astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, όπου και θα αναδρομήσει στις 21, παραμένοντας στο σταθερό περιβάλλον του γήινου στοιχείου. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα λοιπόν, σε απασχολούν ιδέες και συζητήσεις που έχουν να κάνουν μα την καθημερινότητα της εργασίας σου, έχεις πολλές απαιτήσεις από πελάτες ή ο φόρτος της εργασίας σου είναι τέτοιος που το μυαλό σου κουράζεται. Τα καταφέρνει πάντως μια χαρά, αν και κατά την διάρκεια της αναδρομής θα εμφανιστούν εμπόδια και καθυστερήσεις από λεπτομέρειες που δεν είχες λάβει υπόψη, οπότε μην παίρνεις τίποτα αψήφιστα και λειτούργησε όλον τον μήνα με ψυχραιμία, λογική, παρατηρητικότητα και προνοητικότητα.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις 11 του μήνα, πράγμα που σε βοηθά να επεξεργαστείς τις απαιτήσεις στην δουλειά σου με τρόπο έξυπνο και αποτελεσματικό και σου προσφέρει την βοήθειά της όπου την χρειάζεσαι μέσα από μια διευκόλυνση που μπορεί να σου κάνει ένας συνεργάτης σου για παράδειγμα. Θέματα υγείας που μπορεί να έχουν προκύψει λόγω άγχους, η Αφροδίτη σε βοηθά να τα μετριάσεις και να τα θέσεις υπό έλεγχο.  Από τις 11 του μήνα και περνώντας στους Διδύμους, η διέλευση της Αφροδίτης από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο φέρνει την αισθηματική σου ζωή στο προσκήνιο και τώρα οι σχέσεις σου μπορούν να βελτιωθούν, όπως εξάλλου και οι συνεργασίες σου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από τον Καρκίνο και τον όγδοο ηλιακό σου οίκο και δυναμιτίζει πάθη και εμμονές, θέλεις να σκάψεις βαθύτερα στην πραγματικότητα και να ανακαλύψεις αυτό που κρύβεται και η ανάγκη σου για στενότερη σχέση με τον σύντροφο σε οδηγεί να φανείς αρκετά διεκδικητικός. Ο πλανήτης επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ο Δίας αυτόν τον μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου (δες άρθρο εδώ) και ο Κρόνος επιδρά στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου (δες άρθρο εδώ).

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 του μήνα φωτίζει θετικά τον κύκλο των γνωριμιών και επαφών σου και σε βοηθά να ολοκληρώσεις σχέδια και να πετύχεις φιλοδοξίες σου ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον δεύτερο δεκανό του ζωδίου σου, ενώ στις 20 του μήνα η έκλειψη Ηλίου στις τελικές μοίρες του Κριού ανοίγει δραματικά ένα καινούργιο κεφάλαιο στον αισθηματικό σου τομέα και φορτίζει ενεργειακά κάθε σου προσωπικό σχέδιο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι σημαντικό κατά την διάρκεια του μήνα να διατηρείς καλές και ήρεμες σχέσεις με τους συναδέλφους και να δείχνεις το πιο θετικό και εξυπηρετικό πρόσωπό σου στις επαφές σου με πελάτες, γιατί πολλά μπορούν να πάνε στραβά με τον ανάδρομο Ερμή από τις 21 του μήνα και μετά στον έκτο οίκο της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου στην εργασία. Να είσαι προσεκτικός στις συνεννοήσεις σου, στο τι υπόσχεσαι στο τι υπογράφεις για επαγγελματικούς λόγους γιατί μπορεί να μην προσέξεις λεπτομέρειες, πράγμα που στην πορεία μπορεί να φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις που θα κοστίσουν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει ερωτική αναστάτωση και πολλά δεδομένα που θα θελήσεις να τα ελέγξεις, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα δυνατόν κάτι τέτοιο καθώς παρασύρεσαι από τον πόθο και τις ευκαιρίες που μπορεί να ικανοποιήσουν τις ερωτικές σου ανάγκες. Σο ερωτικό κοκτέιλ που δημιουργεί η Πανσέληνος του μήνα προστίθεται και η ενέργεια της Αφροδίτης που από τις 11 του μήνα αρχίζει να διελαύνει από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο και πλέον το διάστημα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό όχι μόνο για την ικανοποίηση των πόθων και των φαντασιώσεων, αλλά και για την μετατροπή μιας γνωριμίας σε κάτι πιο σταθερό ή για την ενίσχυση του δεσμού που υπάρχει στην σχέση που έχεις ήδη. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.