astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, 23 έως 29 Μαρτίου 2020
Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα που οι άλλοι έχουν για σένα.

Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου. Το σαββατοκύριακο βλέπεις φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, υπάρχει όμως και σημαντικό παρασκήνιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Νέα Σελήνη την Τρίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας μια νέα σελίδα. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι επιμελής και να μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες που θα σε μπλέξουν σε μπελάδες.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.