astropedia.gr

Δίδυμος και ωροσκόποι

Δίδυμος και ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε ιδιαίτερα εύστροφα και ενεργητικά άτομα γεμάτα από ενθουσιασμό για οτιδήποτε κάνετε. Παρορμητικοί και ενθουσιώδεις αλλά και ριψοκίνδυνοι και εγωιστές. Η επιπολαιότητα που σας διακρίνει, πολλές φορές σας φέρνει αντιμέτωπους με τις λάθος επιλογές σας. Αγαπάτε πολύ την ελευθερία σε όλες της τις μορφές και δεν την διαπραγματεύεστε με τίποτα.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Είστε πρακτικά και αξιόπιστα άτομα, σταθερά στους στόχους σας και υπομονετικά μέχρι την επίτευξη αυτών. Σας διακρίνει ο συνετός υπολογισμός των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων και αναζητάτε πάντα την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Κάνετε πάντα προσεκτικά βήματα προκειμένου να είστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια σας.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Είστε εύστροφοι, ετοιμόλογοι και δραστήριοι χαρακτήρες. Ιδιαίτερα ομιλητικοί, δίνετε μεγάλη σημασία στην συναναστροφή σας με τους άλλους. Ανήσυχα πνεύματα και ευμετάβλητα. Αγαπάτε την περιπέτεια και κάθε τι καινούριο σας αποσπά αμέσως την προσοχή. Έχετε απόλυτη ανάγκη για εγκεφαλική επικοινωνία με τους ανθρώπους που σχετίζονται μαζί σας.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Σας διακρίνουν τα πλούσια αισθήματα που απλόχερα χαρίζετε στους άλλους. Ιδιαίτερα ευαίσθητα και ανασφαλή άτομα, έχετε πάντα την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσέχουν. Διαθέτετε πλούσια φαντασία και επινοητικότητα. Ιδιότροποι χαρακτήρες και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι ένα από τα κύρια στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Είστε υπερήφανα άτομα γεμάτα δύναμη, αξιοπρέπεια αλλά και πείσμα. Εκπέμπετε μια ιδιαίτερη ακτινοβολία κι έναν έντονο μαγνητισμό και αυτό σας κάνει πολύ αγαπητούς στους άλλους. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είστε ασταθείς, ευέξαπτοι και γεμάτοι πάθος. Λειτουργείτε αυθόρμητα και σχεδόν πάντα έχετε νέες προτάσεις και ιδέες.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Μεθοδικά άτομα με πρακτικό πνεύμα και σταθερές αντιλήψεις. Σας διακρίνει η εργατικότητα και η σχολαστικότητα σε ό,τι κάνετε και κάποιες φορές κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε τελειομανείς. Έχετε πάντα την διάθεση να βοηθήσετε τους άλλους και να δώσετε συμβουλές. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων προς εσάς.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Ρομαντικά και κοινωνικά άτομα γεμάτα ζωή. Έχετε απόλυτη ανάγκη να έχετε δίπλα σας κάποιον που να εκτιμήσει την γνώμη σας και να σας συμβουλεύει. Η υψηλή αντίληψη και η ευστροφία είναι κάτι που σας διακρίνει. Ωστόσο η αστάθεια που επιδεικνύεται στις απόψεις σας, πολλές φορές σας καθιστά ανίκανους να επιτύχετε τους στόχους που βάζετε.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Ισχυρή και παθιασμένη προσωπικότητα, που την διακρίνει η ευστροφία και η έντονη κοινωνικότητα. Σας χαρακτηρίζει ο έντονος συναισθηματισμός και έχετε ανεπτυγμένη φαντασία και οξύ πνεύμα. Αινιγματικοί και πολλές φορές καχύποπτοι είστε οι πλέον ειδικοί για την αποκάλυψη της αλήθειας. Το πολύ ισχυρό σας ένστικτο είναι ικανό να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακοτοπιές.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Πρόσχαρα και αισιόδοξα άτομα γεμάτα από όνειρα και φιλοδοξίες. Λατρεύετε κάθε τι καινούριο και αναζητάτε συνεχώς την περιπέτεια στη ζωή σας. Ευπροσάρμοστα άτομα με γερή κρίση και φιλοσοφημένη σκέψη, έχετε την ανάγκη να νιώθετε ελεύθεροι! Από την φύση σας είστε φλογεροί και ενθουσιώδης και δεν ανέχεστε καμία μορφή καταπίεσης.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Απόλυτα σοβαρά και οργανωτικά άτομα, γεμάτα φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Διακρίνεστε για την σοβαρότητα και την σταθερότητα σε ό,τι κάνετε. Η επαγγελματική σας αποκατάσταση πιθανόν να αποσπάσει πολύ από την ενέργεια σας. Ξέρετε να προσφέρετε στους άλλους, αλλά έχετε και απαίτηση ανταπόδοσης αυτής της προσφοράς.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Είστε πολύ πρόθυμα άτομα και παράλληλα απόλυτα πιστά και αφοσιωμένα σε ό,τι κάνετε. Αντιδράτε ενάντια σε κάθε περιορισμό, αγαπάτε πολύ την ελευθερία σας και η ζωή σας χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα και αλλαγές. Για την επιδίωξη ενός στόχου, είστε υπομονετικοί και καρτερικοί προκειμένου να υπερνικήσετε τις όποιες δυσκολίες έως την επίτευξη του.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Ανιδιοτελείς, ιδεαλιστές αλλά και μυστικοπαθείς και εύθικτοι. Διακρίνεστε για την γοητεία που ασκείτε στο αντίθετο φύλο. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί ξέρετε να δίνεστε ολοκληρωτικά στις σχέσεις σας. Είστε ιδιαίτερα ταπεινοί και συμπονετικοί αλλά και απόκοσμοι! Η ανίσχυρη θέληση σας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του πολυμορφικού σας χαρακτήρα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: