astropedia.gr

Οι διελεύσεις της Αφροδίτης από τα 12 ζώδια

Οι διελεύσεις της Αφροδίτης από τα 12 ζώδια
Η Αφροδίτη είναι το πιο φωτεινό αστέρι στον ουρανό και κυβερνά τον έρωτα, την αγάπη και την ομορφιά. Αντιπροσωπεύει το θηλυκό στοιχείο, τα εξευγενισμένα συναισθήματα και τις τέχνες. Συμβολίζει επίσης την ερωτική έλξη, την αρμονία και την ισορροπία, την ερωτοτροπία και το γάμο.

Στην ιατρική αστρολογία κυβερνά το ενδοκρινικό σύστημα και τις ορμόνες. Στο χάρτη ενός άνδρα, δείχνει τον τύπο της γυναίκας που τον ελκύει ενώ στο χάρτη μιας γυναίκας, δείχνει τον τρόπο που συμπεριφέρεται για να προσελκύσει τους άντρες.

Κυβερνά τον Ταύρο και το Ζυγό, είναι σε έξαρση στους Ιχθύς, σε αδυναμία στον Κριό και το Σκορπιό και σε πτώση στην Παρθένο. Η Αφροδίτη επηρεάζει την κοινωνική μας στάση, τη σεμνότητα, την ειλικρίνεια, την ομορφιά, την ευτυχία, την αίσθηση της ομορφιάς, της αγάπης και της ειρήνης. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν.

Διαβάστε παρακάτω τη διέλευση της Αφροδίτης
από το κάθε ζώδιο και την επίδραση που έχει στη ζωή μας.

 
 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Κριού είμαστε  ανοιχτοί συναισθηματικά και πολύ στοργικοί και είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα και γρήγορα. Επιδιώκουμε την περιπέτεια στην αγάπη και θέλουμε να έχουμε έναν ηγετικό ρόλο στις σχέσεις μας. Ο τρόπος που εκδηλώνουμε την αγάπη μας είναι αφελής και παιδιάστικος, δείχνουμε εμπιστοσύνη, συνήθως παρορμητικά, και περιμένουμε πάντα το καλύτερο.

Για το λόγο αυτό μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα και πολύ ξαφνικά, και κάνουμε σχέσεις χωρίς σύνεση. Το πάθος μας είναι βραχύβιο και σβήνει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Το καλό με την Αφροδίτη στον Κριό είναι ότι δεν κρατάμε μνησικακία, συγχωρούμε και ξεχνάμε και ξεκινάμε και πάλι από την αρχή. Αυτή τη χρονική περίοδο είναι ζωτικής σημασίας να νιώθουμε προσωπική ελευθερία και να διατηρήσουμε την ατομικότητά μας στις σχέσεις μας.

Το πιο ευχάριστο μέρος σε μια σχέση είναι το κυνήγι. Η έννοια της «κατάκτησης» ανεβάζει την αδρεναλίνη μας στα ύψη, αλλά μπορεί και να βαρεθούμε αν πιάσουμε το θήραμά μας. Προτιμούμε να κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω, σε ένα ζοφερό παρελθόν. Ο αυθορμητισμός, η τόλμη μας, η  αυτοπεποίθηση και η αμεσότητα στον τρόπο προσέγγισης του έρωτα μας κάνουν να κάνουμε εύκολα νέες σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο σταθερό και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, θέλουμε να είμαστε πιο πιστοί και σταθεροί, αλλά γινόμαστε κάπως κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αισθανόμαστε την ανάγκη για μακροπρόθεσμη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση και αντίθετα, δυσκολευόμαστε να χωρίσουμε, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται οικονομικές απώλειες ή θυσίες.

Έχουμε αξιοπιστία στις οικονομικές συναλλαγές μας και έχουμε την τάση να αναζητούμε τα ωραία και πολυτελή πράγματα, αλλά δεν ξοδεύουμε πέρα από τις δυνατότητές μας, φυλάσσοντας κάποια μετρητά για τις δύσκολες ημέρες. Αυτή τη χρονική περίοδο γινόμαστε πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί, θέλουμε τη σωματική επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάμε αλλά μπορεί να είμαστε πεισματικά σταθεροί και άκαμπτοι. Αν θέλουμε κάποιον, δεν είμαστε διεκδικητικοί αλλά περιμένουμε.

Μας αρέσουν περισσότερο οι υλικές απολαύσεις της ζωής και οι ανέσεις καθώς επίσης και ο πολυτελής τρόπος ζωής, όπως το καλό φαγητό, ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή ένα περιβάλλον με πολυτελή αντικείμενα. Εκτιμούμε την ποιότητα, την ομορφιά και την κομψότητα και έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Δίνουμε αυτό το διάστημα περισσότερη αξία στην οικονομική ευημερία και την ασφάλεια, και επίσης, υπερβολική έμφαση στην υλική πλευρά της ζωής, κρίνοντας τους άλλους καθαρά από τα υπάρχοντά τους. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων ενδιαφερόμαστε περισσότερο να έχουμε πνευματική συμβατότητα και καλή επικοινωνία στις ερωτικές μας σχέσεις. Είμαστε περισσότερο εγκεφαλικοί και λιγότερο συναισθηματικοί και σεξουαλικοί και δίνουμε περισσότερη σημασία στην εξυπνάδα των ανθρώπων. Επεκτείνεται η κοινωνικότητα και έχουμε πολλούς  διαφορετικούς φίλους και γνωστούς.

Όμως βαριόμαστε εύκολα και γινόμαστε περισσότερο άστατοι ειδικά αν βρισκόμαστε σε μια σχέση στην οποία υπάρχει  μονοτονία και αποτελμάτωση. Δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για την εκδήλωση των συναισθημάτων, θέλουμε οι συνθήκες στις σχέσεις μας να είναι ανεξάρτητες και αμέριμνες και διατηρούμε μια φιλική απόσταση. Αυτή τη χρονική περίοδο, δεν επιδιώκουμε ερωτικές σχέσεις που απειλούν την ελευθερία μας και μας αρέσει να συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες.

Απολαμβάνουμε περισσότερο την ανάγνωση βιβλίων, τη συγγραφή ή οτιδήποτε οξύνει το πνεύμα μας και μας διεγείρει διανοητικά. Κάνουμε πολλές συζητήσεις, είτε μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων email ή πρόσωπο με πρόσωπο. Συναντιόμαστε με πολλούς φίλους και γνωστούς, διασκεδάζουμε, φλερτάρουμε, κάνουμε αστεία και φροντίζουμε να μάθουμε τις τελευταίες ειδήσεις και τα κουτσομπολιά.  Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, θέλουμε να προστατέψουμε τα πρόσωπα που αγαπάμε και συμπεριφερόμαστε με μια μητρική στοργή. Ενστικτωδώς θέλουμε να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε παρέχοντάς τους συναισθηματική άνεση και υποστήριξη, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει το μαγείρεμα και έναν άνετο χώρο στο σπίτι.

Γινόμαστε περισσότερο αξιόπιστοι και δείχνουμε αφοσίωση στα προσφιλή μας πρόσωπα, αλλά μπορεί να νιώθουμε αυτό το διάστημα μεγαλύτερη εξάρτηση, αναζητώντας αποδείξεις της αγάπης τους. Όταν αυτό λείπει, κρατάμε μούτρα ή κλαίμε ή προσπαθούμε να κρύψουμε τα συναισθήματά μας, ενεργώντας αμυντικά. Το σπίτι και η οικογένειά μας, μας απασχολούν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον μας, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης με την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων.

Ασχολούμαστε περισσότερο με το μαγείρεμα, τη διακόσμηση του σπιτιού, την κηπουρική, τους γονείς μας και το παρελθόν της ερωτικής μας ζωής. Περνάμε πιο πολύ χρόνο με τους γονείς μας, τις γιαγιάδες, τους παππούδες και τα παιδιά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία δείχνουμε έντονο ενδιαφέρον για την ιστορία και την καταγωγή μας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο παθιασμένο και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα, είμαστε ζεστοί και στοργικοί, ερωτικοί και ρομαντικοί στις σχέσεις μας. Αναζητάμε περισσότερο ενθουσιασμό αλλά και δράμα και κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε τρελά ερωτευμένοι. Κυριαρχούν οι έπαινοι, ο θαυμασμός και οι κολακείες και είμαστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στα προσφιλή μας πρόσωπα, αλλά σε αντάλλαγμα απαιτούμε την προσοχή. Γινόμαστε αρκετά απαιτητικοί και θέλουμε να επιβάλουμε τους δικούς μας όρους στις σχέσεις μας.

Ψάχνουμε για φίλους και εραστές οι οποίοι θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενα και διασκεδαστικά. Αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε υπερήφανοι και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους ταπείνωση ή προδοσία και απορρίπτουμε ανθρώπους που μας παραμελούν ή δε μας δίνουν προσοχή. Ψάχνουμε την αποκλειστικότητα στις σχέσεις και γινόμαστε ζηλιάρηδες και κτητικοί αν νιώσουμε ότι δεν είμαστε το νούμερο ένα στη ζωή των αγαπημένων μας προσώπων.

Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την εμφάνισή μας καθώς αυτό το διάστημα θέλουμε να ξεχωρίζουμε στο πλήθος. Απολαμβάνουμε τη διασκέδαση, τα ερωτικά παιχνίδια και την παρέα των παιδιών. Δείχνουμε μεγαλοψυχία και ανωτερότητα στα λάθη των ανθρώπων και εκτιμούμε τη γενναιοδωρία των άλλων σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είμαστε επιρρεπείς σε δαπάνες πέραν των δυνατοτήτων μας,  καθώς μας αρέσουν τώρα περισσότερο η πολυτέλεια και η επίδειξη του πλούτου. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο αναλυτικό και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, έχουμε ένα ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης στην αγάπη και επιδιώκουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας μέσα από καλές πράξεις. Γινόμαστε πιο ντροπαλοί, επιφυλακτικοί και απόμακροι, και δεν εκφράζουμε εύκολα τα συναισθήματά μας. Είμαστε πιο αναλυτικοί και ιδιότροποι σε νέους φίλους ή εραστές, και ψάχνουμε άτομα που να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές μας. Δεν ανεχόμαστε τα ελαττώματα των άλλων και κάνουμε αυξημένη κριτική και ανάλυση.

Μας ενδιαφέρουν αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερο η καθαριότητα και η υγιεινή και εκτιμούμε στους άλλους την άψογη περιποίηση και ένα ωραίο παρουσιαστικό. Τα υλικά αγαθά τα οποία είναι χρήσιμα πρακτικά και καλής ποιότητας μας κινούν τώρα περισσότερο την προσοχή. Νιώθουμε όμορφα συναισθηματικά όταν ασχολούμαστε με τον καθαρισμό του σπιτιού, την κηπουρική και την εργασία μας. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε επιμελείς και να έχουμε υψηλή αποδοτικότητα στην εργασία μας.

Μας αρέσει να δουλεύουμε και να υπηρετούμε τους άλλους, και δεν ζητάμε καμία χάρη σε αντάλλαγμα, είμαστε ικανοποιημένοι μόνο που νιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι. Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την υγεία μας και την καλή φυσική μας κατάσταση, έτσι αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσουμε μια πιο προσεκτική διατροφή, δίαιτα και άσκηση. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο καλαίσθητο και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την εμφάνισή μας, είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς και αναζητούμε περισσότερο την αρμονία και τη συντροφικότητα στις σχέσεις μας.

Δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι αλλά με πολύ κόσμο και στην προσπάθειά μας να βρισκόμαστε με τους άλλους και να γίνουμε αποδεκτοί, γινόμαστε ανειλικρινείς, αποκρύπτοντας την αλήθεια και τα ειλικρινή συναισθήματά μας. Αυτή τη χρονική περίοδο συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και γλυκύτητα και αποφεύγουμε τις διαμάχες και τα έντονα επιχειρήματα. Αποδίδουμε μεγαλύτερη αξία στις φιλίες μας και την ερωτική μας ζωή και κάνουμε τα πάντα για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο, έχουμε περισσότερο την ανάγκη να βρισκόμαστε σε μια ερωτική σχέση.

Μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις και κάνουμε τα πάντα προκειμένου η ζωή μας να είναι ευχάριστη ή ακόμα και πολυτελής. Μας ενδιαφέρουν περισσότερο η τέχνη, η μουσική και η καλαισθησία, θέλουμε τα πάντα γύρω μας να είναι ελκυστικά και ευχάριστα. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσουμε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία ή να αποφασίσουμε για δέσμευση ή γάμο. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο έντονα συναισθηματικό και μυστικό ζώδιο του Σκορπιού, τα συναισθήματά μας γίνονται έντονα, τόσο που μπορεί να γίνουν βασανιστικά. Ψάχνουμε τώρα για πιο βαθιές σχέσεις, παρά επιφανειακές και σύντομες. Δείχνουμε το πάθος μας σε εκείνους που αγαπάμε και απαιτούμε τον ίδιο βαθμό αφοσίωσης σε αντάλλαγμα. Γινόμαστε αδυσώπητα σκληροί και δεν συγχωρούμε εύκολα αν οι άλλοι προδώσουν την εμπιστοσύνη μας. Αισθανόμαστε μεγάλη ανασφάλεια και έρχονται στη μνήμη μας οι προηγούμενες συναισθηματικές απώλειες.

Η ζήλια, η κτητικότητα, η χειραγώγηση και ο έλεγχος είναι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της Αφροδίτης, ειδικά αν νιώσουμε ότι πληγώνονται τα συναισθήματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία σκαφτόμαστε την αναγέννηση ή το τέλος μιας σχέσης και αισθανόμαστε συντριπτικά ακραία συναισθήματα. Προστατεύουμε την ιδιωτική μας ζωή και αναζητάμε ένα εξαιρετικά βαθύ επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης για να νιώσουμε συναισθηματική ικανοποίηση.

Δίνουμε αξία σε ανθρώπους και πράγματα που αγγίζουν την ψυχή μας, αν δεν μπορούμε να τα έχουμε, προτιμάμε τη μοναξιά μας. Αν ξεκινήσουμε μια σχέση κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, συνήθως είναι μια σχέση αγάπης - μίσους. Αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι μυστικές ερωτικές σχέσεις, ή οτιδήποτε «σκοτεινό», κρυμμένο και μυστηριώδες. Επίσης, η έντονη μουσική, η τέχνη, το θέατρο και η λογοτεχνία διεγείρουν έντονα τα συναισθήματά μας.  Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο περιπετειώδες και φιλελεύθερο ζώδιο του Τοξότη, αναζητάμε σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις και επαναστατούμε στη ζήλεια και την κτητικότητα αλλά ούτε και θέλουμε να μας επιβάλουν οποιονδήποτε περιορισμό, θέλουμε πλήρη προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και δίκαιοι και αποδεχόμαστε τις αδυναμίες των άλλων, εφόσον δεν παραβιάζουν τους ηθικούς κανόνες.

Γινόμαστε εξαιρετικά ηθικοί στον τρόπο προσέγγισης της αγάπης και αντιδρούμε έντονα όταν βλέπουμε εξαπάτηση, προδοσία ή υποκρισία. Μπορεί και να διακόψουμε μια σχέση στην οποία ένας φίλος ή ερωτικός σύντροφος συμπεριφέρθηκε άδικα ή ανήθικα. Αυτή τη χρονική περίοδο αναζητάμε ερωτικές σχέσεις με άτομα που έχουμε μια κοινή φιλοσοφία ζωής, είτε σε θρησκευτικό, πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Μας συναρπάζουν τα ταξίδια και η ανώτερη γνώση, αναζητάμε να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας για όλο τον κόσμο και δίνουμε μεγαλύτερη αξία σε δραστηριότητες που μας βοηθούν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και συνδράμουν θετικά στην προσωπική μας ανάπτυξη. Κυριαρχεί ένα περιπετειώδες πνεύμα αυτό το διάστημα και συζητάμε ή εξερευνούμε ξένους  πολιτισμούς και νέους ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας. Έχουμε αισιοδοξία και χαρά, κάνοντας τους ανθρώπους να γελούν και δίνοντας αξία στην ίδια τη ζωή. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο σοβαρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερου, ενδιαφερόμαστε για σταθερές σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη μακροβιότητα. Επιλέγουμε τους συντρόφους μας και τους συνεργάτες μας με πολύ μεγάλη προσοχή και είμαστε επιφυλακτικοί, μετρώντας τα πάντα, αν η σχέση θα είναι προς όφελός μας.

Αυτή τη χρονική περίοδο, κάποια από τα άτομα που συναντάμε είναι το μέσο για τη βελτίωση της κοινωνικής ή/και οικονομικής μας υπόστασης ή ερχόμαστε σε επαφή περισσότερο με άτομα  μεγαλύτερα σε ηλικία από τη δική μας και πιο έμπειρα που μπορούν να μας βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο. Είμαστε αξιοπρεπείς και επιφυλακτικοί σε σημείο που δίνουμε τη λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε απόμακροι και αναίσθητοι. Αυτό το χρονικό διάστημα παίρνουμε τις σχέσεις μας πολύ σοβαρά, εκδηλώνοντας υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

Δεν σπεύδουμε αμέσως σε μια νέα σχέση αλλά ψάχνουμε το σωστό πρόσωπο που μπορεί να μας προσφέρει μακροπρόθεσμη δέσμευση και ασφάλεια. Τώρα μας ενδιαφέρουν άτομα με τα οποία έχουμε κοινές  φιλοδοξίες ή παρόμοια κοινωνική θέση. Τα χρήματα και το κοινωνικό status έχουν αυτό το διάστημα περισσότερη σημασία για μας και ενδιαφερόμαστε για τα υλικά αγαθά και την επαγγελματική επιτυχία. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό και αλτρουιστικό ζώδιο του Υδροχόου, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, αναζητώντας γνωριμίες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Το πρωτότυπο και το ασυνήθιστο είναι αυτά που μας ελκύουν στους ανθρώπους που συναντάμε και αναζητούμε έντονη διανοητική διέγερση για να νιώσουμε συναισθηματικά ικανοποιημένοι και να μη βαρεθούμε. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να κάνουμε νέους φίλους ή να ενταχθούμε σε μια ομάδα.

Ο ανεξάρτητος και κάπως απρόσωπος τρόπος εκδήλωσης των συναισθημάτων μας, δημιουργεί συναισθηματική απόσταση από τους άλλους, καθώς τώρα προτιμάμε να μην εμπλακούμε συναισθηματικά με τους άλλους διότι δεν θέλουμε τους περιορισμούς. Αυτή τη χρονική περίοδο επιδιώκουμε ερωτικούς συντρόφους που μας δίνουν αφθονία προσωπικού χώρου και χρόνου και οι οποίοι δεν είναι απαιτητικοί, κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Επίσης αμφισβητούμε το κοινωνικό status quo και έχουμε τους δικούς μας αντισυμβατικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.

Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία αυξάνονται η φιλανθρωπία και η προβολή των ιδανικών, πιστεύοντας στο καλό της ανθρωπότητας γι’ αυτό και συναναστρεφόμαστε διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετική ιδεολογία ή κοινωνική θέση. Επίσης, δίνουμε μεγαλύτερη αξία στην προσωπική μας ελευθερία και την ανεξαρτησία, γι’ αυτό και αποφεύγουμε τη δέσμευση. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
Όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη βρίσκεται στο συμπονετικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, στο ζώδιο το οποίο είναι σε έξαρση, γινόμαστε πιο ιδεαλιστές και έχουμε υψηλές προσδοκίες από όλες τις προσωπικές μας σχέσεις. Εξιδανικεύουμε τους άλλους με αποτέλεσμα την απογοήτευση όταν τελικά διαπιστώσουμε ότι το άλλο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είχαμε αρχικά φανταστεί.

Γινόμαστε περισσότερο ρομαντικοί και έχουμε ονειρικές φαντασιώσεις στην αγάπη. Το καλό με αυτή την Αφροδίτη είναι ότι μπορούμε να προσφέρουμε άνευ όρων αγάπη και συγχώρεση καθώς με τη συμπόνια και την υπερβολική φροντίδα μας, θυσιαζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε καθώς είναι ένα διάστημα που επειδή βάζουμε τον εαυτό μας τελευταίο, μπορούμε εύκολα να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία ζούμε στο παραμυθένιο βασίλειο της αγάπης, της πνευματικής ομορφιάς και της ευτυχίας. Ευνοούνται η λογοτεχνία, η ποίηση, η μουσική και η τέχνη που μας επιτρέπουν να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και τον πόνο της ζωής. Αυτό το διάστημα υπάρχει επίσης η τάση για μυστικές ερωτικές σχέσεις ή παράνομες οικονομικές συναλλαγές ή τάση σε διαφορών ειδών εθισμούς, όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.Newsletter