astropedia.gr

Αρχικό Γράμμα Ονόματος - Σημασία!

Αρχικό Γράμμα Ονόματος - Σημασία!
Η αρχή είναι το ήμισι του παντός και το πρώτο γράμμα από κάθε λέξη κρύβει κάτι από την ουσία της λέξης. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς δηλώνει το πρώτο γράμμα από το όνομά σας ή από το επώνυμό σας.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Α  
Είστε άτομο που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, έχετε παιδικότητα και ενθουσιασμό με το καθετί και κινείστε με δυναμικότητα, ενθουσιασμό και θάρρος. Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας σας οδηγεί σχεδόν πάντα στην επιτυχία και έχετε πάντα τον τρόπο να υπερπηδάτε τα εμπόδια που εμφανίζονται κάθε τόσο στον δρόμο σας. Μερικές φορές είστε κάπως βιαστικοί και αυτό σας δημιουργεί σίγουρα κάποια προβληματάκια…Το Α είναι γράμμα δημιουργίας και φέρνει πολλές αλλαγές.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Β  
Είστε ευαίσθητα και συναισθηματικά άτομα. Πρέπει να προσέχετε να χρησιμοποιείτε κάθε τόσο τη λογική σας γιατί διαφορετικά μπορεί και να παρασύρεστε σε μπερδεμένες και λάθος σκέψεις ή/και αποφάσεις. Μερικές φορές στα μάτια των άλλων φαίνεστε ως θύματα προς εκμετάλλευση και καλό είναι να μην δείχνετε εμπιστοσύνη στους πάντες. Παρασύρεστε από την αγάπη σας για τους ανθρώπους και αφήνετε πίσω τον εαυτό σας. Το Β είναι γράμμα εξυπηρέτησης, κλειστό και μυστικό και ενεργοποιεί μεγάλους έρωτες.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Γ
 
Είστε άτομα επικοινωνιακά, ευκίνητα και στον λόγο αλλά και στο σώμα. Μπορεί για παράδειγμα να κουνάτε τα χέρια σας όταν μιλάτε για να τονίσετε αυτά που λέτε και η ομιλία είναι για εσάς κάτι σαν το οξυγόνο. Είστε συνεχώς εν μέσω πραγμάτων και δε μπορείτε ποτέ να μείνετε σε ένα μέρος. Είστε αρκετά διαισθητικοί και αντιλαμβάνεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το Γ είναι γράμμα ανταλλαγής ενέργειας και ενισχύει τα οικονομικά θέματα.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Δ 
 
Είστε άτομα που μπορείτε να υλοποιήσετε τη σκέψη και τα σχέδιά σας. Φέρνετε πάντα αποτέλεσμα σε οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε και η δράση σας είναι πάντα προσεκτική και εκ του ασφαλούς μιας και η λογική σας είναι τετράγωνη. Αναλαμβάνετε συχνά ευθύνες άλλων και είστε πολύ διεκπεραιωτικοί και λεπτομερείς με αυτές. Καλό είναι να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση. Το Δ είναι γράμμα σταθερό που έχει σχέση με το σώμα και την υγεία.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ε  
Είστε άνθρωποι αποτελεσματικοί και με λόγο που πείθει είτε γιατί έχετε επιχειρήματα είτε γιατί απλά είναι έτσι η φωνή σας. Οτιδήποτε χρειάζεται πειθώ είναι το στοιχείο σας και μπορείτε να διαπρέψετε σε επαγγέλματα που χρειάζονται αυτή την ικανότητα. Είστε αρκετά συντονισμένοι με τις ιδέες ή τις σκέψεις των άλλων και αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για καλό μόνο και να μην το εκμεταλλευτείτε. Σας αρέσουν τα ταξίδια και οι σωματικές απολαύσεις. Το Ε είναι γράμμα της εμπειρίας, έχει σχέση με το σώμα και τη δημιουργία.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ζ
Είστε άτομα που δε μπορείτε να υπάρξετε αν δεν υπάρχει και κάποιος άλλος. Χρειάζεστε μια σχέση ή άτομα με τα οποία να συνεργάζεστε. Είστε έμπιστοι και αυτό δε χρειάζεται να το φωνάξετε για να πείσετε τους άλλους, μιας και γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή που σας γνωρίζει κάποιος. Είναι καλό για εσάς να αφιερώνετε κάποιο χρόνο για να ηρεμείτε και να διαλογίζεστε. Υπάρχουν μεταφυσικές ανησυχίες έντονες μάλιστα τις οποίες κάποια στιγμή στη ζωή σας θα χρειαστεί να τις ψάξετε σε βάθος. Το Ζ είναι γράμμα της διαίσθησης, της έμπνευσης και της ολοκλήρωσης του πνεύματος από την ύλη.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Η
 
Είστε άτομα περισσότερο λογικά παρά συναισθηματικά. Προβάλετε μια πολύ καλή εικόνα δύναμης και αυτοπεποίθησης και είστε ικανοί να υλοποιείτε τα σχέδιά σας. Δε φανερώνετε όμως από την αρχή τις σκέψεις σας και πάντα εκπλήσσετε τους άλλους για το πώς τα καταφέρατε και πετύχατε αυτό ή εκείνο. Ζηλεύετε αρκετά και αυτό δε σας βοηθάει πάντα γι’ αυτό λοιπόν προσπαθήστε να το περιορίσετε. Το Η είναι γράμμα που δίνει φιλοδοξία αλλά και απροβλεψιμότητα και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Θ

Είστε ερωτευμένοι με τον εαυτό σας και έχετε την αίσθηση ότι είστε πετυχημένοι στα πάντα… Έχετε πολλές φιλοδοξίες και δε διατίθεστε να βάλετε νερό στο κρασί σας ή να υποχωρήσετε εις βάρος των πιστεύω σας. Μια χαρά μέχρι εδώ αλλά λάβετε υπόψη σας ότι μερικές φορές μπορεί η στάση σας να ενοχλεί τους άλλους…με αποτέλεσμα να τραβάτε τον φθόνο και τη ζήλια επάνω σας. Το Θ είναι γράμμα συγκινησιακό και ακραίο. Μπορεί να φέρει απώλεια και μοναξιά.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ι
 
Είστε άτομα πάρα πολύ έξυπνα και έχετε την ικανότητα να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Δεν είστε όμως και αυτό που λέμε ψυχροί εκτελεστές, μιας και διακατέχεστε από έντονες συγκινήσεις και βαθιά συναισθήματα. Σίγουρα έχετε κάποιες καλλιτεχνικές τάσεις που μπορούν και να γίνουν ταλέντα αν υπάρξει το κατάλληλο περιβάλλον. Αρκετές φορές κάποιοι μιλάνε για εσάς πίσω από την πλάτη σας, όχι απαραίτητα με καλό σκοπό…Το Ι είναι γράμμα που δικάζει, κρίνει και δίνει υπευθυνότητα φέρνοντας διακρίσεις.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Κ
 
Είστε άτομα δυνατά, με αυτοπεποίθηση και εκπέμπετε σιγουριά. Κινείστε γρήγορα και αποτελεσματικά και είστε πάρα πολύ επίμονοι. Στα προσωπικά σας θέματα έχετε κάποιες ανασφάλειες και μερικές φορές δεν κάνετε τις σωστές κινήσεις. Προσπαθήστε να μην λειτουργείτε παρορμητικά γιατί αυτό μπορεί και να μπερδεύει το περιβάλλον σας. Η έμπνευση λειτουργεί πολύ έντονα και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτή για τις επιτυχίες της ζωής σας. Δεν είστε απόμακροι από τους άλλους αλλά πάντα κρατάτε μια απόσταση ασφαλείας …Το Κ είναι γράμμα που σχετίζεται με τον νόμο της απόδοσης και της ανταμοιβής. Ξυπνά ή ενισχύει τη διαίσθηση.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Λ
Είστε άνθρωποι της λεπτομέρειας και ξοδεύετε πολύ χρόνο αναλύοντας δεδομένα. Ο χαρακτήρας σας αυτός κάποιες φορές κουράζει το περιβάλλον σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Πιστεύετε ότι καθετί είναι προβλέψιμο και απορείτε όταν συμβαίνει κάτι που δεν το είχατε υπολογίσει ή που δεν εξηγείται όσο και αν ψάχνετε τη λύση. Γι’ αυτό το λόγο σας ελκύει το ανεξήγητο και το μεταφυσικό. Στα συναισθηματικά σας θέματα είστε περισσότερο ευαίσθητοι απ’ όσο δείχνετε. Το Λ είναι γράμμα εμπειρίας, έκφρασης, σταθερό και αργό.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Μ  
Είστε πάρα πού εργατικοί με αποτέλεσμα να αντέχετε για ώρες χωρίς να κουράζεστε. Αυτό που δε μπορείτε σε καμία περίπτωση να διανοηθείτε είναι να περάσει μια μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα, η πλήρης αδράνεια σας τρομάζει. Παράλληλα προσπαθείτε, και αυτό δεν είναι πάντα καλό, να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και αναλαμβάνετε και τις ευθύνες των άλλων. Είναι καλό για εσάς να βρίσκετε χρόνο για λίγη ανάπαυση και ηρεμία και να χαλαρώσετε λίγο σαν προσωπικότητες, βρίσκοντας κάποιο ενδιαφέρον χόμπι ή κάποια ψυχαγωγική ενασχόληση. Το Μ είναι γράμμα σκληρό και φέρνει δυσάρεστες καταστάσεις.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ν
 
Είστε κινητικά άτομα και δε μπορείτε αν δεν κάνετε κάτι και αν δεν είστε σε συνεχή κίνηση και δράση. Είστε πάρα πολύ εκφραστικοί άνθρωποι και αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά μπορεί και να είναι και κακό, μιας και δεν προσέχετε πάντα αυτά που λέτε με αποτέλεσμα πολλές φορές να σας παρεξηγούν. Σας αρέσουν οι απολαύσεις, η ξεκούραση και οι συζητήσεις. Είστε επίσης πάρα πολύ ερωτικά άτομα. Το Ν είναι γράμμα που εμπεριέχει καινοτομία, σεξουαλικότητα και θυσία.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ξ 
Είστε άτομα που σας ενδιαφέρει να φτάνετε στο μεδούλι των καταστάσεων και να αναλύετε τα πράγματα σε βάθος. Δεν είστε ποτέ ικανοποιημένοι από μια απλή, επιφανειακή εξήγηση. Η υπερβολική εμμονή με τη λεπτομέρεια στο τέλος όμως μπορεί να κουράσει και τους γύρω σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Το να διατηρήσετε το μέτρο είναι πολύ βασικό για εσάς να το καταφέρετε. Το Ξ είναι γράμμα ανησυχίας και ταιριάζει στις επιχειρήσεις μιας και μπορεί να χτίσει δύναμη και πλούτη.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ο
Είστε πολύ ρομαντικοί και υπερευαίσθητοι σαν άτομα και αυτό φαίνεται. Όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε η αγάπη σας για τον πλησίον αλλά και η εγκάρδια ενασχόληση σας με τρέχοντα θέματα το δηλώνουν απερίφραστα. Αρκετές φορές είστε κάπως επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους και κλείνεστε στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να χάνετε πολλές από τις χαρές που μπορεί να φέρει η ανθρώπινη επαφή. Το Ο είναι γράμμα ευαίσθητο και δημιουργικό. Είναι όμως και κάπως μοιραίο μιας και φέρνει λύπες.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Π 
Είστε άνθρωποι που μάλλον σας αρέσει να μένετε λίγο μόνοι και συμπεριφέρεστε προς τους άλλους με μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα. Δεν είστε τόσο ο τύπος της παρέας και των συναναστροφών. Προτιμάτε μέρη απόμερα και ήσυχα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να σκεφτείτε και να είστε ο εαυτός σας. Προσέξτε λίγο αυτό το στοιχείο όμως γιατί δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Το Π είναι γράμμα φιλοσοφίας και αγνότητας και οδηγεί στην πρόοδο και στην ανάπτυξη.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ρ 
Είστε περισσότερο εγκεφαλικά άτομα παρά σωματικά. Προτιμάτε κυρίως να σκέφτεστε παρά να πράττετε και δεν διαπρέπετε σε χειρονακτικά επαγγέλματα. Μπορεί να μιλάτε πολύ και να έχετε πολλές ιδέες και φιλοσοφίες που δε χάνετε ευκαιρία να αναλύετε και να τις αναπτύσσετε αλλά στις πράξεις και στην εφαρμογή των ιδεών σας…κάπου κολλάτε. Μερικές φορές είστε απόμακροι από τους ανθρώπους και δίνετε την εικόνα του σνομπ. Το Ρ είναι γράμμα ρήξης, νευρικό και σχετίζεται με τα ταξίδια.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Σ 
Είστε άτομα με πολύ έντονα και βαθιά συναισθήματα και αυτό μερικές φορές δεν είναι καλό γιατί έχετε την τάση να πνίγετε τους άλλους με την αγάπη σας. Άλλες φορές πάλι, μέσα από το πείσμα σας να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στην καρδιά και στο μυαλό σας μπορεί και να μη δώσετε καμία σημασία σε ηθικούς φραγμούς και να κινηθείτε παρασκηνιακά ή με πλάγιους τρόπους. Θα ήταν καλό να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Το Σ είναι γράμμα αγωνίας και πόνου μέχρι να γίνει κατανοητός ο σκοπός του ατόμου.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Τ 
Είστε πάρα πολύ έξυπνοι άνθρωποι με τετράγωνη λογική. Αναλύετε τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά με αποτέλεσμα να είστε καλός στη δουλειά σας και οι φίλοι σας να κρέμονται από τα χείλη σας για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Δε μιλάτε ούτε πολύ ούτε λίγο, είστε ακριβείς στα λόγια σας και πάντα τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε. Δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε σε μια κατάσταση που έχει ξεφύγει από τα όρια. Είστε πολύ ρομαντικοί αλλά δεν ξέρετε να κρατάτε την ισορροπία σε αυτά τα θέματα. Το Τ είναι γράμμα αργό και πνευματικό. Είναι γράμμα δικαιοσύνης και γάμου.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Υ 
Είστε άτομα με πολλές ανασφάλειες αλλά και με τη δύναμη να μην τις κρύβετε και να τις συζητάτε. Είστε πολύ καλοί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα, αγαθά και υλικές αξίες αλλά στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας είστε μάλλον κάπως παθητικοί και απλά δέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται. Καλό είναι να κάνετε και εσείς κάποιες κινήσεις πρώτοι και να βουτάτε στο παιχνίδι της ζωής και να μην αφήνετε τα γεγονότα να σας προσπερνούν. Το Υ είναι γράμμα άσχημων συγκινήσεων και αναστατώσεων.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Φ
 
Είστε άτομα που προσαρμόζεστε πολύ εύκολα και γρήγορα στις συνθήκες. Δημιουργείτε μια πολύ καλή αίσθηση γύρω σας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είστε δημοφιλείς σε παρέες και σε δουλειές. Έχετε πάρα πολύ ευαίσθητη καρδιά, κάτι που κρύβετε πίσω από τα αστεία σας και τα γέλια σας, και καλό θα ήταν πρώτα να το παραδεχτείτε στον εαυτό σας και έπειτα να αρχίσετε να το βγάζετε και προς τα έξω. Το Φ είναι γράμμα επινοητικό, αποκαλυπτικό και φέρνει τη νίκη της θέλησης.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Χ 
Είστε άτομα που μπορείτε να κρατήσετε πολύ καλά τα μυστικά των φίλων σας αλλά και τα δικά σας. Δημιουργείτε μυστηριακή αύρα γύρω σας και αυτό μπορεί να ελκύει προς εσάς πολύ και ετερόκλητο κόσμο. Όταν κάτι ή κάποιος παρεμβαίνει στον προσωπικό σας χώρο τότε λειτουργείτε πολύ αμυντικά και δε σας αρέσει να σας βιάζουν. Αν και μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές ενός θέματος δεν είναι εύκολο για εσάς να βρίσκετε τις ισορροπίες και να βαδίζετε στη μέση οδό. Το Χ είναι γράμμα διέγερσης και εκκεντρισμού. Μπορεί να φέρει συναισθηματική καταστροφή.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ψ
 
Είστε σταθεροί άνθρωποι και με πνευματική ωριμότητα. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Πριν πείτε κάτι το έχετε σκεφτεί διπλά και τριπλά και γι’ αυτό ο λόγος σας είναι αυτό που λέμε συμβόλαιο. Η δυσκολία σας είναι στο ότι δεν είστε πολύ ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες και πολύ δύσκολά αλλάζετε τις απόψεις σας και τις συνήθειές σας. Το Ψ είναι γράμμα που σχετίζεται με τον σωματικό έρωτα αλλά και με τη συναισθηματική καταστροφή.

Το αρχικό του ονόματος σας είναι το: Ω 
Είστε άτομα δύσπιστα και υποψιάζεστε τους πάντες. Είστε συνεχώς σε αμφιβολίες που δημιουργούν καταληκτικά άσχημες συνθήκες και σε εσάς αλλά και στους γύρω σας. Περνάτε από κόσκινο τα πάντα και τους πάντες και αντλείτε ένα είδος ευχαρίστησης όταν όντως κάτι δεν αποδεικνύεται έτσι όπως πρωτοπαρουσιάστηκε. Το Ω είναι γράμμα της αίσθησης του τέλους και συμβολίζει το άπειρο, μέσα στο οποίο κάποιος μπορεί και να χαθεί.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.