astropedia.gr

Χειρομαντεία: τύποι χεριών

Χειρομαντεία: τύποι χεριών
Η Χειρομαντεία είναι μια πανάρχαια τέχνη που βασίζεται στο γεγονός ότι οι γραμμές του χεριού σας είναι ιδιαίτερες και διαφορετικές όπως ακριβώς διαφορετικός και ξεχωριστός είναι κάθε άνθρωπος. Μέσα από τις γραμμές του χεριού αλλά και μέσα από το σχήμα του, ακόμη και την υφή του δέρματος, ένας έμπειρος χειρομάντης μπορεί να διαβάσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας είτε αυτό που είναι γραμμένο από τη μοίρα, είτε αυτό που εσείς οι ίδιοι θα αποφασίσετε να πράξετε.


Βασικοί τύποι χεριών

  • το στοιχειώδες χέρι
Είναι το πιο συνηθισμένο χέρι. Χαρακτηρίζεται από τα δύσκαμπτα, βαριά, κοντά δάχτυλα και έναν κοντό αντίχειρα. Άλλα γνωρίσματα είναι μια παχιά, σκληρή, τετραγωνική παλάμη με άμορφα άκρα δακτύλων και ένα τραχύ δέρμα. Το άτομο με το στοιχειώδες χέρι επιδεικνύει μια έλλειψη ενθουσιασμού και φαντασίας. Παρουσιάζει γενική αδιαφορία στη ζωή, και ενδιαφέρεται μόνο για την καθημερινή ύπαρξη. Αυτό το πρόσωπο χαρακτηρίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος από την αδιαλλαξία μιας δυσάρεστης κατάστασης, και μπορεί να γίνει βίαιο όταν προκαλείται. Αυτό το χέρι είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων που κάνουν χειρονακτική εργασία (π.χ. εργάτες) και εκείνων που συμμετέχουν σε βίαια αθληματα, όπως το μποξ.

  • το σπατουλοειδές χέρι
Όπως το όνομα λέει από μόνο του, τα δάχτυλα αυτού του χεριού ισιώνονται όπως μια σπάτουλα. Το χαρακτηριστικότερο γνώρισμα είναι ο μεγάλος αντίχειρας. Είναι εξαιρετικά πλατύ κοντά στη βάση και λεπτότερο προς τα δάχτυλα. Αυτό το χέρι ανήκει στον επινοητικό. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια αγάπη για την εφεύρεση και την ανακάλυψη. Η ζωή τους είναι μια συνεχής αναζήτηση για τη γνώση. Αποτελούν μια ανήσυχη και ευερέθιστη φύση. Είναι ενεργητικοί, επιδέξιοι και αναπτύσσονται μεγάλες πρωτοβουλίες στη λήψη των ρίσκων. Οι άνθρωποι με αυτό το χέρι είναι κυρίως εφευρέτες, εξερευνητές, πλοηγοί, αστροναύτες και μηχανικοί.

  • το ψυχικό χέρι
Αυτό είναι ένα μικρό και λεπτό χέρι που χαρακτηρίζεται από τα ομαλά δάχτυλα. Η παλάμη είναι μεσαίου μέγεθους και τα αυλάκια των νυχιών είναι μακριά και εκλεπτυσμένα. Ο αντίχειρας είναι μικρός και κομψός. Οι άνθρωποι με αυτό το χέρι έχουν μια διορατική και ονειροπόλο φύση. Ενδιαφέρονται για τις απόκρυφες επιστήμες. Τα πρόσωπα με αυτήν την μορφή χεριών οδηγούνται από μια χαοτική ζωή, που χαρακτηρίζεται από μια έλλειψη πειθαρχίας. Αυτό το χέρι ανήκει συνήθως σε άτομα με ένα βαθύ ενδιαφέρον για το απόκρυφο, όπως οι μάγοι και οι μάντες.

  • το κωνικό χέρι
Αυτό το χέρι έχει ομαλά δάχτυλα, τα νύχια των οποίων διαμορφώνονται σαν κώνοι (έτσι βγήκε και το όνομά του). Η παλάμη είναι πλατιά, παχιά και μεγάλη. Ο αντίχειρας είναι επίσης κατά ασυνήθιστο τρόπο τεράστιος. Οι άνθρωποι με αυτό το χέρι είναι συνήθως ειδήμονες των τεχνών και με θαυμάσιες δεξιότητες επικοινωνίας. Ζουν τη ζωή σε ένα καθαρά αισθησιακό επίπεδο. Αυτό το χέρι είναι χαρακτηριστικό εκείνων που εργάζονται στον δημιουργικό τομέα, όπως τους ζωγράφους, τους γλύπτες, τους μουσικούς και τους ποιητές.

  • το τετράγωνο χέρι
Αποτελείται από μια τετράγωνη παλάμη, έναν τετράγωνο καρπό καθώς επίσης και τα άκρα των δακτύλων είναι επίσης τετράγωνα. Ενώ τα δάχτυλα είναι κατά ένα μεγάλο μέρος με κόμπους, αυτό το χέρι χαρακτηρίζεται από έναν μεγάλο αντίχειρα και μια τετραγωνική βάση δάχτυλων. Οι άνθρωποι με τα τετραγωνικά χέρια είναι ευλογημένοι με την εμμονή. Παρουσιάζουν μια συμβατική ειλικρίνεια και αγαπούν να έχουν το γενικό πρόσταγμα. Είναι τίμιοι, αξιόπιστοι και μπορούν να ζουν πειθαρχημένες ζωές με λίγη φαντασία. Αυτό το χέρι ανήκει συνήθως στους επιχειρηματίες, τους ανώτερους υπαλλήλους, τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους μηχανικούς.
 
  • το διανοητικό χέρι
Αυτό είναι ένα μακρύ και γωνιακό χέρι με οστεώδη δάχτυλα και με κόμπους στις ενώσεις. Η παλάμη είναι μεγάλη και οστεώδης και οι αυλακώσεις των νυχιών έχουν σχήμα μισό κωνικό-μισό τετράγωνο. Το "φιλοσοφικό" χέρι ανήκει σε εκείνους που μπορούν να διαθέσουν μια σκέψη για τους λιγότερο τυχερούς. Έχουν ευλογηθεί με τη δυνατότητα της κατανόησης της μεταφυσικής πτυχής της ζωής. Είναι ταλαντούχοι με τις αναλυτικές δυνάμεις και είναι καλοί στο να κρατάνε μυστικά. Αυτό το χέρι ανήκει συνήθως στους δασκάλους, τους φιλοσόφους και τους παγκόσμιους ηγέτες.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 

Newsletter