astropedia.gr

Ταρώ 2019

Ταρώ 2019
Η κάρτα της χρονιάς 2019
Ο Ιππότης των Ξιφών


Γενικά: Η ενέργειες του 2019 δεν φέρνουν απλά και μόνο μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις εσύ το πάνω χέρι σε όλα και να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που είναι το όφελος σου.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου, θα ενισχυθεί η επιθυμία σου για δράση, με αποτέλεσμα να κάνεις ένα μεγάλο άλματα προόδου. Εάν εργάζεσαι μαζί με άλλα άτομα, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις με την αποδοτικότητα σου, χωρίς αυτό να είναι αθέμιτα ανταγωνιστικό προς τα άτομα που συνεργάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες για να περιορίσεις τις σπατάλες. Μπορεί όμως προς το δεύτερο εξάμηνο να έχεις κάποιο αναπάντεχο κέρδος μέσα από κάποιο τυχερό παιχνίδι ή από κάποια άλλη πηγή εσόδων.

Αισθηματικά: Εάν είσαι σε δέσμευση, θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου έχει αρχίσει να βυθίζεται στη ρουτίνα, αλλά θα αναλάβεις δράση με αστραπιαίο τρόπο που θα έχει και επιτυχές αποτέλεσμα βάζοντας μπροστά την ευρηματικότητα σου στο να δώσεις μια διαφορετική διάσταση στην εξέλιξη του δεσμού σου. Εάν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, τότε το σύμπαν θα σε επιβραβεύσει φέρνοντας στον δρόμο σου εάν πρόσωπο που με τη προσωπικότητα του θα σε συνεπάρει ιδιαίτερα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

 
Ιανουάριος 2019
Έξι των κυπέλλων


Γενικά:
Αν κάποια παλιά γεγονότα είχαν στοιχειώσει τη ζωή σου, αυτό το μήνα θα βαδίσεις σε ένα νέο, αλλά πιο ασφαλές μονοπάτι . Οι πληγές του παρελθόντος θα επουλωθούν σταδιακά και θα εκδηλώνεις προς τα έξω μια πιο θετική συμπεριφορά.

Επαγγελματικά: Το αίσθημα της ανταμοιβής αναμένεται να γίνει έντονο. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται εξελίξεις που στην ουσία επιβραβεύουν τις προσπάθειες σου και σου δίνουν την αίσθηση της δικαίωσης. Στα οικονομικά σου, το περίεργο κλίμα που επικρατούσε πρόκειται να αναστραφεί, όπου πρόκειται να έχεις μια ανταμοιβή από κάποια παρελθοντική συναλλαγή.

Αισθηματικά: Ο ρομαντισμός και οι έντονες στιγμές θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία αυτού του μήνα. Πέρα από αυτό κάποιες υποσχέσεις θα γίνουν πράξεις και αυτό θα σταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σου. Αν βρίσκεσαι σε μοναχικό επίπεδο θα πρέπει να καταλάβεις ότι αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και θα πρέπει να επικεντρωθείς σε νέες καταστάσεις που βγαίνουν στο δρόμο σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Φεβρουάριος 2019
Εννέα Πεντάκτινο


Γενικά: Οι ανταμοιβές των κόπων σου πρόκειται να σου δώσουν χαρά , έντονη ενεργητικότητα και ηθική ικανοποίηση. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου πρόκειται να αποκτήσει ισχυρά θεμέλια προκειμένου να καταφέρεις ακόμα περισσότερα.

Επαγγελματικά: Οι συνθήκες πάνω στα επαγγελματικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό δεν είναι κάτι που θα σου έχει χαριστεί, αλλά θα είναι αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών που θα πιάσουν επιτέλους τόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς, γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή που είναι στο χέρι σου να φέρει επιπλέον θετικές αλλαγές. Στον οικονομικό σου τομέα ,η σωστή διαχείριση των προηγούμενων μηνών δείχνει να φέρνει τα απαιτούμενα αποτελέσματα, δίνοντας σου την ελευθερία να κάνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

Αισθηματικά: Το κλίμα στη σχέση σου γίνεται αρκετά διασκεδαστικό αφού οι από κοινού δραστηριότητες με το ταίρι σου και ο χρόνος που θα περάσετε μαζί πρόκειται να σας πάει σε μια διάσταση ανανέωσης. Εάν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, θα βάλεις ως προτεραιότητα την καλοπέραση σου μιας και η ανάγκη μιας σχέσης δεν θα είναι τόσο έντονη αυτή τη περίοδο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Μάρτιος 2019
Η Σελήνη


Γενικά: Έφτασε η κατάλληλη περίοδος να προσπαθήσεις να πάρεις αποφάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Οι σωστές αποφάσεις προϋποθέτουν το να υπάρχει η λογική ως βασικός γνώμονας. Οι βιαστικές κινήσεις και ο παρορμητισμός ενδέχεται να φέρουν τα αντίθετα αποτέλεσμα από αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικά: Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε άτομα τα οποία μέχρι τώρα πίστευες ότι σε στηρίζουν πάνω στα επαγγελματικά σου. Η συμπεριφορά τους μπορεί να κρύβει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό που αν δεν τον αντιληφθείς έγκαιρα θα έχεις ζημιογόνα αποτέλεσμα. Η εγρήγορση και η διπλωματία είναι τα εφόδια που θα σε προφυλάξουν από μπελάδες. Στα οικονομικά σου κάποιοι λάθος χειρισμοί από τη πλευρά σου, μπορεί να σε αγχώσουν και εκεί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις κάθε έλεγχό. Να ξέρεις όμως ότι προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξει η πολυπόθητη σπίθα που θα αρχίσει να βελτιώνει σταδιακά τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου, που θα προέρχονται από τρίτα πρόσωπα και που θα έχουν ως στόχο να πλήξουν την ευτυχία σου. Δεν θα πρέπει όμως να πέσεις στη παγίδα αυτή και καλό θα ήταν να συζητήσεις ήρεμα με το ταίρι σου προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αν δεν έχεις σχέση, επιβάλλεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί πολλά από τα άτομα που θα σε πλησιάσουν να φοράνε το προσωπείο του ιδανικού και στην ουσία να κρύβουν εφήμερους σκοπούς που θα σε πληγώσουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Απρίλιος 2019  
Ο Τροχός της τύχης


Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας με απροσδόκητα γεγονότα! Μην αποθαρρύνεσαι από αυτό, η αλλαγή θα είναι καλή. Συνήθως χάνουμε θαυμάσιες ευκαιρίες εάν δεν τις παρατηρήσουμε και τις εκμεταλλευτούμε, και εσύ θα πρέπει να θυμάσαι  ότι αυτόν το μήνα πολλά από τα γεγονότα θα είναι έξω από τον έλεγχό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκέφτεσαι θετικά!

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, μπορεί να δημιουργηθούν ξαφνικές αλλαγές αλλά και αρκετές προκλήσεις. Εάν έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό, το Σύμπαν σου ζητά να είσαι διεκδικητικός και τολμηρός. Αν είχες περάσει δύσκολες στιγμές στην εργασία σου, από αυτόν το μήνα αρχίζεις να βλέπεις μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Αισθηματικά: Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξει κάτι στη σχέση σου ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι το ταίρι σου δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες σου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να απομακρυνθείς, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα σε ό, τι πει ή κάνει το άλλο σου μισό. Το σημαντικό είναι να επικοινωνείς ανοιχτά και ειλικρινά με το ταίρι σου, αποσαφηνίζοντας ακριβώς πως αισθάνεσαι και χωρίς να γίνεσαι αντιδραστικός. Αν είσαι εκτός σχέσης και ψάχνεις καιρό μια νέα σχέση, ανέμενε αυτόν το μήνα να ερωτευτείς πρόσωπο που είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνήθη κριτήριά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Μάιος 2019
Έξι Πεντάκτινο


Γενικά: Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις κάπως τη ζωή σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα για να επιτευχθεί η ισορροπία στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές.

Επαγγελματικά: Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ίσως δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δυσανασχετούν με την επιτυχία σου. Πρόσεξε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν πόλεμο νεύρων. Η εσωστρεφής ενέργεια αυτής της κάρτας θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την διαχείριση των οικονομικών με έναν συγκρατημένο τρόπο.

Αισθηματικά: Εάν είσαι σε σχέση αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου να επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σου και αυτό το κλίμα θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο. Εάν δεν είσαι σε σχέση πρόκειται να γνωρίσεις ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σε γοητεύσει, αλλά για να εξελιχθεί η κατάσταση χρειάζονται αργές και σταθερές κινήσεις από τη πλευρά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Ιούνιος 2019
Τρία των Κυπέλλων


Γενικά: Η αληθινή ευτυχία σου χτυπά την πόρτα. Αυτό το μήνα ευνοούνται νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με νέα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου και κατ’ επέκταση των οικονομικών σου απολαβών.

Αισθηματικά: Στην ερωτική σου ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με τον ταίρι σου και η σχέση σου γίνεται δυνατότερη. Αν είσαι εκτός σχέσης, οι φίλοι ή η οικογένειά σου μπορεί να συμβάλουν θετικά σε μια νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σου με νέα άτομα καθώς θα γίνει αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Ιούλιος 2019
Ο Τρελός

Γενικά: Ένα νέο, χαρούμενο ξεκίνημα έρχεται στη ζωή σου, που αφορά την ικανότητά σου να δεις τον εαυτό σου και τις καταστάσεις γύρω σου με μια πιο θετική προοπτική. Ανακαλύπτεις εκ νέου τον εαυτό σου και προχωράς στις αλλαγές που θέλεις.

Επαγγελματικά: Στην επαγγελματική σου ζωή, διαμορφώνεις τη δική σου διαδρομή, πιστεύεις στην δύναμή σου. Μπορεί κάποια άτομα γύρω σου να μην καταλαβαίνουν πάντα την άποψή σου ή τις ενέργειές σου, αλλά εσύ δεν αποθαρρύνεσαι καθώς, επειδή πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, οι άλλοι πείθονται από την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικά: Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να μην νιώθεις ακόμη την ανάγκη για μια μεγάλη δέσμευση ακόμη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές και να βγεις με διαφορετικά άτομα για να δεις ποιο είναι το τέλειο ταίρι για σένα. Είναι σημαντικό να γνωρίσεις πολύ καλά το άτομο προτού χαρίσεις την καρδιά σου και πριν αποφασίσεις για δέσμευση. Αν είσαι σε σχέση, τότε σε περιμένουν συναρπαστικές εκπλήξεις ή μπορεί να προγραμματίσεις με το ταίρι σου κάποιες νέες περιπέτειες μαζί. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

 
Αύγουστος 2019
Ιεροφάντης

Γενικά: Θα καταλάβεις αυτό το μήνα ότι το μέλλον σου βρίσκεται στα χέρια σου και στο τρόπο που θα το διαμορφώσεις. Η  ενέργεια αυτού του μήνα σου δίνει να καταλάβεις ότι πριν αντιδράσεις ενάντια σε άτομα που σε κρίνουν με το παραμικρό, να συνειδητοποιήσεις ότι η γνώμη που έχουν κάποιοι για σένα, δεν σε αφορά πλέον, στο κάτω κάτω, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

Επαγγελματικά: Αυτό το μήνα θα νιώσεις την ανάγκη  να προχωρήσεις με τις φιλοδοξίες σου και μια έντονη αποφασιστικότητα που δεν θα επηρεαστεί από τα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Διατηρώντας την ψυχραιμία σου σε οποιαδήποτε αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν στη ζωή σου, θα αποκομίσεις θετικές εμπειρίες και θα κερδίσεις κάποιους ανθρώπους με το μέρος σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσεις την επαγγελματική σου υπόσταση επιδεικνύοντας τις ικανότητες σου. Στα οικονομικά ανακτάς τον έλεγχό σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε αυτό το κομμάτι θα παίξει ρόλο ένας σωστός προγραμματισμός που αφορά τις ανάγκες σου.

Αισθηματικά: Όσον αφορά τη σχέση σου θα καταλάβεις ότι θα πρέπει να προχωρήσεις σε κάποιους συμβιβασμούς με σκοπό να υπάρξει μια ομαλή πορεία για σένα και το ταίρι σου. Στη περίπτωση που είσαι εκτός σχέσης θα γίνεις πόλος έλξης για πολλά άτομα που θα σε πλησιάσουν με πολλαπλούς σκοπούς. Είτε για κάτι σταθερό, είτε για κάτι παροδικό. Φρόντισε όμως να καθορίσεις τις ανάγκες σου και να ενδώσεις σε περιπτώσεις που θα σε γεμίσουν με θετική ενέργεια. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Σεπτέμβριος 2019
Άσσος Πεντάκτινο


Γενικά: Οι ενέργειες του Σεπτέμβρη σε ωθούν στο να κάνεις μια νέα αρχή σε βασικούς τομείς της ζωής σου και να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θα σου αποδώσουν καρπούς αργότερα, αφήνοντας πίσω ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις που σε κάθε περίπτωση δοκίμασαν σκληρά τις αντοχές σου.

Επαγγελματικά: Στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του μήνα ευνοούνται τα επαγγελματικά ανοίγματα, η σύναψη κάποια συνεργασίας και η ανανέωση του κύκλου των επαγγελματικών γνωριμιών σου που θα συμβάλλουν σημαντικά στη επίτευξη των στόχων σου.  Στα οικονομικά σου θα σου γίνει μια πολύ αξιόλογη πρόταση που θα αυξήσει τα έσοδα σου βοηθώντας στο να καλύψεις ένα μεγάλο μέρος των εκκρεμοτήτων σου.

Αισθηματικά: Οι προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν, φαίνεται πως θα αποδώσουν καρπούς από τα μέσα του μήνα και μετά. Αν είσαι σε σχέση, θα ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Επίσης το όμορφο κλίμα που θα διαμορφωθεί θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό και την ψυχολογία σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα ευνοηθεί ένα ερωτικό μεν, αλλά εφήμερο ξεκίνημα που θα σε κάνει να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Οκτώβριος 2019
Ο Μάγος

Γενικά: Οι συμπαντικές ενέργειες του μήνα θα σου ενισχύσουν την ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου. Η έκβαση των επιδιώξεων σου προϋποθέτει διπλωματία και ευελιξία σε πολλές περιπτώσεις μιας και οι δυσκολίες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Επαγγελματικά: Η προοπτική της επιτυχίας είναι μπροστά σου με μια αλλαγή η οποία θα σου αλλάξει τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον αρμοδιότητες ή να σου προκύψει μια νέα εργασία που σε κάθε περίπτωση θα δώσει μια διαφορετική πνοή στα οικονομικά σου. Η μεταβολή στα οικονομικά σου θα έχει θετικά πρόσημα, όχι μόνο εξαιτίας των αλλαγών στα εργασιακά σου, αλλά και μέσα από άλλες πηγές. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό των εξελίξεων για να μην αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα σε ζημιώσουν.

Αισθηματικά: Θα σου δοθεί η δυνατότητα να κατευθύνεις τις εξελίξεις στα ερωτικά σου είτε είσαι σε σχέση ,είτε όχι. Εάν βρίσκεσαι σε προβληματικό στάδιο στη σχέση σου, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μηνά θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου μέσω συζητήσεων που θα κάνεις με το ταίρι σου. Εάν είσαι σε αναζήτηση σχέσης θα καταφέρεις με σχετική ευκολία να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να εξασφαλίσεις μια αρκετά θετική εξέλιξη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 


Νοέμβριος 2019
Επτά των Κυπέλλων


Γενικά: Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στους στόχους σου αυτόν το μήνα, ίσως βρίσκεσαι σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές επιλογές αλλά έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Με τη διαίσθησή σου γνωρίζεις ποια είναι η πιο σωστή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις εκ των προτέρων!

Επαγγελματικά: Ίσως χρειαστεί να θέσεις κάποια όρια αν κάποιος προσπαθεί να σου αναθέσει επιπλέον φόρτο εργασίας ή προσπαθεί να κλέψει τη δόξα σου. Προσπάθησε να μην χρονοτριβείς με τα σχέδιά σου ή να κολλήσεις σε οποιαδήποτε σύγχυση. Το θετικό είναι ότι θα έχεις έμπνευση και νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε καταστάσεις χρειάζονται ακρίβεια.

Αισθηματικά: Μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις με το ταίρι σου πάνω σε πρακτικά και όχι συναισθηματικά θέματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη αγάπης, αλλά περισσότερο έλλειψη συνεννόησης. Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε είναι πολύ πιθανό ότι θα έχεις περισσότερες από μία ερωτικές προτάσεις. Θα πρέπει όμως να αποσαφηνίσεις στους υποψήφιους συντρόφους σου τι ακριβώς θέλεις και ψάχνεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Δεκέμβριος 2019
Ο Ερημίτης


Γενικά: Η εσωτερική ενδοσκόπηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα αυτόν το μήνα, για να μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να κατευθύνουν οποιεσδήποτε επιλογές σου και μην εξαρτάσαι από τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων κατά τη λήψη αποφάσεων.

Επαγγελματικά: Για να μπορέσεις να διατηρήσεις την σταθερότητα στην εργασία σου, θα επικεντρωθείς σε τεράστιο βαθμό στη λεπτομέρεια. Ίσως υπάρξει κάποια καθυστέρηση σε κάποιες απαντήσεις που περιμένεις, αλλά να θυμάσαι ότι κατά βάθος όλα λειτουργούν προς όφελος σου. Στα οικονομικά σου θέματα θα καταφέρεις μια πολύ αξιόλογη διαχείριση και αυτό οφείλεται σε μια συγκρατημένη στάση σε περιττά έξοδα.

Αισθηματικά: Ενδεχομένως να μην μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των διαθέσεων και των αντιδράσεων σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι προτού μιλήσεις και μην εκφράζεις κάθε σου σκέψη στο σύντροφό σου. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές αυτόν το μήνα που το ταίρι σου δεν θα συμμερίζεται απόλυτα τους στόχους σου. Αν νιώθεις απογοήτευση και θέλεις να εκφράσεις πράγματα που το ταίρι σου δεν τα αποδέχεται, προσπάθησε να συγκρατηθείς και μη συζητάς δύσκολα θέματα. Αν είσαι εκτός σχέσης, είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές συναισθηματικές δεσμεύσεις αυτόν το μήνα. Θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές ευκαιρίες αλλά να είσαι προσεκτικός, μην παρασύρεσαι από τη φωτιά του πάθους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
Newsletter