astropedia.gr

Ωροσκόπος: Η μάσκα που φοράμε

Ωροσκόπος: Η μάσκα που φοράμε
Αλήθεια, βγάζουμε ποτέ τις μάσκες; Αποκαλύπτουμε ποτέ το αληθινό μας πρόσωπο ή παίζουμε διαρκώς ρόλους ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση; Και τελικά τι φταίει που δεν εκφράζουμε τον πραγματικό μας εαυτό; Οι ανασφάλειές μας που μας οδηγούν στη δημιουργία πανίσχυρων αμυνών ή η ίδια η κοινωνία που, αντί να ενθαρρύνει την ευθύτητα, «γεννά» προσωπεία και ενισχύει με τον τρόπο της την υποκρισία; Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα (που έχουν υπαρξιακό περιεχόμενο και υποκειμενικό χαρακτήρα) είναι φυσικά δικές σας…

Πώς ο ωροσκόπος συνδέεται με τη «μάσκα» που συνηθίζουμε να φοράμε…


Σε έναν γενέθλιο χάρτη η ζωδιακή θέση του ωροσκόπου σκιαγραφεί –μεταξύ άλλων- τους ρόλους που συνηθίζουμε να «παίζουμε» όταν αλληλεπιδρούμε κοινωνικά με άλλους ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα δείχνει τη «μάσκα» που συνηθίζουμε να φοράμε και τους τρόπους με τους οποίους πλασάρουμε τον εαυτό μας, τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά μας που τείνουμε να προβάλλουμε προς τα έξω, προκειμένου να κοινωνικοποιηθούμε και να ενταχθούμε σε διάφορες ομάδες.

Όσοι μας γνωρίζουν για πρώτη φορά, έρχονται ουσιαστικά αντιμέτωποι με τον ωροσκόπο μας και διακρίνουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που εκείνος καταλαμβάνει. Η αλήθεια είναι ότι ως αποτέλεσμα της ανατροφής που λάβαμε και των πρώιμων βιωμάτων μας (που βρίσκουν τις «ρίζες» τους στα πρώτα χρόνια της ζωής μας) σχηματίσαμε μία εικόνα για τον ιδεατό εαυτό, για τα χαρακτηριστικά δηλαδή εκείνα που θα θέλαμε να έχουμε, καθώς θεωρούμε ότι μας βοηθούν να γίνουμε αρεστοί και κοινωνικά αποδεκτοί.

Συν τοις άλλοις, δημιουργήσαμε οργανωμένους επικοινωνιακούς μηχανισμούς, τους οποίους θέτουμε σε εφαρμογή όταν συναναστρεφόμαστε με τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα δε με εκείνους που δε συμβιώνουν μαζί μας σε καθημερινή βάση. Μέσω των προαναφερθέντων μηχανισμών προσπαθούμε να προβάλλουμε στους γύρω μας τον ιδεατό εαυτό, όλα αυτά που θέλουμε οι άλλοι να πιστεύουν για εμάς. Ως εκ τούτου, οι επικοινωνιακοί μας μηχανισμοί, οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα με τον ωροσκόπο, «χρωματίζουν» την ευρύτερη συμπεριφορά μας και καθορίζουν την εντύπωση που προκαλούμε στους γύρω μας.

Τι συμβαίνει όταν το ζώδιο του ωροσκόπου μας έρχεται σε «σύγκρουση» με το ζώδιο του Ηλίου μας… Άλλα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη που σκιαγραφούν τη μάσκα που φοράμε…

Σε αυτό το σημείο κρίνεται σκόπιμο να σημειωθεί ότι, εκτός από τη ζωδιακή θέση του ωροσκόπου, υπάρχουν πρόσθετοι δείκτες σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι οποίοι βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην περιγραφή της «κοινωνικής μάσκας» που συνηθίζουμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας. Πιο συγκεκριμένα, ένας ερευνητής της Αστρολογίας θα πρέπει να λάβει υπόψη και να μελετήσει επίσης τους κάτωθι δείκτες:
 • Δεκανός ωροσκόπου
 • Δωδεκατημόριο ωροσκόπου
 • Ζωδιακή θέση κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου
 • Δωδεκατημόριο και δεκανός κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου
 • Οικοθεσία κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου
 • Όψεις μεταξύ ωροσκόπου και πλανητών του χάρτη
 • Όψεις μεταξύ κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου και λοιπών πλανητών του χάρτη
 • Τυχόν πλανήτες σε σύνοδο με τον ωροσκόπο
 • Τυχόν πλανήτες στον 1ο οίκο
Τι συμβαίνει όταν το ζώδιο του ωροσκόπου μας έρχεται σε «σύγκρουση» με το ζώδιο του Ηλίου μας…

Και ενώ ο ωροσκόπος μας είναι όπως είπαμε (μεταξύ άλλων) η «κοινωνική μάσκα» που τείνουμε να φοράμε, ο Ήλιος είναι ο συνειδητός εαυτός μας, σκιαγραφεί την υγιή αυτοέκφρασή μας και δείχνει τους στόχους μας και τα ζητούμενά μας από την ίδια τη ζωή. Επιπρόσθετα, ο Ήλιος συμβολίζει την εικόνα που οι ίδιοι έχουμε για τον εαυτό μας και το «δυναμικό» μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιο περίπλοκοι χαρακτήρες είναι οι άνθρωποι των οποίων ο Ήλιος και ο ωροσκόπος βρίσκονται σε ασύμβατα μεταξύ τους στοιχεία. Σε αυτό το σημείο, κρίνεται θεμιτό να διευκρινιστεί ότι ασύμβατοι μεταξύ τους θεωρούνται οι κάτωθι συνδυασμοί στοιχείων
 • Φωτιά-Γη
 • Φωτιά-Νερό
 • Αέρας-Νερό
 • Αέρας-Γη
Απεναντίας, συμβατοί μεταξύ τους είναι οι ακόλουθοι συνδυασμοί
 • Φωτιά-Φωτιά
 • Φωτιά-Αέρας
 • Αέρας-Αέρας
 • Γη-Γη
 • Γη-Νερό
 • Νερό-Νερό
Μία μικρή εξαίρεση αποτελούν τα αντιδιαμετρικά ζώδια τα οποία, αν και ανήκουν σε συμβατά στοιχεία, θεωρούνται αντίθετα το ένα προς το άλλο και διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Τα αντιδιαμετρικά ζώδια ανήκουν στην ίδια ποιότητα, σε συμβατό στοιχείο και σχηματίζουν όψη αντίθεσης το ένα προς το άλλο. Έτσι, παρά τις μεταξύ τους συγκρούσεις, τα προαναφερθέντα ζώδια μοιράζονται ένα κοινό υπόβαθρο, το οποίο τα βοηθάει να διαχειριστούν τις διαφορές και τις αντιθέσεις τους. Επιπλέον, εντελώς ασύμβατα (τόσο από στοιχείο όσο και από ποιότητα) θεωρούνται τα ζώδια που συνδέονται μεταξύ τους μέσω όψης 150 μοιρών ή αλλιώς χιαστί. Τα ζώδια αυτά εντοπίζονται στα 2 διπλανά από το απέναντί μας, πχ για τον Καρκίνο τα 2 χιαστί του ζώδια είναι ο Τοξότης και ο Υδροχόος, για τον Ταύρο ο Ζυγός και ο Τοξότης κ.ο.κ..

Όταν, λοιπόν, το ζώδιο του Ηλίου είναι συμβατό προς το ζώδιο του Ωροσκόπου, ο αληθινός χαρακτήρας του ατόμου δεν απέχει πολύ από τον χαρακτήρα που τείνει να εκφράζει προς τα έξω κατά τη διάρκεια των κοινωνικών του αλληλεπιδράσεων και συναναστροφών. Έτσι, η προσωπικότητά του γίνεται εύκολα κατανοητή από τους γύρω του και αποπνέει τα στοιχεία της αρμονίας και της ισορροπίας.

Απεναντίας, όταν το ηλιακό ζώδιο κάποιου έρχεται σε «σύγκρουση» (κοινώς είναι ασύμβατο) με το ζώδιο του ωροσκόπου του, τότε το συγκεκριμένο άτομο τείνει να δείχνει ένα πρόσωπο προς τα έξω το οποίο είναι διαφορετικό από τον πραγματικό του χαρακτήρα. Το εν λόγω άτομο είναι περίπλοκο, δύσκολο και διφορούμενο. Ειδικά για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Ήλιος και ο ωροσκόπος βρίσκονται σε ζώδια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους μέσω όψης χιαστί θα πρέπει να αναφερθεί ότι τα άτομα αυτά χαρακτηρίζονται από εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς βρίσκονται σε μια μόνιμη πάλη και προσπάθεια να αποδείξουν κάτι που όχι απλά δεν τους εκφράζει αλλά στην πραγματικότητα τους είναι και παντελώς «ξένο». Σκεφτείτε, για παράδειγμα, έναν Υδροχόο με ωροσκόπο Καρκίνο, έναν Τοξότη με ωροσκόπο Ταύρο ή έναν Σκορπιό με ωροσκόπο στους Διδύμους!

Γενικά, κατά τις πρώτες συναναστροφές με κάποιον, τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου τείνουν να γίνονται περισσότερο εμφανή και να υπερκαλύπτουν ή ακόμη και να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του Ηλίου. Ως εκ τούτου, κάποιος, για παράδειγμα, που έχει Ήλιο σε ζώδιο του Αέρα και Ωροσκόπο σε ζώδιο του Νερού μπορεί να φαίνεται προς τα έξω περισσότερο εσωστρεφής και ευαίσθητος από ό,τι στην πραγματικότητα είναι. Ωστόσο, το αληθινό εγώ του έχει διανοητικά ενδιαφέροντα και αρέσκεται σε μια έντονη κοινωνική ζωή. Αντίστοιχα, για να αναφερθούμε και σε πιο συγκεκριμένα παραδείγματα, κάποιος άλλος που έχει Ήλιο στον Κριό και Ωροσκόπο στον Ταύρο μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός προσγειωμένου, υπομονετικού, σταθερού και πρακτικού ατόμου. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι παρορμητικός και ριψοκίνδυνος και αναζητά μονίμως τη δράση στη ζωή του, προκειμένου να αισθανθεί πλήρης και ολοκληρωμένος ως προσωπικότητα.

 Τι συμβαίνει όταν ο Ήλιος και ο ωροσκόπος βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο…

Σε αυτήν την περίπτωση, τα χαρακτηριστικά του εν λόγω ζωδίου ενισχύονται και «χρωματίζουν» πολυεπίπεδα την προσωπικότητα του ατόμου. Ο άνθρωπος αυτός τείνει να ταυτίζεται με τις ιδιότητες του ζωδίου του, οι οποίες μοιάζουν να τον εκφράζουν σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, παίζει σημαντικό ρόλο και η οικοθεσία του Ηλίου. Για παράδειγμα, ο Ήλιος στον 1ο οίκο δείχνει ένα άτομο αποφασιστικό και εξωστρεφές που δε διστάζει να εκφράσει τον εαυτό του προς τα έξω. Ταυτόχρονα, του αρέσει οι προβολείς να είναι διαρκώς στραμμένοι επάνω του, ενώ χαρακτηρίζεται από αξιόλογες ηγετικές ικανότητες. Σε αρνητική έκφραση, ο Ήλιος στον 1ο οίκο του γενέθλιου χάρτη αποκαλύπτει αλαζονεία και έπαρση, η οποία στο βάθος κρύβει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Απεναντίας, ο Ήλιος στον 12ο οίκο φανερώνει έναν χαρακτήρα εσωστρεφή, για τον οποίο η μοναχικότητα αποτελεί στάση ζωής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος προτιμά να ζει στο παρασκήνιο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάζεται χώρο και χρόνο για τον εαυτό του και κατά διαστήματα τείνει να αποσύρεται από τα εγκόσμια, προκειμένου να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει ανανεωμένος (όταν αισθανθεί έτοιμος) στην κοινωνική πραγματικότητα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες τα άτομα με αυτή την οικοθεσία του Ηλίου αισθάνονται μπερδεμένα και αδυνατούν να κατανοήσουν και να «αποκωδικοποιήσουν» τους ίδιους τους εαυτούς τους. Σε ανδρικά ωροσκόπια, η συγκεκριμένη θέση τείνει να λειτουργεί πιο προβληματικά, καθώς το πατρικό πρότυπο μοιάζει να απουσιάζει από τη ζωή του ατόμου ή να είναι για κάποιο λόγο «θαμμένο» στα βάθη του ασυνειδήτου.

Τι συμβαίνει όταν ο Ήλιος και ο ωροσκόπος βρίσκονται σε απέναντι ζώδια…


Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος μπερδεύει τους γύρω του και αισθάνεται μονίμως διχασμένος και «διχοτομημένος» μεταξύ δύο φαινομενικά αντίθετων πραγματικοτήτων. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα «άκρα» ανήκουν στο ίδιο δίπολο, οπότε στην πραγματικότητα διαφέρουν μεταξύ τους λιγότερο από ό,τι μπορεί να νομίζουμε. Το άτομο με αυτόν τον συνδυασμό μπορεί να νιώθει πληρότητα σε ποσοστό 50%, καθώς πάντα κάτι μοιάζει να λείπει. Καλείται, λοιπόν, να συνδυάσει ρόλους οι οποίοι παραδοσιακά μοιάζουν να συγκρούονται μεταξύ τους, προκειμένου να αισθανθεί ολοκληρωμένο. Επιπλέον, ο Ήλιος του θα είναι είτε στον 6ο είτε στον 7ο οίκο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Φανταστείτε έναν Καρκίνο με ωροσκόπο Αιγόκερω. Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται σκληρός και αυστηρός, επειδή ακριβώς είναι υπέρμετρα συναισθηματικός και ευάλωτος. Εμφανίζεται κυνικός και προσπαθεί να διατηρεί μια «ατσαλάκωτη» δημόσια εικόνα, επειδή στην πραγματικότητα πληγώνεται βαθύτατα όταν τον χλευάζουν ή τον κριτικάρουν. Σηκώνει βάρη και ευθύνες επειδή ακριβώς λατρεύει την οικογένειά του. Αν συνδυάσει την ιδιωτικότητα και την οικογενειακή γαλήνη και αρμονία με την επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία, θα έχει βρει το αληθινό νόημα της ζωής. Θα του ταίριαζε ίσως να δουλεύει από το σπίτι ή ακόμη και να συνεχίσει τη δραστηριότητα μίας οικογενειακής επιχείρησης, ειδικά αν ο Ήλιος του βρίσκεται στον 6ο οίκο! Ωστόσο, η εν λόγω οικοθεσία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να δείχνει ότι το άτομο είναι αρρωστοφοβικό, υποχόνδριο ή εργασιομανές σε σημείο ψυχαναγκασμού. Από την άλλη, με τον Ήλιο στον 7ο οίκο υπάρχει ο κίνδυνος το άτομο να ταυτιστεί απόλυτα με τους γύρω του και, ιδίως, με τους πολύ δικούς του ανθρώπους, με αποτέλεσμα να χάσει την προσωπική του ταυτότητα ή ακόμη και να απαρνηθεί τα δικά του θέλω, αντιγράφοντας τις συμπεριφορές και τις προσωπικότητες των άλλων. Τέλος, η προαναφερθείσα οικοθεσία μπορεί να δείχνει ότι το άτομο τείνει να έλκει γύρω του χαρακτήρες εξουσιαστικούς και δεσποτικούς, οι οποίοι –ως κάποιο σημείο- το ελέγχουν και  το κατευθύνουν.

Εφόσον ο ωροσκόπος δείχνει τον ιδεατό εαυτό μας,
τότε γιατί ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται δεν αρέσει σε κάποιους από τον περίγυρό μας;


Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι απλή! Διότι ο ωροσκόπος συνδέεται με τον ιδεατό εαυτό μας όπως εμείς τον έχουμε στο μυαλό μας, βάσει των βιωμάτων, των εμπειριών, της ανατροφής και των προσλαμβανουσών μας κατά τη διάρκεια της πρώιμης βρεφικής και παιδικής ηλικίας. Πιο συγκεκριμένα, ο ωροσκόπος σκιαγραφεί όλες εκείνες τις ιδιότητες που προσπαθούμε διακαώς να προβάλλουμε προς τα έξω προκειμένου να κερδίσουμε την εκτίμηση των γύρω μας. Ωστόσο, ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζουμε είναι διαφορετικός, ξεχωριστός και μοναδικός, εκτιμά διαφορετικά πράγματα και έχει το δικό του σύστημα αξιών, πεποιθήσεων και αρχών. Έτσι, ανάλογα με τις αντιλήψεις και την ιδιοσυγκρασία του, θα μας εκτιμήσει και θα μας αποδεχθεί ή στο άλλο άκρο θα μας απορρίψει και θα μας χλευάσει. Εν ολίγοις, σε άλλους αρέσει η «κοινωνική μάσκα» που χρησιμοποιούμε, ενώ άλλους τους εξοργίζει ή τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Επιπρόσθετα, όταν ενεργοποιούμε τον ωροσκόπο μας, μοιραία, αναπόφευκτα και ασυνείδητα εκφράζουμε και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου του, ιδίως αν ο ωροσκόπος κάνει αρνητικές όψεις με πλανήτες. Διότι οι δύσκολες γωνίες αποπροσανατολίζουν το άτομο, «μπλοκάροντας» την έκφραση του ωροσκόπου του.

Ποια είναι η «μάσκα» που καθημερινά φοράμε
ανάλογα με τη ζωδιακή θέση του ωροσκόπου μας…


Για λόγους ευνόητους, στο παρόν άρθρο θα περιοριστούμε στην ανάλυση και μόνο των ζωδιακών θέσεων που μπορεί να έχει ο Ωροσκόπος σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο,  προκειμένου για την ανάλυση της «περσόνας» καθώς και της γενικότερης διαδικασίας μέσω της οποίας πλασάρουμε τον εαυτό μας στο περιβάλλον μας και, δη, κατά τη διάρκεια των κοινωνικών συναναστροφών μας. Ας δούμε, λοιπόν, ποια ακριβώς είναι η «κοινωνική μας μάσκα», ανάλογα με το ζώδιο του Ωροσκόπου μας!


Ωροσκόπος στον Κριό
Η εν λόγω ζωδιακή θέση του Ωροσκόπου φανερώνει έναν άνθρωπο που προσπαθεί να φανεί θαρραλέος, δυναμικός και αποφασιστικός, προκειμένου να εμπνεύσει ένα αίσθημα ασφάλειας στους γύρω του και να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό τους. Δίνει την εντύπωση ενός διεκδικητικού και ενεργητικού ατόμου, αλλά κάποιες φορές η συμπεριφορά του ξεπερνάει τα απαιτούμενα όρια, και τείνει να γίνεται  θρασύς ή επιθετικός.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Ταύρο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος φαίνεται πράος, σταθερός, αξιόπιστος και υπομονετικός. Με τις αρετές που προβάλλει προς τα έξω, κατορθώνει να κερδίσει τη συμπάθεια των γύρω του. Ωστόσο, κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται αδιάλλακτος και ισχυρογνώμων, με αποτέλεσμα οι πιο ευέλικτοι συνάνθρωποί του να απογοητεύονται, να εκνευρίζονται και να απομακρύνονται από κοντά του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας

Ωροσκόπος στους Διδύμους
Το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται ιδιαίτερα ομιλητικό, επικοινωνιακό, ευπροσάρμοστο και πνευματώδες. Οι άλλοι σπάνια πλήττουν δίπλα του και συνήθως το θαυμάζουν για τις κοινωνικές του δεξιότητες. Μπορεί να μιλάει πολύ προκειμένου να γίνει κοινωνικά αποδεκτό και να εντυπωσιάσει με το λόγο του. Έτσι, κάποιες φορές κουράζει τους γύρω του με τη φλυαρία του, τους προκαλεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και τους δίνει την εντύπωση ότι έχουν να κάνουν με μια επιφανειακή και αναξιόπιστη προσωπικότητα.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Καρκίνο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ζεστασιάς και οικειότητας με τους άλλους. Εκπέμπει μια γλυκύτητα και εμφανίζεται περιποιητικός, προστατευτικός και τρυφερός, προκειμένου να «αφοπλίσει» και να κερδίσει τους άλλους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς οι γύρω του νιώθουν ότι χάνουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία τους και ότι «πνίγονται» από την προστατευτική του φύση. Επίσης, ο εν λόγω άνθρωπος άθελά του μπορεί να γίνει κυκλοθυμικός ή ενοχικός, με αποτέλεσμα να «βαμπιρίσει» και τελικά να απωθήσει τους γύρω του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Λέοντα
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στις κοινωνικές συναναστροφές του παρουσιάζεται ως γενναιόδωρος (συναισθηματικά και υλικά), ηγετικός και αποφασιστικός. Αποπνέει έναν αέρα αξιοπρέπειας και αρχοντιάς και μοιάζει να χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό του. Συνήθως, οι γύρω του γοητεύονται από τη μεγαλοπρέπεια που εκπέμπει. Ωστόσο, συχνά εξοργίζονται από την έπαρσή του καθώς και από τις εξουσιαστικές του τάσεις, την ανάγκη του να έχει ηγετικό ρόλο, την επιθυμία του να τραβάει την προσοχή και τους γενικότερους μελοδραματισμούς του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στην Παρθένο
Εδώ, το άτομο εμφανίζεται προς τα έξω ως μετριοπαθές, εργατικό, σχολαστικό και εξυπηρετικό. Τείνει να αναλύει και να κριτικάρει τα πάντα. Οι άλλοι το θαυμάζουν για τη βοήθεια που απλόχερα προσφέρει, την εργατικότητά του και τον αναλυτικό τρόπο σκέψης του, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ενοχλούνται από την αυστηρή κριτική του και κουράζονται τόσο από την εμμονή του με τις λεπτομέρειες όσο και από τις λοιπές ιδιοτροπίες και τους ψυχαναγκασμούς του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Ζυγό
Ο άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ζωδιακή θέση του Ωροσκόπου κάνει το παν για να τον συμπαθήσουν οι άλλοι. Προσπαθεί διαρκώς να είναι politically correct, είναι ευγενικός, κοινωνικός, διακριτικός, διπλωμάτης και δίκαιος. Οι γύρω του τον εκτιμούν για την ευγένειά του, την αρμονία που αποπνέει και το ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης που τον χαρακτηρίζει. Ωστόσο, αν το παρακάνει, υπάρχει κίνδυνος να δώσει την εντύπωση του υποκριτή και ο κοινωνικός του περίγυρος να εκλάβει τη γενικότερη συμπεριφορά του ως χειριστική. Επίσης, η αναποφασιστικότητά του τείνει να κουράζει τους άλλους.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Σκορπιό
Η αύρα αυτού του ανθρώπου είναι έντονη. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις: Ή που θα τον λατρέψει κάποιος ή που θα τον αντιπαθήσει σφόδρα. Προς τα έξω εμφανίζεται ως εσωστρεφής, μυστικοπαθής, αινιγματικός, διαισθητικός και αποφασιστικός. Συχνά εκπέμπει σεξουαλικότητα καθώς και έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό. Όταν κάποιος τον πρωτογνωρίζει, σε αρκετές περιπτώσεις γοητεύεται και αισθάνεται μια ανεξήγητη έλξη. Η μυστηριώδης παρουσία του παρουσιάζει ενδιαφέρον ενώ η δύναμη και η σιγουριά που αποπνέει αντανακλώνται στους άλλους. Όμως, σε άλλες περιπτώσεις, οι γύρω του μπορεί να νιώσουν ανασφάλεια επειδή έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να αισθανθούν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απόλυτος, υπόγειος ή πως τους χρησιμοποιεί προς όφελός του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Τοξότη
Ο εν λόγω ωροσκόπος φανερώνει ένα άτομο το οποίο εμφανίζεται στον περίγυρό του ως φιλομαθές, φιλοσοφημένο, αισιόδοξο, ειλικρινές και καλοπροαίρετο. Πολλοί το εκτιμούν για τη θετική του αύρα, την ευθύτητα, την κουλτούρα και την υπέρμετρη αισιοδοξία του. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι μπορεί μετά λύπης τους να διαπιστώσουν ότι τελικά πρόκειται για ένα αδιάκριτο άτομο δίχως τρόπους και τακτ, το οποίο τείνει να αμπελοφιλοσοφεί, να αρέσκεται στην καλοζωία και να αρνείται να αναλάβει ευθύνες και να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Αιγόκερω
Ο άνθρωπος με τον συγκεκριμένο ωροσκόπο παρουσιάζεται προς τα έξω ως ένας άνθρωπος ιδιαίτερα φιλόδοξος, υπεύθυνος, αξιόπιστος, προσεκτικός, συντηρητικός και αυστηρός. Οι γύρω του συχνά τον εκτιμούν και τον θαυμάζουν για την ωριμότητα και την υπευθυνότητά του. Γενικότερα, τείνει να εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους. Ωστόσο, σε αρνητική έκφραση, μπορεί να τους απωθεί λόγω της κατήφειας και της αυστηρότητάς του ή ακόμη και να τους προκαλεί ανία εξαιτίας του συντηρητισμού που μοιάζει να τον χαρακτηρίζει. Τέλος, το γεγονός ότι δίνει την εντύπωση ενός υπερβολικά φιλόδοξου ατόμου καμιά φορά κάνει τους γύρω του να τρομάζουν και να αισθάνονται ότι ο εν λόγω άνθρωπος στερείται φραγμών και ότι θα πατούσε επί πτωμάτων προκειμένου να πετύχει τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σκοπούς του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας


Ωροσκόπος στον Υδροχόο
Ο ωροσκόπος στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει έναν άνθρωπο τον οποίο οι γύρω του εκλαμβάνουν ως ομαδικό, πρωτότυπο, αντισυμβατικό και προοδευτικό. Οι περισσότεροι τον συμπαθούν επειδή έχει κοινωνικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες και εμφανίζεται με φιλικές διαθέσεις απέναντί τους. Επίσης, τον θαυμάζουν για τον εναλλακτικό τρόπο σκέψης και τις πρωτοποριακές αντιλήψεις του. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι αποφεύγουν την οποιαδήποτε συναναστροφή μαζί του καθώς τον θεωρούν ψυχρό, αναίσθητο, εκκεντρικό, ουτοπιστή και επαναστάτη δίχως αιτία.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώραςΩροσκόπος στους Ιχθύς
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος εκπέμπει μία γλυκύτητα, φαίνεται ευπροσάρμοστος, συμπονετικός, ευαίσθητος, ήρεμος, αθώος και είναι καλός ακροατής. Συνήθως, οι γύρω του τον συμπαθούν γιατί τους ακούει και δείχνει κατανόηση στα προβλήματά τους. Όμως, κάποιους ανθρώπους τους τρομάζει και τους απωθεί η τάση του να μη δίνει σαφείς απαντήσεις καθώς και η ικανότητά του να προσαρμόζεται χαμαιλεοντικά στην προσωπικότητα των άλλων και να συμφωνεί σε όλα μαζί τους. Διότι αυτού του είδους η συμπεριφορά φαντάζει στα μάτια τους ως υποκρισία και ως έλλειψη ειλικρίνειας. Επιπλέον, κάποιοι άλλοι εξοργίζονται από τη γενικότερη στάση του, καθώς εισπράττουν ως οίκτο τη συμπόνια που ο ίδιος προσπαθεί να εκφράζει προς τους συνανθρώπους του.
Κλειδί του Μέλλοντος σου! ΕΡΩΤΑΣ… ΚΑΡΙΕΡΑ… ΧΡΗΜΑ… Τηλεφώνησε στην γραμμή που έχει τις απαντήσεις! 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώραςΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: