astropedia.gr

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2021: Για κάθε μήνα της χρονιάς και κάθε ζώδιο

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2021: Για κάθε μήνα της χρονιάς και κάθε ζώδιο
Κατευθύνσεις του έτους μέσα από την Ταρώ

Στο ετήσιο άνοιγμα για το 2021 ως κεντρικό χαρτί πέφτει το 5 Πεντάκτινο και είναι η κάρτα που δίνει τον γενικό τόνο της χρονιάς. Τα 5άρια δείχνουν πάλη και σύγκρουση στο στοιχείο της ομάδας στο οποίο ανήκουν, το οποίο αλλάζει και μεταβάλλεται. Τα πεντάκτινα συνδέονται με το γήινο στοιχείο, την ύλη, την σταθερότητα και την άνεση. Το κεντρικό θέμα της καινούργιας χρονιάς είναι λοιπόν η αλλαγή πάνω σε οτιδήποτε θεωρούμε σταθερό στην ζωή μας και η κάρτα εισάγει την έννοια της προσπάθειας για βελτίωση και την ανάγκη να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα εφόδια που έχουμε.

 

Φέτος επικρατεί ο φόβος της απώλειας ή της αποτυχίας και ξυπνάνε φόβοι που έχουν να κάνουν με την γενικότερη ασφάλεια. Η κατεύθυνση που δίνει αυτή η ομολογουμένως δύσκολη κάρτα είναι να μην περάσουμε τις δυσκολίες μόνοι μας και πεισματικά χωρίς να αναζητήσουμε βοήθεια, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κάτι καλύτερο και να μην συνηθίσουμε την δυστυχία και την κακομοιριά αλλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να την αλλάξουμε. 

Στο άνοιγμα επικρατεί η σειρά των Ράβδων και αυτό σημαίνει πως η χρονιά έχει έντονα το στοιχείο της δράσης, της κινητικότητας και της πνευματικής ανύψωσης. Φέτος θα υπάρχει λοιπόν κίνηση και δημιουργικότητα, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ακολουθήσουμε την βασική κατεύθυνση που μας δίνει η κεντρική κάρτα, με αυξημένες πιθανότητες να καταφέρουμε να σώσουμε αυτό που μπορεί να σωθεί. Στο άνοιγμα επίσης παρατηρούμε μαζεμένες στην σειρά τρεις κάρτες από την μεγάλη αρκάνα οι οποίες μιλάνε για καρμικές και αναπόφευκτες εξελίξεις οι οποίες εντοπίζονται στο πεδίο των σχέσεων, της οικονομικής εξάρτησης και της ελεύθερης σκέψης.
 

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2021
Kινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


Η κατεύθυνση για κάθε μήνα της χρονίας και για κάθε ζώδιο

Ιανουάριος - 4 Ράβδος
Το έτος ξεκινά με μια θετική κάρτα που μιλά για απελευθέρωση από βάσανα, για αισιοδοξία και για ανάπτυξη αργή αλλά σταθερή. Η επιτυχία και η πρόοδος στις υποθέσεις μας είναι εφικτή και μπορούμε να περιμένουμε ανταμοιβή για τους κόπους μας και αποτελέσματα στις πράξεις μας. Είναι ένας μήνας που μπορούμε να βάλουμε λοιπόν τα δυνατά μας και μέσα από θετικές κινήσεις να έχουμε, όσο είναι αυτό δυνατό για τον καθένα, αφθονία, ευμάρεια και ομόνοια στις σχέσεις μας. Η δημιουργία μιας σταθερής βάσης στην ζωή μας, η επιμονή σε μια ιδέα-ιδανικό και η τόλμη ευνοούν τις υποθέσεις μας. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Φεβρουάριος - 3 Ξίφος
Αυτόν τον μήνα δεν βοηθάει καθόλου το να ζούμε στο παρελθόν, να αναμοχλεύουμε αναμνήσεις που μας πονάνε και να διατηρούμε τα τραύματά μας ακόμη ανοιχτά. Είναι ένας μήνας σαφώς δύσκολος που έρχεται μετά από έναν θετικό Γενάρη να φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες και απογοητεύσεις, αλλά η κάρτα συμβουλεύει να μην εκτοπίσει τώρα το συναίσθημα την λογική και αντιθέτως να σταθούμε απέναντι από αυτό που πρέπει να αλλάξουμε και να το κάνουμε παίρνοντας ίσως μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μας. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Μάρτιος - Βασίλισσα Πεντάκτινο
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης φέρνει θετικές ενέργειες που ανανεώνουν και μας βοηθάνε να ξεπεράσουμε τον δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό ψυχολογικά μήνα που προηγήθηκε. Οι αποφάσεις που πήραμε το προηγούμενο διάστημα, τώρα αρχίζουν να δημιουργούν εξελίξεις και να φέρνουν αποτελέσματα, τα οποία όμως για να έχουν ένα πρακτικό όφελος χρειάζεται να κινηθούμε ρεαλιστικά και να παραμείνουμε εστιασμένοι και αφιερωμένοι στον στόχο μας. Η διαφθορά και η απληστία που ούτως ή άλλως υπάρχει, αυτόν τον μήνα προβάλλονται έντονα μέσα από συγκεκριμένα πρόσωπα στην ζωή μας που μας εμποδίζουν να κινηθούμε ελεύθερα και δημιουργικά. Δεν είναι μήνας όμως για να τεμπελιάσουμε ή να παραιτηθούμε, με σοβαρό σκεπτικό και υπομονή μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας  εφόσον είναι ρεαλιστικοί. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Απρίλιος - 5 Ράβδος
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης είναι κινητικός, δραστήριος και παραγωγικός. Η έμπνευση που μπορεί να έχουμε αυτή την περίοδο μπορεί να γίνει σχέδιο και το σχέδιο πράξη, αρκεί να εξετάσουμε τα δεδομένα που τρέχουν στην ζωή μας αυτόν τον μήνα μέσα από το πρίσμα της αποφασιστικότητας και του υγιούς ανταγωνισμού. Ο μήνας μπορεί να φέρει προστριβές και συγκρούσεις, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, αυτό επιτρέπει στην αποσυμπίεση και την εκτόνωση της ενέργειας μέσα από θετικά κανάλια. Είναι απαραίτητο όμως να προσέξουμε οι προσπάθειές μας να έχουν βάση και να μην αποδειχτούν τελικά άχρηστες ή μάταιες. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια αρκεί να μην είμαστε διαυγείς και όχι σε σύγχυση. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Μάιος - 10 Ράβδος
Το μοτίβο της προσπάθειας, της δράσης και της παραγωγικότητας του προηγούμενου μήνα συνεχίζει και αυτόν τον μήνα, αλλά τώρα η προσπάθεια είναι κουραστική γιατί είναι περισσότερη από αυτό που θα έπρεπε και ίσως κινούμαστε, σκεφτόμαστε και δρούμε υπερβολικά ή πεισματικά με κίνδυνο αυτόν τον μήνα να χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και να βρεθούμε με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορούμε να διαχειριστούμε. Τώρα χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας γιατί το βάρος μπορεί να είναι ασήκωτο. Χρειάζεται να μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα χωρίς να απωθούμε ή να ωραιοποιούμε καταστάσεις. Είναι μήνας που πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια και να μοιραστούμε το βάρος. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Ιούνιος - 9 Ξίφος
Η αρχή του καλοκαιριού φέρνει δυσκολίες και βάσανα. Είναι ένας μήνας που η ψυχολογία δεν είναι καθόλου καλά και από το μυαλό μας μπορεί να περνάνε διάφορες σκέψεις που μας κάνουν να υποφέρουμε, να αυξάνουν την αγωνία μας και να τρέφουν αρνητικά στοιχεία όπως η έντονη ανησυχία, ο φόβος και η ενοχή. Η ανησυχία μας σίγουρα έχει βάση και ξεκινά από αυτό που υπάρχει γύρω μας αυτόν τον μήνα και οι περιρρέουσα ατμόσφαιρα σίγουρα δεν είναι θετική, αλλά η υπερβολική ανησυχία, ειδικότερα για θέματα άλλων, δεν είναι η λύση. Είναι μήνας που πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας και αν για παράδειγμα αισθανόμαστε μόνοι και αβοήθητοι, καλό θα ήταν να εξετάσουμε γιατί έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση. Ο προηγούμενος μήνας μας έσπρωξε σε αναζήτηση βοήθειας, μήπως τελικά δεν το κάναμε; Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Ιούλιος – Δύναμη
Ο μήνας θέλει αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας. Αυτή η πίστη δεν είναι όμως αποτέλεσμα απλά μια θετικής και αισιόδοξης σκέψης, αλλά προέρχεται από την πραγματική γνώση του εαυτού και των δυνατοτήτων μας.  Ο μήνας δίνει πολλές ευκαιρίες να ασκήσουμε την δύναμη που έχουμε, να αντισταθούμε στον πειρασμό, στους φόβους και σε όποιον προσπαθεί να μας επιβάλλει κάτι και να επιβληθούμε εμείς σε αυτό το τέρας που μας εμποδίζει να προχωρήσουμε στον δρόμο μας. Είναι μια περίοδος με σημαντικά γεγονότα που μας αφορούν συλλογικά, αλλά η ατομική δράση, η δική μας προσωπική πεποίθηση και το δικό μας σθένος θα κάνει την διαφορά. Ένας μήνας για ήρωες. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Αύγουστος – Πύργος
Ο μήνας φέρνει ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες εξελίξεις που σίγουρα δεν γεννήθηκαν από το πουθενά, αλλά έχουν την ρίζα τους ένα τρίμηνο πίσω και σχετίζονται με την ευθύνη που αναλάβαμε για τον εαυτό μας ή με το ότι δεν αναλάβαμε τελικά όταν έπρεπε την ευθύνη για κάτι που μας αφορούσε και μας επηρέαζε προσωπικά. Οπωσδήποτε τώρα θα πρέπει να χαλαρώσουμε τους τόνους και να μην συμπεριφερόμαστε παράλογα και αψυχολόγητα. Είναι μήνας που πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στην οικονομική μας ασφάλειά και να προσπαθήσουμε να είμαστε κατανοητικοί με τους άλλους και κυρίως με συγγενείς και κοντινά πρόσωπα. Το πνευματικό ανάστημα και η ηθική δύναμη θα μας χρειαστούν για να αποφύγουμε μεγάλες απώλειες και καταστροφές. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Σεπτέμβριος – Τρελός
Ο μήνας δίνει την δυνατότητα για ένα καινούργιο και φρέσκο ξεκίνημα, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρχει μια βάση κάτω από τα πόδια μας για να το κάνουμε αυτό. Είναι μήνας που μπορούμε να ανανεωθούμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αυτό θα είναι απαραίτητο, μιας και οι γενικότερες συνθήκες δεν θα βγάζουν νόημα, θα επικρατεί το παράλογο και κάθε σκηνικό θα είναι αποσυντονισμένο. Ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις και επαφές που καλύπτουν την ανάγκη μας να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε απλά πράγματα. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει και να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Οκτώβριος - 2 Κύπελλο
Ο μήνας ευνοεί τις αισθηματικές υποθέσεις και υπόσχεται αγάπη, συμφιλίωση, όμορφες συναντήσεις και δίνει την δυνατότητα για μια ένωση με ειλικρίνεια και πάθος. Οι ενώσεις μπορεί να είναι όχι μόνο ερωτικές, αλλά και συνεταιρισμοί και καλές συμφωνίες στα επαγγελματικά μας θέματα ή ακόμη και η ένωση μετά την επίλυση διαφορών με ένα δικό μας πρόσωπο. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα για να έχουμε την θετική ανταπόκριση που θέλουμε, να είμαστε και εμείς οι ίδιοι αληθινοί και ζεστοί, αυτά που λέμε, αυτά που δείχνουμε και αυτά που κάνουμε να είναι πραγματικά και να μην κινούμαστε με υποκρισία και έλλειψη αγάπης. Η αγάπη είναι το κλειδί πάντα και ειδικότερα αυτόν τον μήνα. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Νοέμβριος - 8 Ράβδος
Μήνας γρήγορος, κινητικός με γεγονότα που εξελίσσονται γρήγορα και αποτελέσματα που έρχονται άμεσα και είναι θετικά. Το τέλος του φθινοπώρου φέρνει την αρχή καλών ειδήσεων και απρόσμενης επιτυχίας, ακόμη και στον έρωτα. Ο δυναμισμός είναι απαραίτητος για να υπάρξει η ενέργεια που θα φέρει την επιτυχία, αλλά η υπερβολή δεν ευνοεί τις θετικές εξελίξεις και δεν χρειάζεται βιασύνη και αδημονία. Η σκέψη μας και η δράση μας πρέπει να είναι εστιασμένες σε αυτό που θέλουμε και να μην κατακερματίζουμε την ενέργειά μας, τον χρόνο μας και τον εαυτό μας σε όλα και στο τίποτα. Ο προηγούμενος μήνας  έδωσε κάτι θετικό και τώρα πρέπει να δουλέψουμε συγκεκριμένα πάνω σε αυτό. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.

Δεκέμβριος - 10 Κύπελλο
Η αρχή του χειμώνα φέρνει ευτυχία και ολοκλήρωση σε πολλά επίπεδα, κυρίως όμως στο σπίτι και την οικογένεια και οι συνθήκες μας προστατεύουν από κακοτοπιές και πόνο. Είναι μήνας που αισθανόμαστε καλά και ασφαλείς στο σπίτι μας και μέσα σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Η κάρτα του προηγούμενου μήνα έφερε καλές ειδήσεις, αλλά τόνισε την ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί και να μην χάνουμε τον στόχο μας και τώρα έρχεται ή στιγμή για να απολαύσουμε το τελικό αποτέλεσμα και να πάρουμε χαρά από την επιτυχία και την υλοποίηση του στόχου μας. Για μια προσωπική πρόβλεψη που σε αφορά, μην μένεις στα γενικά! Κάλεσε τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο για το άνοιγμα της χρονιάς σου.


AstraCard
Κάνε την έξυπνη και οικονομική κίνηση.
Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard!
 


 
ΚΡΙΟΣ
– 3 Κυπέλλων

Μια γεμάτη χρονιά που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να γιορτάσεις, να χαρείς, να αισθανθείς ζωντανός και ευτυχισμένος. Φέτος θα μπορέσεις να μοιραστείς σημαντικά πράγματα με τους άλλους και αυτό θα είναι η αφορμή για να αυξηθεί η τύχη, η αφθονία και η αρμονία στην ζωή σου. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Να είσαι πιστός σε αυτούς που αγαπάς και να μην βιάζεσαι να θεωρήσεις ότι κάτι είναι δεδομένο, προτού το καταφέρεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ
– Ο Κόσμος

Η χρονιά θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία σημαντικές υποθέσεις σου και θα μπορέσεις να δεις τους στόχους σου να επιτυγχάνονται. Σε οικονομικά θέματα έρχεται τύχη και εύνοια μέσα από αδέλφια ή συγγενείς και η χρονιά ευνοεί το εμπόριο και τις αγοραπωλησίες, ειδικά ακινήτων. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Φέτος θα είσαι ασφαλής και προστατευμένος και υπάρχει άνοδος επαγγελματική, βελτίωση της υγείας και επιτυχία στον έρωτα.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
– Ο Κρεμασμένος

Είναι μια χρονιά που θα σε φέρει μπροστά από σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αποφάσεις που όμως μπορεί να μην είναι εντελώς στο χέρι σου και να εξαρτώνται από άλλα άτομα ή παράγοντες και να χρειαστεί να περιμένεις αρκετά για να δρομολογηθούν τελικά κάποιες υποθέσεις σου. Σε προσωπικά θέματα είναι μια χρονιά που μπορείς να φέρεις σε ισορροπία την σχέση σου και να ηρεμήσεις, εφόσον υπάρχει και η θετική διάθεση από τον σύντροφο. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Στα οικονομικά η κάρτα μιλά για αγοραπωλησίες και μια νέα ισορροπία που έρχεται μέσα από μια μορφή συνεργασίας ή συνεταιρισμού.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 – Ιππότης Κυπέλλων

Η χρονιά σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις όνειρα, να νοιώσεις έντονα και βαθιά συναισθήματα και να πιστέψεις ότι όντως μπορείς να βιώσεις μια γεμάτη και πλήρη σχέση με ηρεμία και ευτυχία. Φέτος όμως είναι και η χρονιά που θα μπορέσεις να διακρίνεις το αληθινό από το κάλπικο και να σταματήσεις να έχεις φρούδες ελπίδες. Αν λείπουν αυτά από την ζωή σου, φέτος είναι λοιπόν η ευκαιρία να τα αναζητήσεις πιο συνειδητά και να κάνεις κινήσεις που είναι λογικές και έχουν βάση, ώστε να αποκτήσεις την αγάπη και τον αισθησιασμό που δικαιούσαι.  Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

  
ΛΕΩΝ
– Βασίλισσα Ράβδων

Η χρονιά θα σου φέρει αισιοδοξία και ευχάριστα γεγονότα ή πρόσωπα με ευχάριστο χαρακτήρα και φιλοσοφία. Φέτος θα καταλάβεις περισσότερο την έννοια της αλληλεγγύης και την σημασία που έχει το να μπορείς να καταλαβαίνεις τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να διατηρείς την ανεξαρτησία σου.  Η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει περισσότερο πάθος, είσαι ιδιαίτερα σαγηνευτικός φέτος και αυτό πέρα από την σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση που θα φέρει, θα δημιουργήσει ζήλια σε πρόσωπα γύρω σου που ίσως προσπαθήσουν να σε χειριστούν με σκοπό να κυριαρχήσουν πάνω σου. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
– Ακόλουθος Πεντάκτινο

Η φετινή χρονιά σου δίνει ευκαιρίες, όχι απαραίτητα γιατί είσαι τυχερός, αλά γιατί σου αξίζουν! Η κάρτα υπόσχεται υλικό κέρδος και θα σε απασχολήσουν πράγματα και υποθέσεις που έχουν αξία ή σχετίζονται με κάτι που έχει αξία, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Φέτος θα κάνεις συναντήσεις και γνωριμίες που θα είναι χρήσιμες και οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι ξεκάθαρες και σίγουρες. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Φρόντισε να μην παρασυρθείς και καταλήξεις να ασχολείσαι υπερβολικά με τα υλικά αγαθά και μην παραδοθείς υπερβολικά στις γήινες απολαύσεις.

 
ΖΥΓΟΣ
 – 9 Κυπέλλων

Η χρονιά σου δίνει το δικαίωμα να γιορτάσεις και να περάσεις καλές στιγμές είτε γιατί πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους είτε γιατί αποφασίζεις να χαρείς απλές και μικρές επιτυχίες στην ζωή σου. Θα μπορέσεις να διασκεδάσεις και να αισθανθείς την χαρά της ζωής και να απολαύσεις ένα όμορφο περιβάλλον. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Προσοχή να μην ξεπεράσεις το όριο και να μην γίνει η απόλαυση κραιπάλη. Αν υπάρχουν εθισμοί, αυτή είναι μια χρονιά που χρειάζεται να προσέξεις.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
– 8 Ράβδων

Μια χρονιά με ταχύτητα, κίνηση και γεγονότα που εξελίσσονται άμεσα και οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Οι υπερβολές όμως δεν θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις επιτυχίες που υπόσχεται η χρονιά και θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός και να μην βιάζεσαι να τελειώσεις καταστάσεις που δεν έχουν ακόμη φανερώσει όλο το δυναμικό τους. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Μην ανοίγεις φέτος πολλά θέματα, συγκεντρώσου σε λίγα και συγκεκριμένα σχέδια για να έχεις επιτυχία.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 – Ακόλουθος Ξιφών

Η χρονιά δίνει την ευκαιρία να κάνεις ξεκαθαρίσματα τόσο σε κυριολεκτικό επίπεδο με άλλα πρόσωπα, όσο και σε σχέση με το μυαλό σου και τις σκέψεις σου. Είναι μια χρονιά που χρειάζεται να έχεις κριτική σκέψη και αναλυτικό μυαλό και να κάνεις χρήση της λογικής. Θα συνειδητοποιήσεις ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχεις σε κάποια θέματα προέρχεται από το γεγονός ότι δεν έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και φέτος είναι η στιγμή για να το διορθώσεις. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Απόφυγε άστοχες συζητήσεις και μην θεωρείς ότι είσαι υπεράνω των προβλημάτων σου, απλά για να μην μπεις στην διαδικασία επίλυσής τους.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
– Άσσος Κυπέλλων

Μια πολύ δυνατή κάρτα δίνει την βασική κατεύθυνση για την καινούργια χρονιά. Η κάρτα υπόσχεται μια τεράστια συναισθηματική ευκαιρία, ένα μεγάλο δώρο, τύχη και αγάπη. Φέτος μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να βρεις εσωτερική γαλήνη, αλλά και να υλοποιήσεις έναν σπουδαίο στόχο. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Τα ταλέντα σου και η αφοσίωσή σου θα σε οδηγήσουν στην ευτυχία.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
– Ο Αυτοκράτορας

Αυτή την χρονιά είσαι σοβαρός και μετρημένος και κρατώντας ακριβώς αυτή την στάση θα μπορέσεις να αποκτήσεις μια καλή θέση επαγγελματικά και κοινωνικά ή να διατηρήσεις και να βελτιώσεις την θέση που ήδη έχεις. Φέτος τα πράγματα προχωράνε σταθερά αλλά θετικά και έρχονται θετικές αλλαγές σε οικονομικά καθώς αξιοποιείς κεφάλαια ή πόρους που έχεις. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
 – Άσσος Πεντάκτινο

Η χρονιά υπόσχεται ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις περισσότερο πλούτο στην ζωή σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι μια χρονιά που θα φέρει σταθεροποίηση στην ζωή σου, τύχη στα πρακτικά σου σχέδια και ανταμοιβή στις προσπάθειές σου. Φέτος απελευθερώνεσαι και κατανοείς βαθύτερα την μαγική πλευρά της ζωής, η συνείδησή σου διευρύνεται και εξελίσσεσαι πνευματικά. Μην μένεις στα γενικά, κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. Ο αισθησιασμός θα είναι έντονος, φρόντισε να μην παρασυρθείς και να χρησιμοποιείς πάντα την δική σου εσωτερική δύναμη.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter