astropedia.gr

Κριός και ωροσκόποι

Κριός και ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε τολμηρά και απόλυτα παρορμητικά άτομα, γεμάτα με ενθουσιασμό σε οτιδήποτε κάνετε. Αγαπάτε πολύ τις νέες εκκινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, δράτε ταχύτατα και ενθουσιάζεστε πολύ μ' αυτές. Ενεργείτε πάντα δυναμικά, απεχθάνεστε τον περιορισμό και αγαπάτε την ελευθερία. Ερωτεύεστε γρήγορα, κεραυνοβόλα και βίαια. Παρακινδυνευμένος ο τρόπος ζωής σας, συνδυάζετε σχεδόν πάντα με έντονες ερωτικές σχέσεις.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Είστε άτομα με αυτόν τον ωροσκόπο ευγενικά, αξιόπιστα και σταθερά στις απόψεις σας. Ξέρετε πώς να υλοποιείτε πάντα τους στόχους σας και πώς να αποκτάτε οικονομική ασφάλεια και ευημερία. Αγαπάτε την πολυτέλεια, έχετε ισχυρό το αίσθημα της ιδιοκτησίας και εκτίμηση στα πλούτη. Κάποιες φορές ισχυρογνώμονες και εριστικοί, πάντα όμως είστε δίκαιοι και αμερόληπτοι.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Είστε άτομα εύστροφα, ευφυή, αλλά και ετοιμόλογα. Δραστήριοι από την φύση σας, ομιλητικοί και πολύ ευχάριστοι στις συναναστροφές σας. Πολλές φορές ασυνεπείς σε αυτά που λέτε και ευμετάβλητοι. Ωστόσο έχετε μια απόλυτα δημιουργική δράση μέσω της επικοινωνίας σας με το περιβάλλον. Δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα της επικοινωνίας καθώς και στις επαφές που μπορεί να έχετε με τους άλλους ανθρώπους.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ομιλητικά άτομα και πολύ συχνά αλλάζετε διαθέσεις στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε την ανασφάλεια που σας διακρίνει. Δυνατή φαντασία και ισχυρό πατρικό ή μητρικό ένστικτο, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά σας. Ωστόσο απρόβλεπτοι στις εκρήξεις σας και συχνά βιώνετε συναισθηματικά δράματα.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Ένας πραγματικά υπέροχος συνδυασμός, που σαν αποτέλεσμα έχει άτομα με δύναμη που ξέρουν πως να προκαλούν την τύχη τους και να έχουν σχεδόν πάντα την εύνοια της. Είστε πολύ φιλικά άτομα με αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και εκτιμάτε πολύ την αισθητική και την πνευματική ελευθερία. Μεγαλόψυχοι, γενναίοι, ανοιχτόκαρδοι και γενναιόδωροι σε μεγάλο βαθμό.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Σας χαρακτηρίζει η διακριτικότητα, η αναλυτικότητα και η μεθοδικότητα σε ό,τι κάνετε. Καλαίσθητα άτομα, με έντονη την αίσθηση της τάξης στα πάντα. Είστε συντηρητικοί, επιφυλακτικοί και δεν ανοίγεστε εύκολα στους άλλους. Συχνές διακρίσεις στον επαγγελματικό τομέα, χάρη στην μανία που έχετε για την τελειότητα. Θετικά άτομα με πολύ ισχυρό μυαλό.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Είστε άνθρωποι με πολύ ευγενικούς τρόπους και πολύ πιθανόν να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Γοητευτικοί και έξυπνοι αλλά πολλές φορές επιπόλαιοι και άστατοι. Το αισθητικό σας κριτήριο είναι αρκετά υψηλό και αυτό σας δίνει ένα πολύ καλό γούστο. Ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαιοσύνης και ξέρετε να εκτιμάτε τα καλά πράγματα στην ζωή. Αναποφάσιστοι κάποιες φορές και φιλάρεσκοι.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Μια αναμφισβήτητα ισχυρή και παθιασμένη προσωπικότητα γεμάτη από πλούσια και δυνατά συναισθήματα, που καθοδηγούν τις κινήσεις και τις επιλογές σας. Σας διακρίνει η μυστικοπάθεια αλλά και το αίσθημα της εκδίκησης. Μυστήριοι και πολλές φορές απόμακροι, δημιουργείτε στους άλλους την ανάγκη να εξερευνήσουν τον πολύπλοκο χαρακτήρα σας. Ελεγχόμενοι χαρακτήρες και εύστοχοι στις επιλογές σας.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η μεγάλη ελευθερία και η διανόηση του πνεύματος που σας διακρίνει. Αγαπάτε την ελευθερία και δεν δέχεστε κανενός είδους περιορισμό. Αναζητάτε πάντα το ιδανικό και αυτό συνήθως είναι ο σκοπός της ζωή σας. Γοητευτική εμφάνιση και ευγενικοί τρόποι σε κάθε σας συναναστροφή. Πρόσχαροι και αισιόδοξοι αλλά και απόλυτα ειλικρινείς στις σχέσεις σας.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Υψηλοί οι στόχοι που βάζετε και σχεδόν πάντα ξέρετε να τους πετυχαίνετε. Αποφασιστικά και ιδιαίτερα αισιόδοξα άτομα από την φύση σας ξέρετε να διεκδικείτε πάντα την τελειότητα στην ζωή σας. Άκαμπτοι στις αντιλήψεις σας και πολλές φορές απαιτητικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Σας διακρίνει η οικονομία και η τάξη σε ό,τι κάνετε.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Ανεξάρτητα, φιλικά και τίμια άτομα, γεμάτα όνειρα για την ζωή. Αντιδράτε σε κάθε είδους περιορισμό και αγαπάτε την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Είστε πρόθυμοι και εφευρετικοί αλλά το μεταρρυθμιστικό σας πνεύμα συχνά σας μπλέκει σε περιπέτειες. Λατρεύετε τους φίλους σας και συνήθως εκείνοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Ρομαντικά άτομα, γεμάτα από ευαισθησίες που συχνά καταλήγετε σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Είστε ταπεινοί, συμπονετικοί και καλόκαρδοι. Σας διακρίνει μία εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός σας συχνά σας οδηγεί από το ένα άκρο του ενθουσιασμού, στο άλλο άκρο της μελαγχολίας. Καταβάλλεστε έντονα από τις δυσκολίες της ζωής και αυτός είναι ένας λόγος που σας κάνει να ζητάτε πάντα την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις σας.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: