astropedia.gr

Ωροσκόπος και γάμος

Ωροσκόπος και γάμος
Ο ωροσκόπος είναι το ανατέλλον ζώδιο τη στιγμή που γεννηθήκαμε. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας και αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Εκτός του ότι δίνει στοιχεία για την εξωτερική μας εμφάνιση, τις πρώτες εντυπώσεις που δίνουμε στους άλλους και τον χαρακτήρα μας, αποκαλύπτει βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες στον έρωτα και στις σχέσεις.

Σύμφωνα με τον ωροσκόπο μας μπορούμε να δούμε τι στοιχεία ζητάμε σε ένα σύντροφο, ποιον τύπο ατόμου πιθανόν θα παντρευτούμε και τι πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε μια ευτυχισμένη ένωση.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά ποιον τύπο συντρόφου προσελκύει ο κάθε ωροσκόπος.
Αν ξέρεις την ώρα που έχεις γεννηθεί μπορείς να βρεις εύκολα τον ωροσκόπο σου εδώ.

Δες επίσης άλλα θέματα για τον Ωροσκόπο σου.


Ωροσκόπος
στον Κριό

Ο ωροσκόπος Κριός έχει έντονο χαρακτήρα και στις σχέσεις του θέλει να είναι αρχηγός, γι’ αυτό πρέπει να έχει κάποιον δίπλα του που να τον ηρεμεί, να τον αφήνει να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι το λιμάνι του. Επειδή είναι λίγο απότομος και φωνακλάς, χρειάζεται ένα σύντροφο χαμηλών τόνων που να τον υπομένει, να διαχειρίζεται με διπλωματία τα ξεσπάσματα του και να συμβιβάζεται ούτως ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις. Πιθανόν να προσελκύσει ένα σύντροφο που είναι εμφανίσιμος, διπλωμάτης, κοινωνικός με ευγενικούς τρόπους και ρομαντικός. Ίσως ασχολείται με την τέχνη ή έχει καλλιτεχνικά ταλέντα.

 • Συμβουλή: Ο ωροσκόπος Κριός πρέπει να είναι συνετός στην επιλογή συντρόφων και να μην βιαστεί να παντρευτεί. Η επιτυχία στις σχέσεις του έρχεται όταν μαθαίνει να μοιράζεται.
 

Ωροσκόπος
στον Ταύρο

Ο ωροσκόπος στον Ταύρο προσελκύει συντρόφους με έντονο σεξαπίλ και γοητεία. Αναζητά έναν άνθρωπο που να ξέρει τι θέλει και να είναι επαγγελματικά και οικονομικά αποκατεστημένος. Θέλει κάποιον με τον οποίο να οικοδομήσει μια γερή συναισθηματική σχέση, κάποιον που θα του δείχνει ξεκάθαρα την αγάπη του καθότι είναι ανασφαλής. Ο ωροσκόπος στον Ταύρο παίρνει στα σοβαρά τα συναισθήματα του και δε θα βιαστεί ποτέ να πάρει αποφάσεις, ειδικά όσον αφορά το γάμο. Συνήθως προσελκύει ένα σύντροφο που είναι γοητευτικός και αισθησιακός και ο οποίος του προσφέρει ανέσεις και υλικά αγαθά. Επίσης, η σεξουαλική χημεία παίζει σημαντικό ρόλο.

 • Συμβουλή: Θέλει να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο και πολλές φορές είναι κτητικός, αν χαλάρωνε λίγο αυτό θα βοηθούσε πολύ τη σχέση του. Καλό είναι να αποφύγει άτομα με τα οποία δεν έχει τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις.
 

Ωροσκόπος
στους Διδύμους

Ο ωροσκόπος Δίδυμος αναζητά μια σχέση με εκπλήξεις που δε θα τον κάνει να βαριέται και θα υπάρχει διανοητική συμβατότητα. Το χιούμορ, η ευφυΐα και η ανεξαρτησία είναι απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχει ο μελλοντικός του σύντροφος. Συνήθως προσελκύει συντρόφους από ξένες χώρες ή που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις, τρόπο ζωής και αξίες από τις δικές του. Είναι πολύ ανεξάρτητος γι αυτό χρειάζεται έναν εξίσου ανεξάρτητο σύντροφο, που δεν θα τον καταπιέζει. Είναι δύσκολος στον γάμο και δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει εύκολα την ελευθερία του. Θα παντρευτεί επειδή επιδιώκει την συντροφικότητα και όχι το σεξ ή την ασφάλεια.  Το ταίρι που θα παντρευτεί, ίσως ταξιδεύει συχνά και δεν βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι.

 • Συμβουλή: Να ελέγξει το παρελθόν του συντρόφου του πριν οδηγεί σε γάμο.


Ωροσκόπος
στον Καρκίνο

Ο ωροσκόπος Καρκίνος έχει ανάγκη να νιώθει ασφάλεια, συναισθηματική και οικονομική. Αναζητά ένα σύντροφο πρακτικό και προσγειωμένο που να εργάζεται σκληρά και να τον προστατεύει. Ουσιαστικά αναζητά πατρικά πρότυπα στις σχέσεις του. Πιθανόν να προσελκύσει έναν μεγαλύτερο σε ηλικία σύντροφο που να δείχνει συναισθηματικά ψυχρός αλλά θα του εξασφαλίζει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, θα αποπνέει αύρα εξουσίας και θα κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο η ηλικία ή η εμφάνιση αλλά η αξιοπιστία ενός συντρόφου. Ο ωροσκόπος Καρκίνος είναι προστατευτικός και θέλει κάποιον να φροντίζει, είναι ρομαντικός και ξέρει να ακούει τον άλλο. Σε θέματα σχέσεων και γάμου είναι συνετός και δεν παίρνει παρορμητικές αποφάσεις.

 • Συμβουλή: Ο ωροσκόπος Καρκίνος πρέπει να φροντίσει να μένει μακριά από μίζερους και ελεγκτικούς συντρόφους.
 

Ωροσκόπος
στον Λέοντα

Ο ωροσκόπος Λέοντας έχει ανάγκη από προσοχή, αποδοχή και θαυμασμό. Του αρέσουν οι ξεχωριστοί άνθρωποι. Ένας σύντροφος απρόβλεπτος, εκκεντρικός και ασυνήθιστος που συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες ή συλλόγους θα του τραβήξει αμέσως την προσοχή. Δε του αρέσουν οι προβλέψιμοι, μονότονοι και συνηθισμένοι τύποι. Πολλές φορές μπορεί να δημιουργεί δράμα στη σχέση του για να την ανανεώσει. Είναι σημαντικό για τον ωροσκόπο Λέοντα πριν παντρευτεί να οικοδομήσει πρώτη μια γερή φιλία με το σύντροφό του. Θέλει κάποιον που να τονώνει τον ενθουσιασμό του και να μοιράζεται κοινά ενδιαφέροντα. Θα προσελκύσει έναν ατομιστή και ανεξάρτητο σύντροφο που δε θα περιορίζει την ελευθερία του. Ο σύντροφος του θα τον φέρει σε επαφή με νέα ενδιαφέροντα, ομάδες και ασυνήθιστες καταστάσεις.

 • Συμβουλή: Ο ωροσκόπος Λέων πρέπει να δίνει σημασία στην επικοινωνία και να αποφεύγει συντρόφους που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στους φίλους τους από ό,τι σε αυτόν.


Ωροσκόπος
στην Παρθένο

Ο ωροσκόπος Παρθένος χρειάζεται ένα σύντροφο που να τον καταλαβαίνει και να τον ηρεμεί, κάποιον που θα του συμπαραστέκεται στα προβλήματα του. Ο γάμος του θα γίνει με ένα σύντροφο που δεν είναι τόσο λογικός ή πρακτικός όπως ο ίδιοςς, αλλά με κάποιον που βασίζεται στην διαίσθηση του, που είναι ιδεαλιστής, ρομαντικός και στοργικός. Επίσης θα έχει καλλιτεχνικά ταλέντα και με το όραμα του θα βοηθάει να διευρύνει ο ωροσκόπος Παρθένος τους ορίζοντες του. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να επιλέξει την εργένικη ζωή γιατί φοβάται την απώλεια ή πως δε θα βρει το άλλο του μισό.

 • Συμβουλή: Πρέπει να φροντίσει να μείνει μακριά από άτομα αναξιόπιστα που είναι εξαρτημένα από ναρκωτικά, αλκοόλ ή άλλες επιβλαβείς ουσίες ή συνήθειες.


Ωροσκόπος
στον Ζυγό

Ο ωροσκόπος Ζυγός αγαπά τη συντροφικότητα και γι' αυτό του είναι δύσκολο να μείνει μόνος του. Έχει την τάση να εξαρτάται από τους άλλους και να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι δίκαιος, αγαπά την ειλικρίνεια, είναι ρομαντικός και ζητά την επιβεβαίωση μέσα σε μια σχέση. Συνήθως παντρεύεται νωρίς. Προσελκύει δυναμικούς, αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς συντρόφους. Το ταίρι που θα παντρευτεί θα είναι ενεργητικό, πρωτοποριακό, σεξουαλικό, μαχητικό και θα κρατάει τα ηνία της σχέσης. Ο ωροσκόπος Ζυγός αντιδρά στον έλεγχο και θέλει να κυριαρχεί στη σχέση του, όμως δε το κάνει με άμεσο και επιθετικό τρόπο αλλά με διπλωματικό και κάπως παθητικό.Θέλει μια αρμονική σχέση, αλλά όλως περιέργως μπορεί να υπάρχουν πολλές εντάσεις στο γάμο του.

 • Συμβουλή: Πρέπει να μάθει να αποχωρεί από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να αποφεύγει βίαιους και επιθετικούς ανθρώπους.


Ωροσκόπος
στον Σκορπιό

Ο ωροσκόπος Σκορπιός είναι μυστηριώδης, πιστός, ζηλιάρης επιλεκτικός και δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του στον έρωτα. Ξέρει να δημιουργεί ένα κλίμα αισθησιασμού στις σχέσεις του και να παίρνει αυτό που θέλει. Δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση και στην κατάσταση της υγείας του συντρόφου. Έχει ανάγκη έναν σύντροφο που θα κατευνάζει τις ανησυχίες του, θα τον ηρεμεί ψυχικά και θα νιώθει ασφαλής δίπλα του. Το ταίρι που θα παντρευτεί θα αποπνέει έντονη σεξουαλικότητα, αισθησιασμό και θα βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Συχνά μέσω του γάμου θα έχει οικονομικές απολαβές. Ο γάμος θα είναι σταθερός αλλά δε θα λείπουν οι εντάσεις, οι ζήλιες και η καχυποψία καθώς ο σύντροφος του θα είναι εξίσου πεισματάρης.

 • Συμβουλή: Ο ωροσκόπος Σκορπιός πρέπει να προσέχει αυτούς που υπόσχονται αλλά ποτέ δεν δίνουν και αυτούς που έχουν εμμονές στο σεξ πιστεύοντας ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια σχέση.
 

Ωροσκόπος
στον Τοξότη

Ο ωροσκόπος Τοξότης είναι πολύ ανεξάρτητος.Ψάχνει τον ιδανικό έρωτα και δεν φοβάται να ρισκάρει. Αναζητά έναν χαρούμενο, νεανικό και έξυπνο σύντροφο ο οποίος θα τον διεγείρει πάνω απ'όλα πνευματικά. Το ταίρι που θα παντρευτεί θα είναι πνευματώδες, επικοινωνιακό, διασκεδαστικό και ετοιμόλογο. Θα έχει διάφορα ταλέντα, ιδέες και δε θα περιορίζει την ελευθερία του ούτε θα έχει πολλές απαιτήσεις από εκείνον. Θέλει κάποιον που να ταξιδεύουν μαζί, να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και πάνω απ'όλα να υπάρχει επικοινωνιακή συμβατότητα. Η ψυχική και εγκεφαλική επαφή είναι απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει σε γάμο. Στο σεξ θέλει εγκεφαλικά παιχνίδια και εκπλήξεις.

 • Συμβουλή: Ο ωροσκόπος Τοξότης πρέπει να αποφεύγει την απιστία, να μην φέρεται παιδιάστικα και να προσέχει τους υποκριτές.


Ωροσκόπος
στον Αιγόκερω

Ο ωροσκόπος Αιγόκερως χρειάζεται κάποιον που να του μάθει να εκφράζεται συναισθηματικά και να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής. Συνειδητά ή ασυνείδητα αναζητά μητρικά ή πατρικά πρότυπα. Έχει ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, γι αυτό και θα δώσει σημασία σε ένα σύντροφο που θα του προσφέρει ασφάλεια και προστασία. Θα τραβήξει ένα ευαίσθητο, συναισθηματικό και κάπως κτητικό σύντροφο με τον οποίο θα χτίσει ένα βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Πιθανόν να προσελκύει κάποιον που να έχει ευμετάβλητο χαρακτήρα και η σχέση μαζί του να έχει πολλές συναισθηματικές αλλαγές. Ο γάμος θα περάσει από πολλές διακυμάνσεις, αλλά όσο περνά ο καιρός θα έρχεται πιο κοντά με το σύντροφο του.

 • Συμβουλή: Ο ωροσκόπος Αιγόκερως θα πρέπει να προσέχει τα άτομα που προσελκύει γιατί κάποια θα ενδιαφέρονται για τα κεκτημένα του και όχι για τον ίδιο.


Ωροσκόπος
στον Υδροχόο

Ο ωροσκόπος Υδροχόος χρειάζεται ένα σύντροφο που να είναι εραστής και φίλος, μια νεανική ψυχή που θα βγάλει το παιδί που έχει μέσα του και θα τον αναζωογονήσει. Ο έρωτας γι αυτόν είναι διασκέδαση.Αναζητά έναν σύντροφο που θα αντανακλά το εγώ του, κάποιον με τον οποίο να περνά καλά και να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες. Προσελκύει δημιουργικούς, ενθουσιώδεις και με καλλιτεχνικές τάσεις συντρόφους. Το ταίρι που θα παντρευτεί θα είναι πολύ δυναμικό. Θα παντρευτεί από αγάπη αλλά θα δώσει σημασία και στο κοινωνικό στάτους του συντρόφου του. Θέλει το ταίρι του να είναι αρχηγός στη σχέση του ώστε εκείνος να αναπτύσσεται σε άλλα επίπεδα.

 • Συμβουλή: Πρέπει αποφεύγει εκείνους που ασχολούνται υπερβολικά με τον εαυτό τους και τους ανώριμους. Δεν πρέπει να παρασύρεται από το φαίνεσθαι.
 

Ωροσκόπος
στους Ιχθύς

Ο ωροσκόπος Ιχθύς έχει ανάγκη έναν πρακτικό, λογικό και προσγειωμένο σύντροφο ο οποίος θα βάλει σε τάξη την ζωή του και θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Το ταίρι που θα παντρευτεί θα είναι εργατικό, λογικό, μορφωμένο, εξυπηρετικό και θα καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες. Έχει ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα του που να καλύπτει την έλλειψη αποτελεσματικότητάς του. Κάποιον που μπορεί να διαχειριστεί τις λεπτομέρειες ενώ ο ίδιοςθα οραματίζεται την εξέλιξη. Η πνευματικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου.

 • Συμβουλή: Πρέπει να αποφεύγει τους αυστηρούς και ιδιότροπους, αυτούς που ασχολούνται υπερβολικά με την εργασία τους και τον παραμελούν και αυτούς που έχουν μανία με την καθαριότητα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: