astropedia.gr

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στους 12 οίκους

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στους 12 οίκους
Ο 10ος οίκος ή Μεσουράνημα στην Αστρολογία είναι γωνιακός οίκος και κυβερνά την εργασία, τις επιχειρήσεις, την επιτυχία, τη φήμη, την εξουσία και την κοινωνική θέση ενός ατόμου στο κοινωνικό σύνολο. Έχει σχέση με όλα τα θέματα που αφορούν το όνομα, τη φήμη, την τιμή και την αναγνώριση του ατόμου, είναι ο οίκος της τιμής, της αξιοπρέπειας και της δημόσιας εκτίμησης.

Αναφέρεται στο επάγγελμα και τις επιχειρήσεις και δηλώνει τα κοσμικά επιτεύγματα ενός ατόμου που επιτυγχάνονται με το καλό όνομα και τη φήμη, τη δύναμη και το κύρος, την επιτυχία και το σεβασμό, τη φιλοδοξία και την εξουσία. Η δημόσια ζωή και η δημοτικότητα, η κοινωνική καταξίωση που αφορά την υλική επιτυχία και τη σύνδεση με ανθρώπους σε υψηλή κοινωνική θέση μελετώνται από τον 10ο οίκο. Τα μέρη του σώματος που κυβερνώνται από το δέκατο οίκο είναι τα οστά και τα γόνατα.

Στην Πολιτική Αστρολογία, ο δέκατος οίκος είναι η κυβέρνηση και η κεφαλή του κράτους, είτε είναι μονάρχης ή βασιλιάς ή πρωθυπουργός, και επίσης τα άτομα που βρίσκονται στην εξουσία, τις επιφανείς και εξέχουσες προσωπικότητες και την αριστοκρατία. Διέπει την τιμή του έθνους, την ακεραιότητα, τη δύναμη και το κύρος ανάμεσα στα άλλα κράτη. Παρέχει ενδείξεις για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ο οίκος αυτός κυβερνά επίσης όλα τα θέματα που συσχετίζονται με τις βιομηχανίες, τις δημόσιες επιχειρήσεις και το υπουργείο εμπορίου. Είναι ο φυσικός οίκος του Αιγόκερου.Διαβάστε παρακάτω τι σηματοδοτεί ο κυβερνήτης του 10ου οίκου
στον καθένα από τους 12 οίκους του Ωροσκοπίου.


Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 1ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 1ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την ανάγκη σας να προβάλετε τον εαυτό σας και επηρεάζουν την εικόνα, τη συμπεριφορά σας και την εμφάνισή σας. Ο επαγγελματισμός σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι σε σας. Έχετε έντονη την επιθυμία για αναγνώριση και φήμη κι αυτό είναι που προβάλετε στους άλλους. Προσπαθείτε οι άλλοι να γνωρίζουν τα επιτεύγματά σας και το ενδιαφέρον σας για το επάγγελμά σας είναι εμφανές στους άλλους ανθρώπους.

Το επάγγελμα που επιλέγετε επηρεάζει τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Θέλετε να έχετε φήμη και αναγνώριση καθώς αυτό σας κάνει πιο ελκυστικούς. Είστε μια ηγετική προσωπικότητα και δεν περνάτε απαρατήρητοι. Μπορεί να ντύνεστε σύμφωνα με το επάγγελμά σας. Η κοινωνική θέση σας επηρεάζει τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι. Οι στόχοι της καριέρας σας επηρεάζουν τη στάση σας στη ζωή. Η καριέρα σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 2ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 2ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την επίτευξη οικονομικής σταθερότητας και την απόκτηση υλικών αγαθών και καθορίζουν τις προσωπικές αξίες σας. Θέλετε μια καριέρα που να ταιριάζει με τις αξίες σας και η οποία τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Η καριέρα σας θα πρέπει να σας παρέχει οικονομική ασφάλεια. Θέλετε βραβεία και αναγνώριση πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Στην ζωή σας θα επιχειρήσετε να βελτιώσετε την κοινωνική θέση σας έτσι ώστε να αυξήσετε τα κέρδη σας και τη δύναμή σας. Το να έχετε εξουσία αυξάνει την αυτοεκτίμησή σας και την αξία σας. Η επαγγελματική σας επιτυχία θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο εισόδημά σας. Το πιο πιθανό είναι να κάνετε χρήματα μέσω του επαγγέλματος που θα επιλέξετε. Οι οικονομικοί πόροι και οι αξίες σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική επιτυχία σας. Μπορεί να επιλέξετε μια καριέρα που συνδέεται με τις τράπεζες, τη χρηματοδότηση ή άλλους οικονομικούς τομείς, ή ακόμα μπορεί να γίνετε πλούσιοι.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 3ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 3ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την ανάγκη σας για επικοινωνία, για συγκέντρωση πληροφοριών και τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις σας. Η ανάγκη σας να έχετε εξουσία επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε ή μπορεί να επικοινωνείτε με εξουσιαστικό τρόπο. Μπορεί επίσης να επικοινωνείτε σαν επαγγελματίας ή σαν γονέας. Το επάγγελμά σας είναι πάντα στο μυαλό σας και μπορείτε να γράψετε σε ένα blog σχετικά με τις ιδέες σας.

Το επάγγελμά σας θα σας δώσει ευκαιρίες για την πραγματοποίηση γνωριμιών που είναι λίγο μακριά από την πόλη σας. Μπορεί να γίνετε γνωστοί σε τοπικό επίπεδο σε σχέση με τη δουλειά που κάνετε. Η δουλειά σας μπορεί να αφορά το γράψιμο, τις τηλεφωνικές κλήσεις ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ξεχωρίζετε στις ομιλίες σας ή στη συγγραφή σας. Μπορεί να ενεργείτε εξουσιαστικά ή ως γονέας με τα αδέλφια σας ή στη γειτονιά σας. Θα διδάξετε στους άλλους ανθρώπους πώς να κάνουν κάποια πράγματα ή μπορεί να διδάξετε σε μια επαγγελματική σχολή. Θα αποκτήσετε επαγγελματική εμπειρία μέσα από τη διδασκαλία και το γράψιμο ή θα αποκτήσετε φήμη σε σχέση με το γραπτό λόγο και την επικοινωνία.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 4ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 4ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την ανάγκη σας να έχετε συναισθηματική ασφάλεια και συσχετίζονται με την οικογένειά σας, τα ακίνητα, τις ρίζες σας και την κληρονομιά. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας έχουν επίπτωση στα συναισθήματα και τη ψυχολογία σας. Οι σχέσεις με τους γονείς σας και η αναγνώριση που λαμβάνετε από τον έξω κόσμο επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Μπορεί να έχετε μια εξουσιαστική στάση απέναντι στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας.

Θέλετε εσείς να ορίσετε τους κανόνες στο σπίτι ή μπορεί να κάνετε ένα επάγγελμα στην άνεση του σπιτιού σας. Μπορεί να φέρνετε τη δουλειά σας στο σπίτι μαζί σας. Η φήμη σας επηρεάζει το πώς σας βλέπει η οικογένειά σας. Μπορεί να αποκτήσετε φήμη σαν καλός οικογενειάρχης ή σε σχέση με ακίνητα ή μπορεί να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να βοηθήσετε τη χώρα σας. Μπορεί να σας σέβονται και να αποκτήσετε κύρος για τη βοήθεια που θα προσφέρετε στη χώρα σας. Ίσως έχετε ένα σημαντικό οικογενειακό δέντρο και είστε περήφανοι για τις πολιτιστικές ρίζες σας.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 5ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 5ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την ανάγκη σας για δημιουργικότητα και συσχετίζονται με την ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι, τα φλερτ και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Μπορεί να αποκτήσετε φήμη μέσα από ένα φλερτ ή μέσα από ένα δημιουργικό έργο σας ή παίρνοντας ρίσκα. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να περιστρέφεται γύρω από τις τέχνες, τα παιδιά, το θέατρο ή να γίνετε επαγγελματίας αθλητής.

Μπορεί να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τη μουσική, το θέατρο, την τέχνη και το χορό. Θέλετε να υπάρχει οργάνωση και δομή στις δημιουργικές παρορμήσεις σας. Έχετε την ικανότητα να πειθαρχείτε τα παιδιά ή να ασκείτε εξουσία στο σύντροφό σας και τα παιδιά. Μπορεί να γίνετε επαγγελματίας ηθοποιός ή να αποκτήσετε φήμη στον αθλητισμό. Ίσως γίνετε γνωστοί για τη δημιουργικότητά σας ή για την ερωτική σας ζωή ή για τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Έχετε έναν επαγγελματισμό όσον αφορά τα χόμπι σας. Οι γονείς σας επηρεάζουν τα ερωτικά ενδιαφέροντά σας και τα δημιουργικά έργα σας. Μπορεί να αποκτήσετε φήμη σε σχέση με τη μουσική ή το χορό ή την τέχνη ή το θέατρο.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 6ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 6ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την ανάγκη σας να νιώθετε υγιείς, να αισθάνεστε χρήσιμοι και να έχετε μια ρουτίνα. Μπορεί να αποκτήσετε φήμη για την καθημερινή απόδοση στην εργασία σας ή να γίνετε γνωστοί για τη δουλειά σας με τα ζώα ή σε μια δουλειά που αφορά τη γυμναστική ή τη διατροφή. Είστε πολύ εργασιομανείς και έχετε εξειδίκευση στο επάγγελμά σας.

Μπορεί να γίνετε γνωστοί σε μια ειδικευμένη εργασία ή να πάρετε  βραβεία κατά τη συμμετοχή σας στο γυμναστήριο ή σε σχέση με τα ζώα. Το επίπεδο του επαγγελματισμού σας εξαρτάται από το περιβάλλον εργασίας σας και η εργασία σας απαιτεί από εσάς να είστε υπάλληλος και όχι αφεντικό. Το επάγγελμά σας μπορεί να  περιστρέφεται γύρω από την υγεία, τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση και μπορεί να περιλαμβάνει πολλούς εργαζομένους και συνεργάτες. Η δουλειά σας απαιτεί να εργάζεστε καθημερινά και η αναγνώριση έρχεται με σκληρή καθημερινή δουλειά.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 7ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 7ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος συσχετίζονται με το γάμο σας, τις συνεργασίες σας, τις συγκρούσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί  να αποκτήσετε αναγνώριση και κοινωνική θέση μέσω του γάμου σας ή ενός συνεργάτη σας. Είστε εξουσιαστικοί στις σχέσεις σας ή ενεργείτε σαν γονέας στο σύντροφό σας. Θα κερδίσετε φήμη και αναγνώριση μέσα από τις συνεργατικές προσπάθειές σας ή θα βρείτε το επάγγελμα που σας ταιριάζει δουλεύοντας με ένα συνεργάτη ή από το σύντροφό σας.

Το επάγγελμά σας μπορεί να περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις και η επαγγελματική σας επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητά σας να συσχετίζεστε με τους άλλους ανθρώπους. Είστε εξουσιαστικοί στο γάμο σας και τις επιχειρηματικές συνεργασίες σας ή το επάγγελμά σας καθορίζει την πορεία του γάμου σας. Θέλετε εσείς να θεσπίζετε τους κανόνες στο γάμο και έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Μπορεί να θέλετε το γάμο για κοινωνική καταξίωση. Το επάγγελμά σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σοβαρές σχέσεις σας ή το γάμο και ψάχνετε ένα σύντροφο που είναι καταξιωμένος κοινωνικά. Ιδανικά, θα πρέπει να έχει καλύτερη ή  ισότιμη κοινωνική θέση ή να έχει τις ίδιες φιλοδοξίες και στόχους με εσάς.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 8ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 8ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος συσχετίζονται με τη  ζωή και το θάνατο, τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων και το σεξ. Η καριέρα σας θα σας δώσει έντονες εμπειρίες και ευκαιρίες για να εξερευνήσετε ό, είναι κρυμμένο. Μπορεί να γίνετε γνωστοί για τις σεξουαλικές εμπειρίες σας ή να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που εξερευνά απόκρυφα ζητήματα. Θα μπορούσατε να είστε φοροεισπράκτορας, οικονομολόγος, ψυχολόγος ή η δουλειά σας να συσχετίζεται με το θάνατο.

Εκπέμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο έντονη σεξουαλικότητα και ίσως εκδηλώνετε στους άλλους έντονα συναισθήματα ή ακόμα και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Ίσως ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που να είναι κρυφό και έχετε πάθος με τη δουλειά σας. Μπορεί να αποκτήσετε φήμη με ένα θάνατο ή με το σεξ ή με οικονομικά ζητήματα. Το επάγγελμά σας μπορεί να περιλαμβάνει το σεξ ή την οικειότητα με τους άλλους ανθρώπους ή ίσως πετύχετε ως ερευνητής. Θα έχετε αναγνώριση για τη δουλειά σας με ανθρώπους που είναι στο περιθώριο της κοινωνίας.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 9ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 9ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν τη διεύρυνση των οριζόντων σας και συσχετίζονται με τα ταξίδια, τις εκδόσεις, και την εξερεύνηση ξένων πολιτισμών και συστημάτων πεποιθήσεων. Μπορεί να επιλέξετε ένα επάγγελμα που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ή να συσχετίζεστε με ανθρώπους από άλλες χώρες ή σας βοηθά να επεκτείνετε συνεχώς τους ορίζοντές σας ή σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή ακόμα να γίνετε ιερέας.

Η εργασία σας μπορεί να περιστρέφεται γύρω από τη σχέση σας με τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία. Θα έχετε φήμη από ακαδημαϊκά επιτεύγματα ή από ένα έργο που αφορά τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία ή οτιδήποτε σας επιτρέπει να βρείτε το αληθινό νόημα της ζωής. Η κοινωνική θέση και το κύρος σας στην κοινωνία περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις σας με το εξωτερικό ή την εκκλησία. Μπορεί να κάνετε επάγγελμα την προσέγγιση άλλων πολιτισμών ή τη θρησκεία ή τη μεταφυσική. Συμπεριφέρεστε ως γονέας στους ανθρώπους άλλων πολιτισμών ή μπορεί να γίνετε ανάδοχος σε κάποιον από άλλη χώρα. Έχοντας ένα επάγγελμα δίνει νόημα στη ζωή σας.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 10ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 10ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος είναι αυτοσκοπός της ζωής σας. Χρειάζεστε ένα επάγγελμα που να σας δώσει κύρος και αναγνώριση και θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει πραγματικά. Η καλή κοινωνική θέση, το πώς προβάλλεστε στον έξω κόσμο και να κάνετε όνομα είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Θέλετε να γίνετε γνωστοί για κάτι, να γίνετε διάσημοι, να έχετε επαίνους και αναγνώριση. Θέλετε να φτάσετε στην κορυφή του βουνού σε ό, τι και αν επιλέξετε να κάνετε καθώς είστε πολύ φιλόδοξοι.

Στη ζωή σας θα αγωνιστείτε για την καριέρα σας και την προσωπική σας αποστολή καθώς θέλετε να φτάσετε στην κορυφή και να γίνετε γνωστοί για αυτό που κάνετε. Έχετε τη δύναμη και τις δυνατότητες να γίνετε ευρέως γνωστοί για αυτό που κάνετε. Η καριέρα σας χτίζει τη φήμη σας και θα γίνετε γνωστοί για την καλή κοινωνική θέση σας. Μπορεί επίσης να γίνετε γνωστοί σε μια θέση εξουσίας και ισχύος. Ενεργείτε εξουσιαστικά στις σχέσεις σας αλλά και είστε πρότυπο εργατικότητας για τους άλλους.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 11ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 11ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος συσχετίζονται με τις φιλίες σας, τις ομάδες που συμμετέχετε και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βρεθείτε με τους ομοϊδεάτες σας ή να κάνετε κοινωνική μεταρρύθμιση ή να αποκτήσετε φίλους και οπαδούς. Έχετε επαγγελματισμό στις ομάδες και τις οργανώσεις που συμμετέχετε. Το επάγγελμά σας μπορεί να περιλαμβάνει εργασία με τους φίλους σας ή με ομάδες και η φήμη σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να κερδίσετε τους φίλους και τους οπαδούς σας.

Προσεγγίζετε επαγγελματικά τις φιλίες σας και νιώθετε την ανάγκη να πάρετε αναγνώριση από τις φιλίες σας. Μπορεί να επιλέξετε φίλους που θα ενισχύσουν την κοινωνική θέση σας και θα σας βοηθήσουν στη φήμη σας και τα επιτεύγματά σας. Μπορεί να οργανώσετε κοινωνικά κινήματα ή να εργάζεστε για μια κοινωνική αιτία ή για την κοινωνική μεταρρύθμιση. Θέλετε να αλλάξετε τα πρότυπα της κοινωνίας. Η σχέση σας με τους γονείς σας επηρεάζει τις φιλίες σας και τις ομάδες όπου συμμετέχετε. Άνθρωποι με επιρροή μπορεί να σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί να ανήκετε σε έναν επαγγελματικό σύλλογο ή συντεχνία ή σε ένα διοικητικό συμβούλιο. Περιμένετε από τους φίλους σας να είναι φιλόδοξοι και η ικανότητά σας να συμπεριφέρεστε επαγγελματικά σας φέρνει πολλούς συμμάχους.

Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 12ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας είναι στον 12ο γενέθλιο οίκο σας, η οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας, οι προσπάθειές σας να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας και η εξεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος εξυπηρετούν την ανάγκη σας να απελευθερώσετε τη θλίψη και το πόνο σας, να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσετε τις αυτοκαταστροφικές ενέργειές σας. Μπορεί να γίνετε διάσημοι μέσα από ένα επάγγελμα που βοηθά να απελευθερώσετε τη θλίψη των άλλων. Η επιθυμία σας για φήμη μπορεί να σας γίνει έμμονη ιδέα ή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσετε τους ανήμπορους ή να συμμετέχετε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μπορεί να γίνετε γνωστοί σε σχέση με τη μεταφυσική. Ίσως είναι τέτοια η κοινωνική σας κατάσταση που σας κάνει να ζείτε απομονωμένοι ή να θέλετε να κρυφτείτε ή να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Ή η φήμη σας να σας κάνει να θέλετε να κρυφτείτε. Η σχέση σας με τους γονείς σας, σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Το επάγγελμά σας μπορεί να είναι τέτοιο που σας κάνει να εργάζεστε μόνοι ή ίσως περιλαμβάνει εργασία με τους φυλακισμένους, τους παράφρονες, τα νοσοκομεία ή άπορα άτομα ή μπορεί να ασχολείστε με το διαλογισμό ή την πνευματικότητα ή το παραφυσικό ή την ψυχολογία. Θέλετε να δουλεύετε με ανθρώπους που έχουν μια έντονη επιθυμία να ξεφύγουν από την καθημερινή πραγματικότητα της ζωής.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: