astropedia.gr

Ταύρος και ωροσκόποι

Ταύρος και ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Σας χαρακτηρίζουν οι έντονες εναλλαγές των διαθέσεων σας και η παρορμητικότητά σας συνήθως σας κάνει να πέφτετε σε βιαστικές και λάθος επιλογές. Δυναμικά άτομα, γεμάτα ενέργεια και θάρρος. Απεχθάνεστε τον περιορισμό και αγαπάτε την ελευθερία σας. Έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και είστε ανυπόμονοι σε ότι κι αν κάνετε.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Εγκάρδια και απόλυτα στοργικά άτομα από την φύση σας, ξέρετε να κάνετε τους γύρω σας να νιώθουν ασφάλεια κοντά σας. Η δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης που έχετε είναι εξαιρετική. Ισχυρή ικανότητα στην απόκτηση υλικών αγαθών αλλά και στην επαγγελματική καταξίωση. Οργανωτικοί και σταθεροί στις πράξεις και στους στόχους σας.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Ετοιμόλογοι, δραστήριοι αλλά και πολλές φορές επιπόλαιοι στις επιλογές σας. Έξυπνα άτομα, δίνετε ιδιαίτερη αξία στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Είστε πολύ προσαρμοστικοί και αυτό σας επιτρέπει να έχετε όσον το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Απόλυτη ανάγκη για εγκεφαλική επικοινωνία στις σχέσεις σας με τους άλλους.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Διαισθητικά και ρομαντικά άτομα έχετε απόλυτη ανάγκη την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ζωή σας σε όλους τους τομείς. Διαθέτετε φαντασία που ενισχύει την καλλιτεχνική σας φύση. Ξέρετε να αγαπάτε αληθινά και δίνεστε ολοκληρωτικά στους συντρόφους σας. Ωστόσο εμπιστεύεστε πολύ δύσκολα τους άλλους και αυτό σας κάνει κάποιες φορές απρόσιτους.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Σας χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις επιλογές που κάνετε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, εκτιμάτε ιδιαίτερα την αισθηματική και πνευματική ελευθερία. Γενναιόδωροι και διαχυτικοί στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας, συνήθως κάνετε τους άλλους να επιζητούν συνεχώς τη συντροφιά σας. Μεγάλη άνεση στον επηρεασμό των άλλων.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Τα άτομα με αυτόν τον ωροσκόπο έχουν μια δημιουργική και παραγωγική ζωή γεμάτη σταθερότητα αλλά και ασφάλεια, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είστε διακριτικοί και μεθοδικοί σε ό,τι κάνετε. Οι επιθυμίες σας είναι βασισμένες στις πρακτικές σας ικανότητες. Ωστόσο πολλές φορές είστε συντηρητικοί και η μανία για τελειότητα που σας διακρίνει, μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σας.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Είστε ιδεαλιστές και διπλωμάτες. Παράλληλα όμως η γοητευτικοί παρουσία σας, σας δίνει την δυνατότητα να γοητεύετε τους γύρω σας με την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα σας. Κοινωνικοί και φιλάρεσκοι πολλές φορές, με κάθε επαφή σας κάνετε καινούριους φίλους και παρέες. Πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης αλλά και η ικανότητας σας να ψυχολογείτε σωστά τους άλλους.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Παθιασμένα και αποφασιστικά άτομα αλλά και απόλυτα μαγνητικά. Σας διακρίνει η ζήλεια και η εκδικητικότητα αλλά στην ουσία είστε ευαίσθητοι και απόλυτα δοτικοί με τους άλλους. Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η ισχυρή θέληση και η επιμονή σε οτιδήποτε κάνετε. Αινιγματικά άτομα συνήθως τραβάτε την προσοχή των άλλων και κερδίζετε εντυπώσεις.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Είστε άτομα πρόσχαρα και ιδιαίτερα αισιόδοξα σε οτιδήποτε κάνετε. Ειλικρινείς, έντιμοι και απόλυτα αξιόπιστοι στις συναναστροφές σας. Οι ευγενικοί σας τρόποι, είναι αυτοί που σας δίνουν μια επιπλέον γοητεία σε συνδυασμό με την άψογη εμφάνιση που διαθέτετε. Έχετε απόλυτη ανάγκη να νιώθετε ελεύθεροι και όχι καταπιεσμένοι σε όλες τις σχέσεις με τους ανθρώπους.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Διακρίνεστε για την εχεμύθεια, την σοβαρότητα και τον πάντα ορθό τρόπο σκέψης σας. Είστε ειλικρινείς άτομα και ξέρετε να δείχνετε κατανόηση στα λάθη των άλλων. Αναζητάτε σχεδόν πάντα την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια και συνήθως καταφέρνετε να αποκτήσετε και τα δυο. Είστε πρακτικοί και πολλές φορές συντηρητικοί στις επιλογές σας.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Ιδεαλιστές από την φύση σας αλλά και εκκεντρικοί στις απόψεις και στις επιλογές σας. Ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί συνήθως είστε η ψυχή της παρέας και κάνετε τους άλλους να ασχολούνται συνεχώς μαζί σας. Άκαμπτοι στις απόψεις σας και σταθεροί στις αντιλήψεις σας, δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να σας αλλάξει την γνώμη για κάτι που πιστεύετε.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Η ευαισθησία σας στην επικοινωνία με τους άλλους, γίνεται πάντα αντιληπτή. Ρομαντικά και απόλυτα συναισθηματικά άτομα, καλόκαρδα και συμπονετικά. Πολλές φορές μοιάζετε αναποφάσιστοι και δυσκολεύεστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Έχετε απόλυτη ανάγκη την στήριξη και την αγάπη των άλλων.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: