astropedia.gr

Σκορπιός ωροσκόποι

Σκορπιός ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε άφοβοι και τολμηροί σε ό,τι και να κάνετε. Ενεργείτε δυναμικά και η τάση που έχετε να ριψοκινδυνεύετε, είναι πολύ δύσκολο να περιοριστεί. Διαθέτετε ένα ανεξάντλητο απόθεμα ενεργητικότητας και δεν ανέχεστε σε καμία περίπτωση τους περιορισμούς και την μονοτονία. Αγαπάτε την ελευθερία και θέλετε να ζείτε μια έντονη ζωή, γεμάτη από καινούριες εμπειρίες.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Σταθερά και απόλυτα στοργικά άτομα, γεμάτα από ισχυρή θέληση και δύναμη. Έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για τις απόλαυσης της ζωής και ξέρετε να φροντίζετε και να αγαπάτε απόλυτα τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Αγαπάτε την πολυτέλεια, το χρήμα και τον έρωτα και θέλετε πάντα η ζωή σας είναι γεμάτη από δυνατές συγκινήσεις.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Αγαπάτε την ελευθερία σας και θέλετε να ζείτε έντονα την κάθε στιγμή της ζωής σας. Σας αρέσουν τα ταξίδια και μπορείτε πολύ εύκολα να αισθανθείτε ανία, μένοντας μόνιμα σε ένα μέρος. Ευπροσάρμοστοι και ιδιαίτερα έξυπνοι αλλά και ετοιμόλογοι, έχετε την ικανότητα να βρίσκετε απαντήσεις για τα πάντα χώρος ιδιαίτερη προσπάθεια. Δείχνετε ιδιαίτερη αδυναμία στο αντίθετο φύλο.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Είστε ευαίσθητα και πολύ ρομαντικά άτομα. Αγαπάτε την οικογένεια και θέλετε να δημιουργήσετε την ιδανική σχέση προκειμένου να αποκτήσετε μια δική σας. Δεν είστε εύκολοι χαρακτήρες και είναι δύσκολο για κάποιον να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή σας. Είστε περισσότερο συναισθηματικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους και αυτό σας κάνει αρκετά ευάλωτους και τρωτούς.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία και η ευγένεια είναι μόνο κάποια από τα θετικά σας χαρακτηριστικά. Γεννημένοι να γοητεύετε και να μαγνητίζετε τους γύρω σας, σπάνια δεν θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφο για εσάς. Παράλληλα όμως είστε ευαίσθητοι και εύκολα μπορεί να πληγωθείτε από τις τυχόν εγωιστικές συμπεριφορές των άλλων.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Η ανάλυση, η ακρίβεια και η οργάνωση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που σας διακρίνουν. Προσαρμόζεστε εύκολα και δύσκολα παρεκκλίνετε από τις αρχικές αποφάσεις που έχετε πάρει πάνω σε ένα ζήτημα. Σταθερά και απόλυτα στοργικά άτομα, γεμάτα από ισχυρή θέληση και δύναμη. Είστε πρακτικοί, επιδέξιοι στην επιτευξη των στόχων σας και υπομονετικοί.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Είστε κοινωνικοί διπλωμάτες και απόλυτα ιδεαλιστές. Είστε πάντα πρόθυμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και έχετε την ικανότητα να δείχνετε κατανόηση στα τυχόν λάθη τους. Είστε άτομα με πάρα πολύ πλούσια αισθήματα και ξέρετε να δίνεστε ολοκληρωτικά στις σχέσεις που κάνετε. Ωστόσο, η ζωή σας χαρακτηρίζεται από γρήγορες εναλλαγές στόχων και σκοπών.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Αποφασιστικοί μαγνητικοί αλλά και ισχυροί σαν χαρακτήρες, δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί στην γοητεία που εκπέμπετε. Είστε φοβερά ζηλιάρηδες και απαιτείτε απόλυτη πιστη από τον σύντροφο σας. Η εκδικητικότητα, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό σας και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι αποφασίσουν να σας αδικήσουν με όποιο τρόπο.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Πρόσχαροι και αισιόδοξοι χαρακτήρες, που διαθέτουν ένα ελεύθερο μυαλό και μια φιλοσοφημένη σκέψη. Χαρακτηρίζεστε από έναν δραστήριο και δυναμικό χαρακτήρα αλλά συγχρόνως ευμετάβλητο και ασυνεπή. Απαιτείτε πάντα από τους συντρόφους σας να σεβαστούν την ανάγκη για ελευθερία που έχετε και αυτό δεν το διαπραγματεύεστε με τίποτα!
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Είστε υπομονετικοί, αξιόπιστοι και στοργικοί. Η ανάλυση, η ακρίβεια και η οργάνωση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που σας διακρίνει. Προσαρμόζεστε εύκολα και δύσκολα παρεκκλίνετε από τις αρχικές αποφάσεις που έχετε πάρει πάνω σε ένα ζήτημα. Εργατικοί και απόλυτα δημιουργικοί, συνήθως καταφέρνετε να αποκτήσετε μια οικονομική ασφάλεια, που σας προσφέρει μια άνετη και γεμάτη πολυτέλεια ζωή.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Είστε πρόθυμοι και εφευρετικοί, αλλά το μεταρρυθμιστικό σας πνεύμα συχνά σας μπλέκει σε περιπέτειες. Λατρεύετε τους φίλους σας και συνήθως εκείνοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αντιδράτε ενάντια σε κάθε περιορισμό, αγαπάτε πολύ την ελευθερία σας και η ζωή σας χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα. Είστε ανεξάρτητα άτομα και σας χαρακτηρίζει ο ανθρωπισμός και η προθυμία σας.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Είστε άτομα με παρά πολύ πλούσια αισθήματα και ξέρετε να δίνεστε ολοκληρωτικά στις σχέσεις που κάνετε. Ωστόσο η ζωή σας χαρακτηρίζεται από γρήγορες εναλλαγές στόχων και σκοπών. Διακατέχεστε από έντονη ευαισθησία και όλα τα γεγονότα σας επηρεάζουν εις βάθος.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: