astropedia.gr

Νίκος Χαρδαλιάς - Γενέθλιος Χάρτης

Νίκος Χαρδαλιάς - Γενέθλιος Χάρτης
Ο Νίκος Χαρδαλιάς (γεννημένος στον Βύρωνα στις 10/11/1968) είναι Έλληνας πολιτικός. Διατελεί Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων από τις 15 Μαρτίου 2020. Είναι γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Αλεξάνδρας Ιορδανίδου, η οποία έχει μικρασιατική καταγωγή. Υπήρξε παντρεμένος με την Αργυρώ Μαστρανδρέου και έχει μια κόρη μαζί της, την Ιωάννα Χαρδαλιά. Αυτή τη στιγμή είναι παντρεμένος με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με την οποία απέκτησε και δεύτερη κόρη, την Δήμητρα Χαρδαλιά.

Ο γενέθλιος χάρτης του Νίκου Χαρδαλιά


Ας εξετάσουμε, λοιπόν, το γενέθλιο ωροσκόπιο (δυστυχώς χωρίς να έχουμε την ώρα γέννησης) του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος χάρη στην πανδημία, απέκτησε ιδιαίτερη φήμη και αναδείχθηκε σε σύμβολο του σεξ από μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού της χώρας μας. Φυσικά, ο κύριος Χαρδαλιάς είναι Σκορπιός! Ως εκ τούτου, δε μας εκπλήσσει το γεγονός ότι έχει πολλές θαυμάστριες μεταξύ των Ελληνίδων, καθώς το εν λόγω ζώδιο εκπέμπει σεξουαλικότητα και ισχυρό προσωπικό μαγνητισμό.Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει Ήλιο στην 18η μοίρα του Σκορπιού που αντιστοιχεί σε δεκανό των Ιχθύων (που έχει ως κυβερνήτη τον Ποσειδώνα) και σε δωδεκατημόριο των Διδύμων (που έχει ως κυβερνήτη τον Ερμή). Έτσι, μιλάμε για έναν άνδρα αποφασιστικό, γοητευτικό, παθιασμένο, αθόρυβο και διαισθητικό, που διαθέτει πείσμα και εσωτερική δύναμη. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να ανακαλύπτει μυστικά, είναι επικοινωνιακός, συναισθηματικός, ευφυής, ευέλικτος και πονόψυχος. Έχει νεανική εμφάνιση και κατορθώνει με χαρακτηριστική ευκολία να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και σε διαφορετικές καταστάσεις και, τελικά, να επιβιώνει. Οι μεταπτυχιακές σπουδές του στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ δικαιολογούνται σε μεγάλο βαθμό από το δωδεκατημόριο του Ηλίου του.

Η Σελήνη του στο ζώδιο του Καρκίνου (θέση κυριαρχίας) του χαρίζει αυξημένη δημοτικότητα, ιδίως μεταξύ των γυναικών. Επίσης, τον κάνει ευαίσθητο, δοτικό, περιποιητικό αλλά ταυτόχρονα κυκλοθυμικό και ανασφαλή συναισθηματικά. Στις σχέσεις του μπορεί να γίνεται λιγάκι προσκολλητικός καθώς αρέσκεται στη στενή επαφή (σωματική και ψυχική) με το έτερον ήμισυ. Όταν έχει ανθρώπους γύρω του οι οποίοι τον στηρίζουν και του εμπνέουν εμπιστοσύνη, αισθάνεται απόλυτα ασφαλής. Γενικά, θα έλεγε κανείς ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον. Άλλωστε, δεδομένου ότι στον γενέθλιο χάρτη του υπερτερούν το στοιχείο του Νερού και η παρορμητική ποιότητα, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την εξέχουσα σημασία που αποκτά το ζώδιο του Καρκίνου στην προσωπικότητά του, ως Πυρήνας του ωροσκοπίου του! Αυτό -μεταξύ άλλων- δείχνει ότι ο κύριος Χαρδαλιάς συντονίζεται με τις ανάγκες των γυναικών, τις οποίες αποκρυπτογραφεί σε μεγάλο βαθμό και, τελικά, καλύπτει με διάφορους τρόπους…

Ο Ερμής του βρίσκεται στο διαισθητικό ζώδιο του Σκορπιού. Ως εκ τούτου, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ισχυρό ένστικτο και μπορεί εύκολα να ψυχολογεί τους γύρω του. Για την ακρίβεια, τους «διαβάζει» κοιτώντας τους στα μάτια. Σιχαίνεται τις επιφανειακές συζητήσεις και του αρέσει να εμβαθύνει όταν έχει να κάνει με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις. Ο Ερμής του είναι ανατολικός (ή αλλιώς Προμηθέας), γεγονός το οποίο φανερώνει ένα ενθουσιώδες μυαλό, το οποίο διψάει για γνώση και συλλογή πληροφοριών. Συν τοις άλλοις, ο νους του χαρακτηρίζεται από ευελιξία αλλά, ταυτόχρονα, και από χρησιμοθηρικές τάσεις.

Με Αφροδίτη στον Τοξότη και Άρη στον Ζυγό (αν και του αρέσουν οι στενές, δεσμευτικές ερωτικές σχέσεις, όπως αναφέρθηκε παραπάνω), είναι φιλελεύθερος και ανεξάρτητος και θέλει να έχει χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. Όταν είναι εργένης, είναι φλερτάκιας και αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες και ερωτικές περιπέτειες. Όταν, όμως, μπαίνει στη διαδικασία σχέσης, γίνεται κατά κανόνα μονογαμικός και πιστός.

Ειδικότερα, με Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπά τα ταξίδια και τη φύση και του ταιριάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με ξένους και εξωτερικό. Γι’ αυτό άλλωστε σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας.  Από την άλλη, με Άρη στον Ζυγό αντιπαθεί τους καβγάδες, καθώς τον φθείρουν και τον αποσυντονίζουν. Στο σημείο αυτό, κρίνεται σκόπιμο να σημειωθεί ότι ο Άρης του, που τυχαίνει να είναι και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Ηλίου του, βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Ζυγού, η οποία θεωρείται ως μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή ζωδιακή μοίρα (Σημείο Κριού). Έτσι, λοιπόν, μέσω της δράσης του ασκεί τεράστια επιρροή και χειρίζεται τις μάζες μέσα από την άμεση ή έμμεση αλληλεπίδρασή του με τους πολίτες και τον ελληνικό λαό.

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στην Παρθένο του προσδίδει αγάπη για την υγεία, την υγιεινή και την καθαριότητα και τον κάνει σχολαστικό και ικανό να διακρίνει λεπτομέρειες που ένας κοινός νους αδυνατεί να δει. Η ίδια όψη δείχνει την καλή οικονομική του κατάσταση, αφού ο κύριος Χαρδαλιάς για κάποιο λόγο δεν ξεμένει ποτέ από χρήματα. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πρόκειται για γιο επιτυχημένου επιχειρηματία.

Η σύνοδος του Δία (από την 29η μοίρα της Παρθένου) με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στη μηδενική και στη 2η μοίρα του Ζυγού αντίστοιχα φανερώνει καλή ζωτικότητα, υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας, ενθουσιασμό, ξαφνική τύχη και προστασία. Η δε ιδεολογία του είναι μοντέρνα, προοδευτική και πρωτοποριακή. Η τύχη του εκδηλώνεται εντελώς ξαφνικά και θυμίζει τον «από μηχανής θεό»! Το γεγονός ότι ο Άρης σχηματίζει στενή σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να σημαίνει ότι ο κύριος Χαρδαλιάς κάποιες φορές γίνεται βιαστικός και ριψοκίνδυνος, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εκδηλώνει τον θυμό του απότομα και ξαφνικά, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Στο σεξ δεν έχει ταμπού και τείνει να πειραματίζεται.

Ο Άρης ακριβώς επάνω στο Μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού δείχνει ότι το μότο της ζωής του είναι το εξής: «Την τύχη μας την φτιάχνουμε και την προκαλούμε οι ίδιοι, μέσα από τη δράση μας, μέσα από τη σκληρή μας προσπάθεια»…

Η αναιρετική μοίρα του Δία αποκαλύπτει πως αν και προσπαθεί απεγνωσμένα να αναλύσει και να φιλοσοφήσει την ίδια τη ζωή, συχνά οι προσπάθειές του (σε ιδεολογικό επίπεδο) μένουν ανολοκλήρωτες ή μισοτελειωμένες.

Με ανάδρομο Κρόνο στον Κριό και Δεσμούς της Σελήνης σε στάση και στον άξονα Κριού-Ζυγού, κάποιες φορές δυσκολεύεται να εκπληρώσει τα όνειρά του και να επιτύχει την αυτοπραγμάτωσή του και την εσωτερική του ολοκλήρωση. Συν τοις άλλοις, είναι εκ φύσεως συντροφικός, αντιπαθεί τη μοναξιά και έχει έναν δικό του μοναδικό τρόπο να γοητεύει και να κερδίζει την εύνοια των άλλων. Ωστόσο, η επιτυχία κατά κανόνα έρχεται μέσα από τον δικό του προσωπικό αγώνα και μέσα από τις δικές του επίπονες προσπάθειες. Άλλωστε, και ο ίδιος δεν θέλει να εξαρτάται από κανέναν. Πάντως, η σύνοδος Νότιου Δεσμού-Ουρανού φανερώνει ένα έμφυτο ταλέντο στην πολιτική και προσδίδει το στοιχείο της απροβλεψιμότητας στον χαρακτήρα του κυρίου Χαρδαλιά.

Ο Ποσειδώνας στον Σκορπιό του χαρίζει απλόχερα φαντασία και μαγνητική αύρα και δικαιολογεί τον τίτλο του «σέξυ» που του έχει αποδοθεί. Τέλος, το τετράγωνο ακριβείας Αφροδίτη-Πλούτωνα τον κάνει να έλκεται από τις μοιραίες σχέσεις, στις οποίες επικρατούν το πάθος, η ίντριγκα και η ζήλια. Αν δεν είναι ο ίδιος ζηλιάρης, σίγουρα έλκει γύρω του ζηλιάρες συντρόφους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει βιώσει επώδυνες καταστάσεις και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας στις ερωτικές σχέσεις του. Άλλωστε, αναπόφευκτα, λόγω του προαναφερθέντος τετραγώνου (σε συνδυασμό με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Ζυγό), έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους...Newsletter