astropedia.gr

Ταρώ Αυγούστου: Μην υποτιμάς την κρίση σου

Ταρώ Αυγούστου: Μην υποτιμάς την κρίση σου
Η κάρτα του μήνα
Δύο των Ξιφών


Αυτόν το μήνα νιώθεις σαν να είσαι κολλημένος μεταξύ σφύρας και άκμονος καθώς  αγωνίζεσαι να πάρεις μια απόφαση η οποία δεν θα είναι εύκολο να ληφθεί. Μπορεί να είσαι λίγο απόμακρος και αισθάνεσαι διχασμένος ανάμεσα σε πολλαπλές επιλογές, δεν ξέρεις τι είναι σωστό για την ευτυχία σου και τι όχι. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην αδράνεια και τη στασιμότητα, ίσως λόγω του φόβου για το αύριο καθώς αναρωτιέσαι το τι θα συμβεί αν πάρεις λάθος απόφαση. Μπορεί να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο με κάποιο άτομο ή μια κατάσταση αλλά φοβάσαι να απεξαρτηθείς. Το σύμπαν όμως σου επισημαίνει ότι η καλύτερη λύση είναι να αναλάβεις δράση για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε συνεχή αναποφασιστικότητα και αδράνεια αυτό θα σε αποτρέψει από το να κινηθείς προς τα εμπρός.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Αύγουστο

 ΚΡΙΟΣ
Το Αστέρι

Πάρε μια βαθιά ανάσα και χαλάρωσε! Αυτόν το μήνα θα αισθάνεσαι πολύ πιο αισιόδοξος και κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Αν είχες βιώσει αρνητικά συναισθήματα γύρω σου που σου δημιούργησαν θυμό και αγανάκτηση, τώρα βλέπεις και πάλι τη φωτεινή πλευρά της ζωής.
 
Στην επαγγελματική ζώνη, σου δίνεται η ευκαιρία να λάβεις περισσότερες ανταμοιβές και επαίνους για την προσπάθειά σου και την αποδοτικότητά σου. Αν ήσουν δυσαρεστημένος με την τρέχουσα κατάσταση της εργασίας σου, έχεις πραγματικά τη δύναμη να το αλλάξεις αυτό. Μπορεί επίσης να μελετήσεις μια νέα γνώση και να αποκτήσεις επιπλέον προσόντα ή ακόμη και να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Το φως της ελπίδας λάμπει και στη συναισθηματική σου ζωή.

Η αγάπη, η τρυφερότητα και η ζεστασιά σε ανανεώνουν ψυχικά καθώς μπορεί να βρεις μια πραγματικά βαθιά ρομαντική και συναισθηματική σχέση αυτόν το μήνα. Να θυμάσαι όμως, ότι η αληθινή εγγύτητα σε μια σχέση θέλει χρόνο. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση που έχετε ο ένας προς τον άλλον. Αναγνωρίζετε και οι δυο σας ότι είναι σημαντικό να δώσετε  ελευθερία ο ένας στον άλλον μέσα στη σχέση σας, θα έρθετε πιο κοντά περισσότερο από ποτέ. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιππότης Πεντάκτινο

Νιώθεις γεμάτος ζωή, έχεις ζωντάνια και ενθουσιασμό για αλλαγή, αλλά δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες θα σου φέρει πολύ περισσότερη ευτυχία. Μην παίρνεις πολύ τολμηρά ρίσκα, αργά και σταθερά θα αναπτυχθείς και θα φτάσεις ψηλά σε ό, τι κι αν επιθυμείς. Επαγγελματικά, δεν είναι ο καλύτερος μήνας για να κάνεις οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές. Θα έχεις πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες και θα λάβεις  ευρύτερη εκτίμηση για τα ταλέντα σου και τις προσπάθειές σου. 

Με τη λογική και τον πρακτικό τρόπο σκέψης σου φέρνεις εις πέρας τα καθήκοντά σου, κάνεις ακόμα και τις πιο τρελές φιλοδοξίες σου πραγματικότητα. Στην ερωτική σου ζωή, η έμφαση στις ευθύνες και τα καθήκοντα μπορεί να είναι κουραστική για το σύντροφό σου.  Θα πρέπει να του δείξεις την αγάπη σου και την εκτίμησή σου με απτούς τρόπους, σίγουρα θα λάβεις την αγάπη του και τη στοργή του.

Αυτόν το μήνα θα μάθεις ότι η αγάπη μπορεί να έχει τόσο πάθος και ενθουσιασμό όσο και δράμα. Εάν είσαι μόνος και νιώθεις πραγματικά έτοιμος για μια νέα σχέση, φλέρταρε και διασκέδασε, δοκίμασε νέες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αγάπη. Μην κάνεις μεγάλα άλματα παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό και το πάθος σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οκτώ των Κυπέλλων

Αν είχες δοκιμάσει κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες τον τελευταίο καιρό, αυτόν το μήνα έχεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Περνάς ευτυχισμένες στιγμές, επανέρχεται η αισιόδοξη, παιχνιδιάρικη και δημιουργική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Είσαι πιο ανοιχτός στην αλλαγή και την περιπέτεια.

Επαγγελματικά, μπορεί να έχεις μια συναρπαστική προσφορά που σου ζητά έναν νέο ρόλο ή μια θέση εμπιστοσύνης. Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας αν κάνεις μια εργασία που αφορά τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, αυτός ο μήνας σε εμπνέει με νέες ιδέες για να πας μπροστά. Συναισθηματικά, μπορεί να αισθανθείς ότι η σχέση σου δεν σε κάνει και τόσο ευτυχισμένο ή δεν είναι τόσο υγιής όπως θα έπρεπε να είναι.

Μπορεί και να κάνεις ένα βήμα μακριά, αλλά θα πρέπει να είσαι δυνατός για να αφήσεις μια σχέση που σου δημιουργεί πίκρα και απογοήτευση. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τιαξίζεις και να μην στέκεσαι σε μια σχέση που απλά δεν εκπληρώνει τις ανάγκες σου. Αν είσαι μόνος, να είσαι πολύ επιλεκτικός και ακόμα καλύτερα θα ήταν να αφήσεις το χρόνο να κυλίσει προκειμένου να επουλωθούν οι παλιές πληγές στο μυαλό και την καρδιά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οκτώ Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για να κάνεις δραματικές αλλαγές ή νααναμορφώσεις τα πάντα, αλλά να σκεφτείς τρόπους για να έχεις μεγαλύτερη ευτυχία και ευημερία. Επαγγελματικά, θα νιώθεις ικανοποίηση δουλεύοντας μεθοδικά και δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια.

Σταθερά οδεύεις προς την επιτυχία και απολαμβάνεις επευφημίες καιεπαίνους, αυξάνεται η φήμη σου, δουλεύεις σε μια ήρεμη  ατμόσφαιρα. Θα κερδίσεις ακόμα περισσότερο θαυμασμό όταν δείξεις στους άλλους ότι είσαι σταθερός στην υπεράσπιση των συμφερόντων σου και των αρχών σου. Η σχέση σου θα ενδυναμώσει αυτό το μήνα καθώς αν υπήρχε απόσταση μεταξύ σας, έχεις ήδη προβεί σε απολογισμό της υφιστάμενης σχέσης σου, γνωρίζεις αν κάνει για σένα.

Εάν υπήρξαν προβλήματα ή υπήρξε μια ταραγμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα, τότε οι συμπαντικές ενέργειες του Αυγούστου φέρνουν πίσω τη σταθερότητα και σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή. Αν είσαι μόνος, απαλλάσσεσαι από πρώην αγάπες που δεν έχουν τηρήσει τιςυποσχέσεις τους και δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Εκείνο που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να ανακτήσεις τη συναισθηματική ισορροπία σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΛΕΩΝ
Η Βασίλισσα των Ράβδων

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στη χαρά, τη διασκέδαση και τον έρωτα. Θα έχεις πολλούς θαυμαστές και κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση, οι άλλοι σου εκφράζουν το θαυμασμό τους και την εκτίμησή τους. Βρίσκεσαι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνεις την προσοχή, έχεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στην αξία σου.

Στην επαγγελματική ζώνη, έχεις δύναμη και τόλμη για να δράσεις προκειμένου να πετύχεις τις μεγάλες φιλοδοξίες σου. Μπορεί να εκπλαγείς από το πόσο εύκολα θα έχεις άνοδο και πρόοδο. Γενικά, θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επαγγελματική σου ζωή, λαμβάνεις υποστήριξη από το περιβάλλον της εργασίας σου, ανταμείβεσαι για τις επαγγελματικές σου ικανότητες.Στη συναισθηματική και κοινωνική σου ζωή, προετοιμάσου για πληθώρα προσκλήσεων και δραστηριοτήτων.

Μπορεί να κάνεις σχέδια για ταξίδια και αυτό έχει θετική επιρροή για τη συναισθηματική ευεξία σου. Αν βρισκόσουν σε αποτελμάτωση στη σχέση σου, δοκιμάζεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου και απολαμβάνετε πιο καυτές και αισθησιακές στιγμές μαζί. Αν είσαι μόνος, είναι ζωτικής σημασίας να βγεις έξω και να διασκεδάσεις, να κυνηγήσεις την αγάπη και να είσαι ανοιχτός σε ένα νέο ειδύλλιο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τέσσερα των Ράβδων

Ορισμένα προβλήματα για τα οποία δεν είχε βρεθεί προηγουμένως απάντηση, βρίσκουν επιτέλους μια ευτυχισμένη κατάληξη. Θα υπάρξουν καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή, οδεύεις στην επίτευξη των φιλοδοξιών σου, νιώθεις πιο άνετα στο περιβάλλον της εργασίας σου και έχεις δίπλα σου άτομα που σε υποστηρίζουν και σε ενθαρρύνουν.

Θα εργάζεσαι σε μια πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα από ότι στο παρελθόν. Τυχόν νέες προσφορές που θα σου παρουσιαστούν για συνεργασία με τους άλλους, θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Είναι πραγματικά τώρα σημαντικό για σένα να έχεις στόχους που θέλεις να φτάσεις, έτσι παίρνεις σοφές αποφάσεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, χαίρεσαι το φλερτ και τη διασκέδαση, έχεις μια έντονη κοινωνική ζωή, θα βρεις μεγάλη χαρά καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θέλουν να μοιραστούν το χρόνο τους μαζί σου. Αφήνεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και την επαγγελματική σου ζωή και αναζητάς να ικανοποιήσεις τα πάθη σου. Μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που καταλαβαίνει τις επιθυμίες της καρδιάς σου! Αν είσαι σε σχέση, αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΖΥΓΟΣ
Έξι των Κυπέλλων

Συναντήσεις με ανθρώπους που μοιράζονται τις ιδέες και τα ιδανικά σου θα σου φέρουν ευτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Επαγγελματικά, αν μια κατάσταση σε είχε εκνευρίσει και είχε δοκιμάσει  την υπομονή σου εξομαλύνεται. Θα έχεις σωστή συνεργασία στο χώρο της εργασίας σας και οι άλλοι θα αποδέχονται τις ιδέες και τιςαπόψεις σου. Τυχόν νέα έργα ή προσφορές στέφονται με επιτυχία.

Στη συναισθηματική σου ζωή, νιώθεις πιο κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο, αντιμετωπίζεις με ηρεμία συναισθήματα λύπης ή πικρίας, κατανοείς ότι για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποιες παλιές συμπεριφορές που δεν βοηθούν τη σχέση σου. Οποιαδήποτε παρατεταμένη απογοήτευση ή αίσθηση ανασφάλειας ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Αν είσαι μόνος,  γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο αισθάνεσαι οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή. Γενικά, είναι ένας μήνας όπου θα έχεις κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, νιώθεις πιο χαρούμενα και αισιόδοξα καθώς ο σύντροφός σου, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου θα απολαύσουν την παρέα σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερημίτης

Αυτός είναι ένας μήνας για ξεκούραση και προβληματισμό, κάνεις σχεδιασμό και προετοιμασία για τους στόχους σου. Ακόμα και αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή, την καριέρα σου ή ακόμα και στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε οποιαδήποτε παρορμητικά συναισθήματα.

Στην επαγγελματική ζώνη, η παρατήρηση και η διαίσθηση είναι το κλειδί για την πρόοδό σου. Παρακολούθησε τι κάνουν οι άλλοι στην εργασία σου, είτε είναι οι συνάδελφοί σου, οι ανταγωνιστές σου ή ακόμη και οι σύμμαχοί σου, και εξέτασε πολύ προσεκτικά ό, τι κάνουν και πώς το κάνουν πριν κάνεις τις κινήσεις σου. Εξετάζοντας τις ενέργειες των άλλων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγειςνα κάνεις λάθη.

Στη συναισθηματική σου ζωή, δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη αγάπης γύρω σου,  στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι που αναζητούν την παρέα σου.Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αισθανθείς λίγο εξαντλημένος από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συντρόφου σου και θα αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος στη μοναξιά σου. Ή αντίθετα, μπορεί ο αγαπημένος σου να χρειαστεί περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αυτοκράτειρα

Αυτόν το μήνα παίρνεις αγάπη και εκτίμηση, όχι μόνο στη συναισθηματική σου ζωή αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σίγουρα θα εκτιμηθείς πολύ περισσότερο στην καριέρα σουκαι θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής. Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις αλλαγή σταδιοδρομίας, αυτός ο μήνας σου φέρνει ενδιαφέρουσες προσφορές από ανθρώπους που αξιολογούν θετικά τα επαγγελματική σου ταλέντα.

Στη συναισθηματική σου ζωή, νιώθεις την αγάπη και τα βαθιά συναισθήματα του συντρόφου σου αλλά πάνω απ’ όλααγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου. Αν είχες οποιαδήποτε ανησυχία για την πίστη και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου, αυτός ο μήνας σου φέρνει διαβεβαίωση για την αγάπη του. Νιώθεις πιο ελεύθερος να απολαύσεις τη σχέση σου αντί να βρίσκεσαι στους φόβους και στην αμφιβολία.

Αν είσαι μόνος, μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία η οποία θα αναπτυχθεί σταδιακά. Έρχεται κάποιος/α που είναι εντελώς διαφορετικός από το συνηθισμένο τύπο σου και σου αλλάζει τη ζωή. Μην αφήνεις το φόβο και την ανασφάλεια να σε κάνουν να απορρίψεις κάποιον/α που μπορεί να σου δώσει πολλά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Άρμα

Παίρνεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου! Αυτός είναι ένας μήνας που αποφασιστικά κατευθύνεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ, έχεις την τόλμη να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι όμως, ότι ενώ είσαι έτοιμος για δράση, θα πρέπει επίσης να επιτρέψεις στη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει, δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά, είναι ζωτικής σημασίας να εστιαστείς σταθερά στο τελικό αποτέλεσμα και να μην επιτρέψεις σε επιμέρους θέματα να σου αποσπάσουν την προσοχή. Μην θυμώνεις με τους συναδέλφους σου ή τους συνεργάτες σου, είναι καλύτερα να συνομιλήσεις με ηρεμία και στρατηγική. Στην ερωτική σου ζωή, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μη βιάζεσαι να κάνεις πάρα πολύ γρήγορα μια νέα σχέση.

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη για να δεσμευτείς, πάτησε τα φρένα. Είναι σημαντικό για τη συναισθηματική ισορροπία σου να αφήσεις ορισμένους ανθρώπους αν δεν μπορείς να έχεις μέλλον μαζί τους. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις συναρπαστικά σχέδια με το σύντροφό σου. Τα ταξίδια και η περιπέτεια θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εννέα των Κυπέλλων

Αυτόν το μήνα θα πάρεις ό, τι θέλεις, βλέπεις να έχεις σύμμαχο στη ζωή σου την καλή σου τύχη. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα που έχεις δώσει ή έχεις κάνει στο παρελθόν, θα σε ανταμείψουν τώρα. Επαγγελματικά, οι μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες και οι προσδοκίες σου υλοποιούνται και πετάς στους ουρανούς. Ειδικότερα τα ταλέντα σου θα προσελκύσουν την προσοχή ατόμων με επιρροή και εξουσία οι οποίοι θα σε βοηθήσουν πραγματικά.

Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα θέση στην καριέρα σου ή να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου! Εάν έχεις δική σου επιχείρηση θα κερδίσεις κάποια επιπλέον προσοχή. Είναι ένας πολύ καλός μήνας και στη συναισθηματική σου ζωή καθώς ανανεώνεις τη σχέση σου, επανέρχονται το πάθος και ο αισθησιασμός, βάζεις στην άκρη την έμφυτη εγκεφαλική πλευρά σου και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, διασκεδάζοντας με το σύντροφό σου.

Θα έχεις την ευκαιρία να θυμηθείςτις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας, αυτό που σε είχε αρχικά προσελκύσει σε αυτό το πρόσωπο. Αν είσαι μόνος, είναι ένας μήνας για φλερτ και  διασκέδαση. Μην εστιάζεσαι και πολύ στην αναζήτηση του  «τέλειου» πρόσωπου, χαλάρωσε και δεν πρόκειται να μείνεις μόνος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΙΧΘΥΣ
Η Ιέρεια

Είναι καλύτερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα βαθύτερα εσωτερικά συναισθήματά σου αυτό το μήνα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις και τα κίνητρα των ανθρώπων, και μη δίνεις σημασία στα λόγια τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται από το φόβο σου να δημιουργείς μια ατμόσφαιρα δυσπιστίας ή ακόμα και παράνοιας.

Στην επαγγελματική σου ζωή, απέφυγε τυχόν δράματα στο χώρο της εργασίας σου και μην αναλαμβάνεις καθήκοντα που ίσως δεν καταφέρεις να φέρεις εις πέρας. Οι άλλοι γύρω σου μπορεί να είναι κάπως επιθετικοί και αυστηροί και θα σε εκνευρίσουν με τις απαιτήσεις τους. Στην αγάπη άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Αυτόν το μήνα αναζητάς σαφήνεια, θέλεις να αναζητήσεις την αλήθεια στη σχέση σου.

Και πάλι, η χρήση της έμφυτης σοφίας σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα ή διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Ακούγοντας προσεκτικά τις απόψεις του και σκεφτόμενος πριν μιλήσεις, θα σε βοηθήσει να φτάσεις βαθύτερα στην καρδιά του, να αποσαφηνίσεις τι πραγματικά θέλει, πράγμα το οποίο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που πραγματικά λέει! Αν είσαι μόνος, μπορεί να σε έλξει κάποιος/α που σου δίνει την εντύπωση ότι θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να τον/την κερδίσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ