astropedia.gr

Ερωτικά μπερδέματα...

Ερωτικά μπερδέματα...
Είσαι στα πρώτα στάδια της νέας σχέσης, είσαι ερωτευμένη ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις, περνάτε καλά, γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, μοιράζεστε χρόνο και κοινά ενδιαφέροντα. Στα πλαίσια της εξέλιξης αυτής της σχέσης φτάνει η στιγμή που γνωρίζεις τον αδερφό του! Ο σύντροφος σου ξαφνικά φαίνεται να χάνει μέρος της γοητείας του καθώς αντιλαμβάνεσαι πως έχεις μπροστά σου το νέο βελτιωμένο μοντέλο με extra εφαρμογές και super συσκευασία! Σε δεύτερο πλάνο έρχεται να επισκιάσει τον ενθουσιασμό σου η συνειδητοποίηση πως είναι απαγορευμένος καρπός!

Αναζητάτε την αδελφή ψυχή σας; 
Θέλετε να κάνετε πιο πικάντικα τα πράγματα στην σχέση σας;


☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  


 • Τον θέλω πραγματικά;
  Με αυτόν τον προβληματισμό ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση!
  Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, καθώς οποιαδήποτε επαφή σου μαζί του προστατεύεται από την πλήρη απενεχοποίηση. Το περιβάλλον σας δεν έχει λόγο να σας κρίνει και πιθανότατα ο ίδιος σου ο σύντροφος να χαίρεται και να υποστηρίζει την καλή σου σχέση με τον αγαπημένο του αδερφό! Τι γίνεται όμως όταν αρχίζεις να περνάς καλύτερα με τον αδερφό παρά με τον ίδιο;

 • Είναι αμοιβαία τα αισθήματα;
  Εδώ οι παρεξηγήσεις των προθέσεων στήνουν χορό! Πίσω από κάθε του κίνηση, τουλάχιστον στις αρχές, θα σε μπερδεύει η σκέψη πως ήταν διαχυτικός εξαιτίας της ασφάλειας που σου δίνει η θέση του ως αδερφού. Είναι σχεδόν σίγουρο παρόλα αυτά πως αντιλαμβάνεται τη χημεία μεταξύ σας και αισθάνεται την ίδια έλξη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως τις περισσότερες φορές θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί σου.

 • Θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ μαζί;
  Είσαι πλέον στο στάδιο όπου το ταξίδι πίσω στον χρόνο θα σε βόλευε να είναι πραγματικότητα και όχι επιστημονική φαντασία. Ευτυχώς υπάρχουν και πιο ρεαλιστικοί τρόποι να πετύχεις τον στόχο σου! Φαντάσου πως είσαι σε μία δουλειά που πλέον δεν σου αρέσει. Η πρώτη σου σκέψη είναι να παραιτηθείς. Λάθος, στην περίπτωσή μας αυτό δεν σε συμφέρει, πρέπει να σε απολύσουν! Βάζεις λοιπόν σε δράση το σχέδιο σου  και οδηγείς τον σύντροφό σου στην ανάληψη ευθύνης του χωρισμού σας. Μάντεψε ποιος θα σε παρηγορήσει για να ξεπεράσεις αυτό το δύσκολο χωρισμό! Πάλι βέβαια δεν παύεις να είσαι η πρώην κοπέλα του αδερφού του. Αυτό βέβαια δε σας εμποδίζει να διατηρήσετε μια θερμή, ''φιλική'' επαφή, κάτι που σε εξυπηρετεί έτσι κι αλλιώς αφού δε θέλεις να πέσεις  αμέσως στην αγκαλιά του δίνοντας του την λάθος εντύπωση.

 • Πως θα γίνει η σχέση μας αποδεκτή;
  Σε αυτό θα βοηθήσει αν έχεις καταφέρει να περιορίσεις ή ακόμη και να αποφύγεις εντελώς επαφές και γνωριμίες με όλο το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Επίσης είναι σημαντικό στην αρχή ή τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι η σχέση θα στεριώσει, να μην βιαστείτε να την γνωστοποιήσετε. Όταν πλέον θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι και θα αισθάνεσαι έτοιμη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τότε θα πρέπει από κοινού να οδηγήσετε δια της μαιευτικής μεθόδου το περιβάλλον σας (ξεκινώντας από τον πρώην σύντροφο σου και πάντα αδερφό του), να σκεφτεί και να μιλήσει για την πιθανή ύπαρξη της σχέσης σας. Αυτό θα σας πάρει λίγο χρόνο βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο αφού σας εξασφαλίζει πως κανείς δε θα ξαφνιαστεί και δύσκολα θα κρίνει εφόσον ο ίδιος εβγαλε το συμπέρασμα, βγάζοντας σας από την δύσκολη θέση να το ανακοινώσετε! 


  AstraCard
  Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
    
Newsletter