astropedia.gr

Αφροδίτη στον Λέοντα από 11/7/24

Αφροδίτη στον Λέοντα από 11/7/24
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον γλυκό και σπιτικό Καρκίνο και εισέρχεται στον φλογερό και εξωστρεφή Λέοντα στις 11 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα η αγάπη είναι υπέροχη και μεγάλη! Είμαστε υπερήφανοι για την αγάπη και είμαστε γενναιόδωροι και με τα χρήματά μας. Αυτή είναι η ζεστή, παιχνιδιάρα, εκφραστική, περήφανη αλλά και υπερβολική θέση της Αφροδίτης στον ζωδιακό. Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι που είναι διαρκές, καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι για πάντα κολλημένη στο ρομαντικό στάδιο μιας σχέσης. Τρεφόμαστε από την προσοχή, την αναγνώριση, την επικύρωση και τη λατρεία.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα λατρεύει να λατρεύεται, να χαϊδεύεται και να θαυμάζεται. Η υπερηφάνεια και το πάθος είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της διέλευσης. Προβάλλουμε το εγώ μας, αλλά και το επενδύουμε στην ερωτική μας ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενώ αρνητική έκφραση αυτής της διέλευσης είναι η υπερβολή και το ότι μπορεί να τονίζουμε αυτό που αισθανόμαστε και να το κάνουμε δραματικά, απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουμε τους άλλους ή και τον ίδιο μας τον εαυτό. 


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  


Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Λέοντα
Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Λέοντα  και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Εάν ένιωθες μόνος στην ερωτική σου ζωή, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει νέες προοπτικές στον ορίζοντα. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και την ανατρέπει, αφυπνίζοντας το πάθος σου και τα έντονα συναισθήματά σου. Εάν είχες μια έντονη ερωτική έλξη για κάποιον που ήταν κρυμμένη, αυτή η χημεία έρχεται στην επιφάνεια και ζεις μοναδικές στιγμές. Τώρα κατανοείς ότι δεν πρόκειται να βρεις την αγάπη συνεχίζοντας να κάνεις τα ίδια πράγματα, έτσι αλλάζεις ριζικά τρόπο προσέγγισης. Μπορείς πραγματικά να βρεις το πάθος σου, αν ενεργήσεις βασιζόμενος στην έμφυτη διαίσθησή σου και κάνοντας σωστές επιλογές. Αν είσαι σε σχέση και υπήρχε συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, τώρα επιστρατεύεις τη δύναμη και τη στρατηγική σου και φέρνεις κοντά σου το σύντροφό σου. Δίνεις στη σχέση σου την φροντίδα και την αγάπη που της αξίζει. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Αναζητάς τη γαλήνη του σπιτιού σου, αφήνεις πίσω τις πληγές μιας παλιάς αγάπης χάρη στην εσωτερική δύναμή σου και χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκου σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Επιδεικνύεις τις μαγειρικές σου ικανότητες στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σε λίγους επίλεκτους φίλους, καλλωπίζεις το χώρο σου, ίσως ακόμη και να εμπνευστείς να κάνεις μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα πάρτι στο σπίτι σου. Οι σχέσεις σου τόσο με το σύντροφό σου όσο και με τα προσφιλή σου πρόσωπα εμβαθύνουν τώρα, νιώθεις περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά. Εστιάζεσαι στις ανάγκες της οικογένειάς σου, επιλύετε με μεγαλύτερη ευκολία τις διαφορές σας, συνδέεσαι πιο συνειδητά με τους συγγενείς σου, είτε επικοινωνώντας, είτε ακόμα κάνοντας σχέδια για προσωπική συνάντηση. Οι συζητήσεις θα μπορούσαν επίσης να οδηγήσουν σε μια οικογενειακή επιχείρηση ή απλά σε μια βαθιά επανένωση. Με τα έντονα συναισθήματά σου μπορείς να φέρεις σε επαφή όλους μαζί για αξέχαστες στιγμές. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές εκδρομές και διασκεδαστικές νύχτες σου χαρίζει η Αφροδίτη στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Κάνεις ένα διάλειμμα από τις αναλυτικές σκέψεις και συνομιλίες και ζεις αυθόρμητα και χαρούμενα τη ζωή. Να θυμάσαι ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για την επούλωση των συναισθηματικών πληγών του παρελθόντος. Αν θέλεις να λανσάρεις ένα νέο προϊόν, με τις δυνάμεις της πειθούς σου, θα μπορούσες να κάνεις εξαιρετικές πωλήσεις. Βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις, εκφράζεις με πάθος και εμπιστοσύνη τις ιδέες σου, ίσως ακόμα βρεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις μια κοινή επιχείρηση. Ένας αδελφός, γείτονας ή συγγενής μπορεί να γίνουν το δεξί σου χέρι. Μπορεί επίσης να ξεκινήσεις συζήτηση για μια συνεργασία ή να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου. Ίσως ακόμη και να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιον ανταγωνισμό, το οποίο χρησιμεύει για να σε κάνει πιο δυνατό. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι διασκεδαστικές ημέρες οδεύουν στο τέλος τους και γίνεσαι πιο προσγειωμένος, είσαι έτοιμος να ασχοληθείς με τη δουλειά και τα οικονομικά σου χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Είσαι πιο διερευνητικός και οξυδερκής για να ασχοληθείς με την οικονομική σου πρόοδο, έτσι κάνεις ορισμένες δημιουργικές ιδέες σου πράξη ή τουλάχιστον κατανοείς ποιες από αυτές μπορούν να σου προφέρουν πραγματικά οικονομική ευημερία. Το μυαλό σου είναι στα χρήματά σου, έχεις τα κίνητρα να θέσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου. Μια προσφορά εργασίας ή ένας πλούσιος πελάτης κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τώρα είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό αν χρωστάς χρήματα ή για ένα δάνειο ή ακόμα και να χρεώσεις περισσότερο τις υπηρεσίες σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η Αφροδίτη σου φέρνει χρήματα αλλά δεν έχει νόημα αν τα ξοδέψεις τόσο γρήγορα όσο τα κέρδισες. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Αφήνεις ελεύθερη την καρδιά σου, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και το πάθος σου χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Είσαι έτοιμος να θέσεις νέους στόχους στην αγάπη και τα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι πιο ανανεωμένος και αναζωογονημένος, η Αφροδίτη σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Αν είσαι μόνος, μια παθιασμένη αγάπη σε περιμένει κι αν είσαι σε σχέση, ζεις στιγμές σεξουαλικής έκστασης και πάθους με το σύντροφό σου. Ξεκινά μια χρονική περίοδος που αποσαφηνίζεις τι αναζητάς στην αγάπη και ανακαλύπτεις καινούργια μέρη της προσωπικότητάς σου. Πιστεύεις στη δύναμη της γοητείας σου για να πάρεις αυτό που θέλεις και αισθάνεσαι πιο άνετα να εκφραστείς. Η Αφροδίτη όμως σε συμβουλεύει να μείνεις μακριά από τη ζήλια, τον έλεγχο, την επίδειξη δύναμης και τις ανταγωνιστικές ενέργειες στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έμφυτη διασκεδαστική και περιπετειώδης πλευρά σου είναι τώρα στο παρασκήνιο, αναζητάς την ηρεμία σου και τη μοναξιά σου προκειμένου να κάνεις εις βάθος έρευνα και απολογισμό της ερωτικής σου ζωής. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, παίρνει μακριά την ομίχλη στην ερωτική σου ζωή και σε βοηθά να σταματήσεις να ζεις στο παρελθόν. Ό, τι έγινε, έγινε και τώρα θα πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Αν είχες γίνει το θύμα ή είχες επιβαρυνθεί ψυχικά εξαιτίας μιας αγάπης που σε πλήγωσε ή ήσουν ο καλός σύμβουλος σε αυτούς που αγαπάς, τώρα απελευθερώνεσαι από αυτές τις νοσηρές και εξαρτημένες σχέσεις και δίνεις έμφαση στη δική σου ζωή. Κατανοείς ότι δεν είναι δική σου δουλειά να διορθώσεις τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να αποκτήσουν δύναμη στη ζωή. Μπορεί και να δώσεις τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που απλά δεν ανάβουν πια τη φωτιά του πάθους σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Επεκτείνεις τις φιλίες σου και βρίσκεις νέες ομάδες χάρη στην Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Εάν όμως νιώθεις ότι τα ενδιαφέροντά σου δεν εναρμονίζονται με κάποιους φίλους σου ή εξελίσσεσαι σε διαφορετική κατεύθυνση, αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να περιπλανηθεί και να εξερευνήσει νέες φιλίες, τώρα δεν μπορείς να μείνεις από συνήθεια. Δεν κόβεις τις γέφυρες με τους παλιούς φίλους σου, απλά αναλώνεις λιγότερο χρόνο μαζί τους. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι αν έχεις μια ιδέα για ένα ιστολόγιο, μια εφαρμογή ή ένα κανάλι στο διαδίκτυο, η Αφροδίτη σε βοηθά να τη θέσεις σε εφαρμογή.  Η γοητεία σου και το πάθος των ιδεών σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία ή έναν φίλο με πολλές δεξιότητες ο οποίος μπορεί να συνδράμει θετικά στη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναντάς ανθρώπους με καλή κοινωνική θέση και οικονομική επιφάνεια χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ανοίγουν οι πόρτες της επιτυχίας και της οικονομικής ευημερίας, καλωσορίζεις νέα άτομα στη ζωή σου που με τη δύναμή τους μπορούν να σε κατευθύνουν στο σωστό μονοπάτι στην καριέρα σου. Το πάθος σου για ένα έργο σου και η επιβλητική παρουσία σου φέρνουν κοντά σου συμμάχους που σε βοηθούν στην ανάπτυξη των ονείρων σου. Μπορεί να συναντήσεις ακόμη έναν μεγάλης ισχύος σύμβουλο ή κάποιο εξειδικευμένο άτομο που συνδράμει θετικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου ή κάνεις μια καμπάνια που έχει απήχηση στο κοινό σου ή μια παρουσίαση ενός έργου σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η επιτυχία εξαρτάται επίσης από τις ελίτ σχέσεις και τους ισχυρούς ανθρώπους. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις πάθος για γνώση και να ζήσεις τη ζωή χάρη στην Αφροδίτη στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών και της επέκτασης. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο εκπαίδευσης ή προσωπικής ανάπτυξης ή ακόμα και τη δική σου επιχείρηση. Αν είσαι ήδη επιχειρηματίας, μπορεί να σκεφτείς να την επεκτείνεις στο εξωτερικό. Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση σου κάνοντας ένα ταξίδι. Απλά πρόσεξε να μη γίνεις υπερβολικά πιεστικός και περιπλέξεις τα πράγματα. Δεν θέλεις αυτό το ειδυλλιακό ταξίδι να χαλάσει από μια έκρηξη ζήλιας ή υπερβολικό άγχος. Ίσως ακόμα σκεφτείς να πας ένα ταξίδι κάπου μακριά για να δεις παλιούς φίλους ή την οικογένειά σου που ζουν σε άλλη περιοχή. Μπορεί να επεκτείνεις τις ικανότητές σου λαμβάνοντας επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, πράγμα το οποίο σου αποφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές. Το μυαλό σου διψά για γνώση, έτσι μπορεί να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να τελειοποιήσεις τις γνώσεις σου και τη στρατηγική σου στο μάρκετινγκ για παράδειγμα. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάθος, γοητεία και χρήμα σου προσφέρει η Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του σεξ και των κοινών οικονομικών. Αυξάνεται η διαίσθησή σου και σε καθοδηγεί στη βελτίωση των αποταμιεύσεων σου αλλά και στη διευθέτηση των δανείων σου. Αν είχες προβλήματα στην επιχείρησή σου, ένας εμπειρογνώμονας μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις ένα πρόγραμμα. Οι συμβουλές του θα είναι το χρυσό εισιτήριο για την οικονομική ευημερία σου κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Αν είχες προβλήματα με τα οικονομικά σου, σκέψου ότι η ανάγκη είναι η μητέρα της εφεύρεσης, έτσι έχοντας λιγότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου, θα ενεργοποιήσεις τις κρυφές δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου. Στη σχέση σου, νιώθεις περισσότερο πάθος και εμπιστοσύνη, γνωρίζεις ότι οι δικλείδες ασφαλείας και τα κρυμμένα συναισθήματα δεν μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ερωτικές φλόγες ανάβουν χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα σχέση ή συνεργασία. Νιώθεις έτοιμος να κάνεις τη σχέση σου πιο αποκλειστική και επίσημη, τώρα έρχονται στην επιφάνεια το πάθος σου και η ανάγκη σου για βάθος και οικειότητα. Αν ήσουν εργασιομανής τις τελευταίες ημέρες, η Αφροδίτη σου ζητά να βάλεις στην άκρη τα καθήκοντά σου και να ασχοληθείς με την αγάπη. Η επαγγελματική σου ζωή δεν θα καταρρεύσει αν αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου στο σύντροφό σου, το φλερτ και την κοινωνικοποίηση. Τώρα θα έχεις ακόμη περισσότερα κίνητρα για να κάνεις μια ερωτική ή μια επαγγελματική σχέση σου επίσημη, βάζοντας υπογραφές ή ακόμα και αποφασίζοντας για γάμο. Μόνο προσπάθησε να μετριάσεις την έμφυτη κτητικότητά σου και τη ζήλια σου για να μη νιώσει ο σύντροφός σου ότι απειλείται από τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Από τη φύση σου είσαι επιπόλαιος και δεν βάζεις συνήθως πρόγραμμα στη ζωή σου, τώρα όμως η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της οργάνωσης, τα ανατρέπει όλα! Γίνεσαι πιο μεθοδικός και οργανωτικός και αναλώνεις τα χρήματά σου για να θέσεις πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σου. Βρίσκεις το πάθος σου μέσα από τα απλά πράγματα της ζωής, έτσι αντί να διασκεδάζεις σε ξέφρενους ρυθμούς, προτιμάς την ύπαιθρο ή να απολαμβάνεις τη φύση ή απλά να κάθεσαι ήρεμος στον κήπο σου. Μπορεί ακόμα να πας για πικνίκ με τον σύντροφό σου ή τους φίλους σου ώστε να μπορείς να πάρεις καθαρό αέρα. Και ενώ σου αρέσει η καλοπέραση και η διασκέδαση, τώρα γίνεσαι πιο επιλεκτικός με τις παρέες σου και τη διατροφή σου. Αφήνεις στην άκρη τις διατροφικές ατασθαλίες σου αντικαθιστώντας τες με υγιέστερες εναλλακτικές λύσεις. Εκείνο που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να νιώθεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου ψυχική γαλήνη και ηρεμία. Μάθε συγκεκριμένα πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου από την καινούργια της θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.