astropedia.gr

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από 21/4

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από 21/4
Ο Ερμής βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στον Ταύρο και τώρα, από τις 21 Απριλίου γυρίζει ανάδρομος στην 15η μοίρα κινούμενος φαινομενικά προς τα πίσω και φτάνοντας μέχρι και την 5η του ζωδίου, στις 15 Μαΐου. Η αναδρομή του πλανήτη της επικοινωνίας επηρεάζει τον σταθερό σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και κυρίως όσους έχουν γεννηθεί από 26/1-4/2, από 25/4-6/5, από 28/7-8/8 και από 28/10-8/11, αλλά και όσους έχουν πλανήτη ή σημείο από την 5η έως την 15η μοίρα του σταθερού σταυρού. Δες τον αστρολογικό χάρτη σου για το αν σε επηρεάζει αυτή η αναδρομή.

Το διάστημα της αναδρομής σχετίζεται με γεγονότα και καταστάσεις που προέκυψαν ή μας απασχόλησαν, όταν ο Ερμής βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτές τις μοίρες, δηλαδή από 7-20 Απριλίου και τώρα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να επανεξετάσουμε τα σχέδιά μας ή να καταλάβουμε πού και πώς πρέπει να προσαρμόσουμε τις κινήσεις μας με αφορμή τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν. Μια αναδρομή δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να εντοπίσουμε στοιχεία που ίσως δεν είχαμε λάβει υπόψη και να εφαρμόσουμε μια καλύτερη τακτική αργότερα, όταν ο πλανήτης θα αρχίσει και πάλι να κινείται ευθύδρομος. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Δες τα θετικά και αρνητικά που έχει η αναδρομή του Ερμή

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής όσο είναι ανάδρομος στον Ταύρο

  • Στις 12/5, ο ανάδρομος Ερμής θα επαναλάβει το εξάγωνο με τον Κρόνο, δίνοντας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε και να εξετάσουμε καλύτερα μια συμφωνία που κάναμε στις αρχές του Απρίλη.
  • Στις 13/5, ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, όψη που μπορεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στα αισθηματικά μας, μέσα από μια συζήτηση.  
Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο  και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, πρόσεξε πού ξοδεύεις τα χρήματά και δώσε επιπλέον προσοχή για να αποφύγεις ορισμένες περιττές σπατάλες. Μείνε μακριά από την υπογραφή νέων οικονομικών συμφωνιών καθώς μπορεί να σου ξεφύγουν λεπτομέρειες, πράγμα το οποίο αργότερα μπορεί να αποβεί εις βάρος σου. Αν πρόκειται να κλείσεις μια νέα συμφωνία με έναν πελάτη, έλεγξε διεξοδικά τα πάντα ή ακόμα καλύτερα να την αναβάλεις, εφόσον μπορείς. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να επισφραγίσεις μια οικονομική συμφωνία, να είσαι βέβαιοι ότι έχεις διαβάσει τα πάντα προσεκτικά, ότι δεν υπάρχουν κενά ή παράξενες ή ακόμα και ύπουλες ρήτρες. Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να εξοφλήσεις ένα παλιό χρέος σου ή να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο συγκεχυμένα γύρω σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει ομίχλη στο μυαλό σου, ασάφεια στην επικοινωνία με τους γύρω σου και μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να γίνεις κατανοητός, έτσι  να είσαι προσεκτικός με τις επικοινωνίες σου. Έλεγξε διπλά τα λόγια που λες και τα μηνύματα που στέλνεις. Απόφυγε να είσαι καυστικός και ειρωνικός και μη μοιράζεσαι πολλές προσωπικές πληροφορίες, θα μπορούσαν να διαστρεβλωθούν ή να μεταδοθούν σε ένα όχι και τόσο φερέγγυο ακροατήριο. Μην υπογράφεις συμβόλαια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός κι εάν δεν μπορείς να το αποφύγεις. Τα πράγματα τείνουν να επιβραδύνουν με την ανάδρομη φάση του Ερμή ούτως ή άλλως, οπότε υπάρχει γύρω σου ένας πιο αργός ρυθμός ο οποίος όμως σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να αξιολογήσεις εκ νέου τα σχέδιά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στον ευαίσθητο και θεραπευτικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά ό, τι είναι κρυμμένο, έτσι δώσε προσοχή σε κρυφούς εχθρούς που σε περιτριγυρίζουν. Επειδή εσύ είσαι αξιόπιστος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι οι άλλοι. Παραποιημένες πληροφορίες μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν, οπότε μην πιστεύεις ό,τι ακούς. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με ημιτελή έργα ή άλλες εκκρεμότητες ή ακόμα και να εμβαθύνεις σε καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν. Νιώθεις έντονα συναισθηματικά, και σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας, κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε τον χρόνο σου και σκέψου λογικά. Πρόσεξε μην αφήσεις να διαρρεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες καθώς αυτό θα αποβεί εις βάρος σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των φίλων, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους φίλους σου ή σε μια ομάδα ή ακόμα και να έχεις περίεργα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μείνε μακριά από ασαφείς πληροφορίες που λαμβάνεις από τους φίλους σου και μην επιβάλεις τη γνώμη σου μέσα σε μια ομάδα. Επίσης πρόσεξε τι δημοσιεύεις στο διαδίκτυο και φρόντισε να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σου. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να επικοινωνήσεις ή να συναντήσεις ένα φίλο που έχεις να δεις καιρό ή να κάνεις ένα ταξίδι με κάποια φιλικά σου πρόσωπα σε ένα μέρος όπου έχεις ξαναπάει. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και της εξουσίας, θα μπορούσε να δημιουργήσει παρανοήσεις με ένα άτομο εξουσίας στην εργασία σου ή έναν σημαντικό πελάτη ή καθυστέρηση σε ένα μεγάλο έργο σου. Χρησιμοποίησε την ενέργεια του ανάδρομου πλανήτη για να επαναξιολογήσεις την πορεία της σταδιοδρομίας σου και να βεβαιωθείς ότι έχεις πρόοδο, αναθεώρησε τους στόχους της καριέρας σου και δείξε κατανόηση με τους γύρω σου στον χώρο της εργασίας σου. Αν ένας σημαντικός στόχος σου καθυστερήσει λίγο, να είσαι ευγνώμων στο σύμπαν, αφού αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Βεβαιώσου επίσης ότι δεν έχεις λάθη σε επαγγελματικά έγγραφα και ότι έχεις ελέγξει τις προθεσμίες και τις επαγγελματικές συναντήσεις και συνεντεύξεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πεποιθήσεις σου δεν θα γίνουν τώρα αποδεκτές από τους γύρω σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των πεποιθήσεων και των μεγάλων οραμάτων. Εάν εμπλακείς σε πολιτικές ή ιδεολογικές συζητήσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον ή ακόμα και στο γραφείο σου, είναι πιθανό να είσαι αντιφατικός και να μη συμφωνείς. Είσαι λογικό ζώδιο και όταν βλέπεις ότι οι άλλοι είναι ακραίοι στις απόψεις τους, συνήθως προσπαθείς να αποκαταστήσεις την ισορροπία κάνοντας πίσω για να υπάρχει αρμονία. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να δείχνεις φιλικότητα προς τους άλλους, αλλά μέσα σου ίσως να αισθάνεσαι απέχθεια ή αντιπαλότητα τα οποία όμως τα κρύβεις. Τώρα δεν θα είσαι ούτε δίκαιος, ούτε αντικειμενικός. Μην ανακατευτείς ή μεσολαβήσεις σε διαμάχες τρίτων, είναι σαν να παίζεις με τη φωτιά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΖΥΓΟΣ
Πάρε επιπλέον προφυλάξεις με τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους και κάνε διπλό έλεγχο του τραπεζικού σου λογαριασμού καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών, φέρνει παρεξηγήσεις και λάθη σε σχέση με κοινά αποκτήματα. Προσέξτε τις διαδικτυακές αγορές και βεβαιώσου ότι οι τοποθεσίες που επισκέπτεσαι είναι ασφαλείς. Αν έχεις να υπογράψεις μισθωτήριο ή συμβόλαιο, περίμενε μέχρι τον επόμενο μήνα, αν είναι δυνατόν, καθώς ο Ερμής ενδεχομένως να αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία. Επίσης, μην είσαι τόσο γρήγορος στο να εκφέρεις τη γνώμη σου, αργότερα ίσως συνειδητοποιήσεις ότι θα ήταν καλύτερο να είχες αποκρύψει τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ανακύψουν παρανοήσεις για ζητήματα εμπιστοσύνης, ζήλειας και κτητικότητας. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόσεξε τα λόγια σου με το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου ή με τα ταξίδια, την τεχνολογία και ακόμη και με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Οι συζητήσεις δυστυχώς θα σε απογοητεύσουν. Η καλή προετοιμασία είναι η καλύτερη άμυνα σε αυτή την περίπτωση, έτσι μη συζητάς ευαίσθητα ζητήματα και επιβεβαίωσε τα σχέδιά σου, δεδομένου ότι τόσο ο σύντροφός σου όσο και οι συνεργάτες θα δρουν τώρα με έναν περίεργο και συγκεχυμένο τρόπο και δεν θα δέχονται οδηγίες και διαταγές. Αν ταξιδεύεις, έλεγξε τα πάντα καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές και μην υπογράφεις δεσμευτικές συμφωνίες, όσο είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της καθημερινότητας, σου ζητά να αναθεωρήσεις όλα τα συστήματα στην εργασία σου και να επαναξιολογήσεις τα σχέδια ή ακόμη και τους υπαλλήλους σου. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου ή τους βοηθούς σου. Τώρα γίνεσαι πιο απότομος και καυστικός στα λόγια σου ή η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο αγχώδης. Σιγουρεύσου και επιβεβαίωσε όλες τις επαγγελματικές συναντήσεις και συνεδριάσεις και δώσε σαφείς οδηγίες στο χώρο της εργασίας σου, δεδομένου ότι οι άνθρωποι μπορούν να τις διαστρεβλώσουν. Χρησιμοποίησε την επιρροή του ανάδρομου Ερμή εποικοδομητικά και βρες τρόπους για να κάνεις την καθημερινή σου ζωή πιο αποτελεσματική. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται σε σύγχυση και ασάφεια καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους. Αν σε αυτή τη χρονική περίοδο νομίζεις ότι βρήκες την αδελφή ψυχή σου, μην ενθουσιάζεσαι, ενδεχομένως αργότερα να συνειδητοποιήσεις ότι έκανες λάθος. Ίσως μια παλιά αγάπη σε κάνει να προβληματιστείς αν πρέπει να είστε μαζί ή όχι. Μην παρασυρθείς από υποσχέσεις και συναισθήματα, αργότερα, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Αν είσαι δεσμευμένος, κράτησε τα αρνητικά συναισθήματά σου στο σκοτάδι και μην επιτίθεσαι στον σύντροφό σου, καθώς ένας από τους δυο σας δεν θα είναι σαφής στα λόγια του. Αν είχατε σχεδιάσει ένα ταξίδι μαζί, καλύτερα να το αναβάλλετε. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, της οικογένειας και του σπιτιού, εκείνο που σκέφτεσαι είναι πώς να δημιουργήσετε γερά θεμέλια στις οικείες σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει διαμάχη με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή έναν συγγενή ή μια απρόβλεπτη επισκευή στο σπίτι σου. Τώρα γίνεσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και ευαίσθητος με ό,τι αφορά το σπίτι σου και την οικογένειά σου και νοσταλγείς το παρελθόν. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τα προσφιλή σου πρόσωπα, αν είχαν διαταραχτεί, ή απλώς να έχεις συνομιλίες για το παρελθόν στο σπίτι σου. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις με τον συγκάτοικο, αν συγκατοικείς, λόγω άνισης κατανομής των υποχρεώσεων. Αντί να ανταγωνίζεσαι, υποχώρησε στον εαυτό σου, επανεξετάζοντας τις σχέσεις σου ή ακόμη και τις ρίζες σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Ακόμη και τα καλύτερα σχέδιά σου μπορεί να πάνε στραβά καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας. Αποστασιοποιήσου από αμφιλεγόμενα ή εμπρηστικά λόγια και πρόσεξε τι γράφεις στο διαδίκτυο. Φρόντισε να δημιουργήσεις αντίγραφα όλων των δεδομένων σου στον υπολογιστή και το τηλέφωνό και πρόσεξε τα ραντεβού σου, μπορεί και να τα ξεχάσεις ή να αναβληθούν. Προσοχή επίσης στην αποστολή μηνυμάτων μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να πάνε σε διαφορετικό παραλήπτη. Ίσως ένα σχόλιο το οποίο σε εσένα φαίνεται αστείο, μπορεί να κάνει κάποια άτομα να παρεξηγηθούν. Οτιδήποτε γράφεις ή λες θα πρέπει να το ελέγχεις διεξοδικά. Μπορεί να έχεις προβλήματα με την τεχνολογία, τα ταξίδια και τη διακίνηση πληροφοριών. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.