astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 23 έως 29 Μαρτίου 2020
Οικονομικές κινήσεις τρίτων σε ευνοούν!

Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα από τη μία, από την άλλη όμως κινείται σε πιο φρενήρεις ρυθμούς και πρέπει να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα των άλλων που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ σε τυχερή όψη με τον Δία δείχνει πως υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Γενικότερα πάντως έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη την Τρίτη στον Κριό φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, καθώς μπορεί να προλογίζεται η επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν, πρόσεξε όμως τις υποχρεώσεις σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.