astropedia.gr

ΛΕΩΝ, 19 έως 25 Οκτωβρίου 2020
Οικονομικές ευκαιρίες ενώ εστιάζεις στο σπίτι και την οικογένεια.

Η εβδομάδα αρχίζει με το βλέμμα σου στο σπίτι, την οικογένεια ή την περιουσία, με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ήλιου τη Παρασκευή σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σου, μέχρι την Τετάρτη όμως ενδεχομένως να κληθείς να ενισχύσεις τις προσπάθειές σου. Πάντως γενικά βάζεις σε τάξη πρακτικές υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε μια περίοδο που αφουγκράζεσαι τις πιο βαθιές σου ανάγκες με αισιοδοξία. Το σαββατοκύριακο όμως σε αποζημιώνει, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, στα τέλος της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή και φέρνει ασυνεννοησία στο σπίτι ή την οικογένεια, προσοχή λοιπόν στις υπερβολές αν έχεις γεννηθεί Ιούλιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ακόμη και αν τα οικονομικά σου δεν είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, το πορτοφόλι σου δεν ξεμένει ποτέ χωρίς λεφτά χάρη σε άλλους, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή έχεις πολλές δυνατότητες για τα επαγγελματικά.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.