astropedia.gr

Κινέζικα ζώδια 2021 - Η χρονιά του Βουβαλιού

Κινέζικα ζώδια 2021 - Η χρονιά του Βουβαλιού
Η καινούργια χρονιά για τους Κινέζους αρχίζει με την νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο αρχίζει η χρονιά του Βουβαλιού. Ο Βούβαλος είναι το δεύτερο ζώο στην σειρά του κινέζικου ζωδιακού και φέτος ενεργοποιείται το στοιχείο του Μετάλλου. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο φέτος είναι ο Ποντικός, το Φίδι, το Άλογο, ο Χοίρος και ο Πίθηκος.

Βρες το κινέζικο ζώδιό σου εδώ

Η χρονιά του μετάλλινου Βουβάλου φέρνει τύχη και ευνοεί τις σχέσεις, είτε είναι αισθηματικές είτε πρόκειται για φιλικές επαφές. Ο Βούβαλος είναι εργατικός και μεθοδικός και η χρονιά θα ανταμείψει την σκληρή δουλειά και όλοι όσοι προσπαθήσουν, θα έχουν αποτελέσματα. Η γιν ενέργεια του Βουβάλου θα είναι αρκετά έντονη και φέτος όλοι θα αισθανθούμε το βάρος των ευθυνών μας και θα χρειαστεί να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για να πετύχουμε τους στόχους μας και να διεκπεραιώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Το χρώμα της χρονιάς είναι το λευκό και τα τυχερά χρώματα με βάση το ετήσιο φενγκ-σούι είναι το κίτρινο και το πράσινο, ενώ η τύχη μας μεγαλώνει αν φέτος φορέσουμε μεταλλικά αξεσουάρ.

Φέτος, η κινέζικη σοφία δεν προβλέπει καταστροφές και δυσοίωνα γεγονότα και έτσι η χρονιά είναι κατάλληλη για να έχουμε οικονομική ανάκαμψη και μπορούμε να δημιουργήσουμε αποθέματα για τις επόμενες χρονιές. Η χρονιά είναι επίσης ευνοϊκή για θέματα οικογένειας και σπιτιού και μπορούμε να βάλουμε τάξη σε αυτόν τον τομέα, δημιουργώντας ειρήνη και ισορροπία. Όλα τα προβλήματα φέτος μπορούν να βρουν τις λύσεις τους μέσα από την πειθαρχεία και τη οργάνωση του χρόνου μας. 


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Ποντικός
Η χρονιά είναι έντονα μεταβατική, με την ανάγκη αρκετών προσαρμογών, αλλά γενικά είναι μια καλή χρονιά! Η καριέρα γίνεται προτεραιότητα φέτος και οι καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα ξεκαθαρίζουν, ενώ τον Μάιο γεννιούνται νέες ιδέες και υπάρχουν καινούργιες προοπτικές τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Αυτή την χρονιά μπορεί να χρειαστεί να παρθούν κάποια ρίσκα που όμως φέρνουν έσοδα από απρόσμενες πηγές. Φέτος όμως είναι μια χρονιά οικονομίας και πρέπει να γίνει μια σοβαρή αποταμίευση. Στον έρωτα η χρονιά είναι θετική, ειδικά στην αρχή της και υπάρχει θετικό κλίμα, ηρεμία και ο σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει περισσότερο σε ό,τι χρειάζεται. Τα μοναχικά ποντίκια ευνοούνται στην εύρεση συντρόφου κατά το τέλος της χρονιάς. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Βουβάλι
Η χρονιά είναι θετική για τα οικονομικά και για την αγάπη και είναι μια πολύ σημαντική χρονιά καθώς θα συμβούν γεγονότα που οδηγούν στην αλλαγή του χαρακτήρα και στην διαμόρφωση μιας καινούργιας τακτικής τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Συναισθηματικά η χρονιά ανταμείβει και προσφέρει απόλαυση, χαρά και σταθερότητα και οι σχέσεις φέτος μπορούν να εξελιχθούν και να προοδεύσουν. Η σκληρή δουλειά και η υπομονή είναι τα στοιχεία που βοηθάνε περισσότερο φέτος για να υπάρξει επιτυχία και να γίνουν πολλά και σημαντικά βήματα που οδηγούν στην αναγνώριση και στην υλοποίηση των στόχων και των ιδανικών. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Τίγρης
Η χρονιά είναι μια χρονιά ανάπτυξης, εξέλιξης και γνώσης. Ο στόχος της χρονιά είναι ένα καλύτερο βιωτικό επίπεδο και θα υπάρξει πληθώρα γνώσεων και βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων αλλά και του εαυτού. Μια πολύ καλή χρονιά για θέματα υγείας και για το κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, αν και φέτος υπάρχει δυσκολία με την σύλληψη ή την εφαρμογή νέων ιδεών και δεν είναι η έμπνευση τόσο μεγάλη.. Το καλοκαίρι είναι καλή περίοδος για αλλαγή στην εργασία, αλλά χρειάζεται πρώτα καλή ανάλυση των δεδομένων και ζύγισμα των ευκαιριών. Γενικά φέτος χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και καθαρή εστίαση σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Λαγός
Η χρονιά φέρνει πάθος, ζεστασιά, αγάπη και χαρά για την ζωή. Η επιθυμία για δημιουργία και ευχαρίστηση είναι μεγάλη φέτος και είναι η στιγμή που τίθενται θέματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα παιδιά ή με την ανάμειξη με θέματα που αφορούν τις νεαρότερες γενεές. Τα αισθηματικά και οι σχέσεις είναι επίσης ένα σημαντικό θέμα της χρονιάς, ενώ τα επαγγελματικά και οι στόχοι θα δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, καθώς η φιλοδοξία αυξάνεται και υπάρχει η επιθυμία της κατάκτησης της κορυφής και του πρωταγωνιστικού ρόλου στις εξελίξεις φέτος. Υπάρχουν αναποδιές και καθυστερήσεις προς το τέλος της χρονιάς αλλά η γενική αίσθηση και ο απολογισμός είναι θετικά! Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Δράκος
Η χρονιά είναι θετική, αλλά φέρνει πάρα πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και χρειάζεται πειθαρχεία, οργάνωση και ένας πολύ καλός προγραμματισμός της καθημερινότητας. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανατροπές και οι ιδέες θα είναι καινούργιες, φρέσκιες και όχι συνηθισμένες, πράγμα που μπορεί να ανεβάσει τα επαγγελματικά στην κορυφή. Η συναισθηματική ζωή καθαρίζει από κάθε ένταση και περιορισμό και υπάρχει πλέον η δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης του πηγαίου συναισθήματος πράγμα που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να σοβαρέψουν οι δεσμεύσεις. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.

Φίδι
Η χρονιά φέρνει καλή τύχη και θετικές ευκαιρίες και τώρα είναι η στιγμή για να ξεκαθαρίσουν ιδέες και να υπάρξει διασαφήνιση και συγκεκριμενοποίηση των σχεδίων προηγούμενων ετών με αποτέλεσμα την εφαρμογή τους αυτή τη χρονιά και τη υλοποίησή τους. Το δυνατό χαρτί της χρονιάς είναι η επικοινωνία μέσω της οποίας διευκολύνονται οι σχέσεις και επιλύονται παρελθοντικέ συγκρούσεις με οικογένεια και συγγενείς. Το χρήμα φέτος θα κυλά και θα υπάρχει πάντα όταν εμφανίζεται η ανάγκη, όμως είναι μια χρονιά που πρέπει να υπάρχει μια γενικότερη σύνεση και καλός οικονομικός προγραμματισμός, ενώ στην καριέρα δεν πρέπει να παρθούν μεγάλα ρίσκα. Η χρονιά φέρνει σωστές αποφάσεις και καλή διαίσθηση, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη, ειδικότερα το διάστημα από Αύγουστο μέχρι Νοέμβριο. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Άλογο
Η χρονιά είναι καλή για οικονομικά θέματα και υπάρχει ανάπτυξη και εξέλιξη στις επαγγελματικές υποθέσεις. Παράλληλα είναι μια χρονιά εσωτερικής αναδιοργάνωσης και κατανόησης της δύναμης που έχει και της επιρροή που ασκεί η παιδική ηλικία και η σχέση με τις ρίζες. Οι σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες σταθεροποιούνται φέτος και  αποκτούν βάσεις και ξεκάθαρη δομή, μετά από πολλά χρόνια αποσταθεροποίησης και ανατροπών. Η χρονιά φέρνει επιτυχίες και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που δεν πρέπει  να χαθούν. Θα χρειαστεί να γίνουν μετακινήσεις λόγω της δουλειάς και η επένδυση του χρήματος θα πρέπει να γίνεται με προσοχή, αλλά η επιτυχία έρχεται μέσα από επιμονή και σκληρή εργασία, ενώ στην αισθηματική ζωή θα υπάρχει η ανάγκη για κάτι απλό και ίσως επιφανειακό, καθώς ο τομέας δεν είναι στην προτεραιότητες φέτος. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Πρόβατο
Η χρονιά είναι καλή και φέρνει απρόσμενες αλλαγές και εκπλήξεις. Οι επαφές και οι γνωριμίες αυξάνονται και έχουν τον χαρακτήρα του διαφορετικού που δεν περιορίζεται σε κουτάκια και κανόνες. Η χρονιά προσφέρει τρυφερότητα και ζεστασιά στα προσωπικά θέματα και υπάρχει αγάπη. Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά γιατί δίνονται ευκαιρίες να γίνει μια μεγάλη αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής. Χρειάζεται προσοχή στα επαγγελματικά διότι η τάση είναι να υπάρξει έλλειψη οργάνωσης και ελέγχου και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει  έλλειψη ψυχραιμίας πράγμα που δημιουργεί κόντρες και λανθασμένες αποφάσεις. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Πίθηκος
Η χρονιά είναι καλή και η εστίαση φέτος είναι στην πνευματική και εσωτερική εξέλιξη. Το πρώτο κομμάτι της χρονιάς μπορεί να φέρει ανησυχίες και θέματα στον οικονομικό τομέα, ειδικά στα χρήματα που προέρχονται από την εργασία. Είναι μια χρονιά που θα υπάρξει η ανάγκη για μεγαλύτερη απομόνωση και ξεκούραση, ώστε να ανανεωθούν οι δυνάμεις και να γεμίσουν οι μπαταρίες, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να φανούν τα ταλέντα, οι φιλοδοξίες, το πάθος και η ζωντάνια. Για τις σταθερές σχέσεις η χρονιά φέρνει περισσότερη δέσμευση, ενώ οι αδέσμευτοι φέτος θα βρουν το ταίρι τους. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Κόκκορας
Η χρονιά είναι καλή και προσφέρεται για την ανάκτηση της προσωπικής δύναμης και την αύξηση της προσωπικής επιρροής. Θα υπάρξει οργάνωση, πειθαρχεία, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα γενικότερα και ειδικότερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Εμφανίζονται νέες δυνατότητες για αύξηση του εισοδήματος μέσα από την εργασία και παύει η εξάρτηση από άλλους, ενώ παράλληλα είναι μια χρονιά που φέρνει κληρονομιές και πωλήσεις. Αν και θα χρειαστεί να γίνουν μερικές θυσίες, η χρονιά φέρνει επιτυχία και την δυνατότητα να γίνει μια μεγάλη υπέρβαση. Στα αισθηματικά χρειάζεται να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου και περισσότερος χρόνος μαζί του.  Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Σκύλος
Η χρονιά είναι καλή, γεμάτη ενέργεια και με πολλές δραστηριότητες. Είναι σημαντικό να υπάρξει μια καλή οργάνωση και προγραμματισμός και να μην παραβλεφθεί καμία λεπτομέρεια φέτος. Έμφαση στα σχέδια και τους στόχους που είναι δεδομένο ότι θα φέρουν κέρδος και θα έχουν αποτελέσματα και όχι σε σχέδια που δεν έχουν το δυναμικό της επιτυχίας. Προσοχή στα οικονομικά, όχι σπατάλες και έξοδα σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα φέτος ή σε επενδύσεις που δεν είναι σίγουρες ή ακόμη και στον τζόγο! Η εύνοια φέτος έρχεται μέσα από την ομαδικότητα και όχι τόσο από τις ατομικές προσπάθειες, ενώ οι αισθηματικές υποθέσεις ευνοούνται. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.


Χοίρος

Είναι μια καλή χρονιά για επενδύσεις, για φιλίες και για έρωτα. Ειδικά στα αισθηματικά, η χρονιά είναι πολύ πιο εύκολη από προηγούμενες και τώρα η χαρά γεμίζει την προσωπική ζωή και θα υπάρξουν θεαματικά γεγονότα. Στα επαγγελματικά θέματα η χρονιά φέρνει πρόοδο και δημιουργούνται θετικές εντυπώσεις μέσα από την χρήση των ταλέντων και των ικανοτήτων με αποτέλεσμα να αυξηθούν και τα οικονομικά οφέλη και οι αποδοχές. Είναι καλό φέτος να γίνει μια σοβαρή αποταμίευση που θα λειτουργήσει ως κεφάλαιο για μια ιδέα που θα έρθει αργότερα. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο.