astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2024

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2024
Ο μήνας αποτελεί μια περίοδο προκλήσεων και απαιτήσεων και μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, να επιδείξουμε αντοχή, υπομονή και ανθεκτικότητα. Είναι αναγκαία η προσήλωση στον στόχο μας, αποφεύγοντας περιττές κινήσεις που ενδέχεται να σπαταλούν χρόνο και ενέργεια χωρίς να φέρνουν άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα. Οι επαγγελματικές υποθέσεις βρίσκονται σε φάση κρίσης, απαιτώντας ενεργό παρακολούθηση και προσοχή, ενώ οι αισθηματικές σχέσεις φαίνεται να περνούν μια φάση αναστολής, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα απόσταση ή χωρισμό. Ίσως η κούραση από τις πρακτικές πτυχές της καθημερινότητας εμποδίζει την έκφραση ρομαντικών συναισθημάτων και τον συντονισμό με τις ανάγκες του συντρόφου μας. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να αποδράσουμε για μερικές ημέρες, να πάρουμε άδεια και να ξεκουραστούμε, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της δύσκολης περιόδου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Μήνας με εξελίξεις και αλλαγές. Τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και εσύ μπορείς αυτή την περίοδο να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις κάνοντας καινούργια ξεκινήματα ή προωθώντας σχέδια που μέχρι τώρα ήταν στο συρτάρι σου. Πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις μίλησε με κάποιον ειδικό για να μπορέσεις να ρισκάρεις χωρίς να βρεθείς τελικά στον άσσο. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά ζητήματα και τώρα χρειάζεται να βάλεις τάξη και να κάνεις σωστούς υπολογισμούς, ενώ παράλληλα σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένειά σου και τα δικά σου άτομα. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Ένας ιδιαίτερος μήνας αρχίζει για σένα και το κλίμα είναι ευνοϊκό για να σκεφτείς και να κάνεις τις έρευνες που χρειάζεσαι για να πάρεις τις αποφάσεις σου αργότερα. Οι ευθύνες, τα οικογενειακά βάρη και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν λείπουν και αυτή την περίοδο καλό είναι να μην αποφύγεις ό,τι προκύπτει και να το διεκπεραιώνεις άμεσα. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Δυναμικός μήνας που μπορεί να σου χαρίσει επιτυχίες και να αναγνωριστούν οι κόποι σου ή οι σωστές και έξυπνες κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Συνέχισε να κινείσαι με γνώμονα το κοινό όφελος και μην εστιάζεσαι μόνο στο δικό σου κέρδος και αν βρίσκεσαι σε διλήμματα, μην χάνεις τις ευκαιρίες που σου δίνει η περίοδος! Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Μήνας που θέλεις να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε περιορίζει και η ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς είναι μεγάλη, πράγμα που μπορεί αυτή την περίοδο να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις, ειδικότερα μάλιστα αν δεν μπορείς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Θα χρειαστεί να διαχειριστείς καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα και γενικότερα στην διαχείριση χρήματος, χρόνου και ενέργειας. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Μια καινούργια αρχή είναι εφικτή αυτόν τον μήνα και μπορείς να επενδύσεις σε ένα σχέδιο που έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα και βάθος χρόνου. Μην αρνείσαι την βοήθεια που μπορεί να έχεις από άλλους και φρόντισε ό,τι κάνεις και ό,τι αποφασίζεις αυτή την περίοδο να πατάει πάνω σε σταθερές βάσεις και μην παίρνεις ρίσκα. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που ίσως δεν είναι εύκολες, καθώς σε απασχολούν θέματα από το παρελθόν τα οποία νόμιζες ότι έχουν λυθεί ή απλά τα αγνοούσες και τώρα έρχεται η στιγμή που πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Δεν είσαι μόνος σου και μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον που μπορεί να σου δώσει λύσεις και προοπτική. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Αυτόν τον μήνα μπορείς να πάρεις ανάσες και να χαλαρώσεις από το βάρος των οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων που σε απασχόλησαν και βλέπεις την ζωή πιο θετικά. Μπορεί να είναι ο μήνας των διακοπών σου, μπορεί και όχι, σίγουρα όμως δεν είναι μια περίοδος που ρέπει να την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς δίνονται ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, αν το ψάξεις λίγο. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.
 

Θεμέλιος λίθος 9
Τα πράγματα δυσκολεύουν και οι συνθήκες σε περιορίζουν και αισθάνεσαι αυτόν τον μήνα στριμωγμένος στην γωνία και τιμωρία στο ένα πόδι. Σίγουρα η περίοδος δεν είναι η πιο ευχάριστη και υπάρχει κούραση σε όλα τα επίπεδα, αλλά ταυτόχρονα είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που είναι σημαντικές και να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα και τα σχέδια σου για το μέλλον. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter