.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: