astropedia.gr

Πόσο επιρρεπή είναι τα ζώδια στην απιστία;

Πόσο επιρρεπή είναι τα ζώδια στην απιστία;
Κάθε ζώδιο ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ερωτεύεται μοναδικά, δεσμεύεται διαφορετικά και απιστεί με τον δικό του τρόπο και για τους δικούς του λόγους. Μάθε τα μυστικά κίνητρα που θα οδηγήσουν κάθε ζώδιο στο κυνήγι της απαγορευμένης απόλαυσης.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Θέλεις να κάνεις πιο πικαντικη τη σχέση σου;
Έχουμε τη λύση!
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 

Κριός: Ο αιώνιος κυνηγός

Οι Κριοί είναι οι πολεμιστές του ζωδιακού. Ως γνήσιοι κυνηγοί δεν σταματούν ποτέ να ακολουθούν το ένστικτο τους. Κυριευμένοι από την έλξη για το θήραμά τους, στην προκειμένη περίπτωση για τον έρωτα. Ίντριγκες, ερωτικά παιχνίδια και πάσης φύσεως εμπόδια λειτουργούν ως κίνητρα  για τον Κριό. Παθιάζεται με ένα νέο αίσθημα και ξυπνάει η ανάγκη τους να κατακτήσουν και να κυριαρχήσουν στο αντικείμενο του πόθου τους. Όταν όμως η κατάσταση μεταβεί από το στάδιο του φλερτ στην δημιουργία παράλληλης σχέσης τότε η αδιαπραγμάτευτη ειλικρίνεια τους θα τους προδώσει στον μόνιμο σύντροφό τους, ο οποίος πιθανότητα θα έχει ήδη αντιληφθεί την αλλαγή εξαιτίας ης έλλειψης ερωτικού ενδιαφέροντος.

 
Ταύρος: Σταθερότητα και ασφάλεια

Οι Ταύροι εκ φύσεως αρέσκονται στο φλερτ και ως πομποί και ως αποδέκτες. Δεν τους είναι όμως εύκολο να διαχειριστούν ερωτικά μπερδέματα και συνήθως τα αποφεύγουν. Η ανάγκη τους για ασφάλεια τους οδηγεί να επιθυμούν η μόνιμη σχέση τους ή ο γάμος τους να διαρκέσει μια ζωή. Ένας Ταύρος θα απιστούσε μόνο όταν το σαρκικό πάθος τον κυριεύσει και υπερνικήσει την ανάγκη του για ασφάλεια.Δύσκολα ένας Ταύρος θα προδοθεί καθώς έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μια παράλληλη σχέση διατηρώντας τον σταθερό δεσμό καλύπτοντας τα ίχνη του. Σε περίπτωση που κάτι αποκαλυφθεί ο Ταύρος αναγκάζεται να ζυγίσει τα πραγματικά του συναισθήματα.


Δίδυμοι: Ο δάσκαλος της απιστίας

Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τον έρωτα σαν παιχνίδι, το οποίο τους προσφέρει απλόχερα μέσα από την ευκολία που διαθέτουν να κοινωνικοποιούνται, να συναναστρέφονται πολλούς ανθρώπους δημιουργώντας νέες γνωριμίες στο λεπτό, κάτι που βεβαια αποτελεί ευκαιρία για παράλληλες σχέσεις. Το γεγονός πως και στην μόνιμη σχέση τους συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά απενοχοποιεί του Διδύμους απέναντι  στην απιστία καθώς πιστεύουν πως δεν δημιουργούν σημαντικό πρόβλημα και επιστρατεύουν απίστευτες δικαιολογίες αν αποκαλυφθεί η ζημιά. Μια μέθοδος να περιοριστεί ένας Δίδυμος είναι να απασχολείται πλήρως μέσα σε μια δέσμευση, αναλαμβάνοντας  κάθε είδους ευθύνη και υποχρέωση σε συνδυασμό φυσικά με φυσικά άφθονο παιχνίδι. Σε αυτή τη περίπτωση τα πιο πιθανό είναι να αντισταθούν στους πειρασμούς έξω από την σχέση.

 
Καρκίνος: Επιβεβαίωση και ανασφάλεια

Οι Καρκίνοι στην πλειοψηφία τους είναι πιστοί στη σχέση τους, αγωνίζονται να βρουν το άλλο τους μισό και να εξασφαλιστούν συναισθηματικά κι όταν αυτό συμβεί σταματούν να ψάχνουν και να κοιτάξουν δεξιά και αριστερά. Ακριβώς επειδή ένας Καρκίνος λειτουργεί βάση συναισθήματος όταν αισθανθεί αδιαφορία από το σύντροφό του, κυριεύεται από ανασφάλεια και φόβο πως απιστούν εις βάρους του. Τότε ο Καρκίνος είναι ικανός να καταστρέψει τη σχέση του ή να δημιουργήσει παράλληλη σχέση προκειμένου να καταλαγιάσει την ανασφάλειά του και να αισθανθεί ξανά τον θαυμασμό προς το πρόσωπό του, η συμπεριφορά του όμως τον προδίδει εύκολα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να επιθυμούν να επιστρέψουν στη σχέση τους έπειτα από συζήτηση και σε αυτό βοηθάει το γεγονός πως σπάνια απιστούν εξαιτίας πραγματικού ερωτικού ενδιαφέροντος.

 
Λέων: Θαυμασμός και Επιβεβαίωση  

Σε γενικές γραμμές τα Λιοντάρια θεωρούνται από τα πιο πιστά ζώδια. Αν αποφασίσουν να δεσμευθούν παρόλα αυτά, συχνά παρεξηγούνται εξαιτίας της αγάπης που έχουν για το παιχνίδι του φλερτ μέσω του οποίου εξασκούν την γοητεία τους και απολαμβάνουν τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση. Στην πραγματικότητα όμως όταν βρεθούν σε μια σχέση που θα ενισχύει την εικόνα τους και θα τροφοδοτεί την αστείρευτη ανάγκη τους για προσοχή και ουσιαστικό ενδιαφέρον, πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν πέραν του φλερτ σε απιστία, δεν θα διακινδυνέψει ένα λιοντάρι να χάσει έναν δεσμό με προοπτικές για μια περιπέτεια. Από την άλλη αν απιστήσουν, πολύ δύσκολα θα το κρύψουν αφού οι ενοχές δεν τους επιτρέπουν να συμπεριφέρονται το ίδιο στον σύντροφο τους και αυτό εκδηλώνεται κυρίως μέσω του σεξ το οποίο και παύει να υπάρχει η δεν είναι πια καλό.

 
Παρθένος: Το κυνήγι της τελειότητας

Ένας Παρθένος πάντα κυνηγάει το καλύτερο, το βελτιωμένο, το τέλειο! Έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τη σχέση τους ως ένα σκαλοπάτι που θα τους οδηγήσει στην επόμενη που θεωρούν πως θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό, με αποτέλεσμα κάθε νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία να αποτελεί μια ευκαιρία. Το σεξ για τους Παρθένους είναι ένα πεδίο που τους προσφέρει καινούργιες εμπειρίες και ευκαιρία να αποσπάσουν καλές κριτικές. Αυτό που δεν μπορούν να διαχειριστούν όταν απιστήσουν είναι η νευρικότητα και οι ενοχές. Οι λόγοι που οδηγούν ένα Παρθένο να συνάψει παράλληλη σχέση είναι επειδή δεν τους ικανοποιεί αυτή που ήδη έχουν, αλλά και επειδή πιστεύουν πως ακόμα κι αν δεν ανακαλύψουν το ιδανικό, πάντα πρέπει να το αναζητούν.

 
Ζυγός: Πάντα σε σχέση  

Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι της συντροφιάς και των σχέσεων. Η δέσμευση είναι απαραίτητο στοιχείο στη ζωή τους και μέσα από έναν ουσιαστικό και υγιή δεσμό βρίσκουν την ηρεμία και την γαλήνη μέσα στην οποία μπορούν να λειτουργούν και να εξελίσσονται. Δύσκολα λοιπόν ένας Ζυγός θα παρασυρόταν σε μια περιπέτεια, πόσο μάλλον σε παράλληλη σχέση. Όταν η σχέση τους ολοκληρώσει τον κύκλο της οι Ζυγοί δυσκολεύονται να τη λήξουν με αποτέλεσμα να παγιδεύονται, ελπίζοντας πως το τέλος θα το βάλει η άλλη πλευρά. Ο δισταγμός τους κάνει αναποφάσιστους και συχνά επιλέγουν να αφήσουν τη σχέση να αργοσβήσει, στο μεσοδιάστημα όμως έχουν ήδη δημιουργήσει κάτι νέο εφόσον τη μοναξιά δεν την αντέχουν.

 
Σκορπιός: Ο μυστικοπαθής

Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να ελκύονται από ανθρώπους που αποπνέουν μυστήριο, τους γοητεύει η ίντριγκα και δεν διστάζουν να εμπλακούν σε σχέσεις που απαιτούν πολύπλοκο χωρισμό και έχουν απαιτήσεις. Ο Σκορπιός κατακτά και έπειτα έχει κτητική διάθεση προς τον σύντροφό του επιδιώκοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Παρόλα αυτά ακόμη κι όταν βρίσκεται μέσα σε ένα δεσμό, θα απιστούσε δημιουργώντας ακόμη και μια παράλληλη σχέση όταν του δίνεται η ευκαιρία να απολαύσει καλό σεξ , μέσα από το οποίο ο Σκορπιός αναγεννιέται. Φυσικά οι περιπέτειες του σχεδόν ποτέ δεν αποκαλύπτονται καθώς φροντίζει να καλύψει κάθε είδους αποδεικτικά στοιχεία.
 
 
Τοξότης: Όλα για την ελευθερία
Οι Τοξότες είναι οι κατεξοχήν εραστές της ελευθερίας, προκαλούν ανασφάλεια στο σύντροφό τους χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να απιστήσουν. Μπορούν να σταθεροποιηθούν σε μια δέσμευση όταν ο σύντροφός τους τούς διεγείρει εγκεφαλικά. Το ερωτικό τους ενδιαφέρον αυξάνεται όταν νιώθουν πως ο σύντροφός του τροφοδοτεί την εξέλιξη τους βελτιώνοντας την σκέψη τους. Ένα πνευματικό κενό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ρήξη στον δεσμό και φυσικά ένας Τοξότης έχει την τάση φυγής στο τσεπάκι, μόλις αισθανθεί πως περιορίζεται η προσωπική του ελευθερία, η σχέση γίνεται φυλακή και ο Τοξότης δραπετεύει.

 
Αιγόκερως: Η καριέρα πάνω απ όλα

Οι Αιγόκεροι δεν βάζουν σε προτεραιότητα την προσωπική ζωή τους, αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια στο κυνήγι της επαγγελματικής ανέλιξης, ακριβώς για αυτό το λόγο έχουν ανάγκη από μια σταθερή σχέση που θα τους προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία και ασφάλεια προκειμένου να ασχολούνται με το επαγγελματικό προφίλ τους. Όταν ένας Αιγόκερως κερδίσει δύναμη και εξουσία μέσα από τη δουλειά του ένα απλό φλερτ λειτουργεί αφροδισιακά με πιθανότητες να εξελιχθεί σε παράλληλη σχέση. Εφόσον το τρίτο πρόσωπο βέβαια θα καλύπτει την ανάγκη για θαυμασμό η οποία πηγάζει από την επαγγελματική επιτυχία.


Υδροχόος:  Σταθερότητα στη δέσμευση

Οι Υδροχόοι δεν είναι επιρρεπείς στα ξεπορτίσματα, είναι σταθερό ζώδιο, επιθυμούν και επιδιώκουν μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στις οποίες επιδεικνύουν επιμονή και προσπάθεια για την διατήρηση της δέσμευσης. Ένα Υδροχόος μπαίνει σε μια σχέση συνειδητά και από επιλογή του γι' αυτό δεν εγκλωβίζεται. Θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να λειτουργήσει ο δεσμός του μόνο όταν θεωρήσει πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Αν ενδώσει σε κάποιο πειρασμό θα προδοθεί εξαιτίας της νευρικότητας στη συμπεριφορά του καθώς και από την ολοκληρωτική έλλειψη ενδιαφέροντος προς τον σύντροφό του.

 
Ιχθύες: Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που συμπεριλαμβάνει τα πάντα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο και για τους ίδιους να ορίσουν την ταυτότητά τους σε προσωπικό επίπεδο. Έχουν την ικανότητα να μπορούν να αναπτύξουν συναισθήματα και ερωτική διάθεση για παραπάνω από ένα άτομο την ίδια στιγμή. Έχουν την τάση να εμπλέκονται σε καταστάσεις μέσα από τις οποίες θα υποφέρουν, θυματοποιώντας τον εαυτό τους. Ο έρωτας τους τρέφει και πολύ συχνά η ανάγκη τους για συναισθηματικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να καλυφθεί από τον μόνιμο σύντροφό τους. Ένας Ιχθύς όμως είναι απρόσεκτος και εύκολα θα προδοθεί από τα αποδεικτικά στοιχεία που αφήνει πίσω του. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ακόμα κι αν είναι προφανές το παραστράτημά τους, θα αρνηθούν τα πάντα περιμένοντας από το σύντροφό τους να βγάλει το πόρισμα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter