astropedia.gr

Οδηγός προστασίας για τον ανάδρομο Ερμή!

Οδηγός προστασίας για τον ανάδρομο Ερμή!
Τρεις φορές τον χρόνο για τρεις περίπου εβδομάδες επηρεαζόμαστε από τις απογοητευτικές επιδράσεις της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Για τρεις εβδομάδες περίπου, αυτός ο μικρός πλανήτης φαινομενικά κινείται προς τα πίσω. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι κανένας πλανήτης στο ουράνιο στερέωμα δεν κινείται ανάδρομα, είναι μια οφθαλμαπάτη, εμείς οι άνθρωποι από τη γη βλέπουμε ότι κινείται ανάδρομα.

Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των θεών, κυβερνά τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, τους συγγενείς, τα αδέλφια, τη μάθηση, το εμπόριο, τα κοντινά ταξίδια, τις σκέψεις και τις αποφάσεις. Είναι λογικός και θέλει όλα να γίνονται ορθολογιστικά, γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Όταν όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος τι συμβαίνει;
Τι μπορείτε να περιμένετε;


Οι υπολογιστές χαλάνε, τα ταξίδια αναβάλλονται ή καθυστερούν και η κακή επικοινωνία αφθονεί. Οι συνομιλίες παρερμηνεύονται ή επικρατεί σύγχυση σε ό,τι λέγεται. Οι συναντήσεις ακυρώνονται ή να επαναπρογραμματίζονται. Τα αυτοκίνητα χαλάνε και πνίγεστε στη γραφειοκρατία. Ακόμα και οι σκέψεις σας επηρεάζονται, καθώς οι ιδέες δεν μπορούν να αποκρυσταλλωθούν και οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται στηριζόμενες σε λογική σκέψη. Αν το ζώδιό σας ή ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους ή στην Παρθένο είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή γιατί ο Ερμής κυβερνά αυτά τα δύο ζώδια. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να έχετε περισσότερες επιπτώσεις απ’ ότι οι άλλοι άνθρωποι.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

 
Ποιες προφυλάξεις μπορείτε να πάρετε;

Ξεκινήστε γνωρίζοντας τον προσδιορισμό της χρονικής περιόδου όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων, κοιτάξτε ό, τι έχετε προγραμματίσει. Εάν μπορείτε να αναβάλετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας, κάντε το. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ερωτική σχέση ή υπογράψετε μια νέα συμφωνία.
 
Μην παντρεύεστε κι αν είστε σε σχέση, μην παίρνετε πάρα πολύ σοβαρά τις διαφωνίες σας. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε εσείς, ούτε ο σύντροφός σας εννοείτε αυτά που λέτε. Μην χωρίζετε ή ξεκινήσετε διαδικασία διαζυγίου. Μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Μην ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή πάρετε στα σοβαρά οποιοδήποτε φλερτ. Ίσως καταλάβετε ότι η αγάπη δεν ήταν αληθινή ή χωρίσετε όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει.

 • Μην κάνετε συμφωνίες. Δεν είναι καλή χρονική περίοδος για την υπογραφή νέων συμφωνιών ή τη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε επίσης να υπογράψετε οποιαδήποτε νομικά έγγραφα. Αν τελικά υπογράψετε, αργότερα μπορεί να απαιτηθεί αναθεώρηση, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος. Αν πρέπει να υπογράψετε οπωσδήποτε, ελέγξτε αναλυτικά όλα τα έγγραφα, πιθανόν κάποιοι όροι να μην είναι υπέρ σας και μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε και το οποίο θα το γνωρίζετε μόνο όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθό δρομη πορεία. 
 • Μην αποδέχεστε να ξεκινήσετε μια νέα εργασία. Αν το κάνετε, μπορεί να το μετανιώσετε. Ίσως οι όροι ανατραπούν, ίσως ασχοληθείτε με άλλο αντικείμενο από αυτό που αρχικά είχατε συμφωνήσει. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονταν αρχικά.
 • Μην προσπαθήσετε να κάνετε πώληση καθώς μπορεί να «παγώσει» με δικαιολογίες και καθυστερήσεις. Ίσως ο πελάτης παρεξηγήσει το προϊόν σας ή  ακυρώσει την πώληση ή αλλάξει ιδέες.
 • Μην ξεκινάτε νέα έργα ή κάνετε μια σημαντική παρουσίαση. Το κοινό σας μπορεί είτε να μην την καταλάβει ή να την απορρίψει. Μπορεί αργότερα να συνειδητοποιήσετε ότι αφήσατε μια λεπτομέρεια ζωτικής σημασίας που δεν είχατε σκεφτεί. Εάν το έργο σας γίνει αποδεκτό, μπορεί να πρέπει να αναδιαρθρωθεί για να πετύχει.
 • Μην προγραμματίζετε σημαντικές συναντήσεις. Αποφύγετε τον προγραμματισμό συσκέψεων και σημαντικών κοινωνικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, επειδή είτε θα υπάρχει σύγχυση ή λάθη ή ακυρώσεις.
 • Αποφύγετε τα ταξίδια εκτός κι αν πάτε κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να ταξιδέψετε, ελέγξτε τις κρατήσεις, τα εισιτήρια και τα μέσα μεταφοράς. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε, απλά να γνωρίζετε ότι ίσως μπορεί να υπάρξουν ακυρώσεις ή αναβολές ή μεγάλες καθυστερήσεις. Αν ταξιδεύετε προσέξτε τις αποσκευές σας και λάβετε επιπλέον προφυλάξεις, επειδή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιο πιθανό να χαθούν ή να κλαπούν. Εφόσον είστε προετοιμασμένοι, κάποιες ανατροπές δεν θα σας φανούν και τόσο τραγικές.
 • Μην αγοράζετε υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα. Αργότερα θα ανακαλύψετε ότι δεν λειτουργούν σωστά. Ίσως η εγγύηση δεν καλύπτει κάποιες δαπάνες ή κατά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού σας, υπάρξουν δυσλειτουργίες. Ίσως καταστραφεί ο σκληρός δίσκος οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα των αρχείων σας.
 • Μην επισκευάζετε το αυτοκίνητό σας, εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτητο. Ίσως η διαδικασία επισκευής καθυστερήσει ή αν καταφέρετε να το επισκευάσετε, φροντίστε να ελέγξετε τη δουλειά που έγινε. Όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει ίσως καταλάβετε ότι η επισκευή δεν έχει γίνει σωστά και θα πρέπει να επαναληφθεί.
 • Μην αγοράζετε ακριβά πράγματα. Θα κάνετε αγορές που θα μετανιώσετε αργότερα επειδή θα ανακαλύψετε ότι ίσως δεν σας είναι απαραίτητες ή βρείτε το ίδιο αντικείμενο σε χαμηλότερο κόστος. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν το θέλετε και θα πρέπει να το επιστρέψετε. 

Τέλος, να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και προσέξτε τα λόγια σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί μπορεί οι άλλοι να παρεξηγούν ή να παρερμηνεύουν τα λόγια σας. Θυμηθείτε ότι όλοι μας περνάμε από αυτή τη φάση του ανάδρομου Ερμή.


Ποια είναι τα θετικά του ανάδρομου Ερμή;


Μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη πορεία του πλανήτη προς όφελός σας προκειμένου να επανεξετάσετε και να επαναξιολογήσετε ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας.

 • Μπορείτε να τελειώσετε κάποια έργα που ήταν ημιτελή και να αναδιοργανώσετε την εργασία σας. Επίσης, να κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων στο σπίτι και το γραφείο σας.
 • Αυτή είναι μια υπέροχη χρονική περίοδος για να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή με μια παλιά αγάπη. Μπορεί να έχετε ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα ή e-mail από έναν φίλο ή εραστή που έχετε να τον δείτε πολύ καιρό.
 • Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να ανανεώσετε τους όρκους της αγάπης σας και να αναπολήσετε στιγμές από το παρελθόν. Είναι η καλύτερη στιγμή για να αναζωπυρώσετε τις καλές στιγμές που συνέβησαν στο παρελθόν.
 • Αν είχατε πρόσφατες διαφωνίες, τότε αφήνετε πίσω σας όλα τα αρνητικά συναισθήματα και συμφιλιώνεστε. Να είστε όμως υπομονετικοί, προσπαθώντας να ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να κατανοήσει ότι δεν συνέβη κάτι αρνητικό στη σχέση σας.

Τέλος, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή για να έρθετε σε επαφή με τις πιο βαθιές σκέψεις σας. Προβληματιστείτε σχετικά με την πορεία της ζωής σας και τα σχέδιά σας. Να θυμάστε ότι ο ανάδρομος Ερμής φέρνει την ευκαιρία για πνευματική ανάπτυξη. 


AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Newsletter