astropedia.gr

Αριθμολογία και οικογένεια

Αριθμολογία και οικογένεια
Ποιοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, πόσα είναι πιθανό να αποκτήσουν και ποιοι αποφεύγουν τα βάρη της οικογενειακής ζωής και τις ευθύνες που συνοδεύουν την πατρότητα ή τη μητρότητα; Οι αριθμοί αποκαλύπτουν…

Από πολύ νωρίς, στο Ομακοείο του Πυθαγόρα άρχισαν να εξετάζουν τη σχέση των πεπρωμένων με το γάμο, την απόκτηση οικογένειας, τα παιδιά, τον αριθμό και το φύλο τους.Ο μεγάλος μελετητής του Πυθαγόρα Jorg Sabellicus, στο έργο του «Αριθμοί και μαντεία», μας δίνει πολλές λεπτομέρειες για το πώς έφταναν οι Πυθαγόρειοι σε συμπεράσματα και ταξινομούσαν τα πεπρωμένα σε σχέση με την απόκτηση οικογένειας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


Πως βρίσκουμε τον αριθμό πεπρωμένου

Προσθέτουμε την πλήρη ημερομηνία και χρονολογία γέννησής μας. Π.χ. αν ένα άτομο έχει γεννηθεί στις 5.11.1971, το πεπρωμένο του είναι: 5+1+1+1+9+7+1=25, 2+5=7

1 - ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΙ
Όσοι έχουν αυτό το πεπρωμένο (γυναίκες και άντρες έχουν γεννηθεί για να ξεχωρίζουν. Έχουν μια ικανότητα στην επιβίωση πιο αναπτυγμένη σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Συμβολίζουν την ορμή και το ισχυρό ένστικτο, που εκφράζεται με το «εγώ πρώτος». Έχουν περίεργη αίσθηση για το εκλεκτό σε ότι τους αφορά. Στις σχέσεις δύσκολα θα παραμείνουν πιστοί και αφοσιωμένοι πριν από το γάμο, αλλά σπάνια θα απιστήσουν αφότου παντρευτούν. Τα παιδιά θα έρθουν μόνο αν δεν είναι εμπόδιο στις φιλοδοξίες και στα σχέδια τους. Φυσικά, δεν θα ξεπεράσουν  ποτέ τον  αριθμό 2. 

2 - ΟΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ
Συνεργασία, εγκράτεια, ένωση, φιλία. Είναι οι άνθρωποι της διπλωματίας και της συναισθηματικής αρμονίας. Γνωρίζουν καλά ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους και τις εκπληρώνουν σωστά, είτε πρόκειται για τη σχέση είτε για το γάμο τους. Είναι αρκετά συντηρητικοί και δεν αποδέχονται εύκολα καινοτομίες και «τρέλες», κυρίως από τα παιδιά τους. Δεν ανέχονται την αποτυχία, γι΄αυτό συνειδητά δεν κάνουν εύκολα παιδιά, ή δεν ξεπερνούν το ένα. Οι κυρίες με αυτό το πεπρωμένο, που διαφέρουν αρκετά από τους άντρες, δεν μπορούν να μείνουν μόνες, γι΄αυτό επιζητούν ένα παιδί, αλλά κι αυτές δύσκολα θα κάνουν δεύτερο.

3 - ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ
Επιτυχία, έκφραση, φιλίες. Το πιο «εύκολο» πεπρωμένο, ή, αν θέλετε, το πιο ευνοημένο. Τα άτομα με αυτό έχουν ταλέντο, καλλιτεχνική φύση, είναι φιλικά και ευχάριστα, ειλικρινή και λογικά. Το κοινωνικό γίγνεσθαι παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή τους. Κάνουν σχέδια που έχουν «πνευματική» φύση (καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές), ή έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Αφότου παντρευτούν, θα κάνουν τουλάχιστον δύο με τρία παιδία και θα φροντίσουν όλα να σπουδάσουν, ώστε να έχουν επιφάνεια – όχι τόσο οικονομική, όσο κοινωνική. Στο πεπρωμένο αυτό το διαζύγιο είναι σχεδόν άγνωστη λέξη.

4 - ΟΙ ΤΥΠΙΚΟΙ
Κόπος, περιορισμός, σχεδιασμός και πραγματοποίηση είναι μερικά από τα στοιχεία που βρίσκουμε στο δρόμο αυτού του «δύσκολου» πεπρωμένου. Τα άτομα που ανήκουν σ΄ αυτό δένονται μέχρι υπερβολής με την οικογένειά τους και κυρίως με τα παιδιά τους. Απεχθάνονται τους καβγάδες και τη βία, κυρίως μέσα στο σπίτι τους. Δύσκολα λοιπόν θα τα δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, αλλά, αν το κάνουν, ξέρουν πώς να κρατήσουν το γάμο τους, σχεδόν για όλη τους τη ζωή. Παιδιά θα κάνουν έως δύο, και μάλιστα αφού περάσουν αρκετός καιρός από τη στιγμή που θα παντρευτούν.

5 - ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ
Αλλαγή, ελευθερία, περιπέτεια, εμπειρία, αυτό το πεπρωμένο στατιστικά περιλαμβάνει τους λιγότερους παντρεμένους, αλλά και εκείνους που έχουν κάνει τις περισσότερες σχέσεις (ο νοών νοείτω). Αυθόρμητοι, φανταχτεροί, καλοπερασάκηδες, αποτελούν πόλο έλξης για άντρες και γυναίκες, ενώ έχουν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και πολυποίκιλη ζωή. Ο γάμος μαζί τους είναι μια καθημερινή περιπέτεια, αλλά αλλάζουν ως διά μαγείας μόλις αποκτήσουν παιδί. Κι αν το διαζύγιο δεν είναι δύσκολο, γίνονται εξαιρετικοί γονείς και φροντίζουν να μη λείπει τίποτα από το ένα ή δύο (σπάνιο) παιδιά τους. Χαρίζουν απλόχερα στοργή και φροντίδα.

6 - ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ
Υπευθυνότητα, ομόνοια, γάμος. Το κατεξοχήν πεπρωμένο του γάμου και της πολυμελούς οικογένειας! Όσοι έχουν αυτό το πεπρωμένο κάνουν πολλά παιδιά. Επίσης, άντρες – γυναίκες, παντρεύονται νωρίς. Παρ΄ όλα αυτά, όσο εύκολα καταλήγουν στο γάμο τόσο εύκολα χωρίζουν. Οι άντρες… 6άρι είναι εξαιρετικά υπεύθυνοι ως σύζυγοι και πατέρες, τις περισσότερες φορές θέλουν και κάνουν τρία με τέσσερα παιδιά, ενώ οι γυναίκες του ίδιου πεπρωμένου είναι δραστήριες, αλλά συχνά κουράζουν τους άλλους με τα παράπονά τους, τα οποία είναι δικαιολογημένα σύμφωνα με τις ίδιες.

7 - ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ

Μοναξιά, και σοφία, πίστη, και αποφασιστικότητα. Το πεπρωμένο που θα φτάσει στο γάμο δυσκολότερα από όλα τα άλλα. Άντρες και γυναίκες επιζητούν την απομόνωση, και το διαλαλούν. Δεν είναι ουσιαστικά άνθρωποι του έρωτα και του γάμου, εκτός αν ο σύντροφός τους έχει επιλεχτεί με φροντίδα και μοιράζεται μαζί τους τους ίδιους στόχος και ανάλογες αναζητήσεις. Αν τελικά καταλήξουν στο γάμο, η πίστη είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσουν την απιστία, ενώ σπάνια θα απιστήσουν οι ίδιοι. Συνήθως δεν θέλουν να ξέρουν τι εστί παιδιά, εκτός αν προκύψουν από «λάθος».

8 - ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΙ
Εξουσία, ύλη, καλοπέραση, δημοφιλία, άτομα με υψηλή κοινωνική θέση, οικονομική δύναμη και υλική αφθονία. Αγαπούν την οικογένεια και τη βλέπουν ως συνέχεια της «δυναστείας» τους. Είναι πιστοί μέχρι να τους κάνει ο σύντροφος τους να αλλάξουν γνώμη. Αγαπούν τα παιδιά τους, που δεν είναι λιγότερα από τρία. Τις περισσότερες φορές ζηλεύουν, αλλά σπάνια θα το δείξουν. Υποστηρίζουν τα μέλη της οικογένειάς τους, όχι μόνο του στενού αλλά και του ευρύτερου κύκλου. Οι άντρες αυτού του πεπρωμένου είναι οι λεγόμενοι πατριάρχες, ενώ οι γυναίκες έχουν τον έλεγχο της οικογένειας ως τα βαθιά τους γεράματα.

9 - ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Γενναιοδωρία, φιλανθρωπία, επέκταση. Για να παντρευτείτε ή να κάνετε μακροχρόνια σχέση με τα άτομα αυτού του πεπρωμένου, πρέπει να έχετε τη βαλίτσα έτοιμη για αδιάκοπα ταξίδια σε τριτοκοσμικές χώρες και να προσθέσετε στο λεξιλόγιο σας τις λέξεις «γενναιοδωρία», «φιλανθρωπία», «αλτρουισμός». Φυσικά, οι δραστηριότητές σας θα περιλαμβάνουν κίνηση, τραπεζώματα, κοινωνικές συναναστροφές. Τα άτομα του πεπρωμένου αυτού παθιάζονται εύκολα, ενώ το φλερτ είναι μια ακόμα αγαπημένη τους ασχολία. Συγχωρούν ευκολότερα από κάθε άλλο πεπρωμένο την απιστία. Σπάνια κάνουν παιδιά ή αργούν.

ΠΟΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ

Το πεπρωμένο: 1
Επικρατεί στα: 3 - 5 - 7 - 9

Το πεπρωμένο: 2

Επικρατεί στα:1 - 4 - 6 - 6

Το πεπρωμένο: 3
Επικρατεί στα: 2 - 5 - 7 - 9

Το πεπρωμένο: 4
Επικρατεί στα: 1 - 3 - 6 - 8

Το πεπρωμένο: 5
Επικρατεί στα: 2 - 4 - 7 - 9

Το πεπρωμένο: 6
Επικρατεί στα: 1 - 3 - 5 - 8

Το πεπρωμένο: 7

Επικρατεί στα: 2 - 4 - 6 - 9

Το πεπρωμένο: 8

Επικρατεί στα: 1 - 3 - 5 - 7

Το πεπρωμένο: 9

Επικρατεί στα: 2 - 4 - 6 - 8

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter