astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 19 έως 25 Οκτωβρίου 2020
Εστιάζεις στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σου.

Από τη Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ωθώντας σε να εστιάσεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου, αλλά και στις κοινωνικές σου επαφές. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, γενικότερα όμως η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για να κάνεις πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα σου, αρκεί να μην είσαι… πείσμων όπως μαρτυρά και η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το διάστημα σε ενδιαφέρει περισσότερο το παιχνίδι στα αισθηματικά σου, καθώς το πλαίσιο είναι κάπως μπερδεμένο, αλλά η επικοινωνία είναι εκείνη που δίνει λύσεις. Επιπλέον. το σαββατοκύριακο η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να δείξεις τα ταλέντα σου και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν αφουγκραστείς τις εξελίξεις και κινηθείς σύμφωνα με αυτές και όχι κόντρα σε αυτές, τότε τα οικονομικά σου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ενώ έχεις στο πλευρό σου και πρόσωπα κύρους που σε στηρίζουν. Άλλωστε από τη Παρασκευή ασχολείσαι περισσότερο με τα της καριέρας.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.