astropedia.gr

Καρκίνος 7 λόγοι για να καμαρώνεις!

Καρκίνος 7 λόγοι για να καμαρώνεις!
Αν κάποιος θα μπορούσε να απαντήσει στην Καίτη Ντένις, στον Μαρούδα, στην Νάντια Κωνσταντοπούλου, στον Τάκη Μωράκη, στην Παπαρίζου, στην Μποφίλιου, στον Πάριο, στη Γαλάνη, στην Τσανακλίδου, σε τόσους ακόμη, μέχρι και στους Lobster και τη Σοφία Λόρεν, για το «Τι ‘ναι αυτό που το λένε αγάπη», είσαι εσύ Καρκίνε. Εκείνοι το αναρωτήθηκαν τραγουδώντας το, εσύ όμως το ξέρεις βαθιά!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Aπό Κύπρο  900 90 980 ή στείλε SMS τη λεξή Α1 στο 6699  

Να είσαι περήφανος που ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, γιατί 


1. Έχεις καρδιά αγαπησιάρικη.

Ξέρεις τι σημαίνει ν’ αγαπάς ολοκληρωτικά και ολοκληρωμένα. Δεν σε φοβίζει να δώσεις το είναι σου για κείνους που η καρδιά σου έχει αγαπήσει. Να τους φροντίσεις και να τους νοιάζεσαι στον μέγιστο βαθμό. Να τους προστατεύσεις από κάθε τι και να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα για κείνους. Χίλιες φορές να πικραθείς και να στεναχωρηθείς εσύ ο ίδιος, παρά να πικράνεις και να στεναχωρήσεις τους αγαπημένους σου. Αφιερώνεσαι απόλυτα και γίνεσαι δοτικός και ανοιχτοχέρης στα αισθήματά σου.

2. Έχεις τρόπους.
Με την ευγένειά σου και τα γλυκά σου λόγια, μπορείς να σκλαβώσεις τους άλλους, να γίνεις μια ζεστή αγκαλιά, μια εύθυμη παρέα, ένας έμπιστος συμπαραστάτης. Η ευγένεια της ψυχής σου μπορεί να θερμάνει και τον πιο ψυχρό άνθρωπο. Δεν ξεχνάς γιορτές, γενέθλια και επετείους.

3. Τα συναισθήματά σου έχουν βαρύτητα.
Είσαι άνθρωπος τρυφερός, ευαίσθητος και βαθιά συναισθηματικός. Ακολουθείς το δρόμο της καρδιάς σου περισσότερο από το δρόμο της λογικής σου, παρότι δεν υπολείπεσαι σε λογική.  Βρίσκεσαι δίπλα στους ανθρώπους που σε αγγίζουν και στις χαρές και στις λύπες με αφοσίωση και με ετοιμότητα να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις.

4. Είσαι οικογενειάρχης.
Λατρεύεις την οικογένειά σου, είτε αυτή είναι εκείνη που σε ανάθρεψε είτε είναι εκείνη που εσύ δημιούργησες. Κρατάς δεσμούς που δεν λύνονται εύκολα. Δίνεσαι και δένεσαι με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και είσαι εκεί για κείνους να προσφέρεις τον πλούτο της καρδιάς σου αλλά και να την οικονομική ασφάλεια. Για σένα δεν είναι τίποτε θυσία αν αφορά σε πρόσωπα που νοιάζεσαι και αγαπάς βαθιά. Αγκαλιάζεις και προσφέρεις χωρίς δισταγμό και χωρίς αγανάκτηση. Μπορείς να τα χάσεις όλα, χρήματα, πράγματα, ψυχική υγεία, για την οικογένειά σου. Και όσο για το ταίρι σου, δεν το αφήνεις ποτέ να νιώσει συναισθηματική ανασφάλεια.

5. Είσαι power!
Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για σένα. Ο δυναμικός σου χαρακτήρας, η επιμονή σου, η ισχυρή διαίσθησή σου, η ικανότητά σου να παρατηρείς, και φυσικά η ευφυΐα σου, σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να αναρριχείσαι στα επαγγελματικά σου. Οτιδήποτε κι αν αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Μπορείς να γίνεις άριστος επιχειρηματίας και επενδυτής. Το δημιουργικό και πρωτοπόρο μυαλό σου που σκέφτεται γρήγορα, μπορεί να προβλέψει μελλοντικές τάσεις. Η εξυπνάδα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε απόλυτη επιτυχία με ό,τι κι αν επιλέξεις να ασχοληθείς.

6. Είσαι ραντάρ!

Ξέρεις να διαβάζεις τους ανθρώπους. Είσαι πολύ παρατηρητικός και η αντίληψή σου σε οδηγεί να ξεχωρίζεις τις προθέσεις των άλλων, είτε αυτές είναι καλές είτε όχι. Καταλαβαίνεις τα κίνητρα των άλλων και δεν μπορεί κανείς να σε κοροϊδέψει και τόσο εύκολα. Είσαι εκείνο το έξυπνο πουλί που δεν πιάνεται ούτε από τη μύτη!

7. Είσαι φίλος!
Το συναίσθημά σου δεν το δίνεις μόνο στην οικογένεια και στο ταίρι σου, αλλά γίνεσαι και υπέροχος φίλος. Μπορεί κανείς να σου εμπιστευτεί το γυμνό του εαυτό χωρίς να φοβάται πως θα τον προδώσεις. Πάντα αφοσιωμένος και δοτικός. Συμπαραστάτης και στήριγμα. Φροντίδα και έννοια για αυτούς που θα επιλέξεις να βαδίσετε μαζί τον ιερό δρόμο της φιλίας.

Να είσαι περήφανος που είσαι Καρκίνος, γιατί στον άγραφο νόμο του ζωδιακού είσαι ο πιο περιποιητικός και φροντισιάρης, ο πιο γλυκός αλλά και ο πιο απρόβλεπτος κάποιες φορές και αυτό σε κάνει ξεχωριστό.

Να είσαι περήφανος που είσαι ξεχωριστός. Και στο κάτω κάτω, να είσαι περήφανος που προτιμάς το ταπεράκι της μαμάς από το γκουρμέ εστιατόριο της Εκάλης!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter