astropedia.gr

Καρκίνος και ωροσκόποι

Καρκίνος και ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε άτομα με πολλά ενδιαφέροντα και έντονη ζωή. Τολμηροί και παρορμητικοί και δεν διστάζετε να δίνεστε ολοκληρωτικά σε κάθε τι που σας συναρπάζει. Απεχθάνεστε κάθε είδους περιορισμό και αγαπάτε την ελευθερία σε κάθε μορφή της. Είστε ανυπόμονοι και ευέξαπτοι και πιστεύετε πως το δίκιο είναι πάντα με το μέρος σας.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Σας χαρακτηρίζει η ορθή σκέψη και η σταθερότητα. Βάζετε πάντα υψηλούς στόχους και κάνετε τα πάντα προκειμένου να τους επιτύχετε. Η υλοποίηση των ιδεών για εσάς, ακολουθεί πάντα την σωστή διαδικασία και γιατί πολύ σπάνια θα συναντήσετε την αποτυχία. Είστε πρακτικά άτομα και δίνετε μεγάλη σημασία στην επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Η ψυχική ισορροπία για εσάς είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και η άνεση που έχετε στην επικοινωνία, βοηθά πολύ στο να καταφέρετε να έχετε πάντα δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν. Είστε έξυπνοι και ετοιμόλογοι αλλά παράλληλα αυθόρμητοι και ζωηροί στις συναναστροφές σας. Μεγάλη προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές που μπορούν να σας φέρουν αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Σας χαρακτηρίζει η έντονη ευαισθησία και ο ρομαντισμός. Είστε απόλυτα συναισθηματικά άτομα και έχετε πάντα την ανάγκη να εισπράττετε αγάπη από τους άλλους, προκειμένου να καλύψετε την ανασφάλεια που σας διακατέχει. Είστε τρυφεροί, στοργικοί και απόλυτα ήρεμοι στις αντιδράσεις σας. Αγαπάτε βαθιά και αληθινά!
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Είστε δημιουργικά, ενθουσιώδη και απόλυτα γενναιόδωρα άτομα από την φύση σας. Τις περισσότερες φορές λειτουργείτε αυθόρμητα και είστε γεμάτοι από ιδέες και προτάσεις. Είστε περήφανοι και πομπώδεις στις συναναστροφές σας και αυτό κάποιες φορές σας κάνει μισαλλόδοξους και δογματικούς. Έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα να πετυχαίνετε τους στόχους σας.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Σχολαστικά άτομα, εργατικά αλλά και πολύ έξυπνα. Αναλώνεστε πολύ στις λεπτομέρειες και είστε πρακτικοί και οργανωτικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Πολλές φορές το παρακάνετε με την απόλυτη τάξη που θέλετε να υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είστε υπερβολικοί στην κριτική που ασκείτε στους άλλους και αυτό δημιουργεί πολλές φορές εντάσεις στις σχέσεις σας.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Απόλυτα γοητευτικά άτομα με έναν πολύ ρομαντικό και ευαίσθητο χαρακτήρα. Πολλές φορές είστε αναποφάσιστοι και αυτό σας φέρνει συχνά μπροστά σε διλλήματα που δύσκολα ξεπερνάτε. Έχετε μια περίεργη εξάρτηση από τις σχέσεις σας με τους άλλους και δεν μπορείτε να μείνετε μονοί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξέρετε να αφοσιώνεστε στον σύντροφο σας και να του δίνεστε ολοκληρωτικά.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Διαθέτετε ισχυρό χαραχτήρα και έντονο μαγνητισμό. Αποφασιστικά άτομα με ισχυρή θέληση και επιμονή, που σε συνδυασμό με τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης που διαθέτετε, σας κάνουν ακατανίκητους. Είστε όμως μυστήριοι και απόμακροι πολλές φορές και αυτό σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας, κάνοντας τους άλλους να μην μπορούν να καταλάβουν τον ψυχισμό σας.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Αισιόδοξα άτομα, με έναν απόλυτα ατάραχο χαρακτήρα. Σας αρέσει να φιλοσοφείτε την ζωή και να καλλιεργείτε το πνεύμα σας με κάθε τρόπο. Είστε αναποφάσιστοι και άστατοι στις επιλογές σας και αυτό γιατί επηρεάζεστε έντονα από τους άλλους. Ωστόσο έχετε επιμονή και υπομονή ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και αυτό τις περισσότερες φορές σας χαρίζει την επιτυχία.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η οργάνωση, η σταθερότητα και η υπευθυνότητα. Οι τρίτοι θαυμάζουν την ειλικρίνεια και την σοβαρότητα που σας διακινεί κάποιες φορές όμως το παρακάνετε με αυτά τα δύο. Σας εντυπωσιάζουν οι λεπτομέρειες που μπορούν να ομορφύνουν τη καθημερινότητα σας και πάντα δίνετε μεγάλη βάση σε αυτές.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Εκκεντρικά άτομα από την φύση σας αγαπάτε πολύ τον ανθρωπισμό και την προοδευτική σκέψη. Διακρίνεστε και την κοινωνικότητα σας και την άνεση που έχετε στο να δημιουργείτε φίλους. Λατρεύετε την ελευθερία και δεν δέχεστε κανενός είδους περιορισμό ή καταπίεση. Τίμια άτομα αλλά η πιστή και η αφοσίωση στις σχέσεις σας, δεν είναι κάτι που σας διακρίνει.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Σας χαρακτηρίζει η καλή συμπεριφορά και οι ευγενικοί τρόποι στις συναναστροφές σας με τους άλλους. Είστε ρομαντικά και ευαίσθητα άτομα γεμάτα ανασφάλειες αλλά και φοβίες. Σας αρέσει να σας αγαπούν και να σας θαυμάζουν και είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί και ανεκτικοί με τους άλλους. Η ανίσχυρη θέληση που σας διακρίνει είναι πιθανόν να δημιουργήσει όμως πολλά προβλήματα στην ζωή σας.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: