astropedia.gr

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο από την 1/5

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο από την 1/5
Ο Πλούτωνας, πλανήτης της μεταμόρφωσης, των ριζικών αλλαγών και της σκοτεινής πλευράς πέρασε τον Μάρτιο στον Υδροχόο και παραμένοντας στην μηδενική μοίρα του ζωδίου, αυτόν τον μήνα μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά. Η αναδρομή του πλανήτη αρχίζει την πρώτη Μαΐου και θα κρατήσει μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, ο πλανήτης θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της αναδρομής του θα αγγίζει αντίστροφα τις τελευταίες τρεις μοίρες του Αιγόκερω.

Από αυτή την αναδρομή επηρεάζεται η πρώτη μοίρα του σταθερού σταυρού, αλλά κυρίως οι τελευταίες τρεις μοίρες του παρορμητικού σταυρού, καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, επηρεάζονται οι γεννημένοι από 18-21/1, από 17-20/4, από 20-23/7, από 20-23/10 και όσοι έχουν πλανήτη στην μηδενική μοίρα των σταθερών ζωδίων ή στις τρεις τελευταίες μοίρες του παρορμητικού σταυρού.

Ο Πλούτωνας βρέθηκε σε αυτές τις μοίρες για πρώτη φορά κατά το διάστημα από 8/1 έως 25/4 και τώρα καθώς τις επισκέπτεται και πάλι με την αναδρομή του, φέρνει στο προσκήνιο γεγονότα, συμβάντα και αποφάσεις που πήραμε κατά το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς για να εξετάσουμε την εξέλιξη και την πρόοδό τους μέσα από ένα πιο βαθύ και αναλυτικό πρίσμα ή μπορεί να έχουμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από τα γεγονότα της περιόδου και τι κρυβόταν πίσω από αυτά, πράγμα που μας οδηγεί σε πολύ βαθιές συνειδητοποιήσεις για την πραγματικότητα του κόσμου.

Ο Πλούτωνας μπαίνει σε ανάδρομη πορεία για περίπου 6 με 7 μήνες το χρόνο. Καθώς επηρεάζει οτιδήποτε έχει σχέση με την φθορά και την αναγέννηση, κατά τις διελεύσεις του και τις όψεις που κάνει ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, φέρνει ριζικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα με σκοπό να σαρώσει άρρωστα κατεστημένα και τρόπους ζωής που καθιστούν τη ζωή των ανθρώπων στάσιμη και διαβρωτική. Διάβασε περισσότερα για το τι σημαίνει ο ανάδρομος Πλούτωνας εδώ.

Κατά την περίοδο της αναδρομής του στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω μπορεί να εστιάσουμε στα κακώς κείμενα, η ανάγκη να ελέγξουμε γίνεται υπερβολική, η διαφθορά της πολιτικής εξουσίας κρύβεται καλά και δεν φαίνεται και πρόσωπα και θεσμοί δύναμης βρίσκονται σε κρίση και αντιμετωπίζουν βίαιες αντιδράσεις. Σε ατομικό επίπεδο, η αναδρομή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι ένα διάστημα που μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τις βαθιά ριζωμένες φοβίες μας ή με πτυχές της προσωπικότητάς μας που δεν βρίσκονται σε ισορροπία και που επηρεάζουν την επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή, και μέσα από μια μορφή ψυχοθεραπεία, να καταφέρουμε να αλλάξουμε εκ βαθέων.

Σημαντικές όψεις που θα κάνει ο Πλούτωνας όσο είναι ανάδρομος

  • Στις 5/6, ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα δεχτεί αντίθεση από την Αφροδίτη που θα έχει μόλις εισέλθει στον Λέοντα. Η ανάγκη για ερωτική κατάκτηση και απόλαυση είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να φέρει ένταση, ζήλια, εμμονή και συγκρούσεις στις προσωπικές μας σχέσεις. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα.
  • Στις 25/8, ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα δεχτεί τρίγωνο από τον Άρη που θα βρίσκεται στην Παρθένο. Η παρόρμηση μάς ωθεί να φέρουμε αλλαγή, να απομακρύνουμε και να καθαρίσουμε, το σεξουαλικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και υπάρχει γενικότερα η δυνατότητα να πείσουμε τους άλλους για κάτι ή να μας πείσουν οι άλλοι.
  • Στις 9/10, ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα δεχτεί τετράγωνο από τον Άρη που θα βρίσκεται στον Ζυγό. Παιχνίδια δύναμης, τάση να επικρατήσουμε και να επιβληθούμε, εμμονές, έντονη σεξουαλική δράση, στρατηγικά σχέδια και δράση με σκοπό τον έλεγχο.  


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
Πλανήτης του κάρματος - συμβολίζει την αλλαγή     
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Η επιρροή της αναδρομής του Πλούτωνα και τα ζώδια.

 
ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή τους εχθρούς και τους φίλους σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Φρόντισε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιωθείς ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό. Θέματα εξωτερικού ή σπουδών, περνάνε από αναθεωρήσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, διαφωνίες ή και διαμάχες και εκνευρισμοί με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσης σου βάζοντας τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση. Τέλος, πρόσεξε τις εμμονές σου με σχέσεις που πια ανήκουν στο παρελθόν… Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτόν τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτή την δεδομένη περίοδο. Θα προκύψουν και θα επανακάμψουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης και της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Μπορεί τέλος να αναζωπυρωθεί ένα σεξουαλικό πάθος από το παρελθόν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερικό θυμό ή ακόμα και κακεντρέχεια και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα. Στο εργασιακό περιβάλλον όμως αν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην τύχη τους τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις οριστικά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του/της συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι! Επίσης, θέματα με παιδιά σε προβληματίζουν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί λοιπόν να βγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου και να συγκρουστείς με κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τις εντάσεις και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Ψυχολογικά, το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο συγκυβερνήτης σου Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα σε δυσκολέψει. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες. Είναι περίοδος υπαναχωρήσεων και όχι δράσης. Θυμήσου όμως ότι για να σκαρφαλώσεις στον ψηλότερο βράχο, πρέπει πρώτα να πάρεις φόρα, για να το κάνεις! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή λοιπόν στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις συμβουλές από ειδικούς για το πώς να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Προετοιμάσου, γιατί θα υπάρξουν παλιοί εχθροί που ξαναέρχονται στο προσκήνιο, οι οποίοι θα δράσουν παρασκηνιακά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον δικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις την δράση σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους ή σε αντιγνωμίες και αντιδικίες με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λοιπόν λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα και πειθάρχησε στον εαυτό σου για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει η αναδρομή του Πλούτωνα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.