astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2023
Ο μήνας φέρνει την ολοκλήρωση ενός μικρού αριθμολογικού κύκλου που φέτος ξεκίνησε τον Μάρτιο της χρονιάς και τώρα μπορούμε να έχουμε μια συνολική εικόνα της μέχρι τώρα δράσης μας και των αποτελεσμάτων που έχουμε πετύχει και να κάνουμε τον απολογισμό για φέτος, θέτοντας καινούργιους στόχους και κυρίως απομακρύνοντας οτιδήποτε δεν λειτουργεί και οποιονδήποτε μας πάει πίσω ψυχολογικά ή και πρακτικά στην ζωή μας. Είναι παρολαυτά μια περίοδος που ευνοεί τις νέες γνωριμίες και μας φέρνει στον δρόμο μας πρόσωπα που θα φανούν χρήσιμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην ζωή μας, στις πρακτικές μας επιδιώξεις και στις προσωπικές μας επιθυμίες.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;


Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας είναι πολύ καλός από πολλές απόψεις. Τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά θέματα ευνοούνται αρκετά αυτή την περίοδο και βοήθεια μπορείς να βρεις από εκεί που περιμένεις αλλά και από εκεί που δεν το περιμένεις!. Μια καινούργια αρχή μπορεί να γίνει στα αισθηματικά σου και γενικότερη ανανέωση επικρατεί σε όλους τους τομείς. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 2
Είναι μήνας που μπορείς να σκεφτείς πιο σοβαρά την αισθηματική σου κατάσταση και να διερευνήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Καλός μήνας για να αρχίσεις να επικοινωνείς τις ανάγκες σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού βέβαια έχεις κάνει αυτοανάλυση και βαθύτερη ενδοσκόπηση γύρω από αυτές. Αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο ευνοούνται, λίγο προσοχή στην ψυχολογική σου υγεία αυτόν τον μήνα όμως! Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Υπέροχος μήνας για να μπορέσεις να κάνεις πράξη σκέψεις και σχέδια. Ο μήνας είναι πολύ δυναμικός στα πρακτικά σου θέματα τα οποία θα δουν πρόοδο και επιτυχία. Μην διυλίζεις την κάμηλο όμως στα αισθηματικά σου γιατί δε θα σου βγει σε καλό απαραίτητα. Αλλαγές σε αυτόν τον τομέα από τον επόμενο μήνα. Ο μήνας είναι τυχερός για σένα, εκμεταλλεύσου ευκαιρίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Δύσκολος μήνας, με πολλή δουλειά και τρεξίματα. Μπορείς να τα καταφέρεις και μπορείς να βάλεις πράγματα σε τάξη και σε σωστή βάση. Εύνοια σε εργασία και τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα αρκεί να είσαι και εσύ προσγειωμένος. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Μήνας απελευθέρωσης και πολλών ευκαιριών που ίσως και να μπερδέψουν την τετράγωνη λογική που συνήθως έχεις. Αφέσου κατά τις πρώτες δέκα ημέρες στην απόλαυση της ζωής, στην ξεκούραση και στην ψυχική σου ανατροφοδότηση, καθώς στην πορεία του μήνα θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για το μέλλον σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Μήνας με υποχρεώσεις οικονομικές και αισθηματικές που θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με δύναμη και κουράγιο. Εστιάσου σε εργασιακά θέματα που μπορούν να αποδώσουν και δώσε όλη σου την ενέργεια εκεί! Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι μυστηριώδης και αποκαλυπτικός. Πολλές συνειδητοποιήσεις που θα έχεις σε απρόσμενες στιγμές σε βοηθάνε να καταλάβεις βαθύτερα και κρυμμένα κίνητρα, αλλά και να εξελιχθείς πνευματικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Οικονομικά θέματα, επενδύσεις και δάνεια σου χτυπάνε την πόρτα αυτόν τον μήνα και με τρόπο τέτοιο μάλιστα που δε θα μπορέσεις να αγνοήσεις τίποτα. Ασχολήσου τώρα γιατί τώρα είναι η ώρα να βάλεις τάξη στο χάος. Καλός μήνας για ανοιχτές συζητήσεις μέσα από την καρδία σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας μπαίνει δυναμικά και φέρνει καταστάσεις που χρίζουν άμεσης διευθέτησης, τακτοποίησης ή ακόμη και λήξης. Είναι μήνας που ολοκληρώνει καταστάσεις και οι συζητήσεις σου κινούνται γύρω από τον άξονα των οικονομικών αλλά και του κατά πόσο μπορείς τελικά να βασιστείς σε συγκεκριμένα άτομα στη ζωή σου. Ενδεχομένως κάποια ξεκαθαρίσματα μπορεί και να σε λυπήσουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσεις μετά από αυτά να συνεχίσεις με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter