astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, όπου και θα αναδρομήσει στις 21, παραμένοντας στο σταθερό περιβάλλον του γήινου στοιχείου. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα λοιπόν, σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και το επάγγελμά σου, υπάρχει κινητικότητα, επαφές και συζητήσεις που στόχο έχουν να σταθεροποιήσουν την απόδοση και τις επιτυχίες σου και έρχονται ενδιαφέρουσες και πρακτικά εφαρμόσιμες ιδέες που βοηθάνε γενικότερα την επαγγελματική σου προβολή. Είναι ένα καλό διάστημα για να στρέψεις το ενδιαφέρον του κοινού στην επιχείρηση και στις υπηρεσίες σου, αλλά να είσαι προσεκτικός σε συμφωνίες που πας να κλείσεις κατά την αναδρομή του πλανήτη, γιατί δεν θα είναι επικερδείς και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και άγχος.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις 11 του μήνα, πράγμα που σε βοηθά να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου και να τραβήξεις το ενδιαφέρον σημαντικών ανθρώπων που μπορούν να σε ευνοήσουν επαγγελματικά ή κοινωνικά και τώρα έχεις την δυνατότητα να βιώσεις πολύ πιο ευχάριστα γεγονότα στην ζωή σου και να χαρείς.  Από τις 11 του μήνα και περνώντας στους Διδύμους, η διέλευση της Αφροδίτης από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, κάνει πιο ευχάριστο το κυνήγι των φιλοδοξιών σου και σου φέρνει χαρά και απόλαυση μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές με φίλους και γνωστούς, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα και γλυκιά γνωριμία.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από τον Καρκίνο και τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και συνεχίζει να αυξάνει το άγχος σου και να φέρνει σε έσχατα σημεία την αντοχή και την υπομονή σου. Οι φοβίες σου αυξάνονται και τώρα είναι καλό να προσπαθήσεις να ρίξεις άπλετο φως σε κάθε τυφλό σημείο του υποσυνειδήτου σου και να ζητήσεις την βοήθεια που χρειάζεσαι. Κρυφοί εχθροί και παρασκήνιο, χρειάζεται να εντοπίσεις τους εχθρούς σου και να δράσεις με στόχευση και αποφασιστικότητα. Ο πλανήτης επηρεάζει αυτόν τον μήνα κυρίως τους γεννημένους κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ο Δίας αυτόν τον μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου (δες άρθρο εδώ) και ο Κρόνος επιδρά στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου (δες άρθρο εδώ).

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 του μήνα φέρνει ευκαιρίες στον δρόμο σου και τονίζει την επαφή και την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σου ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον δεύτερο δεκανό του ζωδίου σου, ενώ στις 20 του μήνα η έκλειψη Ηλίου στις τελικές μοίρες του Κριού ανοίγει δραματικά ένα καινούργιο κεφάλαιο σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις ανώτερες σπουδές και αλλάζεις σημαντικά σημεία της φιλοσοφίας σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Προσοχή στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα γιατί τα πράγματα δεν είναι απαραίτητα έτσι όπως φαίνονται. Η περίοδος είναι κινητική και δημιουργική σίγουρα, έχεις πολλά να κάνεις, οι επαφές και οι συνεννοήσεις είναι στο φουλ και όλα βαίνουν καλώς, σε σημείο μάλιστα να βλέπεις σιγά-σιγά να προσεγγίζεις πιο απτά τις φιλοδοξίες σου και να αρχίζεις να τις κάνεις πραγματικότητα. Όμως η αναδρομή του Ερμή στον τομέα της καριέρας μπορεί να σε πάει πολύ πίσω ή ακόμη και να σε αφήσει ακάλυπτο σε λάθη και ευθύνες που είναι σημαντικές και καθαρά δικές σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα αισθηματικά ζητήματα, καθώς άλλα θέματα σε απασχολούν, αλλά όπως και να έχει, είσαι άνθρωπος και μάλιστα γοητευτικός και μαγνητικός και ακόμη και να μην το ψάχνεις, το ενδιαφέρον εκδηλώνεται προς το άτομό σου, ειδικά μέσα από επαγγελματικούς χώρους ή μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μια γνωριμία που υπάρχει ήδη ή μια επαγγελματική σου επαφή, αυτόν τον μήνα μπορεί να δείξει περισσότερα σημάδια ότι κάτι άλλο τρέχει πέρα από το ανθρώπινο και το φιλικό και μπορεί να αρχίσει μια ενδιαφέρουσα καινούργια σχέση. Αν είσαι σε δέσμευση, ο μήνας τονίζει την ερωτική επαφή και την ικανοποίηση επιθυμιών που μέχρι τώρα παρέμεναν απωθημένες και ανομολόγητες. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.