astropedia.gr

Ταρώ Ιουλίου: Η δύναμη που έχεις μέσα σου είναι τεράστια!

Ταρώ Ιουλίου: Η δύναμη που έχεις μέσα σου είναι τεράστια!
Η κάρτα του μήνα
Tο Άρμα

Αυτό το μήνα θα πρέπει να αναλάβεις τον έλεγχο της ζωής σου και με τη δύναμή σου να κινηθείς να αλλάξεις το πεπρωμένο σου. Η κάρτα αυτή σου ζητά να πάρεις τα ηνία της ζωής σου, να αναλάβεις τις ευθύνες των ενεργειών σου για τυχόν λάθη που έκανες. Στο παρελθόν μπορεί να ήταν πιο εύκολο να κατηγορήσεις τους άλλους ή τις συμπαντικές δυνάμεις για τις αποτυχίες στη ζωή σου. Ή μπορεί να ένιωθες πιο ασφαλής όντας παθητικός και επιτρέποντας στους άλλους να πάρουν τον έλεγχο της ζωής σου. Αλλά η κάρτα αυτή σου λέει ότι είναι ώρα να σταματήσεις τις δικαιολογίες και να αρχίσεις να ζεις τη δική σου ζωή. Το σύμπαν σου υπενθυμίζει ότι μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος για τη ζωή σου και κανένας άλλος. Εάν είσαι πρόθυμος να αλλάξεις και να κρατήσεις στα χέρια σου τα ηνία της ζωής σου, τότε θα μπορέσεις να πετύχεις τα πάντα.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Ιούλιο


ΚΡΙΟΣ
Δέκα των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε κάνουν να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση. Θα διασκεδάσεις πολύ και θα συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα και απολαμβάνοντας ευτυχισμένες στιγμές. Ένα πνεύμα συμφιλίωσης επικρατεί γύρω σου, παλιές  διαφωνίες που εξακολουθούν να πλανώνται στη συναισθηματική σου ζωή, θα έχουν ευτυχισμένη κατάληξη.

Ωστόσο, μην ξεχνάς να αναγνωρίσεις εκείνους που σε έχουν πραγματικά βοηθήσει και σε έχουν ενθαρρύνει στο δρόμο προς την επιτυχία! Επαγγελματικά, ανέμενε νέες και μεγαλύτερες ευκαιρίες να προκύψουν αυτόν τον μήνα. Μπορεί να αποκτήσεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή να αποκτήσεις μια πιο υπεύθυνη θέση. Στη συναισθηματική σου ζωή, νιώθεις χαρά και αισιοδοξία.

Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει πραγματικά αρμονία και χαρά με το σύντροφό σου, νιώθεις  πολύ πιο ευτυχισμένος και η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ πιο ερωτική. Ίσως μιλήσετε μαζί για ένα κοινό μέλλον και κάνοντας μια βαθύτερη δέσμευση. Ανανεώνεται το πάθος σας, ο σύντροφός σου, σου δείχνει πόσο σε αγαπά και σε εκτιμά. Αν είσαι μόνος, βγες έξω και διασκέδασε, θα λάμπεις πραγματικά στις κοινωνικές συγκεντρώσεις, έτσι δεν πρόκειται να μείνεις μόνος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Δύο των Ξιφών

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσεις κάποια βαθιά προσοχή ως προς το πόσο η ερωτική σου ζωή και η εργασία σου είναι πραγματικά σε ισορροπία. Θα σκέφτεσαι αναντιμετωπίζεσαι ισότιμα από τους άλλους. Αν όχι, θα πρέπει να είσαι απόλυτα  ειλικρινής και με ανοικτή επικοινωνία από την πλευρά σου, να αλλάξεις τις καταστάσεις. Επαγγελματικά, ίσως νιώσεις ότι είσαι στο κενό, δεσμεύεσαι από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων για να μπορέσεις να κάνεις την πρόοδο που επιθυμείς. Η θετική σκέψη και η ισορροπημένη συμπεριφορά είναι ζωτικής σημασίας για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προσπάθησε να μην εξωθήσεις τους άλλους ανθρώπους στα άκρα και μην κάνεις οποιεσδήποτε κινήσεις για ένα συγκεκριμένο έργο αν δεν είσαι έτοιμος. Στη συναισθηματική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση θα απολαύσετε μαζί άκρως ερωτικές στιγμές αλλά θα πρέπει να δεις κι εσύ την θετική πλευρά του συντρόφου σου.

Αν είσαι καιρό μόνος, θα πρέπει να εξετάσεις τους βαθύτερους λόγους. Ίσως υπάρχουν βαθύτερα ζητήματα που θα πρέπει να ασχοληθείς πριν ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που αποσπά την προσοχή σου από την αγάπη. Αν πραγματικά γνωρίζεις τον εαυτό σου, τα βαθύτερα κίνητρά σου και τι μπορείς να δώσεις, τότε αυτό το μήνα θα έχεις τη σχέση που χρειάζεσαι πραγματικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη

Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ενέργειες των γύρω σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθάνεσαι φόβο ή δυσπιστία με τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από την αρνητική ενέργεια κάποιων.

Στην καριέρα σου, αν έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, το ένστικτό σου είναι πιθανώς σωστό. Μπορεί να υπάρχουν κρυφές ενέργειες κάποιων ατόμων στην επαγγελματική ζώνη, αλλά με το γρήγορο μυαλό σου και την ευελιξία σου, θα καταφέρεις να αποφύγεις τους δύσκολους ανθρώπους και καταστάσεις. Στη συναισθηματική ζώνη, αν είσαι σχέση, θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα υπομονετικός με το σύντροφό σου καθώς θα είσαι συναισθηματικά πιο ευαίσθητος απ’ ότι συνήθως. Θα ήταν καλύτερα αν μπορείς να κρατήσεις οποιεσδήποτε απόψεις για τον εαυτό σου, να σκεφτείς καλά προτού μιλήσεις για τυχόν ευαίσθητα θέματα.

Προσπάθησε να μην επιτρέπεις στους άλλους να αναμιγνύονται στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, αναζητάς έντονες συναισθηματικές καταστάσεις αυτό το μήνακαι θα έχεις πολλές συναρπαστικές νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, μια βαθιά και διαρκή σχέση θα δημιουργηθεί πολύ πιο εύκολα αν έχεις ανάλαφρη στάση και κινηθείς αργά και όχι απερίσκεπτα, παρασυρόμενος από το σεξουαλικό πάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άσσος Πεντάκτινο

Παίρνεις και δίνεις αγάπη και φροντίδα αυτό το μήνα, σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, έχεις μια συνετή συμπεριφορά η οποία θα σου αποφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τις μεγάλες, τολμηρές κινήσεις. Επαγγελματικά, βρίσκεις τρόπους για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία και σκέφτεσαι πως θα ανέβεις στο επόμενο σκαλοπάτι στη σκάλα της δόξας!

Μπορεί να δουλεύεις περισσότερο, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Στο χώρο της εργασίας σου, έχεις φήμη για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία σου. Αυτό είναι που θα σου φέρει μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη σχέση σου, εστιάζεσαι στις ευθύνες και τα καθήκοντα, αλλά αυτό θα σου φέρει και όμορφες συναισθηματικές ανταμοιβές. Θα πάρεις πολλή αγάπη και εκτίμηση από το σύντροφό σου, νιώθεις αληθινή αγάπη και συναισθήματα. Αυτό το μήνα, βρίσκεις την ευτυχία στα μικρά πράγματα και στα πιο οικεία. Αν είσαι μόνος και νιώθεις έτοιμος για μια νέα σχέση, τότε δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ. Μπορεί να βρεις την αδελφή ψυχή, ενώ ασχολείσαι με μια επαγγελματική δραστηριότητα ή απολαμβάνεις ένα χόμπι σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Ο Μάγος

Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει αυτό το μήνα, όλοι αναγνωρίζουν τα χαρίσματά σου και τη δύναμή σου! Στην επαγγελματική σου ζωή θα είσαι ο ηγέτης σε μια ομάδα και τραβάς την προσοχή των ανωτέρων σου. Οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τους άλλους με μεγάλο ενθουσιασμό. Αν έχεις ήδη επιτύχει τους επαγγελματικούς στόχους σου αλλά εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις κάποια αρνητικότητα από τους άλλους, τότε να είσαι βέβαιος ότι οποιεσδήποτε δυσκολίες θα ξεπεραστούν.

Είναι όμως πολύ σημαντικό να μην χάσεις την πίστη σου στις δικές σου ικανότητες. Αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου, τότε τα φώτα της δημοσιότητας λάμπουν πάνω σου και οι άλλοι θα θέλουν να συναναστραφούν μαζί σου. Στη σχέση σου, θα νιώσεις πολύ περισσότερη αγάπη και καλοσύνη, μια θετική ενέργεια επεκτείνεται προς τη σχέση σου. Μπορείς να προσβλέπεις σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης και οικειότητας.

Αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος απομακρύνονται, ειδικά αν υπήρξαν τον τελευταίο καιρό έντονες διαφωνίες με το σύντροφό σου. Νιώθεις σίγουρος για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου και την κατεύθυνση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που εναρμονίζεστε πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Κρίση

Αυτόν το μήνα προβαίνεις σε απολογισμό της ζωής σου, οι σκέψεις σου γυρνούν πίσω στο παρελθόν, στις ενέργειες και τις αποφάσεις σου που έχουν αντίκτυπο στην παρούσα ζωή σου. Από τη φύση σου έχεις μια τάση να κάνεις αυστηρή αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και τα λάθη σου, και τώρα θα σκέφτεσαι  υπερβολικά τα σφάλματά σου. Μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου και αφήνεις τη λύπη σου να επισκιάζει την ευτυχία σου.

Σημασία έχει αυτό που κάνεις τώρα, όχι ό, τι έκανες ή δεν έκανες τότε. Στην επαγγελματική σου ζωή, αναλαμβάνεις δράση για να αλλάξεις τις αρνητικές καταστάσεις. Αν όμως φοβάσαι να ενεργήσεις γιατί αισθάνεσαι στοιχειωμένος από τα λάθη του παρελθόντος, τότε θα πρέπει να αξιοποιήσεις την έμφυτη λογική σου για να κινηθείς προς τα εμπρός. Στη συναισθηματική ζώνη, οι πρόσφατες συναισθηματικές προκλήσεις μπορεί να έχουν αφήσει πληγωμένα συναισθήματα, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις την ίδια αρνητική συμπεριφορά.

Τα καλά νέα είναι ότι ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σου δείξει με πρακτικούς τρόπους πόσο σε νοιάζεται και σε αγαπά. Αυτό είναι πολύ παρήγορο, ιδιαίτερα αν υπήρχε μια μικρή απόσταση μεταξύ σας πρόσφατα. Εάν είσαι μόνος, κάνε μερικές αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου, αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα σχέση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος

Χαμογελάς από ικανοποίηση για την επίτευξη των στόχων σου, απομακρύνονται οι ανησυχίες και το άγχος σου, οι άλλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου για την αρμονία και την ισορροπία. Έχεις εμπιστοσύνη στη δύναμή σου αλλά αφήνεις και  τους άλλους να σε βοηθήσουν έτσι ώστε να απομακρύνεις την πίεση. Επαγγελματικά, ίσως να έχεις νιώσεις πρόσφατα ότι παρά τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλες, δεν πήρες αρκετά σε αντάλλαγμα.

Αυτό φαίνεται να αλλάζει από αυτό το μήνα και λαμβάνεις αναγνώριση για ό, τι έχεις κάνει. Το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να επιδείξεις τα ταλέντα σουκαι να βγεις από το επαγγελματικόαδιέξοδο. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, θα κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που απομακρύνουν τη ρουτίνα σου. Αν είσαι μόνος, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για μια νέα σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Αν είσαι σε σχέση, απομακρύνεται οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μεταξύ σας αυτό το μήνα και υπάρχει μια πολύ πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Ο σύντροφός σου θα σε  εκπλήξει με νέα σχέδια και μια βαθιά αλλαγή της συνήθης ρουτίνας σας. Νιώθεις πολύ πιο χαρούμενα και σίγουρα, η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο δραστήρια και συναρπαστική. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τρία Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα βρίσκεσαι με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά κι αυτό θα σε ωφελήσει τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Είσαι πολύ αποφασιστικός και επιμελής, αλλά θα διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια, καθώς δεν θέλεις να δείχνεις αδύναμος και συναισθηματικά ευάλωτος. Ωστόσο, μια πραγματικά θετική πτυχή αυτού του μήνα είναι ότι δεν θα θέλεις να είσαι στην απομόνωση, νιώθεις την ανάγκη να έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους.

Επαγγελματικά, αν είχες αισθανθεί ότι μοχθείς αλλά δεν έχεις αναγνωριστεί, τώρα οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σου και τη συμβολή σου. Έτσι λοιπόν ανέμενε ανταμοιβές και αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Νέα έργα σου προσφέρουν πραγματικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Στη συναισθηματική σου ζωή αυτός ο μήνας σου φέρνει θαυμάσιες ευκαιρίες για να μοιραστείς τη διασκέδαση, τη χαρά και το γέλιο με πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά και με τη σχέση σου.

Να είσαι όμως προσεκτικός με τον εγωισμό και την καχυποψία σου, έτσι ώστε να μην κάνεις τον αγαπημένο σου να αισθάνεται ανεπιθύμητος. Αν είσαι μόνος/η συναντάς κάποιον/α που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες στη ζωή, νιώθεις έντονα την πνευματική και συναισθηματική εγγύτητα και την οικειότητα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τέσσερα των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας θα είναι κάπως πιο ήρεμος και υποτονικός και ίσως αυτό ακούγεται λίγο απογοητευτικό για το ενθουσιώδες και χαρούμενο ζώδιό σου. Ωστόσο, είναι πολύ καλύτερο να σκεφτείς σε βάθος τα σχέδιά σου πριν κάνεις το μεγάλο άλμα, ιδιαίτερα σε καταστάσεις για τις οποίες δεν είσαι πλήρως προετοιμασμένος. Στην πραγματικότητα, αυτό το μήνα εκδηλώνεις τη μυστικοπαθή και εσωστρεφή πτυχή της προσωπικότητάς σου.

Μπορεί να μην επιθυμείς να μοιραστείς κάποια από τα σχέδια που κάνεις με τους άλλους γύρω σου. Στην καριέρα σου, παρατηρώντας τις ενέργειες των άλλων και ενεργώντας με στρατηγική θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Πρόσεξε τα λόγια σου και τις παρορμητικές κινήσεις σου έτσι ώστε να αποφύγεις οποιοδήποτε ατόπημα ή λάθη. Στη σχέση σου, δείχνεις μεγάλη αγάπη αλλά δεν θέλεις να νιώθεις περιορισμένος και πνιγμένος από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αγαπημένου σου.

Μερικές φορές θα νιώθεις πιο ευχαριστημένος όντας με τον εαυτό σου. Στην πραγματικότητα, προτιμάς ο σύντροφός σου να σου δώσει κάποιο χώρο και χρόνο αυτόν το μήνα, έτσι να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα. Αν είσαι μόνος, μη ζητάς πολλά και θα είσαι ευτυχισμένος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι έχεις μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, οι γύρω σου, σου προσφέρουν βοήθεια σχετικά με την επίτευξη των στόχων σου. Επαγγελματικά, αυτός είναι ένας μήνας που θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι τους άλλους στα σχέδιά σου και οι ανώτεροι σου αποδέχονται τις ιδέες σου και τους τρόπους που ενεργείς. Ό, τι επιθυμείς στην εργασία σου θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα που αναζητάς.

Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει αλλά αποφάσισε βασιζόμενος στη λογική σου. Συναισθηματικά, είναι ένας μήνας βαθιάς επούλωσης των πληγών του παρελθόντος καθώς τώρα πας πίσω σε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις αλλά και τη δική σου συμπεριφορά, και αφήνεις παλιά μοτίβα που αποτρέπουν την αγάπη. Αυτόν το μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις τυχόν ανησυχίες από το παρελθόν σου που παρεμποδίζουν την ευτυχία σου.

Λέγεται ότι η ικανότητά μας να αγαπηθούμε αρχίζει με την αγάπη του εαυτού μας, έτσι αυτός ο μήνας θα σου διδάξει αυτό το μάθημα. Αν είσαι σε σχέση, επεκτείνεται η αγάπη και η προσοχή από το σύντροφό σου, νιώθεις περισσότερη θαλπωρή και ζεστασιά. Αν είσαι μόνος, θα πρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, είτε ταξιδεύοντας ή ερχόμενος σε επαφή με νέα άτομα, αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις μια νέα αγάπη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Δύναμη

Αυτό το μήνα είσαι ο ηγέτης, ξέρεις τι θέλεις και ενεργείς για τα δικά σου συμφέροντα. Βεβαιώσου όμως ότι δρας με το σωστό τρόπο για να πετύχεις τους στόχους σου. Επαγγελματικά, σου δίνεται η ευκαιρία να επιδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου και με την υπομονή και την επιμονή σου να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κατακτήσεις νέα εδάφη.

Εάν αναζητάς μια αλλαγή κατεύθυνσης στη σταδιοδρομία σου, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και θα έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα. Είσαι υπεύθυνος όσον αφορά την κατεύθυνση της ζωής σου. Συναισθηματικά, αν πέρασες από μερικές πολύ δύσκολες καταστάσεις, τώρα έχεις πάρεις πολύτιμα καρμικάμαθήματα, ξέρεις ότι διατηρώντας την ψυχραιμία σου θα έχεις περισσότερα οφέλη από το να επιτίθεσαι στο σύντροφό σου ή να αγανακτείς όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια έντονα φορτισμένη κατάσταση.

Αποκτάς μεγαλύτερη επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι να ελέγχεις τις επιθυμίες σου, τις διαθέσεις σου και τα λόγια σου. Κατανοείς ότι οι πρόσφατες προσπάθειες που έχεις κάνει στη σχέση σου, αν και ήταν μονόπλευρες, δεν υπήρξαν μάταιες. Αν είσαι μόνος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που βγάζει προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ
Πέντε των Ξιφών

Θα είσαι πιο επιφυλακτικός αυτό το μήνα ή μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιον ανταγωνισμό ή να βρεθείς σε μια συγκρουσιακή ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να μην αναμιχθείς σε οποιεσδήποτε διαμάχες και κυρίως μην αποθαρρύνεσαι από τις συγκρούσεις. Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν αντιπαλότητα ή ανταγωνισμός, έτσι προσπάθησε να μην υψώσεις το ανάστημά σου και κυρίως να μην προβάλεις ό, τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι.

Θα πρέπει να είσαι διακριτικός και εγκρατής στο χώρο της εργασίας σου. Συναισθηματικά, η καλύτερη στρατηγική σου για τη συναισθηματική σου ευεξία είναι να μείνεις μακριά από τις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ σας ή η επαγγελματική σου ζωή γίνεται πηγή διαφωνιών και ανταγωνισμού. Μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες στη σχέση σου, όμως σκέψου ήρεμα και προσεκτικά και μην αντεπιτίθεσαι στον αγαπημένο σου.

Είτε είσαι μόνος, είτε σε σχέση, είναι ζωτικής σημασίας να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση. Προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα και μην παρασύρεσαι από τη φαντασία σου. Ωστόσο, εάν η συμπεριφορά κάποιου/ας είναι πραγματικά απαράδεκτη, θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να φύγεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter