astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου
Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς παρουσιάζει αριθμολογικές δονήσεις που αντανακλούν το αρχέτυπο νόημα της άνοιξης που έρχεται: μια νέα αρχή ετοιμάζεται και οι σπόροι των σχεδίων που σκεφτήκαμε πρόσφατα, στοιχειώνονται με τη δύναμη της ανανέωσης και προετοιμάζονται για τη γέννηση και την ανθοφορία. Είναι η στιγμή που καταφθάνει ο καιρός να θέσουμε σε εφαρμογή και να εκκινήσουμε την υλοποίηση των ιδεών που φιλοδοξούμε. Αυτός ο μήνας ευνοεί νέες αρχές, σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, ενώ για ορισμένους μπορεί να αντιπροσωπεύει την έναρξη μιας ενδιαφέρουσας, ενθουσιώδους και σημαντικής σχέσης με μακροχρόνια διάρκεια.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;


Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Οι σχέσεις και η ισορροπία που χρειάζονται για να μπορούν να λειτουργούν θετικά και δημιουργικά είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει κατά την διάρκεια αυτού του μήνα και θα χρειαστεί ίσως να βάλεις σε κάποια σημεία λίγο νερό στο κρασί σου έτσι ώστε αυτό που έχεις και είναι καλό να συνεχίσει να υπάρχει και να γίνει καλύτερο. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Πολλές οι απαιτήσεις των άλλων αυτόν τον μήνα και βρίσκεσαι σε μια περίοδο που υπάρχουν ατελείωτες συζητήσεις, επαφές και συνεννοήσεις με τους γύρω σου, κάτι που κάποιες στιγμές σε κουράζει και σου διασπά την προσοχή. Είναι μια καλή περίοδος για να δουλέψεις επικοινωνιακά πάνω σε θέματα σχέσεων για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις και περάσεις διαφορετικά μηνύματα από αυτά που πρέπει.  Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Μήνας δύσκολος με αρκετές απαιτήσεις, κυρίως σε πρακτικά θέματα. Οι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις στην δουλειά σου σε εξαντλούν και οι ευθύνες στο σπίτι αυξάνονται με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι χρόνο για να διεκπεραιώσεις αυτά που πρέπει, πράγμα που επιβαρύνει ακόμη και την υγεία σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας φέρνει αλλαγές και υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό διάστημα που πέρασε. Αυτή την περίοδο προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα. Στα προσωπικά σου θέματα αλλάζεις τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και αυτό φέρνει ανανέωση και μέσα στην σχέση. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Αρκετές είναι οι υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί και τώρα καλείσαι να διεκπεραιώσεις ό,τι έχει μείνει πίσω ή ακόμη και να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες μέσα από την δουλειά σου ή την σχέση σου. Θα τα φέρεις όλα σε ισορροπία χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου; Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Η περίοδος που αρχίζει σε βάζει σε μια περίεργη διαδικασία εξακρίβωσης του τι είναι αληθινό και τι όχι.. Αρχίζεις και βάζεις ερωτηματικά σε αυτό που ακούς και βλέπεις και ψάχνεις τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων, ειδικά αυτών με τους οποίους συνδέεσαι άμεσα και προσωπικά. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Οι δυνατότητες του μήνα είναι πολλές και είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο αυτό που υπάρχει ώστε να έχεις και όφελος υλικό, αλλά και να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου. Ευνοούνται περισσότερο πρακτικά και οικονομικά θέματα, ενώ τα αισθηματικά μπαίνουν για λίγο στην άκρη. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Μήνας που θέλεις να βάλεις σε τάξη ό,τι σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που απλά σου τρώνε χρόνο. Είναι μια καλή περίοδος για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή μέσα από καινούργιες γνωριμίες ή να λύσεις τα θέματα που απασχολούν την σχέση σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Σε δυναμικά ξεκινήματα και σε δράση με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σε προτρέπει αυτός ο μήνας! Αφήνεις πίσω σου τα προβλήματα που δεν έχουν λύση και βάζεις πλώρη για καινούργια κεφάλαια στην ζωή σου, κάτι που βέβαια μπορεί να φέρει αναστάτωση στις σχέσεις που έχεις με τους άλλους και στις σε κάποιο βαθμό άρρωστες ισορροπίες που διατηρούσες. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.