astropedia.gr

Παρθένος ωροσκόποι

Παρθένος ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε ενθουσιώδη και μεγαλόψυχα πλάσματα. Αντιλαμβάνεστε γρήγορα την ουσία μιας κατάστασης γιατί έχετε την δυνατότητα να βλέπετε το πρόβλημα στο σύνολο του. Δεν είστε καθόλου διπλωμάτες και η ειλικρίνειά σας κάποιες φορές πληγώνει τους άλλους. Έχετε την τάση να ριψοκινδυνεύετε και αυτό πολλές φορές σας φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Υπομονετικοί και αξιόπιστοι σας χαρακτηρίζει η στοργικότητα και ο έντονος αισθησιασμός που διαθέτετε. Έχετε πολύ ισχυρό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και την ικανότητα να δείχνετε μεγάλη υπομονή και επιμονή μέχρι την υλοποίηση των στόχων σας. Είστε όμως και ισχυρογνώμονες και αυτό, πολλές φορές, δημιουργεί προστριβές με τους γύρω σας.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Σας χαρακτηρίζει η εξυπνάδα και η ευφυΐα σας. Δίνετε παρά πολύ μεγάλη έμφαση στην ικανότητα επικοινωνίας που έχετε με τους γύρω σας και θέλετε πάντα να περιστοιχίζεστε από φίλους και γνωστούς. Άνθρωποι της παρέας και της διασκέδασης, πολλές φορές δίνετε την εντύπωση πως αντιμετωπίζετε επιπόλαια την ζωή.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Απόλυτα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, γεμάτοι από ανασφάλειες που διαρκώς προσπαθείτε να καλύψετε. Είστε ρομαντικοί και πολύ δοτικοί με τους συντρόφους σας και τον περισσότερο χρόνο σας τον καταναλώνετε προκείμενου να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο. Δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά γεμάτοι καλοσύνη και πρόθυμοι να δώσετε πάντα την βοήθεια σας σε όποιον την χρειάζεται.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η δημιουργικότητα, η δύναμη και η ακτινοβολία που σας διακρίνει. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έχετε την αίσθηση πως μπορείτε να τα καταφέρετε σε όλα μονοι σας. Ενθουσιάζεστε εύκολα και δεν σταματάτε ποτέ να προσπαθείτε, μέχρι να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Είστε σχολαστικοί, έξυπνοι και ιδιαίτερα εργατικοί. Έχετε πολύ ισχυρό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και την ικανότητα να δείχνετε μεγάλη υπομονή και επιμονή μέχρι την υλοποίηση των στόχων σας. Υπομονετικοί και αξιόπιστοι, σας χαρακτηρίζει η στοργικότητα και η φροντίδα που δείχνετε στους αγαπημένους σας.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Είστε ρομαντικοί και πολύ δοτικοί με τους συντρόφους σας και τον περισσότερο χρόνο σας τον καταναλώνετε προκείμενου να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο. Είστε ευαίσθητα αλλά και φιλάρεσκα άτομα. Η συνύπαρξη για εσάς είναι ένα από τα βασικά πράγματα που σας δίνουν ζωή. Αγαπάτε την οικογένεια και θέλετε να δημιουργήσετε την ιδανική σχέση προκειμένου να αποκτήσετε μια δική σας.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Είστε ισχυροί και αποφασιστικοί χαρακτήρες, γεμάτοι αυτοπεποίθηση αλλά και ισχυρογνωμοσύνη. Μυστήριοι και απόμακροι, πολλές φορές, κρατάτε πολλά πράγματα μόνο για τον εαυτό σας και δεν τα μοιράζεστε με κανέναν. Δεν ανήκετε στους ανθρώπους που δέχονται εύκολα την ήττα και παλεύετε μέχρι τελικής πτώσης για τα κεκτημένα σας.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Σας χαρακτηρίζει η αισιοδοξία και η ευθύτητα. Αγαπάτε την ελευθερία σας και θέλετε να ζείτε έντονα την κάθε στιγμή της ζωής σας. Έχετε μεγάλη κλίση στις τέχνες και η φαντασία σας είναι ένα από τα μεγάλα προτερήματα σας. Είστε έξυπνοι γρήγοροι και βασίζετε παρά πολλά στην επικοινωνία που έχετε με τους γύρω σας.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Κύρια χαρακτηριστικά είναι η πρακτικότητα και η υπομονετικότητα που σας διακρίνει. Εργάζεστε δημιουργικά και αυτό συνήθως σας προσφέρει μια ασφαλή οικονομική ζωή. Αγαπάτε αληθινά και ξέρετε να φροντίζετε απόλυτα τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Είστε σχολαστικοί, έξυπνοι και ιδιαίτερα υπερήφανοι.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Λατρεύετε την ελευθερία και δεν δέχεστε κανενός είδους περιορισμό ή καταπίεση. Τίμια άτομα αλλά η πίστη και η αφοσίωση στις σχέσεις σας, δεν είναι κάτι που σας διακρίνει. Για την επιδίωξη ενός στόχου είστε υπομονετικοί και καρτερικοί προκειμένου να υπερνικήσετε τις οποίες δυσκολίες έως την επίτευξη του.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Είστε ρομαντικοί και πολύ δοτικοί με τους συντρόφους σας και τον περισσότερο χρόνο σας τον καταναλώνετε προκείμενου να βρείτε την ιδανικό σύντροφο. Σας χαρακτηρίζει η ανθρωπιά, η ευαισθησία και η τρυφερότητα που ξέρετε να δίνετε απλόχερα στους γύρω σας. Δύσκολοι χαρακτήρες αλλά γεμάτοι καλοσύνη και πρόθυμοι να δώσετε πάντα την βοήθεια σας σε όποιον την χρειάζεται.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: