astropedia.gr

Άρης στον Καρκίνο από τις 25/3

Άρης στον Καρκίνο από τις 25/3
Ο Άρης  μετά την πολύμηνη παρουσία του στους Διδύμους εγκαταλείπει το διπλό ζώδιο και εισέρχεται στο προστατευτικό και συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου στις 25 Μαρτίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαΐου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Από τις 25 Μάρτη έως τις 14 Απρίλη, ο πλανήτης επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από τις 14 Απρίλη έως τις 2 Μάη την επιρροή την δέχεται το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων, ενώ το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων επηρεάζεται από τις 2 έως τις 20 Μαΐου.

Όταν ο πύρινος Άρης βρίσκεται στο υδάτινο και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, η ενέργεια είναι πιο έντονη σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο, έχουμε ισχυρότερη διαίσθηση, σε αντίθεση με την προηγούμενη θέση του Άρη στους Διδύμους που εστιάσαμε περισσότερο στην λογική και λιγότερο στο συναίσθημα. Παράλληλα έχουμε τόλμη να εκφράσουμε όσα νιώθουμε και να κάνουμε ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, αναζητάμε την συναισθηματική ασφάλεια. Ωστόσο ο Καρκίνος θεωρείται ένα ιδιαίτερα αφιλόξενο ζώδιο για τον Άρη, και αυτή η θέση φέρνει στην επιφάνεια πολλά παλιά τραύματα, συμπλέγματα, φόβους και κόμπλεξ. Επίσης, μπορεί να  υπάρξουν ανατροπές ή «μάχες» σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την θάλασσα, την αλιεία, την οικογένεια, την θέση της γυναίκας (ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της Σελήνης) και της πατρίδας.

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης από τον Καρκίνο

  • Στις 30/3 , ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Διάβασε περισσότερα για την όψη.
  • Στις 8/4, Ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη, όψη που κάνει την σκέψη μας πιο εύστροφη, μπορούμε να βρούμε άμεσες και γρήγορες λύσεις που φέρνουν αποτελέσματα.
  • Στις 24/4, επαναλαμβάνεται το εξάγωνο λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή και δίνει την ευκαιρία να διορθώσουμε ό,τι πήγε στραβά από τις 8 Απριλίου.
  • Στις 29/4, ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη που δίνει τρομερή ενέργεια για να ανοίξουμε δρόμους και να υπερπηδήσουμε εμπόδια, ανάλογα με τον ατομικό μας χάρτη.
  • Στις 15/5, ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει την διαίσθηση αλλά και την έμπνευση για να πετύχουμε κάτι δημιουργικό στην ζωή μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Η επιρροή της διέλευσης του Άρη από τον Καρκίνο  και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Άγχος, πίεση και ανατροπές με τα οικεία σου πρόσωπα δημιουργεί ο Άρης στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, και ίσως ανατραπούν οι συνθήκες της  προσωπικής σου ζωής. Η διάθεση κάποιων να σου αναστατώνουν την ηρεμία, στα οικογενειακά ή τα προσωπικά γενικότερα θέτει υπό δοκιμασίες το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς που έχεις ανάγκη. Νιώθεις τους άλλους να είναι πιο ανταγωνιστικοί απέναντί σου, συνηθίζουμε να νομίζουμε ότι όσοι μας εκνευρίζουν είναι εκτός οικογενειακής εστίας, ωστόσο οι πιο δύσκολες ισορροπίες είναι με εκείνους που ζουν μαζί σου αυτή την περίοδο, ακόμα και αν είναι οι γονείς σου. Αν έχεις επαφές με δικαστήρια, ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείς περισσότερο από όσο πίστευες, το θετικό όμως είναι ότι κάποια πράγματα πια τελειώνουν. Αν συγκατοικείτε με το ταίρι σου είναι προτιμότεροι οι συμβιβασμοί από το να ξοδευτείτε σε ανούσιους διαξιφισμούς και έχε πρόχειρο το τηλέφωνο του μάστορα, όλο και κάποιο μερεμέτι μπορεί να προκύψει στο χώρο που ζεις! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης επισκέπτεται τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο ηλιακό οίκο σου και εσύ είσαι έτοιμος για πύρινους λόγους, η πειθώ σου είναι ισχυρή, ενώ είσαι σε σαφώς μεγαλύτερη κινητικότητα από το προηγούμενο διάστημα που έμοιαζε στάσιμο και σε ταλαιπώρησε πολύ οικονομικά. Έχεις τώρα πρακτικές και οργανωτικές ιδέες που σου δείχνουν το δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία. Ασχολείσαι τώρα με τη συγγραφή, τη διδασκαλία ή ένα δημιουργικό έργο σου παίρνει μια μεγάλη ώθηση. Μπορεί επίσης να γίνεις πιο ειλικρινής, ακόμα και διαλλακτικός, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς δεν θέλεις να διαπληκτίζεσαι με τους αγαπημένους σου. Το μυαλό σου διψά για γνώση, έτσι μπορεί να διαβάζεις περισσότερο ή ακόμα να πας ένα ταξίδι έτσι ώστε να έχεις μια υγιή διέξοδο από όλη αυτήν τη συναισθηματική και διανοητική διέγερση. Επίσης περνάς διασκεδαστικές στιγμές και αναζητάς νέους φίλους κάνοντας χαρούμενες και παραγωγικές συνομιλίες. Πρόσεξε όμως τις συσκευές επικοινωνίας, τις μετακινήσεις σου και τις συμφωνίες που κλείνεις και μην βιάζεσαι! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, οι πρακτικές και οργανωτικές ιδέες σου σε βοηθούν να πολλαπλασιάσεις το εισόδημά σου και να αυξήσεις τις δυνατότητες για περισσότερα κέρδη στην επιχείρησή σου. Μπορεί όμως να έχεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες ή ακόμα και να σου προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα, οπότε να είσαι προσεκτικός σχετικά με τις δαπάνες σου. Το κλειδί της ισορροπίας του προϋπολογισμού σου είναι να δαπανάς λιγότερα από ό, τι συνήθως, να διάγεις ένα μετρημένο τρόπο ζωής και να βάλεις κάποια έξτρα μετρητά στην άκρη. Μπορεί να έχεις κάποια δελεαστική επαγγελματική προσφορά που αυξάνει το εισόδημά σου ή μια ευκαιρία η οποία αναγνωρίζει τις ικανότητές σου και την ηγεσία σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, κάνει τη ζωή σου πιο συναρπαστική και ο πλανήτης της δράσης και του σθένους σου χαρίζει τόλμη, δύναμη και δράση. Έχεις μεγάλη όρεξη για ζωή προκειμένου να υλοποιήσεις τους μεγάλους στόχους σου, παροτρύνεσαι να αναλάβεις δράση γύρω από ένα προσωπικό έργο ή ένα μεγάλο σου όνειρο. Είσαι ο ηγέτης στο επαγγελματικό στερέωμα, γίνεσαι ο επικεφαλής ενός νέου εγχειρήματος και όλοι αποδέχονται τις οργανωτικές και πρακτικές ικανότητές σου. Ο Άρης όμως μπορεί να προσθέσει άγχος και πίεση, έτσι θα πρέπει να βρεις μια διέξοδο για το θυμό ή την απογοήτευσή σου από τη συμπεριφορά κάποιων προσώπων. Ο Άρης προσθέτει επίσης έντονη σεξουαλικότητα, αλλά και έντονη παρορμητικότητα, καθώς η συνηθισμένη σύνεση και υπομονή που φημίζεσαι πως έχεις, τώρα εξανεμίζεται γρήγορα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα κάνεις διαφορετικά πράγματα, θέτεις μεγάλους στόχους και ανεβαίνεις επαγγελματικά χάρη στη δύναμή σου να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση στη ζωή σου. Τέλος, προετοιμάσου, θα μάθεις το παιχνίδι που παιζόταν πίσω από την πλάτη σου το προηγούμενο διάστημα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Είναι τώρα σημαντικό για σένα να είσαι με αξιόπιστα άτομα καθώς ο Άρης κινείται στον ασαφή και ομιχλώδη δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Αναζητάς περισσότερη  χαλάρωση και ξεκούραση, νιώθεις χαμηλή την ενέργειά σου και ίσως έχεις πιο πολύ ανάγκη να είσαι με τον εαυτό σου παρά με τους άλλους. Τα βασικότερα προβλήματά σου απορρέουν από την καθημερινότητά σου, όπως η κακή συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ή ακόμα και συγγενών σου. Βεβαιώσου ότι είσαι με αξιόπιστα άτομα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς κάποιος μπορεί κρυφά να προσπαθήσει να σε σαμποτάρει. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να απομακρυνθείς από αυτό το πρόσωπο. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τις κρυφές καταστάσεις, έτσι πρόσεξε τους σκιώδεις ανθρώπους οι όποιοι σου υπόσχονται πολλά ή φαίνονται πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Προτίμησε λοιπόν να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα, όταν ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου, μέχρι τότε βάλε την τέχνη και την πνευματικότητα περισσότερο στη ζωή σου! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γίνεσαι κοινωνικός και εξωστρεφής, συναντάς νέους ανθρώπους, καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να αναζητήσεις λύσεις μέσω φίλων, γνωστών για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, που ίσως σχετίζονται και με οικονομικά. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή να αγωνιστείς για μια κοινωνική αιτία. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μπορεί να κινητοποιηθείς πάνω στο διαδίκτυο, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα. Η πίεση της προηγούμενης περιόδου χαλαρώνει άλλωστε και κάνεις τώρα καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεων σου. Συγκεντρώνεις τους φίλους σου οι οποίοι σε βοηθούν με τις καινοτόμες ιδέες τους στην εργασία σου, ωστόσο δεν αποκλείεται οι σχέσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο να περάσουν από δοκιμασίες αυτό το διάστημα. Τέλος, φρόντισε να είσαι πάντα καλυμμένος οικονομικά όταν υλοποιείς τους στόχους σου! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Ανακατατάξεις και αλλαγές στην εργασία σου δημιουργεί η νέα θέση του Άρη στον δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, καθώς τώρα θα χρειαστεί να αγωνιστείς περισσότερο για να δεις τους στόχους της σταδιοδρομίας σου να πραγματοποιούνται. Καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε κάθε τι που σχετίζεται με την καριέρα, τις φιλοδοξίες σου αλλά και την εικόνα που έχεις χτίσει μέχρι τώρα, την θέση σου στην κοινωνία. Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνεις ψύχραιμος για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Για να έχεις πρόοδο και ανάπτυξη στην εργασία σου, θα πρέπει να μην είσαι παρορμητικός στις ενέργειές σου και να έχεις υπομονή και πειθαρχία προκειμένου να υλοποιηθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου που θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία. Γίνεται όμως μια «μάχη» ανάμεσα σε σένα και στους ανωτέρους σου, είναι όμως έντονος και ο φανατισμός σου και δεν χρειάζεται να έχεις παντού και πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι αισιόδοξος και έχεις ανοιχτό μυαλό, καθώς ο Άρης κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, της φιλοσοφίας και της επέκτασης. Τώρα βλέπεις τον κόσμο υπό μια  ευρεία προοπτική, ίσως έρθεις σε σύγκρουση με κάποια άτομα ή παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου καθώς θέλεις να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα σου και να βάλεις περισσότερο το στοιχείο της περιπέτειας στην καθημερινότητά σου. Τολμάς να κάνεις μεγάλα, επεκτατικά όνειρα και δυσκολεύεσαι να θέσεις υπό έλεγχο τις παρορμήσεις σου καθώς αναζητάς να αποκομίσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Παίρνεις τολμηρά ρίσκα και κάνεις παρέα με νέους ανθρώπους ή πηγαίνεις σε νέα μέρη που σε συναρπάζουν. Ίσως ακόμα κάνεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα σε ωφελήσει στη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Μπορεί επίσης να παρακολουθήσεις κάποια επαγγελματικά σεμινάρια που σε βοηθούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, ενδεχομένως όμως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε σπουδές, νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί οικονομικά σκαμπανεβάσματα σε σχέση με κοινούς οικονομικούς πόρους. Μπορεί να αγχωθείς με απροσδόκητα χρέη, φορολογικά νομοσχέδια, ζητήματα ιδιοκτησίας ή ακόμα και νομικά θέματα. Θα πρέπει λοιπόν να επιστρατεύσεις το οργανωτικό και μεθοδικό μυαλό σου προκειμένου να βρεις τρόπους για την οικοδόμηση της μακροπρόθεσμης οικονομικής ασφάλειάς σου. Ίσως ακόμα παρουσιαστούν κάποιες έκτακτες δαπάνες που μειώνουν τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Μπορεί να κάνεις κατανομή των περιουσιακών στοιχείων σου ή ακόμα και να ενώσεις τους οικονομικούς πόρους σου με ένα συνεργάτη. Ο Άρης τώρα σου ζητά να μην είσαι παρορμητικός αλλά να κινηθείς έξυπνα σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Επίσης, δεν αποκλείεται τρίτα πρόσωπα να αναμειγνύονται με το «έτσι θέλω» στην ερωτική σου ζωή, η λίμπιντο όμως στο εξής είναι πιο αυξημένη! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς ο Άρης κινείται απέναντί σου, στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, αυξάνονται η δύναμη και το πάθος σου, διεκδικείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου. Έχεις την τόλμη αλλά και την φλόγα για να πάρεις αυτό που θέλεις από τη σχέση σου και τις συνεργασίες σου, φρόντισε όμως  να είσαι προσεκτικός στην επιβολή της εξουσίας σου, σκεπτόμενος ότι και οι άλλοι έχουν τις δικές τους ανάγκες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μη γίνεσαι σκληρός και απότομος με τα σημαντικά για εσένα πρόσωπα. Αν βλέπεις ότι οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και αναταράσσεται η ισορροπία στις σχέσεις σου, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά επιβάλλοντας τις απόψεις σου και δράσε με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τους άλλους. Είσαι σε περίοδο που ζεις μικρότερες ή μεγαλύτερες εντάσεις εξαιτίας των άλλων ανθρώπων, ενώ αν το ωροσκόπιό σου «βάλλεται» και από άλλες δύσκολες όψεις, τότε οι φανεροί σου εχθροί μπορεί να κινηθούν εναντίον σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα που ο Άρης κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, στόχος σου είναι η καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Σκέφτεσαι πως θα γίνει καλύτερη η καθημερινότητά σου και η ζωή σου, ίσως ξεκινήσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή κόψεις μια κακή συνήθεια όπως το κάπνισμα. Θα πρέπει όμως να θέσεις το άγχος σου υπό έλεγχο καθώς ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει πίεση και ένταση –το οποίο σωματοποιείς- και να γίνεις κάπως απαισιόδοξος ή να γκρινιάζεις με το παραμικρό. Η άσκηση και ο υγιεινός τρόπος ζωής θα ενισχύσουν τη δύναμη και την ενέργειά σου και θα απομακρύνουν το στρες, αυτή την περίοδο όμως δέρμα, οστά, γόνατα και δόντια χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από ό,τι συνήθως. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείσαι πιο έντονα όταν πρόκειται για τα επαγγελματικά σου, προσπαθείς να διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου. Τέλος, ίσως έχεις διενέξεις με υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες, χρειάζεται λοιπόν σύνεση! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις την ανάγκη να παίξεις και να φλερτάρεις, εκφράζεις τον ερωτισμό και το πάθος σου καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό και ρομαντικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Έχεις την υπομονή και τις αντοχές να αγωνιστείς για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, ίσως νιώσεις ξαφνικά ένα ακαταμάχητο ερωτικό πάθος για κάποιον/α που δεν πίστευες ποτέ ότι θα αισθανθείς έτσι, πρόσεξε όμως το διάστημα που Ερμής –δικός σου κυβερνήτης μαζί με τους Διδύμους– θα είναι ανάδρομος, καθώς κατά τη διάρκειά του οι νέες γνωριμίες από το μηδέν δεν θα ευοδωθούν. Αν είσαι δεσμευμένος, αναθερμαίνεται το ερωτικό πάθος με το σύντροφό σου και παράλληλα νιώθεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια για το κοινό μέλλον σας. Ίσως ακόμα πάρεις την πρωτοβουλία να συζητήσετε μαζί για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, όμως να είσαι προσεκτικός και να μην επιβάλεις τις απόψεις σου καθώς αυτό θα οδηγήσει σε εντάσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.