astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Σεπτέμβριος είναι αριθμολογικά ένας δύσκολος και απαιτητικός μήνας που μας επιβάλει αρκετούς περιορισμούς και κάνει τις καταστάσεις γύρω μας να σοβαρεύουν. Η χρήση της ενέργειάς μας πρέπει να γίνει με σοφό τρόπο και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε εφόδιο που έχουμε, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα των άσχημων σκέψεων και της πεσμένης ψυχολογίας. Η σωματική κούραση θα είναι σίγουρα εμφανής, αλλά τίποτε δεν είναι πιο άσχημο από την κούραση της ψυχής…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Μήνας με εξελίξεις και αλλαγές. Τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και εσύ μπορείς αυτή την περίοδο να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις κάνοντας καινούργια ξεκινήματα ή προωθώντας σχέδια που μέχρι τώρα ήταν στο συρτάρι σου. Πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις μίλησε με κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να ρισκάρεις χωρίς να βρεθείς τελικά στον άσσο.

Θεμέλιος λίθος 2

Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά ζητήματα και τώρα χρειάζεται να βάλεις τάξη και να κάνεις σωστούς υπολογισμούς, ενώ παράλληλα σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένειά σου και τα δικά σου άτομα. Μίλησε με κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Θεμέλιος λίθος 3

Ένας ιδιαίτερος μήνας αρχίζει για σένα και το κλίμα είναι ευνοϊκό για να σκεφτείς και να κάνεις τις έρευνες που χρειάζεσαι για να πάρεις τις αποφάσεις σου αργότερα. Οι ευθύνες, τα οικογενειακά βάρη και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν λείπουν και αυτή την περίοδο καλό είναι να μην αποφύγεις ό,τι προκύπτει και να το διεκπεραιώνεις άμεσα. Μίλησε με κάποιον που μπορεί να δει μπροστά και να σε συμβουλέψει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4

Δυναμικός μήνας που μπορεί να σου χαρίσει επιτυχίες και να αναγνωριστούν οι κόποι σου ή οι σωστές και έξυπνες κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Συνέχισε να κινείσαι με γνώμονα το κοινό όφελος και μην εστιάζεσαι μόνο στο δικό σου κέρδος και αν βρίσκεσαι σε διλήμματα, μην χάνεις τις ευκαιρίες που σου δίνει η περίοδος αυτή και κάλεσε κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 5

Μήνας που θέλεις να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε περιορίζει και η ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς είναι μεγάλη, πράγμα που μπορεί αυτή την περίοδο να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις, ειδικότερα μάλιστα αν δεν μπορείς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Μίλησε με κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα και γενικότερα στην διαχείριση χρήματος, χρόνου και ενέργειας.

Θεμέλιος λίθος 6
Μια καινούργια αρχή είναι εφικτή αυτόν τον μήνα και μπορείς να επενδύσεις σε ένα σχέδιο που έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα και βάθος χρόνου. Μην αρνείσαι την βοήθεια που μπορεί να έχεις από άλλους και φρόντισε ό,τι κάνεις και ό,τι αποφασίζεις αυτή την περίοδο να πατάει πάνω σε σταθερές βάσεις και μην παίρνεις ρίσκα. Συμβουλέψου κάποιον που γνωρίζει περισσότερα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε μια καλή, αλλά κυρίως σωστή αρχή!

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που ίσως δεν είναι εύκολες, καθώς σε απασχολούν θέματα από το παρελθόν τα οποία νόμιζες ότι έχουν λυθεί ή απλά τα αγνοούσες και τώρα έρχεται η στιγμή που πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Δεν είσαι μόνος σου και μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον που μπορεί να σου δώσει την μεγαλύτερη εικόνα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8

Αυτόν τον μήνα μπορείς να πάρεις ανάσες και να χαλαρώσεις από το βάρος των οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων που σε απασχόλησαν και βλέπεις την ζωή πιο θετικά. Μπορεί να είναι ο μήνας των διακοπών σου, μπορεί και όχι, σίγουρα όμως δεν είναι μια περίοδος που ρέπει να την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς δίνονται ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, αν το ψάξεις λίγο. Αν δεν μπορείς να το ψάξεις μόνος σου, υπάρχει κάποιος στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, που μπορεί να σε βοηθήσει.
 
Θεμέλιος λίθος 9
Τα πράγματα δυσκολεύουν και οι συνθήκες σε περιορίζουν και αισθάνεσαι αυτόν τον μήνα στριμωγμένος στην γωνία και τιμωρία στο ένα πόδι. Σίγουρα η περίοδος δεν είναι η πιο ευχάριστη και υπάρχει κούραση σε όλα τα επίπεδα, αλλά ταυτόχρονα είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που είναι σημαντικές και να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα και τα σχέδια σου για το μέλλον. Ζήτα την βοήθεια που χρειάζεσαι για πρακτικά και όχι μόνο ζητήματα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Newsletter