astropedia.gr

Υδροχόος ωροσκόποι

Υδροχόος ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε άφοβοι, τολμηροί και ενεργείτε πάντα δυναμικά σε κάθε δυσκολία. Εγωκεντρικά άτομα, επιζητάτε σχεδόν πάντα την απολυτή προσοχή των ανθρώπων που είναι γύρω σας. Δεν σας αρέσει να παίρνετε αποφάσεις κάτω από πίεση και εκτιμάτε εκείνους που σας αφήνουν τα περιθώρια που χρειάζεστε ώστε να νιώθετε ελεύθεροι.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Η ευγένεια και η υπομονή που σας χαρακτηρίζει σας κάνει πολύ αγαπητούς στους γύρω σας και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλούς και καλους φίλους. Είστε σταθεροί στα θέλω σας και είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει κάποιος να σας κάνει να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Αγαπάτε την πολυτέλεια και αναζητάτε πάντα την επαγγελματική καταξίωση.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Δραστήρια και άκρως επικοινωνιακά άτομα γεμάτα αυθορμητισμό. Πολλές φορές όμως σας χαρακτηρίζει η ασυνέπεια του λόγου σας και αυτό κάνει τους γύρω σας να μην μπορούν να σας εμπιστευτούν. Αγαπάτε την επικοινωνία με τους άλλους και είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί αλλά και ετοιμόλογοι. Διαθέτετε μεγάλη φαντασία και έχετε κλίση στο γράψιμο.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Σας χαρακτηρίζει ο έντονος συναισθηματικός πλούτος που διαθέτετε και ο έντονος ρομαντισμός. Διακατέχεστε από έντονη ευαισθησία και όλα τα γεγονότα σας επηρεάζουν εις βάθος. Αν κάποιος σας πληγώσει, είναι πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσετε και πρέπει να σας αποδείξει έμπρακτα πως μπορείτε πλέον να του έχετε εμπιστοσύνη.
 
Με ωροσκόπο Λέων:
Δογματικά και απόλυτα ενθουσιώδη άτομα γεμάτα από καλοσύνη και γενναιοδωρία. Σταθεροί στις απόψεις σας και στα πιστεύω σας, συνήθως δύσκολα παρεκκλίνετε από τους στόχους σας και σχεδόν πάντα τους υλοποιείτε με απολυτή επιτυχία. Δίνεστε ολοκληρωτικά και αγαπάτε με πάθος. Είστε στοργικοί πρόσχαροι, και δείχνετε απολυτή κατανόηση στον σύντροφο σας.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Σας χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η αξιοπιστία σε όλες σας τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εργατικοί και απόλυτα δημιουργικοί συνήθως καταφέρνετε να αποκτήσετε μια οικονομική ασφάλεια που σας προσφέρει μια άνετη και γεμάτη πολυτέλεια ζωή. Πολύ ικανοί για κάθε εργασία που απαιτεί ακρίβεια και οργάνωση. Πολλές φορές η σχολαστικότητα σας είναι τόσο έντονη που κινδυνευετε να χαρακτηριστείτε τελειομανείς.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Κοινωνικοί και ιδεαλιστές από την φύση σας και παράλληλα αθεράπευτα ρομαντικοί χαρακτήρες. Είστε ιδιαίτερα υποχωρητικοί και δυσκολεύεστε πολύ να λέτε "όχι" στους άλλους. Το βασικό σας μειονέκτημα είναι η αδυναμία σας να υποστηρίξετε τις ίδιες τις απόψεις σας. Απεχθάνεστε τους καυγάδες και επιζητάτε μια ήσυχη και ισορροπημένη ζωή.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Δυναμικοί και αποφασιστικοί χαρακτήρες με ισχυρή αλλά και παθιασμένη προσωπικότητα. Μυστικοπαθείς από την φύση σας πολλές φορές κρατάτε πράγματα μόνο για τον εαυτό σας. Πεισματάρηδες και πολλές φορές εγωιστές, συχνά υποτιμάτε τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται οι γύρω σας και αυτό είναι πιθανόν να επιφέρει εντάσεις στις σχέσεις σας.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Είστε πολύπλευροι χαρακτήρες γεμάτοι αισιοδοξία και εντιμότητα. Λατρεύετε τα ταξίδια και τις αλλαγές στην ζωή σας και δεν ανέχεστε κανενός είδους καταπίεση. Πολλές φορές όμως σας χαρακτηρίζει η ασυνέπεια του λόγου σας και αυτό κάνει τους γύρω σας να μην μπορούν να σας εμπιστευτούν. Είστε άνθρωποι με καλούς τρόπους, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι ζωντάνια.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Είστε γοητευτικοί και ειλικρινείς και απεχθάνεστε την απιστία. Είστε πρακτικοί, επιδέξιοι στην επίτευξη των στόχων σας και υπομονετικοί. Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να εμπνέετε σταθερότητα και αξιοπιστία. Η σοβαρότητα και η μεθοδικότατα στον χαρακτήρα σας είναι κάποια από τα προτερήματα που έχετε και που συνήθως σας βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων που βάζετε.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Πρόσχαρα αλλά και ανήσυχα πνεύματα από την φύση σας, σας χαρακτηρίζει η εξαιρετική αντίληψη που διαθέτετε και η πειστικότητα του λόγου σας. Δραστήρια και άκρως επικοινωνιακά άτομα γεμάτα αυθορμητισμό. Είστε πολύπλευροι χαρακτήρες γεμάτοι αισιοδοξία και εντιμότητα. Είστε άνθρωποι με καλούς τρόπους, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι ζωντάνια.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Ειλικρινή και απόλυτα συναισθηματικά άτομα από την φύση σας. Η ευαισθησία σας στην επικοινωνία με τους άλλους γίνεται πάντα αντιληπτή. Είστε ιδιαίτερα ταπεινοί και συμπονετικοί αλλά και απόκοσμοι. Καταβάλλεστε έντονα από τις δυσκολίες της ζωής και αυτός είναι ένας λόγος που σας κάνει να ζητάτε πάντα την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις σας.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: