astropedia.gr

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Η κάρτα του μήνα είναι το 4 Ξίφος

Κατάλληλος μήνας για διακοπές, ανάπαυση και ξεκούραση καθώς η κάρτα του μήνα μιλά για απομόνωση και ανάγκη ανασυγκρότησης μέσω απόσυρσης. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να βάλουμε τάξη στο μυαλό μας, βρισκόμαστε εν αναμονή για καλύτερες προοπτικές και φροντίζουμε την υγεία μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ξίφος

Μια γυναικεία φιγούρα παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου αυτόν τον μήνα, η οποία μέσα από γρήγορες και προμελετημένες αντιδράσεις και κινήσεις της σε φέρνει σε θέση που θα χρειαστεί να ανταποδώσεις ή να σιωπήσεις. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις ποια είναι η καλύτερη στάση και πώς μπορείς να χειριστείς προς όφελός σου τις προκλήσεις της περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Ράβδος

Αυτόν τον μήνα ίσως προσπαθείς υπερβολικά να πετύχεις τα σχέδιά σου και μέσα από αυτή την υπέρμετρη προσπάθεια εξουθενώνεσαι ο ίδιος και χάνεις ουσιαστικά το ενδιαφέρον σου για τον σκοπό για τον οποίο τρέχεις και μοχθείς. Μοίρασε τα βάρη και τις ευθύνες και μην θέλεις να τα κάνεις πεισματικά όλα μόνος σου. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να σε βοηθήσει να δεις πέρα από το βάρος του φορτίου που κουβαλάς. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο

Μια πολύ θετική και δυνατή κάρτα σου πέφτει γι ’αυτόν τον μήνα και σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις και να ολοκληρωθείς. Διευρύνεται η αντίληψή σου και βρίσκεις τρόπους να  κερδίσεις χρήμα αλλά και γνώσεις που θα σου φανούν πρακτικά χρήσιμες στην πορεία. Επικοινώνησε όμως με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως ο έντονος αισθησιασμός που προκύπτει από αυτή την κάρτα δεν σε αφήσει να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο την εσωτερική σου δύναμη. Μην αφήσεις αυτόν τον μήνα να περάσει ανεκμετάλλευτος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη

Η κάρτα θα σου χρειαστεί, καθώς ο μήνας είναι δύσκολος από πολλές πλευρές, εσύ όμως έχεις την δύναμη και τ κουράγιο να παλέψεις και να αγωνιστείς για το καλύτερο και με την βοήθεια από τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα καταφέρεις να βγεις νικητής και να ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα. Μια σημαντική συνάντηση αυτόν τον μήνα μπορεί να δώσει τέλος σε πολλά σου προβλήματα.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο

Η κάρτα του μήνα συμβουλεύει να κάνεις υπομονή γιατί κάτι καλό έρχεται και το καλό ως γνωστόν, αργεί. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς μπορείς να κινηθείς ώστε να μην χαθεί ο κόπος που έχεις καταβάλλει μέχρι τώρα και ταυτόχρονα να μην παρέμβεις χωρίς να το θες στην εξέλιξη των σχεδίων σου αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο

Μια καλή κάρτα που υπόσχεται επιτυχία και κέρδος πέφτει αυτόν τον μήνα και επιτέλους θα μπορέσεις να ανασάνεις αλλα και να τονώσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει λύσεις σε άλλα θέματα που σε απασχολούν, γιατί ναι μεν είναι ένας μήνας επιτυχίας, αλλά η εσωτερική σου μοναξιά έχει άλλες αιτίες…

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος

Ο μήνας φέρνει ένα τέλος και μια νέα αρχή. Οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου έχουν αποτέλεσμα και αυτή την περίοδο πέφτει η αυλαία σε ένα έργο που παίζεις εδώ και μεγάλο διάστημα. Είναι θετικό για σένα αυτό; Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και θα μάθεις κάθε λεπτομέρεια που σε αφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι

Ο μήνας απομακρύνει τις άσχημες σκέψεις και τα σκοτεινά σενάρια του μυαλού σου και γεμίζεις ελπίδα για το μέλλον γενικότερα και ειδικότερα για τις επιθυμίες σου που βλέπεις να αρχίζουν να υλοποιούνται μέσα από την βοήθεια και την καθοδήγηση του ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Θετικά μηνύματα και ειδήσεις σου δείχνουν ότι αξίζει τον κόπο να επιμείνεις στους στόχους σου και να  μην το βάλεις κάτω, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Κύπελο

Αυτόν τον μήνα το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα, μέσα από μια αναπόληση ή μια ανάμνηση δική σου καλών παλιών στιγμών ή ακόμη και μέσα από το μήνυμα μιας παλιάς σχέσης ή γνωριμίας σου. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να εξετάσεις μαζί του τι είναι αυτό που συμβαίνει και ποιες οι πιθανότητες εξέλιξης, χωρίς να προσκολλάσαι στο παρελθόν, αλλά σχεδιάζοντας το μέλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ξίφος

Μια πολύ δυνατή κάρτα σου έχει πέσει και αυτόν τον μήνα μπορείς να μάθεις την αλήθεια και να έχεις όλα τα δεδομένα και την πνευματική διαύγεια που χρειάζεται για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τις κινήσεις σου. Η αλήθεια όμως τις περισσότερες φορές πονάει και στα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις χρειάζεται να λειτουργήσεις με αυστηρή αυτοκριτική. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, ώστε να μην αφήσεις την ψυχρή λογική να λειτουργήσει τελικά εις βάρος της ψυχής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ξίφος

Μια δύσκολη κάρτα που μιλάει για περιορισμό και μεγάλη ανασφάλεια. Είσαι εκ φύσεως άνθρωπος της ελευθερίας και των ιδεών και είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις αυτόν τον μήνα σε έναν κόσμο που δυσκολεύεται να απελευθερωθεί από ιδέες που έχουν καταλάβει το μυαλό και δεν προχωρά μπροστά. Επικοινώνησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μπορέσεις να μειώσεις με έξυπνο τρόπο την υπερβολική επιρροή των κανόνων στην ζωή σου αυτόν τον μήνα και να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα μπλοκαρίσματα σε πρακτικά θέματα, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ράβδος

Ο μήνας έχει δυσκολίες και υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός τόσο στον επαγγελματικό στίβο, όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο δρόμος που ακολουθείς, αυτή την περίοδο μπορεί να σε οδηγήσει στη  επιτυχία, αλλά οι στροφές είναι πολλές και επικίνδυνες και καλό είναι να  επικοινωνήσεις με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να σταθεροποιήσεις την θέση σου και να ενημερωθείς για τα απειλητικά στοιχεία στην διαδρομή σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Newsletter