astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Αριθμολογικές προβλέψεις Ιουλίου
Ο προτελευταίος μήνας του καλοκαιριού φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις που ενδεχομένως να μην θέλαμε να αντιμετωπίσουμε. Η σκέψη να αναβάλουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις μέχρι το φθινόπωρο μπορεί να είναι δελεαστική, ωστόσο, δεν είναι σοφό να αποφύγουμε τις υποχρεώσεις, να τις αναβάλουμε για αργότερα ή να αγνοήσουμε τις ανάγκες των άλλων. Τα οικονομικά αποτελούν ένα θέμα που θα απασχολήσει τον καθένα κατά τη διάρκεια του μήνα, και μπορούμε να επωφεληθούμε αποφεύγοντας περιττές δαπάνες. Αυτό μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε την πραγματική κατάστασή μας και να οργανώσουμε τις οικονομικές μας υποθέσεις με καλύτερο τρόπο, διαχειριζόμενοι έσοδα και έξοδα. Επιπλέον, οι οικογενειακές σχέσεις γίνονται πιο απαιτητικές και οι δικοί μας μας χρειάζονται. Ενώ τα αισθηματικά και τα θέματα αγάπης ευνοούνται, απαιτείται ισορροπία και ψυχραιμία για να αποφευχθούν οι εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινές, αλλά δύσκολες απομακρύνσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα καιτο μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
 Ένας μήνας που σε φέρνει αντιμέτωπο με το τι έχεις μέχρι τώρα κάνει και τι έχει μέχρι τώρα γίνει. Είναι περίοδος αυτοεξέτασης, αλλά και προετοιμασίας σου για το επόμενο βήμα. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας σε βοηθά να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα των οικονομικών σου και να μπορέσεις να οργανώσεις το πλάνο σου για το μέλλον. Οι επιθυμίες, αλλά και οι ανάγκες σου αυξάνονται ή γίνονται πιο έντονες και καταλαβαίνεις τώρα ότι πρέπει να οργανώσεις πρακτικά τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας σε βοηθά να ανοιχτείς και να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, οπότε αν πέρασες μια περίοδο μοναξιάς, αυτό αλλάζει. Παράλληλα αυτή την περίοδο μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τα κίνητρα των άλλων, αλλά και να κατανοήσεις βαθύτερα τα δικά σου κίνητρα. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Ένας μήνας αρκετά δυναμικός που σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιορίζουν, που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις και να αναπτυχθείς ή που σε κρατάνε καθηλωμένο σε πεποιθήσεις που δεν έχουν πρακτική εφαρμογή πλέον. Η περίοδος είναι καλή για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, αρκεί να έχεις σκεφτεί και υπολογίσει από πριν. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας σου φέρνει προκλήσεις στα αισθηματικά σου θέματα και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε δυσκολεύουν ή να σε πονάνε. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει το προσωπικό τοπία και να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομά τους. Μια συνεργασία αυτόν τον μήνα μπορεί να σε κάνει να αμφιταλαντευτείς αρκετά.. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
 Ένας σημαντικός μήνας που σου δίνει ευκαιρίες να κάνεις βήματα και να πάρεις αποφάσεις που και θα σε πάνε παραπέρα, αλλά και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στα κακώς κείμενα της ζωής σου. Η περίοδος σε θέλει αποφασιστικό και έτοιμο να δρομολογήσεις τις επιθυμίες σου εφαρμόζοντας τις αποφάσεις σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Ένας μήνας που είναι δύσκολος αντικειμενικά και χρειάζεται να επιστρατεύσεις την υπομονή και τις ανοχές σου για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Από την θετική πλευρά οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις του μήνα σε οδηγούν να καταλάβεις καλύτερα πού πρέπει να δώσεις έμφαση και τι να αφήσεις να περιμένει και αυτό σε βοηθά να κάνεις καλύτερη χρήση του χρόνου σου. θέματα σπιτιού ή εργασίας σε απασχολούν και τώρα εμφανίζονται οι λύσεις. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
 Ο μήνας έχει ευκαιρίες για ανέλιξη επαγγελματική και προσωπική και ειδικότερα ενεργοποιούνται θέματα από το πρόσφατο παρελθόν σου που είχαν για κάποιο λόγο μπει στον πάγο από σένα ή από τους άλλους μέχρι τώρα. Απόφυγε να είσαι πολύ χαλαρός όμως και αυτή την περίοδο να προσέχεις κάθε λεπτομέρεια στις υποθέσεις σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
 Ο μήνας φέρνει αναστάτωση στα οικονομικά σου σχέδια και θα χρειαστεί να  κάνεις αναπροσαρμογές και να επανεξετάσεις παραμέτρους που δεν λειτουργούν αποδοτικά σε αυτόν τον τομέα. Η περίοδος ανακινεί θέματα και στα αισθηματικά σου και αυτόν τον μήνα αποφασίζεις να ανανεώσεις αυτό τον τομέα της ζωής σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter