astropedia.gr

5 λόγοι που σας κρατάνε πίσω στη σχέση

5 λόγοι που σας κρατάνε πίσω στη σχέση
«Μα τον θέλω. Τον αγαπάω, δεν το καταλαβαίνεις;!», φωνάζετε στη φίλη σας, αλλά εκείνη σας κοιτάει με απλανές βλέμμα, γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή θα σας περάσει ο έρωτας και θα δείτε ποιον πραγματικά έχετε δίπλα σας. Αναμφίβολα, θα ασχοληθούμε με μία μεμονωμένη, αλλά και συχνή περίπτωση σχέσης, αυτή που ο άνδρας είναι ο οδηγός και η γυναίκα ο ακόλουθος.

Στη συγκεκριμένη σχέση, τα «θέλω» της γυναίκας εκμηδενίζονται μπροστά στο «εγώ» και στις επιθυμίες του άνδρα. Η γυναίκα βρίσκεται να υποχωρεί στο κάθετι, μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσει τον άνδρα, ενώ εκείνος κορδώνεται σα μικρό παιδί που η σύντροφός του δε σηκώνει κεφάλι και δεν αψηφά ούτε στο ελάχιστο το λόγο του. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε ήρθε η ώρα να απαλλαχτείτε από αυτόν και ν’ ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι καλύτερο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς.
Πότε λοιπόν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνεις επανασύνδεση;
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Ιδού οι πέντε λόγοι για οποίους πρέπει να πείτε το «αντίο» σε μία σχέση που ουσιαστικά σας κρατάει πίσω.

 • Δεν κάνετε πια νέες γνωριμίες!

  Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε για καφέ με κάποιον άνθρωπο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα; Πότε βγήκατε έξω βράδυ με μία παρέα γνωστών και όχι φίλων, οι οποίοι δεν ήταν φίλοι του αγοριού σας; Γνωρίζετε πολύ καλά πως εάν τολμήσετε να κάνετε ένα από τα ανωτέρω, τότε θα υποστείτε και τις συνέπειες, είτε αυτό θα είναι ατέλειωτη γκρίνια, είτε μούτρα για μέρες είτε αναίτιες φωνές και καβγάδες.

  Υπάρχει, βέβαια, πάντα το ενδεχόμενο να σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, βγαίνοντας ένα βράδυ με μία παρέα που δεν ξέρετε και γυρνώντας 6 το πρωί, μόνο και μόνο για να σας κάνει να ζηλέψετε και να τρελαθείτε από ανησυχία. Σε μία υγιή σχέση, ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει, αρκεί να σέβεται τον άλλον που έχει δίπλα του.

  Μπορείτε να γνωρίζετε και να βγαίνετε με νέο κόσμο, σκεφτόμενη πως κάποια στιγμή θα τους συστήσετε στο σύντροφό σας ή θα κανονίσετε μία ομαδική έξοδο μόνο και μόνο για να τον καθησυχάσετε και να τον εντάξετε στο νέο σας κύκλο. Σε μία σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, αυτό θα ήταν το μικρότερο πρόβλημα που θα είχατε.

 • Βάζετε αυτόν πάνω από τη δουλειά σας!

  Πόσες φορές αναβάλλατε τη δουλειά που έχετε να κάνετε για να είστε μαζί του και να βλέπετε αγώνα; Πόσες φορές τον ακολουθήσατε σε μία βόλτα με τους φίλους του μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να βγείτε όλοι ζευγάρια, αφήνοντας επείγουσες εκκρεμότητες πίσω, σκεφτόμενη πως θα σηκωθείτε πολύ νωρίς το πρωί για να τις προλάβετε; Κάποιες γυναίκες έχουνε την τάση να νταντεύουνε το ταίρι τους, να ικανοποιούνε ακόμη και μία παράλογη επιθυμία του, διότι δεν έχουνε την αυτοπεποίθηση ή το θάρρος να πούνε «όχι».

  Με αυτόν τον τρόπο, υποτιμούν τον εαυτό τους και όλη η καλή τους διάθεση χάνεται στο συγκαταβατικό τους χαρακτήρα, ο οποίος εν τέλει θα κουράσει τον σύντροφό τους.Όσον αφορά στη δουλειά τους, πιστεύουν πως η εμπειρία και το ταλέντο τους θα τους βοηθήσουν να την κρατήσουν σε μία ισορροπία, μέχρι να βρουν τον επιπλέον χρόνο να την διεκπεραιώσουν.

  Και γιατί να βρείτε τον επιπλέον χρόνο; Εάν νοιάζεται αληθινά για σας, τότε καταλαβαίνει πως έχετε και εσείς υποχρεώσεις που δεν πρέπει να μένουν πίσω και σας δίνει το χώρο να επιλέξετε εάν θα τον ακολουθήσετε ή θα κάνετε τις δουλειές σας στην ώρα τους!

 • Ο θαυμασμός που γίνεται αρρώστια!

  Προφανώς για να είστε τόσο ερωτευμένη μαζί του ασκεί επάνω σας μία εξαιρετική γοητεία, η οποία είτε έχει να κάνει με την εξωτερική του εμφάνιση, την προσωπικότητα, την επαγγελματική του καταξίωση ή το κοινωνικό του στάτους. Όπως και να ‘χει, ο θαυμασμός που τρέφεται προς αυτόν, σας έχει γίνει εμμονή, καθώς όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε διαφημίζετε τα κατορθώματα ή τις αρετές του.

  Ποια ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε για τον εαυτό σας και περηφανευτήκατε για τις δικές σας επιτυχίες; Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεκινήσατε μία φράση με το «εγώ πιστεύω ότι…» και όχι με το «ο Κώστας λέει πως...», «ο Κώστας θεωρεί αυτό»; Έχετε και εσεις χαρακτήρα και προσωπικότητα, και πριν τα φτιάξετε με τον «Κώστα», είχατε «θέλω» και επιθυμίες, είχατε δική σας βούληση και ήσασταν ελεύθερη να κάνετε ό,τι θέλατε.

  Τώρα, όλα αυτά κρύβονται πίσω από την ανασφάλεια και τη χαμηλή αυτοεκτίμησή σας, την οποία ο σύντροφός σας βλέπει και επιλέγει να τη διατηρεί σε αυτά τα ιδιαίτερα  χαμηλά επίπεδα. Ο φόβος για να μη χάσετε έναν άνδρα που δεν σας εκτιμά όσο θα έπρεπε, σας έχει κάνει αγνώριστη. Ξυπνήστε από το λήθαργο και λάβετε μέτρα!

 
 • Είναι ο λόγος που αναπνέετε!

  Όλα γυρνάνε γύρω από εκείνον. Θέλετε να βγείτε έξω; Ρωτάτε εάν έχει κέφι. Θέλετε να δείτε μία ταινία; Ρωτάτε εκείνον για το αν θέλει και το τι προτιμά. Θέλετε να κανονίσετε τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο; Ρωτάτε εκείνον που θα έχει όρεξη να πάει και για το τι έχει ήδη κανονίσει. Δεν έχει σημασία που πρέπει ήδη να βάλετε τις προτεραιότητες σας σε μία τάξη, έχετε να περιμένετε πότε θα αποφασίσει το ταίρι σας να σας ενημερώσει για το πρόγραμμά του.

  Οι φίλοι σας είναι καταχωρημένοι στο κινητό σας και όποτε ο «Κώστας» αποφασίσει να βγει, εσείς επιστρατεύετε όλες τις φίλες σας για ένα γρήγορο καφέ ή ποτό. Συγχαρητήρια! Και για το γεγονός πως οι φίλες σας σάς ακολουθούνε ακόμα, αλλά και γιατί μόλις γίνατε το απόλυτο μισό του συντρόφου σας, καθώς έχετε δώσει το 100% του εαυτού σας για αυτόν! Αλήθεια; Εσάς σας ικανοποιεί η εικόνα της γυναίκας που δεν παίρνει πρωτοβουλία παρά μόνο όταν εκείνος της δίνει την άδεια; Με βεβαιότητα, σας επισημαίνουμε πως εάν ήσασταν ελεύθερη, ο χαρακτήρας σας θα ήταν πολύ διαφορετικός και τα άγχη σας πολύ λιγότερα!

 • Έχει χαλάσει η εξωτερική σας εικόνα!

  Θυμάστε πώς ήσασταν όταν τον πρωτογνωρίσατε; Είχατε μόλις χάσει τα περιττά κιλά, είχατε ανανεώσει το κούρεμά σας και τα ρούχα σας αναδεικνύανε την όμορφη σιλουέτα σας. Σας είδε, σας ερωτεύτηκε, σας κατέκτησε και άλλαξε τα πάντα πάνω σας, από την κορφή έως τα νύχια! «Γιατί βάφεσαι για να πας μέχρι το σουπερμάρκετ;», «πάλι θα βάψεις τα μαλλιά σου;» και όλες εκείνες τις υπέροχες ατάκες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ενδιαφέροντος προς εσάς, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να σας κόψουν τα φτερά.

  Επιπλέον, μη μας πείτε πως δεν έχετε πάρει κιλά! Θυμάστε τότε που προσέχατε τι θα φάτε το βράδυ; Αυτές οι μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν! Τώρα, για να μην τον στεναχωρήσετε και φάει μόνος του την πίτσα του, τσιμπολογάτε και σεις χωρίς ενοχές, σκεπτόμενη πως αφού σας πιέζει να του κάνετε παρέα, δεν έχετε ανάγκη από δίαιτες και διατροφές. Μην ξεχνάτε πως είναι η κλασική ανδρική τακτική για να ελέγξει απόλυτα τις διατροφικές σας συνήθειες, να σας κάνει να βάλετε και μερικά κιλάκια και να είναι ακόμη πιο ήσυχος πως δε θα σας χάσει. Ο σύντροφος σας δεν είναι κακός άνθρωπος, απλώς είναι πιο ανασφαλής απ’ ότι νομίζετε. Επειδή δεν μπορεί να σας πλησιάσει σα χαρακτήρα και δεν ξέρει πώς να έρθει κοντά σας για να σας γνωρίσει αληθινά, κρύβεται πίσω από το υπεροπτικό και αποφασιστικό του προσωπείο και σας κάνει να μειώνετε αυτόματα τον εαυτό σας.

  Είναι ακόμα ένα παιδί που στα μάτια του βλέπει πως εάν δεν σας επιβληθεί, θα σας χάσει. Σ’ αυτό δεν φταίτε εσείς, ούτε μπορείτε να τον αλλάξετε. Θα αλλάξει μόνο εάν το θέλει εκείνος και αυτό δυστυχώς, σπανίζει. Εσάς σας αξίζει να βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας εκτιμά και θα σας αγαπά για αυτό που πραγματικά είστε και όχι για αυτό που είστε μπροστά του. Κάντε το βήμα και τολμήστε να φύγετε από αυτή τη σχέση, αλλιώς πριν καλά καλά το καταλάβετε θα έχετε χάσει τους φίλους, τους γνωστούς και πόσο μάλλον τον ίδιο σας τον εαυτό. Πιστέψτε στην αλλαγή, πάρτε το απόφαση και βρείτε αυτόν που πραγματικά σας ταιριάζει!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   


 Newsletter