astropedia.gr

Ερμής στον Τοξότη από 10/11

Ερμής στον Τοξότη από 10/11
Ο Ερμής εγκαταλείπει τον συγκεντρωτικό Σκορπιό και εισέρχεται στον επεκτατικό Τοξότη στις 10 Νοεμβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την πρώτη Δεκεμβρίου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν ο Ερμής κάνει την διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη, η σκέψη μας γίνεται πιο ολιστική και το ενδιαφέρον μας δεν είναι πλέον να μάθουμε και να μελετήσουμε ένα ειδικό αντικείμενο, αλλά να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Δεν μας ενδιαφέρει να συζητήσουμε και να αναλύσουμε μια συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά να δούμε τα πράγματα σφαιρικά, να αναζητήσουμε την γνώση και την πληροφορία που υπάρχει στο οτιδήποτε. Αναζητούμε, σκεφτόμαστε και συζητάμε πάνω στα ιδανικά, η σκέψη μας είναι αισιόδοξη και η πίστη μας αυξάνεται. Αυτή η διέλευση κάνει πιο εύκολο να πιστέψουμε τους άλλους, αλλά και να τους πείσουμε. Μας ενδιαφέρει πάνω από όλα το δίκαιο και το σωστό για όλους. Μερικές φορές όμως, η διέλευση επηρεάζει την κρίση μας και δεν είμαστε απόλυτα σωστοί και ακριβείς.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από τον Τοξότη

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από τον Τοξότη  και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ο πλανήτης σε κάνει να σκέφτεσαι επεκτατικά και να κάνεις μεγάλα σχέδια. Κάποιοι εκνευρισμοί και εντάσεις που έχουν την ρίζα τους σε θέματα ελέγχου. Δύναμης και πειθούς μπορεί να προκύψουν τις πρώτες μέρες της διέλευσης, αλλά το μυαλό σου θα βρει τον τρόπο να ηρεμήσει και να απελευθερωθεί. Κινείσαι πολύ και ο λόγος σου γίνεται ξεκάθαρος και ορμητικός. Κάποια από τα σχέδια που έχεις για το μέλλον μπορεί και να κρύβουν παγίδες ή να έχουν εμπόδια. Μπορεί επίσης να μην έχεις υπολογίσει μέσα στην αισιοδοξία σου και την παρορμητικότητα, κάποιες παραμέτρους που θα βρεις αναγκαστικά μπροστά σου και θα σου βάλουν φρένο σε κάποια σχέδια, δημιουργώντας μια μικρή απογοήτευση ή καθυστέρηση. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, γείτονες, κοντινούς συγγενείς, αλλά και με την υγεία σου και την καθημερινότητά σου. Με αυτή την διέλευση αποκτάς σε σχέση με τα παραπάνω θέματα οξυδέρκεια και μπορείς να τα αντιληφθείς σφαιρικά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η σκέψη σου γυρίζει γύρω από τα οικονομικά σου και το πώς μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται. Θέματα κληρονομικά ή με τα οικονομικά του συντρόφου μπορεί να σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο και φρόντισε από τα μέσα του μήνα και μετά οι κινήσεις σου, οι συμφωνίες σου και οι συναλλαγές σου να είναι ξεκάθαρες γιατί υπάρχει κίνδυνος λάθους ή λανθασμένης κατανόησης συμφωνίας. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τα οικονομικά σου όσο και με την αυτοπεποίθησή σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου. Επίσης με την ερωτική σου ζωή και με το κατά πόσο εκφράζεις ελεύθερα, δημιουργικά και ζωντανά τον εαυτό σου. Αυτή την περίοδο θα κάνεις αρκετές συζητήσεις με τον σύντροφο, αλλά και με άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν στενά και κινούνται στην καθημερινότητά σου, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις που είναι σκοτεινές, μυστήριες και αγχωτικές. Θέλεις να ρίξεις φως και να εξυγιάνεις κάθε σκοτεινή πλευρά των σχέσεων. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση γίνεται μέσα από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φυσικά επηρεάζει και επιδρά πάνω σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και αυτή την περίοδο θα είναι στο χέρι σου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις ή εκεί που καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται. Οι πρώτες μέρες της εισόδου το πλανήτη στον Τοξότη δεν είναι εύκολες, δημιουργούνται αρκετές εντάσεις και άγχος που μπορεί να έχει την ρίζα του σε προσπάθεια δική σου ή του συντρόφου να ασκήσετε έλεγχο πάνω στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για μια διέλευση που αυτή την φορά σε βοηθά να καταλάβεις πολλά περισσότερα πράγματα και να εστιάσεις στο μυαλό του συντρόφου, με αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα πράγματα, κινήσεις και σκέψεις του. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο, μιας και είναι κυβερνήτης σου, αλλά και με την οικογένεια, το παρελθόν και τις ρίζες σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να αυτοβελτιωθείς και να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου, αν όντως θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε ζωντανεύει στην καθημερινότητά σου και στις ασχολίες σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να  κινηθείς πολύ πιο έξυπνα και πρακτικά σε σχέση με θέματα εργασίας, με λεπτομέρειες που δεν έβγαζαν νόημα μέχρι στιγμής και που τώρα μπορείς να τις διαχειριστείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Δώσε σημασία στην διαίσθησή σου ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως, καθώς τώρα μπορείς να την εφαρμόσεις πρακτικά και να σε βοηθήσει να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο και τους κρυμμένους φόβους που διατηρείς. Είναι κατάλληλη περίοδος για να αντιμετωπίσεις ό,τι σκοτεινό υπάρχει μέσα σου, να το συζητήσεις και ακόμη και να ζητήσεις την βοήθεια κάποιου ειδικού, αν δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις καταστάσεις μόνος σου. Η διέλευση αυτή σου φέρνει επίγνωση της υγείας σου, σωματικής και ψυχολογικής, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει αρκετά κινητικό και επικοινωνιακά σε καθημερινό επίπεδο, κάτι που βοηθάει πολύ. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΛΕΩΝ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και πρόκειται για μια περίοδο που έχει έντονα τα στοιχεία της χαράς, της επικοινωνίας και της ελεύθερης έκφρασης με φίλους, αλλά και των δικών σου προσωπικών αξιών. Όλα καλά λοιπόν, αλλά γύρω στα μέσα του μήνα ενδέχεται να σε απασχολήσει κάποιο μυστικό του συντρόφου, ένα ψέμα που αποκαλύπτεται ή μια αλήθεια που έχει παραποιηθεί και μπαίνεις σε διαδικασίες διερεύνησης των αιτίων. Παράλληλα, η σχέση σου με τα παιδιά σου, αν έχεις, γίνεται πιο ανοιχτή και επικοινωνείτε καλύτερα. Μπορείς τώρα να τους περάσεις πιο εύκολα τις απόψεις σου ή να είναι αυτά πιο δεκτικά στις οδηγίες σου. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο, αλλά και με τους στόχους και τις ελπίδες για το μέλλον. Θα κινηθείς πιο ζωντανά και έχοντας περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με σχέδιά σου και όνειρα και δεν αποκλείεται αυτή η διέλευση να σε κάνει να καταλάβεις ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί και να θέλει περισσότερα από την φιλία σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, με την οικογένειά σου και, αν αυτό βέβαια ισχύει στην περίπτωσή σου, με θέματα κληρονομικά ή ακινήτων. Το μυαλό σου ίσως χαθεί μέσα σε πολλές λεπτομέρειες και άπειρα πιθανά σενάρια για το τι έχει συμβεί γύρω από κάποιο θέμα που σε απασχολεί ή για το τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει άγχος και απόγνωση τελικά. Παράλληλα, ο φόρτος εργασίας αυξάνεται και γίνονται πολλές επικοινωνίες και επαφές σε σχέση με παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες, παλιούς πελάτες ή παίρνεις δουλειά και για το σπίτι. Συζητάς με τους δικούς σου θέματα εργασιακά, αλλά και το τι σκοπεύεις να κάνεις στο μέλλον. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο, την εμφάνιση και τον εαυτό σου, αλλά και με το πώς θέλεις να προβάλεις τον εαυτό σου μέσα στην κοινωνία και τις φιλοδοξίες που έχεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος να σκεφτείς σοβαρά πώς θες να κινηθείς στο μέλλον και να αρχίζεις να προετοιμάζεις το μέλλον αυτό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε έναν τομέα του χάρτη σου όπου ο Ερμής λειτουργεί φυσικά και ανεμπόδιστα. Είναι λοιπόν μια περίοδος που για σένα αρχίζουν οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις να αυξάνονται και να βλέπεις ότι το άμεσο περιβάλλον σου, έμψυχο και άψυχο, κινείται με τρόπο που σε ανανεώνει και σε γεμίζει νέες ιδέες, αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Θετικά μηνύματα και ειδήσεις έρχονται αυτή την περίοδο και το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην καταλάβεις λάθος κάποια λόγια ή να είσαι ξεκάθαρος σε συμφωνίες που κλείνεις και συνεννοήσεις που κάνεις στα τέλη του μήνα γιατί εκείνες τις μέρες υπάρχει κίνδυνος λάθους, παρανόησης ή ακόμη και ηθελημένης παραπλάνησης. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, με μακρινούς προορισμούς σώματος ή πνεύματος, με στόχους, αλλά και με το υποσυνείδητο, τους κρυμμένους φόβους σου και τα μυστικά σου σχέδια. Η διέλευση σε βοηθά να επεξεργαστείς λογικά και με θετική ενέργεια και αισιοδοξία τα παραπάνω και να καταφέρεις να οδηγήσεις τις καταστάσεις εκεί που θες εσύ. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ήρθε η ώρα για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου θέματα και να κάνεις την έρευνα που χρειάζεται για να καταλάβεις τι σου φέρνει κέρδος και από πού έχεις απώλειες στο πορτοφόλι σου. Είναι περίοδος που καταλαβαίνεις καλύτερα ένα κομμάτι του εαυτού σου και επεξεργάζεσαι την αξία που έχεις, πρακτικά και μετρήσιμα για τους άλλους και ηθικά και αυτοπεποιθησιακά για σένα τον ίδιο. Χρήματα έρχονται, η ροή αυξάνεται και βλέπεις με αυτοπεποίθηση το μέλλον. Φρόντισε αυτή η αισιοδοξία να μην σε παρασύρει σε οικονομικά ρίσκα ή στο να προσπαθήσεις να κερδίσεις εύκολα και γρήγορα, όπως για παράδειγμα παίζοντας τυχερά παιχνίδια. Το τετράγωνο που θα κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου και ενώ κέρδιζες, να χάσεις. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, όπως και αυτά του συντρόφου, αλλά επίσης και με τις ελπίδες που έχεις για το μέλλον, τους κοινούς στόχους και με τις φιλίες σου. Η διέλευση αυτή λοιπόν, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα παραπάνω με μια πιο αισιόδοξη ματιά, αλλά και να κάνεις ανοίγματα και να επιδιώξει τα όνειρά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση γίνεται στο ζώδιό σου και φυσικά σε επηρεάζει και σε αφορά άμεσα. Οι πρώτες μέρες της διέλευσης μπορεί και να σου δημιουργήσουν ένταση και αναστάτωση σε σχέση με θέματα ασφάλειας ή οικονομικό ζήτημα και η σκέψη σου θα κινηθεί γρήγορα και παρορμητικά. Γενικότερα η διέλευση δεν έχει τόση ένταση όμως και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις και κυρίως τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους. Οι άλλοι μπορεί να είναι ο σύντροφός σου, ο συνεργάτης σου ή ο συγκεκριμένος κάθε φορά άνθρωπος που σε απασχολεί. Δεν είναι μια άνετη διέλευση αυτή. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις με αφορμή γεγονότα που τώρα κορυφώνονται και εμφανίζονται πιο καθαρά. Η διαδικασία σε διαφωτίζει αρκετά όμως, ώστε να βγάλεις τα ανάλογα συμπεράσματα. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι, τον σύντροφο, τον συνεργάτη, αλλά και με το επάγγελμα και τις φιλοδοξίες που έχεις στην ζωή. Αυτή η περίοδος σε βοηθά να συλλέξεις πληροφορίες σε σχέση με τα παραπάνω θέματα και να αρχίσεις να διαμορφώνεις συμπεραίνοντας τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σίγουρα σε κάνει να σκέφτεσαι πολλά πράγματα και να μπαίνεις σε διαδικασίες αναθεώρησης αποφάσεων ή να διεγείρονται αμφιβολίες και να πολλαπλασιάζονται τα ερωτηματικά σου. Η περίοδος έχει ανασφάλεια και η σκέψη σου προσπαθεί να μπει βαθύτερα στην πραγματικότητα, να διερευνήσεις τις πιθανά κρυμμένες αιτίες συμπεριφορών και γεγονότων και κατά κάποιον τρόπο να λειτουργήσεις όπως ένας ντετέκτιβ στην προσπάθειά του να διαλευκάνει το έγκλημα. Φροντίζεις να παραμείνεις λογικός και αντικειμενικός σε όλη αυτή την διαδικασία και αποφεύγεις να φορτώσεις το σύστημά σου με άγχος που μπορεί να επιβαρύνει σίγουρα την ψυχική σου ισορροπία και ίσως και την σωματική σου υγεία. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με σχέδια, όνειρα και μακρινούς στόχους, αλλά και με την υγεία σου ή με την καθημερινότητά σου. Σε αυτά τα θέματα, η διέλευση που εξετάζουμε θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τους παράγοντες που επηρεάζουν και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη διαύγεια τα κρυφά εμπόδια που υπάρχουν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί αρκετά την σκέψη σου σε θέματα στόχων και σχεδίων. Βλέπεις τα όνειρα που έχεις ότι τώρα μπορείς να τα υλοποιήσεις μέσα από την βοήθεια που έρχεται από φίλους σου, οι οποίοι πρακτικά ή απλά μέσα από κάποια ιδέα που σου προτείνουν, σου δείχνουν τον δρόμο. Γεμίζεις από αισιοδοξία και σκέφτεσαι ότι όλα είναι δυνατά και ότι δεν υπάρχουν όρια. Φροντίζεις όμως να είσαι προσεκτικός στα σχέδιά σου γύρω στα μέσα του μήνα, καθώς κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι σωστά ή οι συμβουλές και κατευθύνσεις που έχεις πάρει να μην βασίζονται στην αλήθεια και αυτό να σου στοιχίσει οικονομικά. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το φλερτ, με την χαρά και την απόλαυση, με τα παιδιά και την δημιουργικότητά σου, αλλά επίσης και με τα οικονομικά σου και την ανάγκη να συνδεθείς βαθύτερα με κάποιον μέσα από το ερωτικό κομμάτι ή να επενδύσεις οικονομικά σε κάτι. Τα παραπάνω θέματα θα κινηθούν αρκετά και με τρόπο που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα οδηγηθείς σε σημαντικά συμπεράσματα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση γίνεται μέσα από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ζωντανεύει αρκετά το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το επάγγελμά σου. Κινητικότητα, συζητήσεις και πιθανές αλλαγές στην τακτική που ακολουθείς μέχρι τώρα ή στο πρόγραμμά σου. Αυτή την περίοδο μπορείς να δεις πιο καθαρά και σφαιρικά τις φιλοδοξίες που έχεις και να προσεγγίσεις πιο εύκολα ή πιο ευέλικτα τους στόχους σου. Προτάσεις ή συζητήσεις που φαίνονται πολύ καλές σαν ευκαιρία εξέλιξης να τις λάβεις υπόψιν, αν και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ακόμη. Τα μέσα του μήνα κρύβουν πολλά και αυτά που συζητάς, συμφωνείς ή πληροφορείσαι μπορεί και να μην βασίζονται σε αληθινά δεδομένα ή σε αγαθές προθέσεις. Ο Ερμής για σένα συμβολίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, την καταγωγή σου και την οικογένειά σου. Ελέγχει κληρονομικά θέματα, θέματα ακινήτων αλλά και θέματα σχέσης και συνεργασιών. Τα παραπάνω θέματα θα σε απασχολήσουν πιο ξεκάθαρα και η διέλευση σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις κινήσεις που σκέφτεσαι. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.