astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, όπου και θα αναδρομήσει στις 21, παραμένοντας στο σταθερό περιβάλλον του γήινου στοιχείου. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα λοιπόν, σε αναστατώνουν κάποιες δεύτερες σκέψεις που κάνεις, έχεις αμφιβολίες και θέλεις να εξακριβώσεις τις πραγματικές, κρυφές αιτίες πίσω από αυτά που γίνονται και πληροφορείσαι. Η διαίσθησή σου λειτουργεί σωστά και σε οδηγεί σε πρακτικά συμπεράσματα, όμως προσοχή καθώς ο κυβερνήτης σου θα γυρίσει ανάδρομος και το μυαλό σου θα μπερδευτεί και πάλι και φόβοι και ανασφάλειες θα θολώσουν την κρίση σου. Περιόρισε το άγχος σου και κινήσου με ψυχραιμία και λογική.  

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις 11 του μήνα, πράγμα που αυξάνει τις φαντασιώσεις σου και την ανάγκη σου να ενωθείς όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά και πνευματικά με τον σύντροφο. Πρόσεξε γυναικεία πρόσωπα που μπορεί να κινούνται πίσω από την πλάτη σου αυτή την περίοδο. Από τις 11 του μήνα όμως, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και πλέον η γοητεία και ο μαγνητισμός σου αυξάνονται κατακόρυφα, φλερτάρεις και δίνεις υποσχέσεις, ενώ παράλληλα δέχεσαι βοήθεια και εξυπηρετήσεις και οι δρόμοι ανοίγουν.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από τον Καρκίνο και τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και φέρνει δράση και κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και τα κέρδη σου, προσοχή σε βιαστικές κινήσεις όμως και παρορμητικές επενδύσεις που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο πλανήτης επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ο Δίας αυτόν τον μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου (δες άρθρο εδώ) και ο Κρόνος επιδρά στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου (δες άρθρο εδώ).

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 του μήνα τονίζει το φλερτ και τον μαγνητισμό σου και ευνοεί θέματα με παιδιά και δημιουργικά σχέδια ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον δεύτερο δεκανό του ζωδίου σου, ενώ στις 20 του μήνα η έκλειψη Ηλίου στις τελικές μοίρες του Κριού ανοίγει δραματικά ένα καινούργιο κεφάλαιο σε επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου και παράλληλα γίνεται ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σου κύκλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γίνεσαι πιο σοβαρός και αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες αυτόν τον μήνα στα επαγγελματικά σου, η περίοδος ευνοεί το να καταφέρεις αργά αλλά σταθερά να ξεπεράσεις εμπόδια και αποτρεπτικές συμπεριφορές από πρόσωπα που βρίσκονται πιο πάνω από σένα στην δουλειά και να πετύχεις μέσα από τις προσπάθειές σου μια καλύτερη δυναμική εικόνα και επαγγελματική ταυτότητα. Το χρήμα κινείται και παρότι μπορεί να μην καταφέρνεις να αποταμιεύσεις σημαντικά ποσά, καταφέρνεις να ικανοποιείς τις ανάγκες σου και με το παραπάνω. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας αρχίζει θετικά και ευχάριστα για την αισθηματική σου ζωή καθώς μπορείς τώρα να εκφράσεις πιο άνετα τις επιθυμίες σου και να τις δεις να ικανοποιούνται από τον σταθερό σου σύντροφο ή από την σχέση που διατηρείς αυτή την περίοδο. Σύντομα και η Αφροδίτη θα φανεί βοηθός σου στο θέμα των σχέσεων καθώς περνώντας στο ζώδιό σου θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, γοητεία και μαγνητισμό που σίγουρα βοηθάνε στην ομαλή εξέλιξη των ερωτικών σου υποθέσεων. Οι συνθήκες είναι θετικές και οι εξελίξεις βατές, αυτό όμως που μπορεί να κάνει τα πράγματα να πάνε στραβά είναι οι δικές σου σκέψεις και η ανασφάλεια που σου δημιουργεί πραγματικά ή υποθετικά διλήμματα που υποσκάπτουν την χαρά και την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.