astropedia.gr

Ζώδια & ερωτική συμβατότητα

Ζώδια & ερωτική συμβατότητα
Με ποια ζώδια ταιριάζουμε για σχέση, με ποια μόνο για σεξ και με ποια δεν ταιριάζουμε καθόλου και σε κανέναν τομέα…
Οι ερωτικές σχέσεις είναι περίπλοκες, ενίοτε και δύσκολες. Καθένας και καθεμία από εμάς έχει προσπαθήσει να συνδεθεί ερωτικά με διάφορα άτομα. Με κάποια από αυτά το πείραμα πέτυχε και οι προσπάθειες ευδοκίμησαν, καθώς οδήγησαν σε μια όμορφη, μακροχρόνια και σταθερή σχέση. Με άλλα πάλι υπήρξαν πάθος και σεξουαλική χημεία αλλά οι χαρακτήρες ήταν τόσο διαφορετικοί που η συνύπαρξη και η συμβίωση ήταν απλά αδύνατες. Και υπήρχαν, βέβαια, και εκείνες οι δύσκολες περιπτώσεις, που ήταν εξ’ αρχής καταδικασμένες, καθώς στερούνταν όλων εκείνων των στοιχείων που προσδίδουν ενδιαφέρον σε μια σχέση. Απουσίαζαν δηλαδή τα πάντα…η σεξουαλική χημεία, η καλή επικοινωνία αλλά και το στοιχείο της συντροφικότητας.

Τα 3 προαναφερθέντα μοτίβα μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενα και πιθανώς συνεχίζουν να εμφανίζονται κατά διαστήματα στη ζωή μας, ενώ προσπαθούμε να βρούμε ένα ταίρι και να εξασφαλίσουμε για τους εαυτούς μας μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή (στο βαθμό βέβαια που κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό).

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν το ζώδιό μας παίζει κάποιο ρόλο σε όλο αυτό. Η απάντηση είναι ότι φυσικά και διαδραματίζει τον δικό του πρωτεύοντα ρόλο, καθώς δε γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Με κάποια ζώδια «κουμπώνουμε» καλύτερα ενώ με άλλα δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο επαφής. Ποιοι, όμως, είναι οι ιδανικοί ερωτικοί σύντροφοι, ποιοι οι ιδανικοί εραστές και ποιοι δε μπορούν να μας καλύψουν σε κανέναν τομέα; Ας δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει με το κάθε ζώδιο…

Προειδοποιούμε ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις…
(Παρ’ όλα αυτά, ας μην απογοητευτούμε αν δε διαβάσουμε αυτά που θα θέλαμε, γιατί την τελευταία λέξη θα την πουν το γενέθλιο ωροσκόπιό μας και, βέβαια, η συναστρία μας με το υποψήφιο ταίρι μας)


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699    


Κριός
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με
 • Τοξότη, γιατί είναι και οι 2 ειλικρινείς και περιπετειώδεις.
 • Ιχθύ, γιατί για έναν περίεργο λόγο μπορούν να συνεννοηθούν και να συνυπάρξουν, παρόλο που βλέπουν τη ζωή από άλλη οπτική γωνία.
 • Δίδυμο, γιατί μοιράζονται την ίδια αίσθηση του χιούμορ και μαζί γελάνε μέχρι δακρύων.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Καρκίνο, γιατί στο κρεβάτι είναι το τέλειο θήραμα που ξέρει πώς να υπηρετεί τον Κριό. Η κλάψα του Καρκίνου, όμως, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για σοβαρή σχέση.
 • Ταύρο, γιατί είναι λάγνος και αισθησιακός. Ωστόσο, οι αργοί ρυθμοί και ο κτητικός χαρακτήρας του Ταύρου ξενερώνουν τον Κριό.
 • Λέοντα, γιατί είναι φωτιά και λαύρα. Οι ηγετικές του τάσεις όμως απωθούν τον Κριό. Άλλωστε, 2 ηγέτες μαζί…πού ακούστηκε;
 • Ζυγό, γιατί είναι ελκυστικός και ερωτεύσιμος. Πρόκειται, ωστόσο, για 2 εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ακόμα κι αν παντρευτούν (πράγμα που συμβαίνει συχνά), το πιθανότερο είναι ότι θα χωρίσουν.
 • Σκορπιό, γιατί είναι παθιασμένος και καταλαβαίνει απόλυτα τις σεξουαλικές ανάγκες του Κριού. Όμως, όλο αυτό το σκοτάδι, αυτή η εκδικητικότητα και αυτή η μυστικοπάθεια είναι…too much για τον Κριό, που είναι ανοιχτό βιβλίο.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Παρθένο, γιατί η ανάλυση, η επικριτική διάθεση και η σχολαστικότητα ξενερώνουν τον Κριό.
 • Κριό, γιατί είναι και οι 2 εγωιστές και στο σεξ θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Κανείς δεν υποχωρεί και έτσι…επέρχεται η καταστροφή.
 • Αιγόκερω, γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικοί και οι 2. Επίσης, ο προσγειωμένος και εγκρατής Αιγόκερως (παρόλο που είναι ιδιαίτερα σεξουαλικό ζώδιο) φαίνεται ψυχρός και αυτό ξενερώνει και απωθεί τον Κριό, ο οποίος διψά για ένταση, περιπέτεια και πάθος.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με
 • Υδροχόο, γιατί και οι 2 αγαπούν τον πειραματισμό στο σεξ, είναι ελεύθεροι, ειλικρινείς, αυτόνομοι και ανεξάρτητοι.Ταύρος
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με
 • Αιγόκερω, γιατί ο ένας καταλαβαίνει και σέβεται τον άλλον.
 • Σκορπιό, γιατί μπορούν να συμβιώσουν και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Το μεταξύ τους σεξ υπόσχεται ποσότητα και συχνότητα αλλά όχι απογείωση, γιατί αν και πρόκειται για τα 2 πιο σεξουαλικά ζώδια, τα ζητούμενα αυτών των 2 στο κρεβάτι διαφέρουν. 
 • Ζυγό, καθώς ο ένας εκτιμά τον άλλον για το ήθος, την ευγένεια, το γούστο και την καλαισθησία του.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με
 • Λέοντα, καθώς πρόκειται για 2 σούπερ σεξουαλικά ζώδια. Όμως, η ισχυρογνωμοσύνη και η ακαμψία και των 2 σκοτώνει κάθε προοπτική για μακροχρόνια σχέση.
 • Τοξότη, γιατί ο ένας αφυπνίζει τον άλλον σεξουαλικά και του ξυπνάει άγρια ένστικτα. Ωστόσο, η μεταξύ τους επικοινωνία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. 
 • Δίδυμο, γιατί είναι εγκεφαλικός και παιχνιδιάρης και αυτό αρέσει στον Ταύρο. Τα προβλήματα ξεκινούν από τη στιγμή που ο Ταύρος θα χάσει την εμπιστοσύνη του και θα γίνει κτητικός και καταπιεστικός. 
 • Κριό, γιατί εκπέμπει ερωτισμό. Όμως, είναι υπερβολικά επιπόλαιος και βιαστικός για τους ρυθμούς του Ταύρου.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με
 • Ιχθύ, γιατί απλά αυτοί οι 2 ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους και αδυνατούν να καλύψουν ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου. Καμία επαφή σε κανέναν σχεδόν τομέα.
 • Υδροχόο, γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους και ο ένας απωθεί τον άλλον.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με
 • Ταύρο, γιατί μεταξύ τους υπάρχουν δυνατή σεξουαλική χημεία, εμπιστοσύνη, κατανόηση και αμοιβαία στήριξη.
 • Παρθένο, γιατί καταλαβαίνουν και σέβονται ο ένας τον άλλον, υπάρχει έλξη μεταξύ τους και δεν πλήττουν όταν είναι μαζί. 
 • Καρκίνο, γιατί ο ένας φροντίζει, προστατεύει και περιποιείται τον άλλον και το μεταξύ τους σεξ είναι υπέροχο.

 
Δίδυμοι
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με
 • Κριό, γιατί ξεκαρδίζονται στα γέλια και δε βαριούνται ποτέ όταν είναι μαζί.
 • Ζυγό, γιατί είναι και οι 2 κοινωνικοί και διπλωμάτες, αλλά κάποιες φορές ο Δίδυμος θεωρεί τον Ζυγό γλυκανάλατο για τα γούστα του. 
 • Λέοντα, γιατί όταν είναι μαζί αισθάνονται και οι 2 σαν μικρά παιδιά αλλά ταιριάζουν περισσότερο ως φίλοι παρά ως εραστές. 
 • Παρθένο, γιατί κάνουν ωραίες συζητήσεις και διεγείρουν ο ένας τον άλλον εγκεφαλικά. Στο κρεβάτι όμως η μεταξύ τους χημεία δεν είναι το ίδιο συναρπαστική.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με
 • Σκορπιό, γιατί το μεταξύ τους σεξ είναι σχεδόν μαγικό και θυμίζει ταινία ερωτικού περιεχομένου. Ο ένας απογειώνει τον άλλον σεξουαλικά (καθώς ενώνονται το πάθος με τη φαντασία) και πλανιέται ένα μυστήριο στη μεταξύ τους σχέση. Όμως, το παιχνιδάκι της γάτας με το ποντίκι τελικά κουράζει και φθείρει και τις 2 πλευρές. Και το καλό σεξ δεν αρκεί για να ευδοκιμήσει μια σχέση.
 • Ταύρο, γιατί είναι αισθησιακός και αυτό αρέσει πολύ στον Δίδυμο. Μπορεί, όμως, ο Δίδυμος να σταματήσει να φλερτάρει δεξιά κι αριστερά και να αφοσιωθεί 100% στον Ταύρο; Μάλλον όχι.  
 • Καρκίνο, γιατί το συναίσθημα που βγάζει ο Καρκίνος στο κρεβάτι για έναν περίεργο λόγο διεγείρει πολύ τον Δίδυμο. Όμως, η προσκολλητική συμπεριφορά του Καρκίνου τελικά απομακρύνει τον Δίδυμο. 
 • Δίδυμο, γιατί αμφότεροι αναζητούν την ποικιλία στην σεξουαλική τους ζωή και ξέρουν πώς να περνάνε καλά μαζί στο κρεβάτι. Όμως, 4 άνθρωποι σε μία σχέση γίνεται να συνεννοηθούν; Δυσκολάκι!

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα
 • Ιχθύ, γιατί βλέπουν ο ένας τον άλλον ως εξωγήινο, πράγμα που για κάποιο λόγο τους τρομάζει και, έτσι, αμφότεροι την κάνουν με ελαφρά.
 • Αιγόκερω, γιατί ο Δίδυμος θεωρεί τον Αιγόκερω μονόχνωτο και δίχως φαντασία. Δίπλα του πλήττει αφόρητα.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς
 • Υδροχόο, γιατί απλά… κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
 • Τοξότη, γιατί είναι και οι 2 ανήσυχοι, επικοινωνιακοί και πνευματώδεις. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον σε όλους τους τομείς.Καρκίνος

Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό)
(1)    Ζυγό, γιατί είναι και οι 2 της συντροφικότητας αλλά στο σεξ δεν υπάρχει ιδιαίτερο πάθος μεταξύ τους.
(2)    Καρκίνο, γιατί τα εσωτερικά ζητούμενά τους είναι πανομοιότυπα και ξέρουν πώς να καλύπτουν ο ένας τις συναισθηματικές ανάγκες του άλλου. Με το σεξ όμως τι γίνεται;
(3)    Ιχθύ, γιατί ως ζώδια του Νερού αμφότεροι, συνυπάρχουν αρμονικά.
(4)    Λέοντα, γιατί ο ένας προσφέρει στον άλλον συναισθηματική ασφάλεια.
(5)    Σκορπιό γιατί αυτοί οι 2 επικοινωνούν με τα μάτια. Όμως, ο Σκορπιός στο σεξ είναι πιο ακραίος ενώ ο Καρκίνος αναζητά τρυφερότητα.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ
(1)    Υδροχόο γιατί τα ετερώνυμα όχι μόνο έλκονται αλλά…και παθιάζουν το ένα το άλλο.
(2)    Κριό, γιατί στο κρεβάτι είναι ο τέλειος κυνηγός που ξέρει πώς να ικανοποιεί τον Καρκίνο. Η θρασύτητα και η ωμότητα του Κριού όμως δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για σοβαρή σχέση.
(3)    Δίδυμο, γιατί ο Καρκίνος διεγείρεται από τα εγκεφαλικά παιχνίδια του Διδύμου αλλά αισθάνεται φτερό στον άνεμο δίπλα σε αυτόν. Κανένα αίσθημα ασφάλειας.
(4)    Τοξότη, γιατί ο ένας ελκύει πάρα πολύ τον άλλον σωματικά.
(5)    Αιγόκερω γιατί…βίτσια είναι αυτά. Γουστάρουν κατά βάθος και οι 2 να κοντράρονται. Και όλες αυτές οι διαμάχες βγάζουν άγρια ένστικτα και στους 2.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα
(1)    Παρθένο, γιατί αυτοί οι 2 δεν έχουν ούτε ομοιότητες που θα μπορούσαν να τους ελκύσουν ούτε και έντονες διαφορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν λίγο σασπένς. Πιο αδιάφορη σχέση πεθαίνεις.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
(1)    Ταύρο γιατί το μεταξύ τους σεξ είναι υπέροχο και ο ένας κάνει τον άλλον να αισθάνεται ασφαλής, χαρούμενος και ευτυχισμένος. Πολύ όμορφη σχέση με ίδια ζητούμενα.

 
Λέων
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:
 • Δίδυμο, γιατί περνάνε καλά μαζί αλλά ο μεταξύ τους ερωτισμός κυμαίνεται σε πολύ μέτρια επίπεδα.
 • Καρκίνο, γιατί ο ένας προσφέρει στον άλλον αυτά που ζητάει σε συναισθηματικό επίπεδο. Όμως, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση το αίσθημα της σεξουαλικής απογείωσης. 
 • Τοξότη, γιατί πρόκειται για 2 ζώδια της Φωτιάς που μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να συνυπάρξουν αρμονικά αλλά…μέχρι εκεί!

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:

 • Ταύρο, καθώς έχουν και οι 2 έντονες σεξουαλικές ανάγκες. Όμως, η μεταξύ τους σχέση δύσκολα θα δούλευε, επειδή και οι 2 είναι απόλυτοι.
 • Λέοντα, γιατί είναι και οι 2 κυριολεκτικά φωτιά και λαύρα. Όμως, μετά το σεξ…τι; Εγωισμοί και καβγάδες μάλλον…που δεν οδηγούν πουθενά! 
 • Κριό γιατί είναι αχόρταγος στο κρεβάτι. Έχουν, όμως, και οι 2 αρχηγικές τάσεις και έντονο εγωισμό. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να συνυπάρξουν. 
 • Σκορπιό, γιατί μαζί εξαντλούν όλο το Κάμα Σούτρα. Όμως, 2 δεσποτικοί χαρακτήρες δύσκολα θα μπορούσαν να «κάνουν χωριό». 
 • Υδροχόο, γιατί ο ένας ασκεί έναν περίεργο μαγνητισμό στον άλλον, αλλά είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Παρθένο, γιατί απλά ο ένας ξενερώνει τον άλλον.
 • Ιχθύ γιατί η μεταξύ τους συμβίωση είναι συνήθως αφόρητη και επώδυνη και για τις 2 πλευρές. Καμία σωτηρία, καμία ελπίδα σε κανέναν τομέα.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Ζυγό, γιατί ο ένας κάνει τον άλλον να νιώθει όμορφα και υπάρχει δυνατή σεξουαλική χημεία μεταξύ τους.
 • Αιγόκερω, γιατί -αν και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους- κάτι αόρατο τους συνδέει και κάνει τη σχέση τους υπέροχη.
 
Παρθένος
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:

 • Αιγόκερω, γιατί 2 γήινα ζώδια τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους. Όμως, η εμμονική ενασχόληση και των 2 με τις υποχρεώσεις και τα επαγγελματικά ζητήματα θα στερήσει από τη σχέση το πάθος και τον ερωτισμό.
 • Παρθένο, γιατί καταλαβαίνονται αλλά δεν ξυπνούν πάθη ο ένας στον άλλον. 
 • Δίδυμο, γιατί ωραίες οι συζητήσεις αλλά χωρίς πάθος δεν πάει μπροστά μια σχέση.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Υδροχόο, γιατί πρώτα και κύρια διεγείρουν ο ένας τον άλλον εγκεφαλικά. Κι όλος αυτός ο διανοητικός ενθουσιασμός γρήγορα μεταφέρεται (με απόλυτη επιτυχία) στο κρεβάτι. Κατά τ’ άλλα, όμως, πρόκειται για διαφορετικούς κόσμους που δυσκολεύονται να «κάνουν χωριό» μαζί!
 • Ζυγό, γιατί ο ένας γουστάρει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό του άλλου. Κι αυτό φέρνει πάθος στο κρεβάτι. Όμως, η Παρθένος εκνευρίζεται με την αναποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα του Ζυγού.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Κριό, γιατί ο ένας ξενερώνει τον άλλον, καθώς πρόκειται για 2 παντελώς ασύμβατες μεταξύ τους προσωπικότητες. Ειδικότερα, το θράσος και η αγένεια του Κριού κάνουν την Παρθένο έξω φρενών.
 • Καρκίνο, γιατί αυτοί οι 2 είναι η μέρα με τη νύχτα. Δεν υπάρχει κοινό έδαφος ούτε για να τσακωθούν. 
 • Λέοντα, γιατί αλληλοαπωθούνται. 
 • Τοξότη, γιατί ξεκινάνε τη γνωριμία τους χαλαρά αλλά γρήγορα συνειδητοποιούν ότι δεν ταιριάζουν πουθενά.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Ταύρο, γιατί στη σχέση τους «βασιλεύουν» ο ερωτισμός, ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αμοιβαία κατανόηση.
 • Σκορπιό, γιατί ο ένας ικανοποιεί τον άλλον σεξουαλικά και ταυτόχρονα ο ένας υποστηρίζει και σέβεται τον άλλον, παρόλο που πρόκειται για 2 διαφορετικούς χαρακτήρες. 
 • Ιχθύ, γιατί αν και τόσο διαφορετικοί, την ίδια στιγμή είναι και τόσο ταιριαστοί. Αλληλοσυμπληρώνονται και…ο ένας παθιάζει τον άλλον. Πολλοί πετυχημένοι γάμοι σε αυτόν τον συνδυασμό.

 
Ζυγός

Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:
 • Δίδυμο, γιατί είναι και οι 2 κοινωνικοί και εγκεφαλικοί αλλά ο Δίδυμος ζητάει kinky πράγματα στο σεξ ενώ ο Ζυγός είναι πιο αισθησιακός και ρομαντικός.
 • Υδροχόο, γιατί αμφότεροι διαθέτουν ομαδικό πνεύμα και συλλογική συνείδηση. Η μεταξύ τους επικοινωνία είναι εύκολη, αλλά ο Υδροχόος βλέπει το σεξ ως μια φυσική ανάγκη ενώ ο Ζυγός είναι πιο συναισθηματικός. 
 • Καρκίνο, γιατί αναζητούν και οι 2 μια δεσμευτική σχέση και είναι αρκετά δοτικοί. Όμως, στο κρεβάτι ενδιαφέρονται και οι 2 περισσότερο για την ευχαρίστηση του παρτενέρ τους κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. 
 • Ταύρο, καθώς μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Απουσιάζει, όμως, από αυτόν τον συνδυασμό η αίσθηση της σεξουαλικής απογείωσης.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Κριό, γιατί είναι παθιασμένος, διεκδικητικός, αποφασιστικός και sexy. Πρόκειται, ωστόσο, για 2 εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Τα διαζύγια είναι συχνά σε αυτόν τον συνδυασμό.
 • Ιχθύ, γιατί η μεταξύ τους έλξη είναι μοιραία και ο ένας δε μπορεί να ξεκολλήσει από τον άλλον. Όμως, η αναβλητικότητα και των 2 δεν αφήνει τη σχέση να εξελιχθεί. 
 • Σκορπιό, γιατί οι 2 τους στο κρεβάτι είναι αρκετά συμβατοί αλλά οι εκρήξεις και οι εμμονές του Σκορπιού αποσυντονίζουν και αποθαρρύνουν τον Ζυγό. 
 • Παρθένο, γιατί υπάρχει φυσική και εγκεφαλική έλξη μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Ζυγός δυσκολεύεται να ανεχτεί την πικρόχολη και επικριτική φύση της Παρθένου, που κατά διαστήματα έρχεται στην επιφάνεια.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Αιγόκερω, γιατί ο Ζυγός θεωρεί τον Αιγόκερω μονόχνωτο και αυστηρό ενώ ο Αιγόκερως πιστεύει ότι ο Ζυγός είναι σπάταλος, νάρκισσος και αναλώνεται σε ανούσιες και επιφανειακές συζητήσεις. Απωθούν ο ένας τον άλλον.
Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Λέοντα, γιατί ο ένας τονώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του άλλου. Επίσης, το πάθος και η διασκέδαση χαρακτηρίζουν αυτή τη σχέση.
 • Ζυγό, γιατί μπορούν να νιώσουν ο ένας τον παλμό του άλλου. Επιπλέον, αυτή η σχέση χαρακτηρίζεται από αρμονία, αλληλοκατανόηση, πολλές συζητήσεις καθώς και από ικανοποίηση των ερωτικών επιθυμιών και των 2 πλευρών. 
 • Τοξότη, γιατί είναι και οι 2 δίκαιοι και σέβονται και ηρεμούν ο ένας τον άλλον. Συν τοις άλλοις, η ορμητικότητα του Τοξότη στο σεξ «δένει» όμορφα με τον αισθησιασμό και τη φινέτσα του Ζυγού.

 
Σκορπιός
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:

 • Ταύρο, γιατί συμπληρώνουν και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Στο σεξ, αν και συνευρίσκονται συχνά, δεν απογειώνουν ο ένας τον άλλον, γιατί έχουν διαφορετικά ζητούμενα.
 • Καρκίνο, γιατί προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά ο ένας στον άλλον. Απλώς, για τον Καρκίνο δεν υφίσταται σεξ χωρίς συναίσθημα και τρυφερότητα ενώ ο Σκορπιός (αν και συναισθηματικός) θέλει ένταση (ενίοτε και προστυχιά) στις συνευρέσεις του.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:

 • Δίδυμο, καθώς μιλάμε για την απόλυτα καρμική σχέση και οι καρμικές σχέσεις μπορεί να περιλαμβάνουν μοιραία έλξη, πάθος και αναγεννητικό σεξ αλλά συνήθως είναι δύσκολες και επώδυνες. Επίσης, ο Σκορπιός για κάποιο λόγο διακρίνει έντονη φυσική ομορφιά στον Δίδυμο και έλκεται τόσο από το σώμα του όσο και από το μυαλό και την πολυδιάστατη προσωπικότητά του. Αδυνατεί, όμως, να τον καταλάβει 100%, μα κυρίως δε μπορεί να τον εμπιστευτεί ούτε να βασιστεί επάνω του.
 • Κριό, γιατί στο κρεβάτι είναι ασυναγώνιστος…μοιάζει με τον τέλειο παρτενέρ. Όμως, η ανταγωνιστική, επιπόλαιη, παρορμητική και αδιάκριτη φύση του Κριού εξοργίζει τον Σκορπιό.
 • Λέοντα, γιατί είναι και οι 2 λάγνοι και sexy. Όμως, η έπαρση του Λέοντα εξοργίζει τον Σκορπιό, ενώ από την άλλη οι υπόγειες τακτικές του Σκορπιού ξενερώνουν τον Λέοντα.
 • Ζυγό, γιατί οι 2 τους στο κρεβάτι τα βρίσκουν μια χαρά. Όμως, η αναποφασιστικότητα του Ζυγού όπως επίσης και η τάση του να είναι διπλωμάτης, politically correct και ατσαλάκωτος φέρνουν στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό του Σκορπιού.
 • Σκορπιό, γιατί ο ένας καταλαβαίνει και ικανοποιεί στο 100% τις σεξουαλικές ανάγκες του άλλου. Όμως, η ζήλεια και οι συναισθηματικές εμμονές δεν αφήνουν τη σχέση να στεριώσει.
Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Τοξότη, γιατί είναι άλλοι κόσμοι οι οποίοι δε συγκλίνουν πουθενά.
 • Αιγόκερω, γιατί, παρόλο που και οι 2 είναι εσωστρεφείς, ο ένας (Αιγόκερως) απωθεί και καταπιέζει το συναίσθημα ενώ ο άλλος (Σκορπιός) το εκφράζει με ένταση και τραχύτητα. Επίσης, στο σεξ ο Αιγόκερως αρχικά εμφανίζεται με συστολή και διστακτικός και ξεδιπλώνει ένα μικρό ποσοστό μόνο της σεξουαλικότητάς του, ενώ ο Σκορπιός εξ’ αρχής είναι παθιασμένος και ορμητικός και αυτό συνήθως δημιουργεί πρόβλημα. Για όλους αυτούς τους λόγους δε νιώθουν άνετα ο ένας δίπλα στον άλλον.
Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Ιχθύ, γιατί ο Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό ενός Σκορπιού και μπορεί να τον καταλάβει σε βάθος.
 • Παρθένο, γιατί συνεννοούνται και συνεργάζονται αρμονικά. Επίσης, η φαινομενικά συντηρητική Παρθένος εκπλήσσει και αιφνιδιάζει τον Σκορπιό καθώς μεταμορφώνεται στο κρεβάτι.
 • Υδροχόο, γιατί -αν και τόσο διαφορετικοί- σέβονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλον και τελικά…αλληλοσυμπληρώνονται! Επίσης, στο σεξ πειραματίζονται από κοινού. Πολλοί πετυχημένοι γάμοι σε αυτόν τον συνδυασμό. Ανεξήγητο αλλά αληθινό!

 
Τοξότης
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:

 • Κριό, γιατί αγαπούν και οι 2 την ευθύτητα και την περιπέτεια.
 • Λέοντα, γιατί συνεννοούνται αλλά συνήθως απουσιάζει από τη σχέση αυτή η φλόγα που θα τους απογειώσει.
Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Ταύρο, γιατί ο ένας ελκύει πολύ τον άλλον. Ωστόσο, δυσκολεύονται πολύ να τα βρουν μεταξύ τους στους υπόλοιπους τομείς.
 • Καρκίνο, γιατί υπάρχει έντονη φυσική έλξη μεταξύ τους και μαγνητίζουν ο ένας τον άλλον. Όμως, πέρα από το σεξ, η μεταξύ τους σχέση δύσκολα καταφέρνει να δουλέψει, γιατί πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους.
 • Ιχθύ, γιατί διαθέτουν και οι 2 φαντασία και πάθος αλλά βλέπουν τη ζωή από άλλη σκοπιά.
 • Αιγόκερω, γιατί ελκύουν σωματικά ο ένας τον άλλον αλλά διαφέρουν πολύ ως χαρακτήρες.
Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Παρθένο, γιατί μετά την πετυχημένη πρώτη γνωριμία (η οποία ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές), γρήγορα συνειδητοποιούν ότι είναι η μέρα με τη νύχτα και, έτσι, καταλήγουν να απωθούν ο ένας τον άλλον.
 • Σκορπιό, γιατί δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής μεταξύ αυτών των 2.
Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Ζυγό, γιατί είναι συμβατοί σεξουαλικά, συνεννοούνται, στηρίζουν ο ένας τον άλλον και συμβιώνουν αρμονικά.
 • Δίδυμο, γιατί ο ένας βρίσκει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό.
 • Υδροχόο, γιατί είναι και οι 2 φιλομαθείς και εγκεφαλικοί και σέβονται ο ένας τον προσωπικό χώρο και την ελευθερία του άλλου. Επίσης, στο σεξ κανείς εκ των 2 δεν έχει φραγμούς.
 • Τοξότη, γιατί επικρατούν η ηρεμία και η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ τους. Επίσης, στο κομμάτι του σεξ ο ένας αντιλαμβάνεται αμέσως τα θέλω του άλλου και, ως εκ τούτου, η ηδονή εκτοξεύεται στα ύψη.

 
Αιγόκερως
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:

 • Ταύρο, γιατί υπάρχουν αμοιβαία κατανόηση και σεβασμός μεταξύ τους.
 • Παρθένο, γιατί έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης αλλά είναι και οι 2 εργασιομανείς και, έτσι, χάνονται στις υποχρεώσεις τους και δεν αφιερώνουν τον χρόνο που θα έπρεπε στο κρεβάτι.
 • Ιχθύ, γιατί -αν και διαφορετικοί σε αρκετά σημεία- δεν τσιτώνουν ο ένας τον άλλον και συνυπάρχουν αρμονικά. Η σχέση αυτή, όμως, στερείται πάθους.

Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Καρκίνο, γιατί ο ένας απογειώνει τον άλλον στο κρεβάτι. Για την ακρίβεια, ο ένας βγάζει τον καλύτερο εαυτό του άλλου σεξουαλικά και ξέρει πώς να τον ικανοποιεί με έναν μοναδικό τρόπο. Όμως, μετά το σεξ…τι;
 • Τοξότη, γιατί υπάρχει φυσική έλξη μεταξύ τους αλλά οι διαφορές τους είναι τόσο πολλές που δεν τους επιτρέπουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα.
 • Υδροχόο, γιατί είναι και οι 2 των σωματικών απολαύσεων και για κάποιον ανεξήγητο λόγο συμπαρασύρουν ο ένας τον άλλον στα άδυτα της ακολασίας, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός δισταγμός. Όμως, για κάτι περισσότερο από απλό σεξ, τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς ο συντηρητισμός του ενός (Αιγόκερω) έρχεται σε σύγκρουση με την προοδευτική φύση του άλλου (Υδροχόου).
Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Κριό, γιατί αγαπούν την πρωτιά και οι 2, με αποτέλεσμα να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Επίσης, ο βιαστικός και χοντροκομμένος Κριός προσβάλλει με τη συμπεριφορά του τον εγκρατή και προσεκτικό Αιγόκερω. Επίσης, στο σεξ δε φαίνεται να υπάρχει κανένα σημείο επαφής.
 • Δίδυμο, γιατί ο υπεύθυνος και εχέμυθος Αιγόκερως δεν ανέχεται την επιπολαιότητα και την αναξιοπιστία του Διδύμου. Όσο για τον σεξουαλικό τομέα, ο Αιγόκερως μάλλον κουράζεται από το είδος του φλερτ, τα λεκτικά παιχνίδια και τα kinky υπονοούμενα του Διδύμου. Πολύ γρήγορα ξενερώνουν και οι 2.
 • Ζυγό, γιατί είναι ένα ζώδιο που τον εξοργίζει για διάφορους λόγους, μα κυρίως επειδή τον θεωρεί σπάταλο, φιλάρεσκο και επιφανειακό. Σεξουαλικά μάλλον εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος.
 • Σκορπιό, γιατί ο ένας απωθεί και ξενερώνει τον άλλον, μια και πρόκειται για 2 τελείως διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Τα μόνα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται αυτοί οι 2 είναι η εσωστρέφεια και η καχυποψία, τα οποία όμως θα μπορούσαν να προκαλέσουν τριβές μεταξύ τους.
Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Αιγόκερω, γιατί καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον απόλυτα, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν.
 • Λέοντα, γιατί ο ένας θαυμάζει τον άλλον (παρόλο που είναι διαφορετικοί χαρακτήρες). Κατά έναν περίεργο τρόπο προσαρμόζονται ο ένας στα θέλω του άλλου και, έτσι, όχι μόνο έχουν έντονη σεξουαλική ζωή μαζί αλλά ταυτόχρονα συμβιώνουν αρμονικά και συνεργάζονται κατά τρόπο εποικοδομητικό.

 
Υδροχόος
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:

 • Ζυγό, γιατί έχουν ίδιες απόψεις (καθώς αμφότεροι ενδιαφέρονται για τον πλησίον τους). Ωστόσο, η ρομαντική και παραδοσιακή φύση του Ζυγού δεν ταιριάζει με τη φύση του Υδροχόου ο οποίος βλέπει το σεξ μέσα από πιο προοδευτική και αντισυμβατική ματιά.
 • Υδροχόο, γιατί  ταιριάζουν ως ιδιοσυγκρασία αλλά στο σεξ θα τα κάνουν όλα από την αρχή και, έτσι, μπορεί να βαρεθούν γρήγορα.
 • Ιχθύ, γιατί και οι 2 ώρες-ώρες μοιάζουν σα να προέρχονται από άλλο πλανήτη κι αυτό περιέργως τους φέρνει κοντά και υπόσχεται μια εύκολη συμβίωση μεταξύ τους. Όμως, στο κρεβάτι ο Υδροχόος είναι αποκλειστικά σαρκικός και πειραματιστής, ενώ ο Ιχθύς τα θέλει όλα…άρα και συναίσθημα και τρυφερότητα, πράγματα που δύσκολα θα μπορούσε να του προσφέρει ο Υδροχόος.
Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Καρκίνο, γιατί ο ένας ξυπνάει πρωτόγνωρα πάθη στον άλλον.
 • Λέοντα, γιατί ελκύουν απίστευτα ο ένας τον άλλον, αλλά οι απόψεις τους σχεδόν σε όλα τα θέματα είναι εντελώς διαφορετικές.
 • Παρθένο, γιατί υπάρχει τεράστια έλξη μεταξύ τους, τόσο σωματική όσο και εγκεφαλική. Είναι, όμως, τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες που γρήγορα θα εκνευρίσουν ο ένας τον άλλον, αν επιχειρήσουν να συνάψουν σοβαρή σχέση μαζί! Ο Υδροχόος θα θεωρήσει την Παρθένο ψυχαναγκαστική και η Παρθένος θα σκεφτεί ότι ο Υδροχόος το παίζει εναλλακτικός (χωρίς να είναι) και ότι «πάσχει» από διανοητικό ελιτισμό.
 • Αιγόκερω, γιατί έχουν την ίδια προσέγγιση απέναντι στην έκφραση της σεξουαλικότητας. Για την ακρίβεια, τη βλέπουν ως μια προσπάθεια ικανοποίησης των βιολογικών αναγκών του ανθρώπου. Όμως, πώς θα μπορούσαν αυτοί οι 2 να οδηγηθούν σε μακροχρόνια σχέση, όταν ο ένας αντιπαθεί τα κοινωνικά πρέπει (Υδροχόος) ενώ ο άλλος (Αιγόκερως) αγαπά τους κανόνες και συμβιβάζεται εύκολα με το κοινωνικό κατεστημένο;
Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Ταύρο, γιατί έχουν τελείως διαφορετικές κοσμοθεωρίες και ο ένας απωθεί και εκνευρίζει τον άλλον. Επίσης, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους είναι εντελώς διαφορετικοί.
Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Κριό, γιατί και οι 2 δεν έχουν ταμπού στο σεξ και είναι φιλελεύθεροι, ντόμπροι και ανεξάρτητοι.
 • Δίδυμο, γιατί ο ένας βρίσκει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό.
 • Σκορπιό, γιατί θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ τους, παρόλο που σε αρκετά θέματα σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, αλληλοσυμπληρώνονται και σεξουαλικά ταιριάζουν πάρα πολύ.
 • Τοξότη, γιατί και οι 2 είναι ανεξάρτητοι και διαθέτουν ελεύθερο πνεύμα. Επίσης, γουστάρουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και στο κρεβάτι δεν έχουν ταμπού. Απεναντίας, γουστάρουν να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.

 
Ιχθύες
Ταιριάζει για σχέση (αλλά το σεξ είναι χλιαρό) με:

 • Κριό, γιατί -αν και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους- καταφέρνουν να συνεννοηθούν και να συμβιώσουν αρμονικά.
 • Καρκίνο, γιατί επικοινωνούν σιωπηλά και συνεννοούνται, χωρίς ωστόσο να παθιάζουν ο ένας τον άλλον. 
 • Αιγόκερω, γιατί είναι και οι 2 ήρεμοι, εσωστρεφείς και διακριτικοί και τα βρίσκουν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ως εκ τούτου, η μεταξύ τους συμβίωση είναι εύκολη. Όμως, στο κρεβάτι τα πράγματα κάθε άλλο παρά εκρηκτικά είναι, καθώς ο Αιγόκερως είναι ιδιαίτερα σαρκικός (και όχι τόσο τρυφερός) ενώ ο Ιχθύς -μεταξύ άλλων- αναζητά φαντασία και συναίσθημα. 
 • Υδροχόο, γιατί διαφέρουν και οι 2 από τη μάζα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Κι αυτό δημιουργεί ένα κλίμα οικειότητας και αμοιβαίας συμπάθειας μεταξύ τους. Ωστόσο, στο σεξ οι προσεγγίσεις τους είναι διαφορετικές.
Ταιριάζει πολύ μόνο στο σεξ με:
 • Ζυγό, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο καρμικές αλλά δύσκολες σχέσεις. Το σεξ μεταξύ αυτών των 2 είναι τόσο μεταφυσικό, ρομαντικό και παθιασμένο που μοιάζει με κάλεσμα του πεπρωμένου. Όμως, κανείς εκ των 2 δεν είναι διεκδικητικός και αμφότεροι χαρακτηρίζονται από αναποφασιστικότητα. Σε αυτόν τον συνδυασμό δεν έχουμε πολύ συχνά happy end, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο ένας θα θυμάται τον άλλον για πάντα.
 • Τοξότη, γιατί τα σεντόνια παίρνουν φωτιά όταν αυτοί οι 2 συνευρίσκονται. Όμως, οι κοσμοθεωρίες τους είναι αρκετά διαφορετικές κι αυτό δεν αφήνει πολλές προοπτικές για μια υγιή και μακροχρόνια σχέση μεταξύ τους.

Δεν ταιριάζει σε κανέναν τομέα με:
 • Ταύρο, γιατί απλά αυτοί οι 2 εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος και σχεδόν αδυνατούν να συνυπάρξουν.
 • Δίδυμο, γιατί ο ένας αδυνατεί να καταλάβει τον άλλον λόγω του ότι και οι 2 είναι πολύπλευρες προσωπικότητες, που συχνά μπερδεύουν τους γύρω τους. Το γεγονός ότι δε μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα ο ένας για τον άλλον στην προκειμένη περίπτωση δε λειτουργεί διεγερτικά. Αντιθέτως, απομακρύνει τον έναν από τον άλλον. Όσο για το θέμα της χημείας στο κρεβάτι, θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
 • Λέοντα, γιατί πέραν της αρχικής πνευματικής έλξης που μπορεί να αισθανθούν στην αρχή της γνωριμίας τους χάρη στα κοινά καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα, δεν έχουν τίποτε άλλο που να τους συνδέει. Ακόμη κι αυτή η προαναφερθείσα έλξη γρήγορα «εξατμίζεται», όταν και οι 2 συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχουν σημεία επαφής μεταξύ τους και μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει ο ένας στον άλλον.

Ταιριάζει super σε όλους τους τομείς με:
 • Παρθένο, γιατί ο ένας συμπληρώνει με εποικοδομητικό τρόπο τον άλλον και, ταυτόχρονα, τον αφυπνίζει σεξουαλικά. Μια υπέροχη σχέση, με πολλές προοπτικές για επιτυχία και μακροημέρευση.
 • Σκορπιό, γιατί υπάρχει μια σπάνια και αξιοζήλευτη ψυχική ταύτιση μεταξύ τους. Ο ένας «διαβάζει» την ψυχή του άλλου και το μεταξύ τους σεξ μοιάζει με ιεροτελεστία. Πολύ συχνός και πολλά υποσχόμενος ο συγκεκριμένος συνδυασμός.
 • Ιχθύ, γιατί μόνον ένα Ψάρι μπορεί να κατανοήσει 100% τον περίπλοκο ψυχισμό ενός άλλου Ψαριού και να ικανοποιήσει τις βαθύτερες και τις πιο κρυφές και ανομολόγητες επιθυμίες του. Η τέλεια σχέση!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter