astropedia.gr

Αισθηματικά - Καλοκαίρι 2022

Αισθηματικά - Καλοκαίρι 2022
Το φετινό καλοκαίρι είναι πολυαναμενόμενο με τον Άρη και την Αφροδίτη να μην αφήνουν κανέναν παραπονεμένο και δεν θα έχουμε κανέναν Ερμή ανάδρομο να μας …απειλεί, τουλάχιστον κατά το καλοκαιρινό τρίμηνο! Διάβασε λοιπόν παρακάτω το ζώδιό σου, το ζώδιο του ωροσκόπου σου, άντε και το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699         


ΚΡΙΟΣ

Ανήκεις στους κερδισμένους γενικά αυτού του καλοκαιριού, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και των ευκαιριών θα είναι όλο το φετινό καλοκαίρι στο ζώδιό σου, έτσι ένας από τους τομείς που θα μπορούσε να αγγίξει θα μπορούσε να είναι και τα αισθηματικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο. Όλο τον Ιούνιο ο Άρης στο ζώδιό σου (ως τις 5/7) ανεβάζει την αδρεναλίνη και την σεξουαλική σου διάθεση στα ύψη, όμως μέχρι τις 23/6 το κλίμα ευνοεί τους Κριούς που είναι ήδη σε σχέση. Από τις 23/6 και μετά ευνοείσαι είτε είσαι ελεύθερος, είτε σε σχέση, καθώς η Αφροδίτη περνά σε μια πιο βοηθητική θέση, που σε κάνει να θες εκδρομές και επικοινωνία! Μέχρι τις 18/7 λοιπόν μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου με άνεση, άλλωστε και η Νέα Σελήνη στις 28/7 στον τομέα των ερωτικών σου θα μπορούσε να δείχνει μια νέα σελίδα! Ο Αύγουστος ως τις 11 φέρνει κάποιες ανασφάλειες και την ανάγκη σου να ανήκεις κάπου, όμως η Αφροδίτη περνώντας από τις 11/8 στον τομέα των ερωτικών σου, και με τις «ευλογίες» του Δία στις 18/8, σίγουρα θα φέρει μια νέα όμορφη πνοή στα αισθηματικά σου! Αν αυτό όμως σημαίνει μια μόνιμη καλή σχέση για τους ελεύθερους Κριούς, αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Τέλος, πρόσεξε τους χειρισμούς σου γύρω στις 27 και 28/8, υπάρχουν ανατροπές ή συναισθηματική ψυχρότητα.ΤΑΥΡΟΣ

Ήδη από την αρχή, το καλοκαίρι σε βρίσκει με τον Ιούνιο σε μια ερωτική διάθεση, μολονότι οι εκλείψεις που πέρασαν στις 30/4 και 16/5 έφεραν πολλές ανατροπές στο σκηνικό, για όσους Ταύρους άγγιζε. Το κλίμα όμως είναι θετικό ως τις 23/6 με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η γοητεία σου… ξεχειλίζει, ενώ διεκδικείς με αυτοπεποίθηση αυτό που θες. Ωστόσο, γύρω στις 12/6 και στις 19/6 πιθανώς να υπάρξει ψυχρότητα ή κάποιου είδους απομάκρυνση με το ταίρι σου. Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρει αν θα έρθει κάτι νέο ή αν απειλείται το ήδη υπάρχον, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Από τις 5/7 και ως τις 20/8, ο πολεμικός Άρης περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει πιο δυναμικό, πιο διεκδικητικό, αλλά και πιο… ξεροκέφαλο και ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8 πρόσεξε να μην τραβήξεις το σκοινί! Από τις 18/7 η Αφροδίτη περνά και πάλι σε μια βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου, αρκεί να μην φανείς χειριστικός γύρω στις 9/8. Μην ξεχνάς πως ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει να αντιδράς έντονα στους περιορισμούς. Τέλος, μια πολύ θετική εξέλιξη μάλιστα σε περιμένει με την Νέα Σελήνη στις 27/8 για την προσωπική σου ζωή, και αν είσαι μόνος/μόνη, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά!ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ξεκίνημα του καλοκαιριού δεν είναι και τόσο ερωτικό για εσένα, μιας και ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο (ως τις 23/6) και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, και εσύ αγαπάς πιο πλατωνικά, μολονότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμα έτοιμες όπως θα ήθελες τουλάχιστον για τα ερωτικά. Η πανσέληνος στις 14/6 απέναντι από το ζώδιό σου, δείχνει πως μια κατάσταση στα ερωτικά σου επιλέγεις να αλλάξει ριζικά, καθώς δεν σε εκφράζει πια. Από τις 23/6 ως τις 18/7, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και ανεβάζει την γοητεία σου στα ύψη, ομορφαίνεις και μπορείς να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Πρόσεχε όμως τις κινήσεις και τις επιλογές σου γύρω στις 14/7, καθώς από την μια παρασύρεσαι σε λάθη, από την άλλη υπάρχει παρασκήνιο με τον Άρη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Ήδη, γύρω στις 2/7 πιθανώς να άκουσες πράγματα που τελικά δεν είναι αληθή… Από τις 11/8 όμως, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και γλυκαίνει το κλίμα, καθώς τώρα ευνοείται κάθε ζήτημα καρδιάς και θέλεις να απολαύσεις το καλοκαίρι στο πλευρό του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Τέλος, από τις 20/8 ο οργίλος Άρης περνά στο ζώδιό σου και εσύ μαθαίνεις το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα ενώ παράλληλα έχεις έντονο σεξαπίλ, μολονότι κάνεις βιαστικές κινήσεις και τα βάζεις άδικα με το ταίρι σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζωηρό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τα ερωτικά σου! Μέχρι τις 23/6 η Αφροδίτη σε μια βοηθητική θέση φέρνει εύνοια για τα αισθηματικά σου μέσα από φίλους, παρέες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο Άρης μέχρι τις 5/7 είναι σε θέση κόντρα, γεγονός που σε κάνει αρκετά παρορμητικό και εριστικό. Καλύτερα να διοχετεύσεις όλη αυτή την ένταση στην… κρεβατοκάμαρα! Η Πανσέληνος στις 13/7 σε καλεί να ακούσεις προσεκτικά όσα έχει να σου πει το ταίρι σου, έρχεστε πάντως πιο κοντά, ενώ νωρίτερα, η Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στο πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Από τις 23 /6 ως τις 18/7, έχεις κάποια παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να έχεις και συναισθήματα απομόνωσης. Μάλιστα, πολλοί Καρκίνοι που είναι ήδη σε σχέση, ίσως πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα γύρω στις 14/7… Οι πειρασμοί είναι πολλοί! Από τις 18/7 ως τις 11/8, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε κάνει να ακτινοβολείς γοητεία και να έχεις πολλές επιτυχίες στον έρωτα, πρόσεχε όμως γύρω στις 9/8, καθώς ενεργοποιείται η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα. Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρει αν θα έρθει κάτι νέο ή αν απειλείται η ήδη υπάρχουσα σχέση, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.


ΛΕΩΝ

Το καλοκαίρι του 2022 συνεχίζει ουσιαστικά να κινείται σε κλίμα… ελέγχου, αφού ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου και εξετάζει τα πεπραγμένα σου στις σχέσεις, όλες οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους, όμως όσες έχουν γερά θεμέλια πιθανώς να επισημοποιηθούν! Από την άλλη όμως, ο τυχερός Δίας όλο το καλοκαίρι φέρνει ευκαιρίες, εύνοια και επέκταση! Η πανσέληνος στις 14/6 στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα και αυτό είναι πράγματι κάτι θετικό. Από τις 23/6 ως 18/7, η Αφροδίτη είναι σύμμαχός σου και οι φίλοι σε βοηθούν να έχεις… επιτυχίες στα ερωτικά! Από τις 2/7 όμως, ο φλογερός Άρης θα είναι σε θέση κόντρα, έτσι πρόσεξε και μην παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις. Από τις 18/7 μέχρι τις 11/8 είσαι πιο εσωστρεφής στον έρωτα και κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το θες… Η Νέα Σελήνη στις 28/7 στο ζώδιό σου δείχνει πως θες να κάνεις οπωσδήποτε μια νέα αρχή, δεν έχεις υπολογίσει όμως όλα τα δεδομένα. Η Πανσέληνος στις 2/8 στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, φέρνει διλήμματα, αλλά τελικά βρίσκεις τις ισορροπίες. Το κλίμα πάντως αλλάζει άρδην από 11/8, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που κάνει την γοητεία σου ακαταμάχητη! Πρόσεξε όμως να μην βάλεις σε κίνδυνο την σχέση σου γύρω στις 27-28/8, περισσότερα θα σου πει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα βαρεθείς, το πιο ευνοϊκό διάστημα για τα αισθηματικά σου μοιάζει να είναι το φθινόπωρο περισσότερο, συγκριτικά με το καλοκαίρι. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί μετά τις 12 Σεπτεμβρίου πρόσεξε καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας συνεχίζει να σε επηρεάζει… Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γνωρίζει αν θα σε ανεβάσει στα ουράνια ή αν θα σου φέρει παγίδες και απογοητεύσεις, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Μέχρι τις 23/6, η Αφροδίτη είναι σε μια φιλική θέση, έτσι ανοίγεις τα φτερά σου στα ερωτικά, ίσως και με πρόσωπα από μακρινά μέρη! Η Πανσέληνος στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, τον άξονα των ερωτικών σου, ανεβάζει λίγο περισσότερο την ένταση του πάθους στην σχέση σου (ακόμα και με δόσεις υπερβολής). Από τις 18/7 ως τις 11/8, η «θεά του έρωτα» θα είναι πάλι σε βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, έτσι τώρα είναι το διάστημα κατά το οποίο λάμπεις στα μάτια του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Βέβαια, η είσοδος του Άρη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου από τις 20/8 σε κάνει ορμητικό, αλλά και… παρορμητικό! Τέλος, στις 27/8, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου πάλι δείχνει πως θες να φέρεις αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά, αλλά δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις.


ΖΥΓΟΣ
Όλο το φετινό καλοκαίρι ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου και σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου για τα πρόσωπα και τις επιλογές σου ως τώρα, θα μπορούσε όμως να σου φέρει και μια γλυκιά δέσμευση με ένα σοβαρό πρόσωπο. Ο τυχερός Δίας στον τομέα των αισθηματικών σου φέρνει εύνοια, επέκταση και ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή! Πάντως, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού ο Άρης μέχρι τις 5/7 απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει κάποιες προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Ειδικά γύρω στις 2/7 θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή και σύνεση στις σχέσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν προστριβές και μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σε καθοδηγήσει, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Από 23/6 μέχρι τις 14/7 έχεις σίγουρα πιο ερωτική και… ζωηρή καλοκαιρινή διάθεση! Η Πανσέληνος στις 2/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως αναρωτιέσαι κατά πόσο εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις διλήμματα. Από τις 11/8 με την Αφροδίτη στον Λέοντα φίλοι δρουν επικουρικά για τα ερωτικά σου, ενώ ανήκεις στους τυχερούς που «επωφελούνται» από την θεαματική όψη Αφροδίτης-Δία στις 18/8.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήδη στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, ο Ερμής απέναντί σου γίνεται ορθόδρομος στις 3/6, το τοπίο πλέον ξεκαθαρίζει και ξέρεις πώς να κινηθείς στις σχέσεις, ειδικά μετά τις εκλείψεις που προηγήθηκαν. Μέχρι τις 23/6 μάλιστα η Αφροδίτη από τον Ταύρο υπόσχεται πως μπορείς να κάνεις θετικά βήματα στον έρωτα και να δεις τα συναισθήματά σου να έχουν ανταπόκριση. Οι ημερομηνίες που θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην αγάπη (ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις) είναι γύρω στις 12/6 και 19/6. Από τις 5/7 ως τις 20/8, ο Άρης, ο «θεός του πολέμου» περνά απέναντι από το ζώδιό σου και προλογίζει μια περίοδο πιο κουραστική για τα ερωτικά σου, καθώς το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς το ταίρι σου έχει υπερβολικές αξιώσεις από εσένα! Ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8 χρειάζεται πολλή προσοχή. Ευτυχώς ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σε έχει ήδη συμβουλέψει για το πώς να κινηθείς, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ο Ουρανός στον τομέα των σχέσεων συνεχίζει να φέρνει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα προσωπικά σου… Από τις 18/7 ως τις 11/8 η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, έτσι το κλίμα μεταξύ σας γλυκαίνει, ανακαλύπτεις ξανά το ερωτικό παιχνίδι μέσα στην σχέση σου, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο, τότε είναι ένα καλό διάστημα για νέες γνωριμίες!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα ερωτικό, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και των ευκαιριών θα είναι στον τομέα των αισθηματικών, και σου χαρίζει τις «ευλογίες» του, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος στις 14/6 στο ζώδιό σου, δείχνει πως πρέπει να αφήσεις πίσω κάποια απωθημένα, τα οποία έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια ώστε να λυτρωθείς τελικά από αυτά. Η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου από τις 23/6 μέχρι τις 18/7 προλογίζει μια ιδιαίτερα φλογερή περίοδο για σένα, με πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, την χαρά και την αγάπη. Μάλιστα, μέχρι τις 5/7 έχεις ακόμα σύμμαχο τον Άρη από τον τομέα των ερωτικών σου που σε κάνει ιδιαιτέρως φλογερό. Μην ξεχνάς όμως πως γύρω στις 14/7 υπάρχουν πολλά «τυφλά σημεία» και τάση για αυταπάτες και εξαπατήσεις. Από τις 20/8 ο πολεμικός Άρης περνά απέναντί σου, έτσι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες εριστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν φημίζεσαι ιδιαίτερα για την… διπλωματικότητά σου! Τώρα, αν θα είναι θετικό, αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Μην πτοείσαι όμως, καθώς η θεαματική όψη Αφροδίτης-Δία στις 18/8 θα σου δώσει σίγουρα μια σημαντική ευκαιρία, είτε είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε επιδιώκεις κάτι νέο για τα αισθηματικά!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το καλοκαίρι έχει πολλές στιγμές που μπορείς να εκμεταλλευτείς για τα ερωτικά σου! Η αφετηρία του καλοκαιριού μάλιστα φέρνει και ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σου μέχρι τις 23/6, δείχνει πως «ανθίζει» ξανά ο έρωτας και η αγάπη στην ζωή σου. Έχεις ευκαιρίες για να προσεγγίσεις με επιτυχία το αντικείμενο του πόθου σου, πρόσεξε όμως γύρω στις 12/6 και γύρω στις 19/6 καθώς υπάρχουν κάποια… «συννεφάκια» στην προσωπική σου ζωή. Από τις 5/7 ως τις 20/8 ο Άρης είναι στον τομέα των ερωτικών σου και φέρνει δυναμισμό, πάθος, ζωντάνια, σεξαπίλ και όρεξη για δράση! Η Πανσέληνος στις 13/7 στο ζώδιό σου δίνει φωνή και θέλεις να εκφράσεις όσα νιώθεις στο ταίρι σου (ακόμα και με δόσεις υπερβολής), ενώ νωρίτερα, η Νέα Σελήνη στις 29/6 απέναντι από το ζώδιό σου σε ωθεί να ανανεώσεις την σχέση σου, αν νιώθεις πως η ρουτίνα σας κούρασε. Από τις 18/7 ως τις 11/8, η Αφροδίτη είναι στον τομέα των σχέσεών σου και σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυξάνονται οι επιτυχίες σου στον έρωτα και επιδιώκεις την συντροφικότητα, γύρω στις 9/8 όμως με την δυσμενή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, δεν είναι καλό διάστημα να επενδύσεις σε νέες σχέσεις, αλλά να διδαχτείς από τα λάθη σου στο παρελθόν. Πιθανώς να ήρθε η ώρα να αποβάλεις τοξικές συμπεριφορές τόσο από την σχέση όσο και από τον εαυτό σου…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το φετινό καλοκαίρι έχει πολλές στιγμές που θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Η πανσέληνος στις 14/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, τον άξονα των ερωτικών σου δείχνει πως παίρνεις σημαντική πρωτοβουλία στα αισθηματικά, ώστε να αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Προς το καλύτερο! Από τις 23/6 ως τις 18/7, η Αφροδίτη θα κινείται στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι είναι ένα πολλά υποσχόμενο διάστημα μέσα στην χρονιά, που υπόσχεται και επιτυχίες στον έρωτα.  Από τις 5/7 ως τις 20/8, ο πολεμικός Άρης θα είναι σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, έτσι πιθανώς να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στο πρόσωπό σου από το ταίρι σου! Ειδικά γύρω στις 2/8 και στις 7/8 θα πρέπει να φερθείς πιο… ψύχραιμα! Η Νέα Σελήνη στις 28/7 απέναντι από το ζώδιό σου μπορεί να φέρει αλλαγές, ενώ η Πανσέληνος στις 2/8 στον άξονά σου, δείχνει πως ίσως κρατάς μια σκληρή στάση στην σχέση. Το κλίμα αλλάζει από τις 20/8 που υποδέχεσαι τον Άρη στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα! Ήδη η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα, από 11/8 έχει αρχίσει να βελτιώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή! Τέλος, μην ξεχνάς ότι ο αυστηρός Κρόνος συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου, έτσι τώρα ίσως επιλέξεις να δεσμευτείς σοβαρά, αν το επιθυμείς, όμως αν δεν είσαι και τόσο… «εντάξει» απέναντι στην σχέση σου, τότε δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια τα πεπραγμένα σου. Τώρα άλλωστε έχουν θέση στην ζωή σου μόνο άνθρωποι που σε εξελίσσουν, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.


ΙΧΘΥΕΣ

Σε γενικές γραμμές το φετινό καλοκαίρι εστιάζεις περισσότερο στο να είσαι χαρούμενος/η εσύ για σένα, χωρίς να βάλεις πάνω από το κεφάλι σου έννοιες για άλλο πρόσωπο. Μην ξεχνάς όμως πως αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα Μαρτίου και μετά, ο απατηλός Ποσειδώνας στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε επηρεάζει και σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές… Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο, γνωρίζει αν ο ομιχλώδης αυτός πλανήτης θα σε ανεβάσει στα ουράνια ή αν θα σου φέρει παγίδες και απογοητεύσεις, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Από 18/7 ως τις 11/8 η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των ερωτικών σου, δείχνοντας πως διανύεις ένα από τα πιο φλογερά διαστήματα του 2022. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δείχνει πως υπάρχει έντονος ηλεκτρισμός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που γίνεται πάθος στην κρεβατοκάμαρα (ακόμα και με αποχρώσεις υπερβολής). Από τις 28/6 ο απατηλός Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, έτσι είναι πιθανό να κάνεις κάποια βήματα πίσω, ώστε να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει καλά νέα για τα ζητήματα καρδιάς.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter