astropedia.gr

Τα Ταρώ του Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά.

Η κάρτα του μήνα: Η Ιέρεια

Αυτό το μήνα θα αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι και πιο συμπονετικοί, αναζητάτε οι ενέργειές σας να είναι εναρμονισμένες με τα συναισθήματα της ψυχής σας. Οι συμπαντικές δυνάμεις φέρνουν στο προσκήνιο έντονη διαίσθηση, αστρικά ταξίδια, διαυγή όνειρα ή εμπειρίες déjà vu. Ενώ αυτό μπορεί να είναι αρχικά λίγο περίεργο για εσάς, εν τούτοις θα σας ανοίξουν πόρτες που ποτέ δεν είχατε ονειρευτεί. Η Ιέρεια είναι μια ισχυρή θηλυκή ενέργεια, ανεξάρτητα από το φύλο σας και σηματοδοτεί τη  διαίσθηση, την αντίληψη και τη σοφία, καθώς και όλα τα μυστικά του σύμπαντος. Ενσωματώνει τόσο την αθωότητα όσο και τη βαθιά γνώση, είναι ο φύλακας των μυστικών και του μυστηρίου. Μπορεί να νιώσετε περισσότερο διαισθητικοί αυτό το μήνα ή να σκεφτείτε να αποκαλύψετε τη μυστική γνώση του σύμπαντος μέσα από την Ταρώ, την Αστρολογία, την Αριθμολογία, κλπ. Μπορεί επίσης να έχετε εκρήξεις δημιουργικότητας και έμπνευσης ή απρόσμενα να νιώσετε ότι έχετε μεταφυσικές ικανότητες και διόραση. Είναι σημαντικό να αγκαλιάσετε αυτά τα οράματα και να προσπαθήσετε να τα κατανοήσετε, σας δείχνουν το δρόμο προς την αλήθεια.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας το μήνα Γενάρη.

ΚΡΙΟΣ: Η Δικαιοσύνη

Το συναρπαστικό και διασκεδαστικό ζώδιό σας θα ζήσει έντονα πάθη και εμπειρίες αυτό το μήνα, θα ξεχάσετε τουλάχιστον για λίγο τα προβλήματά σας. Ακόμα και οι δύσκολες καταστάσεις θα σας φαίνονται σαν μια ασήμαντη ενόχληση. Η τάση σας όμως να θέλετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας ή να πιστεύετε ότι μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα μόνοι σας στη δουλειά σας, μπορεί να σας κοστίσει. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τους άλλους στην επαγγελματική σας ζωή αυτό το μήνα, μη φοβάστε ότι θα σας κλέψουν τη δόξα σας. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας. Όταν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, η γενναιοδωρία σας και ο αυθορμητισμός σας δεν έχουν όρια! Για όσους είστε μόνοι, οι συμπαντικές δυνάμεις φέρνουν πίσω άτομα από το παρελθόν σας ή κάποια γνωριμία μέσω των φίλων σας. Για όσους είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική εγγύτητα με το σύντροφό σας. Έτσι, η ερωτική σας ζωή πραγματικά ζεσταίνεται αυτές τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν» ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Η εύρεση της ισορροπίας αυτής θα φέρει πίσω την ευτυχία σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΑΥΡΟΣ: Οκτώ Πεντάκτινο

Υποδεχτείτε την ευημερία και την αφθονία αυτό το μήνα, αλλά θα πρέπει κι εσείς να κινηθείτε για να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Έτσι  εργαστείτε σκληρά, παραμένοντας εστιασμένοι στις μικρές λεπτομέρειες, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως οι ικανότητές σας να δοκιμαστούν και οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας να είναι κάπως απαιτητικές. Τα καλά νέα είναι ότι με το νέο κύμα της εμπιστοσύνης που έχετε στις δυνάμεις σας, θα καταφέρετε να χειριστείτε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Είστε περισσότερο υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, έτσι θα είστε αποτελεσματικοί. Συναισθηματικά, θα πρέπει να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στη σχέση σας, παρά τις απαιτήσεις της καριέρας σας ή τις άλλες ευθύνες. Αν θέλετε να έρθει η αγάπη στη ζωή σας, τότε είναι ζωτικής σημασίας να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέες συναντήσεις και σχέσεις. Αυτό ισχύει επίσης κι αν είστε δεσμευμένοι, για να βρείτε τη χαρά και την ευτυχία, δεν πρέπει να παραμελείτε το σύντροφό σας.
Μάθετε περισσότερα 
επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Αυτοκράτορας
Χαρά και ευτυχία σας περιμένουν τόσο στην εργασία σας όσο και στην αγάπη αυτό το μήνα. Θα διαπιστώσετε ότι θα είναι εύκολο να μαγνητίσετε τους άλλους με τη δύναμη των λόγων σας και να έχετε τη διασκέδαση και την ποικιλία που τόσο αναζητάτε. Απολαύστε τα οφέλη που σας φέρνει αυτή η μεγάλη αύξηση της αυτοπεποίθησής σας και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας. Αυτός ο μήνας θα σας αποδείξει ότι έχετε αποκτήσει κυριαρχία πάνω στον εαυτό σας και ότι δεν αφήνετε τα εξωτερικά εμπόδια να σας παρεκτρέψουν από την πορεία σας. Στην καριέρα σας, αν έχετε κάποια ηγετική θέση, μπορείτε να περιμένετε σημαντική πρόοδο μέσα σε αυτήν. Εάν δεν έχετε, τότε επωφεληθείτε από κάθε νέα γνωριμία που κάνετε, θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για εσάς μακροπρόθεσμα. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνετε αφεντικό του  εαυτού σας. Συναισθηματικά, η ικανότητά σας να εφαρμόσετε τη λογική στις σχέσεις σας θα σας δώσει θετικά αποτελέσματα. Απολαύστε τη δύναμή σας αυτό το μήνα.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ιππότης Πεντάκτινο
Είστε συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο αλλά αυτό το μήνα θα κυριαρχεί η πρακτικότητα στη ζωή σας και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονομικά σας. Υπάρχουν πολύ θετικές εξελίξεις γύρω από την οικονομική σας κατάσταση οι οποίες απορρέουν από την πρόσφατη συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Έχετε δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες και αυτό σας επιστρέφεται πίσω. Και αυτό το μήνα  επαγρυπνείτε για τα μετρητά σας και είστε πολύ προσγειωμένοι και ρεαλιστές, έτσι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Στην καριέρα σας αρχίζετε να αισθάνεστε μια βαθιά ικανοποίηση από τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή. Αν αναζητάτε μια νέα θέση εργασίας, οι συμπαντικές δυνάμεις σας στέλνουν μια πολύ καλή ευκαιρία στο δρόμο σας. Με τη σχέση σας, θα υπάρχει πραγματική συνεργασία και προθυμία να είστε κοντά στον αγαπημένο σας, που θα λειτουργήσει θετικά στην άρση των δυσκολιών που ενδεχομένως είχατε πρόσφατα. Αν είστε μόνοι, είναι καλό να αλλάξετε τις συνηθισμένες σας συνήθειες, να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Κάνοντας ακόμη και τις πιο ασήμαντες αλλαγές μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Μάθετε περισσότερα 
επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΛΕΩΝ: Τρία Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα, θα λάβετε αφθονία εκτίμησης τόσο για την προσωπικότητά σας όσο και για τις προσπάθειές σας. Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες και αναρωτιέστε εάν χρειάζεστε να κάνετε αλλαγές, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σας δείχνουν το σωστό δρόμο για να φτάσετε τους στόχους σας. Οικονομικά θα υπάρξουν μεγάλες ανταμοιβές και στην εργασία σας επευφημίες και αναγνώριση για ένα έργο που έχετε ήδη ολοκληρώσει. Η ομαδική εργασία και η συλλογικότητα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και όχι μόνο, θα ξεχωρίζετε ως η κινητήρια δύναμη της ομάδας και όχι απλά ως ένα άλλο μέλος. Συναισθηματικά, αν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφός σας θα κάνει εκείνο το μεγάλο και τολμηρό βήμα για να σας δείξει πόσο σας νοιάζεται και τι  σημαίνετε γι’ αυτόν. Εάν είστε μόνοι και ψάχνετε καιρό την αγάπη, τότε θα πρέπει να είστε λίγο υπομονετικοί. Κοιτάξτε γύρω σας για άτομα που θέλουν να συνδεθούν μαζί σας μέσα από τη δουλειά σας ή τα χόμπι σας ή τα ενδιαφέροντά σας. Μην αποθαρρύνεστε και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οκτώ των Κυπέλλων

Αυτός είναι ένας μεταβατικός μήνας για εσάς, όπου θα έχετε πραγματικά δύναμη θέλησης και την ευθυκρισία, ώστε να αφήσετε πίσω σας παλιές συνήθειες και καταστάσεις που δεν σας χρησιμεύουν πια. Μπορεί να νιώθατε για αρκετό καιρό ότι υπήρχε μια ανισορροπία σε κάποιο τομέα της ζωής σας  αλλά αυτό το μήνα, είστε πλέον σε θέση να κάνετε κάτι για το θέμα αυτό. Αν η προοπτική του να αφήσετε πίσω σας ορισμένους ανθρώπους ή καταστάσεις σας κάνει να αισθάνεστε λυπημένοι, να είστε βέβαιοι ότι έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς. Οι συμπαντικές δυνάμεις σας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια, όμως για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο χρειάζεται και η δική σας συμβολή, η δική σας δύναμη για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Είναι απαραίτητο να είστε πολύ σαφείς και συγκεκριμένοι σε ό, τι σκοπεύετε να κάνετε, ειδικά στη συναισθηματική σας ζωή και στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες σχέσεις σας δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλετε, και αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτός ο μήνας θα σας ωθήσει να θέλετε να είστε μόνοι. Στην καριέρα σας, εάν αισθάνεστε ότι δεν εκτιμάστε και αναγνωρίζεστε, τότε ήρθε η ώρα να βρείτε κάτι καλύτερο. Μην φοβάστε ή διστάζετε, μπορείτε να το κάνετε!
 Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ: Ο Μάγος

Αυτός είναι πραγματικά ένας μήνας που θα κάνετε εντύπωση και θα βρεθείτε στο προσκήνιο. Η καλαίσθητη φύση σας και η ευγένειά σας θα εκτιμηθούν ενώ εκπέμπετε έναν προσωπικό μαγνητισμό που θα προσελκύει την προσοχή κάποιων συναρπαστικών ατόμων. Ενώ παίρνετε την επιβεβαίωση και τη θετική στάση των γύρω σας, είναι επίσης πολύ σημαντικό να αξιοποιήσετε αυτές τις νέες γνωριμίες σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την καριέρα σας και την επαγγελματική ζωή, η ενέργεια αυτού του μήνα σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να επιδείξετε τα ταλέντα σας σε όλο τον κόσμο! Μπορεί επίσης να εμπνευστείτε να τελειοποιήσετε μια συγκεκριμένη δεξιότητα που θα σας ανεβάσει στη σκάλα της δόξας. Συναισθηματικά, επικρατεί μια παθιασμένη ατμόσφαιρα, αναζωπυρώνονται τόσο η αυτοπεποίθησή σας όσο και η εμπιστοσύνη στις σαγηνευτικές σας δυνάμεις. Μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη ή ξαφνικά να κάνει την επίσκεψή της μια αγάπη από το παρελθόν. Αν είστε δεσμευμένοι, υπάρχει επίσης μια θαυμάσια ισορροπία στη σχέση σας και κάνοντας βαθιές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και τη σχέση σας, θα φέρει θετικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.
Μάθετε περισσότερα 
επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δέκα των Κυπέλλων

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας γύρω σας, η οποία εκτείνεται προς τα έξω και αγκαλιάζει όλα τα κοντινά σας πρόσωπα και τον αγαπημένο σας. Αυτό το μήνα αισθάνεστε γεμάτοι συναισθηματικά και πνευματικά καθώς νιώθετε ασφάλεια και ζεστά συναισθήματα. Μην αφήσετε αυτή την ευδαιμονία να χαθεί, προβληματιζόμενοι με κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος ή γκρινιάζοντας εξαιτίας αμφιβολιών που μπορεί μερικές φορές να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σας. Επαγγελματικά, φαίνεται να είστε σε μεγάλη ζήτηση και είστε απαραίτητοι στο περιβάλλον της εργασίας σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν εργάζεστε σε ομάδα. Στη συναισθηματική σας ζωή, η σχέση σας γίνεται στενότερη και τυχόν παλιά συναισθηματικά ρήγματα φαίνεται να επουλώνονται. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε αποδείξεις αυτό το μήνα ότι είστε σε καλό δρόμο μαζί με τον  αγαπημένο σας. Εάν δεν είστε σε σχέση, τότε σύντομα κάποιος/α έρχεται κοντά σας. Μην ψάχνετε πολύ τα πράγματα όταν φτάσει η αγάπη, αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Αδράξτε το παρόν και απολαύσετε πλήρως τις όμορφες στιγμές.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Εγκράτεια
Να είστε ήρεμοι και εγκρατείς στις προκλήσεις της ζωής για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι αλλά ευτυχώς το ζώδιό σας δεν αφήνεται να παρασυρθεί από την απαισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων και σπάνια είναι στατικό, δεν εγκαταλείπετε τη μάχη. Αυτό το μήνα οι ενέργειές σας χρωματίζονται με πάθος και θα σας είναι δύσκολο να σιωπήσετε ειδικά αν νοιάζεστε πολύ για κάποιον ή κάτι. Ωστόσο, αυτός είναι ένας μήνας που σας συμβουλεύει να σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε. Ανεξάρτητα του τι προκλήσεις μπορεί να συναντήσετε στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή, θα κερδίσετε με μια γλυκιά σιωπή και ένα χαμόγελο. Θα πρέπει να μη δώσετε σημασία στις ενέργειες των γύρω σας, όσο κι αν σας εκνευρίζουν. Θα πρέπει να εστιαστείτε στον εαυτό σας και σε δραστηριότητες που βελτιώνουν τη συναισθηματική και σωματική σας ευεξία. Ένα από τα καρμικά μαθήματα αυτού του μήνα είναι να μην ενεργείτε απερίσκεπτα και να σταματήσετε να παρεμβαίνετε στην προσωπική ζωή των αγαπημένων σας προσώπων. Αυτό ισχύει τόσο στην καριέρα σας όσο και τη σχέση σας. Η αποστασιοποίηση μπορεί να οδηγήσει στην προσωπική σας εξέλιξη. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Αναζητάτε την έγκριση των άλλων μέσα από τη δουλειά σας και τον σκληρό τρόπο που εργάζεστε και αυτό το μήνα θα έχετε τις ηθικές και οικονομικές απολαβές που θέλετε. Αυτό το μήνα θα είστε περισσότερο ενεργητικοί και πιο κοινωνικοί, ασχολείστε με την επιτυχή επιδίωξη των μεγάλων οραμάτων σας που απορρέουν τόσο από το πρακτικό μυαλό σας όσο και από τη φαντασία σας. Στην εργασία σας είστε δημιουργικοί και είστε στο προσκήνιο, προβάλλοντας τα δικά σας σχέδια και τις ικανότητές σας. Η παρουσία σας εντυπωσιάζει και εμπνέει τους άλλους. Στην προσωπική σας ζωή, λαμβάνετε αγάπη και φροντίδα από τους άλλους, και τα προσφιλή σας πρόσωπα θα επιθυμούν έντονα να σας δείξουν τη σημασία που κατέχετε στη ζωή τους. Κάποια από τα γεγονότα που θα βιώσετε θα είναι κάτι σαν μια καρμική και θετική «αποπληρωμή» για τα καλά πράγματα που έχετε κάνει στους άλλους. Η αγάπη έρχεται αυθόρμητα προς εσάς, τόσο από το σύντροφό σας όσο και από την οικογένειά σας και τις φιλίες σας, και μάλιστα, ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι δημόσια.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άσσος των Κυπέλλων

Αφήστε την αγάπη να κυβερνήσει! Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην ερωτική σας ζωή αλλά νιώθετε πραγματικά ευτυχείς κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς γελάτε και διασκεδάζετε και αναλώνετε το χρόνο σας με αυτούς που αγαπάτε και που σας αγαπούν. Αυτή η χαρούμενη ατμόσφαιρα δεν περιορίζεται μόνο σε καταστάσεις με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Σηκώνετε το κύπελλο της ευτυχίας και στην καριέρα σας. Οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να σας συμπεριλάβουν σε ομάδες, νέα σχέδια ή projects, τόσο εξαιτίας της θετικής ενέργειας που εκπέμπετε όσο και για τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Θα είστε στο επίκεντρο όλων και θα έχετε αρκετές κοινωνικές ή επαγγελματικές συναντήσεις αυτό το μήνα. Στην ερωτική σας ζωή,
δίνετε και παίρνετε βαθύτερη αγάπη στη σχέση σας. Αυτό σας κάνει πολύ χαρούμενους ενώ οι επιβεβαιώσεις της αγάπης του συντρόφου σας ενισχύουν τα συναισθήματά σας. Αν είστε μόνοι κι αν ψάχνετε για την αληθινή αγάπη και τα πλούσια συναισθήματα και όχι απλά ευκαιριακές καταστάσεις, το σύμπαν θα σας φέρει τα δώρα του.
 Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΣ: Έξι των Ξιφών
Γίνεστε ταξιδευτής αυτό το μήνα, πλοηγήστε σε ξάστερο ουρανό και σε ήρεμα νερά καθώς κάποιες ζοφερές συναισθηματικές καταστάσεις φεύγουν από τη ζωή σας. Δεν είστε ζώδιο που θα εκφράσετε με ευκολία τον πόνο σας αλλά έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και αφήνετε τη θλίψη σας κρυμμένη στα βάθη της ψυχής σας. Αυτό το μήνα, δεν θα έχετε πλέον κανέναν πόνο να κρύψετε, αφήνετε πίσω κάποιες σκληρές προκλήσεις. Η εξυπνάδα σας και η ευφάνταστη φύση σας φτάνει στο απόγειό της αυτό το μήνα και για όλο το υπόλοιπο του χειμώνα! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες καθηλωτικές και θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Θα είστε ιδιαίτερα πειστικοί με τα λόγια σας και οι ικανότητές σας θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σας στην επαγγελματική ζώνη. Για να νιώσετε ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να βρείτε ένα ασφαλές λιμάνι με το σωστό άνθρωπο. Αν είστε σε σχέση, εμβαθύνει ο δεσμός σας, γίνεται πιο σταθερός και πάλι και αν είστε μόνοι, νέες γνωριμίες ανοίγουν νέους ορίζοντες για σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. Newsletter