astropedia.gr

Του αρέσεις ή οχι;

Του αρέσεις ή οχι;
10 - απλά σημάδια που οι άντρες κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα όταν τους αρέσει μια γυναίκα

Έχει συμβεί σε κάθε γυναίκα! Έχετε πάει για καφέ με τις φίλες σας και το έχετε συζητήσει και η ατάκα είναι πάντα η ίδια: ''Δεν καταλαβαίνω αν του αρέσω ή οχι''. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, μην ανησυχείτε, δεν είστε χαζές!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Πού να εστιάσω; Τι να προσέξω;    
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ηρεμήστε κορίτσια!

Η ομάδα του astropedia.gr έκανε έρευνα γύρω από το θέμα που σας καίει και βρήκε δέκα τρόπους για να δείτε αν όντως σας φλερτάρει ή οχι. Δέκα σημάδια που οι άντρες κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα όταν τους αρέσει μια γυναίκα. Διαβάστε προσεκτικά και την επόμενη φορά απλά παρατηρήστε τον.

1ο σημάδι
Ένα γλυκό και τρυφερό χαμόγελο. Μπορεί απλά να είναι ευγενικός και χαμογελαστός σε όλους. Όμως στην γυναίκα που θέλει σίγουρα θα χαμογελάει εντελώς διαφορετικά. Αν το χαμόγελό του προς εσάς είναι λίγο πιο τρυφερό ή πιο γλυκό τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι τσιμπημένος μαζί σας. Ίσως να μην έχει βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει ακόμα γιατί δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες (χώρος γραφείου, συνάδελφοι). Δείξτε του ότι είστε διαθέσιμη και ότι δεν σας περνά απαρατήρητος, με τον ίδιο τρόπο. Χαμογελάστε του κι εσείς γλυκά και τρυφερά και θα το λάβει το μήνυμα.

2ο σημάδι
Σίγουρα δεν είναι ο κανόνας για τον αντρικό πλυθησμό αλλά υπάρχει κι αυτός ο τύπος άντρα. Ο ντροπαλός. Υπάρχει ένα αλάνθαστο σημάδι ότι ο ντροπαλός άντρας θέλει να σας φλερτάρει και δεν μπορεί, κοκκινίζει όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο μαζί του, όταν σας μιλάει, όταν σας κοιτάει κλπ. (Έξτρα τιπ: μην κοιτάτε μόνο τα μάγουλά του αν κοκκίνησαν ή όχι, αλλά και τα αυτιά του). Εδώ πρέπει να δείξετε ότι είστε διαθέσιμη γιατί αν αυτός ντρέπεται και εσείς το παίζετε δύσκολη, δεν θα βγείτε ποτέ μαζί του. Μπορεί να εξιτάρονται οι άντρες όταν είμαστε λίγο δύσκολες γιατί νοιώθουν κυνηγοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφαρμόζουμε αυτή τη μέθοδος σε κάθε άντρα. Γιατί να μην κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση; Δεν είναι κακό! Στον 21ο αιώνα ζούμε άλλωστε. Βρείτε μια καλή αφορμή και ζητείστε του να βγείτε. Μην προτείνετε να πάτε σπίτι σας να του δείξετε την συλλογή σας με τις πεταλούδες. Αφού δεν δουλεύει αυτή η δικαιολογία για εμάς τις γυναίκες πλέον, τότε γιατί να  δουλέψει με τους άντρες;

3ο σημάδι
Είναι η πιο απλή μέθοδος φλερτ από αρχαιοτάτων χρόνων. Πόση ώρα σας κοιτάει στα μάτια όταν δεν σας μιλάει. Βρίσκεστε στον ίδιο χώρο μαζί του και ανταλλάσσετε ματιές για περισσότερη ώρα από το μέσον όρο. Είναι ίσως ο ακριβέστερος δείκτης ότι σας θέλει. Το κάνουμε γυναίκες και άντρες και είναι αλάνθαστο σημάδι.

4ο σημάδι
Όταν συμπαθούμε έναν άνθρωπο και βρισκόμαστε κοντά του, όλοι έχουμε την τάση να συμπεριφερόμαστε όπως αυτός, ανεξαρτήτως φύλου. Έχετε ποτέ παρατηρήσει πόσο ίδια συμπεριφέρονται δύο κολλητές όταν είναι μαζί ενώ αν τις συναναστραφείτε χώρια μπορεί και να μην έχουν την ίδια συμπεριφορά; Αυτός είναι ένας κανόνας και του φλερτ. Συμβαίνει τελείως ασυναίσθητα. Είναι στην φύση μας. Παρατηρείστε αν γελάει με τον ίδιο τρόπο που γελάτε και εσείς σε ένα αστείο ή αν μιλάει με τον ίδιο τρόπο που μιλάτε και εσείς. Σε πολλά σάιτ γνωριμιων το παραπάνω προτείνεται στους άντρες ως τεχνική φλερτ. Για να το προτείνουν και οι ειδικοί, κάτι θα ξέρουν!

5ο σημάδι
Μία από τις πιο αγαπημένες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου ήταν στην ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που αθώς μάρκαρε με σχεδόν ποδοσφαιρική τεχνική (τάκλιν λέγεται στη γλώσσα του αθλήματος) τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ του έλεγε “συγγνώμη ήταν τυχαίο.” Όσο κι αν έχουμε γελάσει με αυτή την ατάκα στις παρέες μας, αυτή η σκηνή δείχνει μια αλήθεια για την διαδικασία του φλερτ. Ο τρόπος που μας αγγίζει ο άλλος είναι πολύ σημαντικός. Δεν μιλάμε βέβαια να ξεπερνιούνται τα όρια, αυτά είναι για αργότερα και για πριβέ καταστάσεις. Ένα όμως απλό άγγιγμα μπορεί να είναι ο τρόπος του για να σας τραβήξει την προσοχή και να συνεχίσετε να του μιλάτε. Αν σας αρέσει λοιπόν αυτός ο άντρας συνεχίστε το φλερτ, χωρίς την αγκωνιά της Βουγιουκλάκη αν γίνεται!

6ο σημάδι
Ένα από τα πιο κλασσικά παράπονα στις σχέσεις είναι ότι οι άντρες δεν μας ακούν ποτέ όταν μιλάμε. Αν βρεθείτε κοντά σε έναν άντρα που ενδιαφέρεται για αυτά που έχετε να πείτε και ρωτάει τα πάντα για εσάς, τότε αυτό είναι ένα δείγμα ότι του αρέσετε. Ιδίως αν την ώρα που του μιλάτε γέρνει ελαφρώς το κεφάλι. Δεν το ξέρει ούτε καν ο ίδιος ότι το κάνει αλλά συμβαίνει. Πώς γυρνάνε τα σκυλάκια το κεφάλι τους όταν τα μαλώνει το αφεντικό τους; Αυτό! Αν το βλέπετε να γίνεται αυτό μπροστά σας τότε έχετε πολλές πιθανότητες κυρίες μου να έχετε βρει το μελλοντικό σας ταίρι. Συνεχίστε να μιλάτε.

7ο σημάδι
Δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε το επόμενο χαρακτηριστικό, αλλά αν είστε ιδιαίτερα παρατηρητικές τότε είστε από τις τυχερές. Είναι απλή βιολογία. 'Οταν βλέπουμε κάτι που μας ενδιαφέρει διαστέλλονται οι κόρες των ματιών μας. Εδώ χρειάζεται διακριτικότητα, γιατί είναι λίγο λεπτό το θέμα. Μην κοιτάτε τον άνθρωπο σαν να έχει βγάλει κριθαράκι! Αν μπορέσετε να δείτε τις κόρες του να διαστέλλονται τότε αυτός ο άντρας σας θέλει επειγόντως.

8ο σημάδι

Ένα σημείο του προσώπου του που μπορεί να τον προδώσει είναι και τα φρύδια του. Ίσως ντρέπεται και αποφεύγει να σας κοιτάξει στα μάτια. Οπότε τα ως τώρα σημάδια δεν βοηθάνε. Τα φρύδια του όμως δεν μπορεί να σας τα κρύψει. Αν δείτε ότι τα φρύδια του είναι λίγο πιο ψηλά από την συνηθισμένη τους θέση είναι δείγμα ενδιαφέροντος. Αν συνδυαστούν και με διεσταλμένες κόρες, τότε κορίτσια είναι δικός σας!

9ο σημάδι
Όταν μας αρέσει ένας άντρας, ξαφνικά γινόμαστε λίγο αδέξιες κοντά του γιατί νοιώθουμε νευρικότητα. Κι οι άντρες το ίδιο αισθάνονται δίπλα στις γυναίκες που θέλουν. Αν δείτε μικρές αδεξιότητες ή μικρές νευρικές κινήσεις - για παράδειγμα κουνάει δεξιά και αριστερά το πόδι του όταν βρίσκεστε κοντά του τότε βρείτε αφορμή να του πιάσετε κουβέντα. Αυτό συμβαίνει γιατί ενδιαφέρεται ο άνθρωπος και δεν ξέρει πώς να σας το δείξει.
 
10ο σημάδι

Τέλος, παρατηρείστε πώς στέκεται κοντά σας και πώς όταν συναναστρέφεται άλλους άντρες. Αν όταν είναι δίπλα σας προσπαθεί να φαίνεται πιο ψηλός και να κερδίσει χώρο απλώνοντας περισσότερο τα χέρια του, το στήθος του, τεντώνοντας τον λαιμό του και διάφορα τέτοια, τότε καίγεται για εσάς. Η γλώσσα του σώματος είναι αλάνθαστο κριτήριο αρκεί να ξέρετε να την διαβάσετε.

Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, όμως όλοι οι άνδρες, όταν θέλουν μια γυναίκα και δεν μπορούν να της το δείξουν, τότε υποφέρουν μέσα τους. Παρατηρείστε αν βλέπετε κάποιο από τα παραπάνω σημάδια όταν είστε μαζί του και αν ναι, βγάλτε τον από την μιζέρια του και προτείνετέ του έναν καφέ. Ελάτε τώρα, μην ντρέπεστε!

Καλή τύχη, κορίτσια!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter