astropedia.gr

Μεσουράνημα: Όνειρα και φιλοδοξίες!

Μεσουράνημα: Όνειρα και φιλοδοξίες!
Το Ωροσκόπιό σας είναι ένας προσωπικός οδικός χάρτης που σας δείχνει την κατεύθυνση της ζωής σας, είναι μια πυξίδα που σας προσανατολίζει προς τη βέλτιστη εκδήλωση των καλύτερων δυνατοτήτων σας, έτσι ώστε να διεκδικήσετε μια θέση στον ήλιο, να διάγετε μια καλύτερη ζωή. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε την ερμηνεία και τη σημασία του ζωδίου σας και του Ωροσκόπου σας και τη σημασία που έχουν στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.
Αλλά υπάρχει και ένας άλλος πολύ ισχυρός παράγοντας στο γενέθλιο χάρτη σας που σηματοδοτεί την αλληλεπίδρασή σας με τον κόσμο σε μια ευρύτερη, πιο κοινωνική κλίμακα, σας δείχνει το πώς θα καταξιωθείτε κοινωνικά, πώς βλέπετε τη ζωή γενικότερα, το ίδιο το πεπρωμένο σας.  Ο τομέας αυτός του Ωροσκοπίου σας ονομάζεται Μεσουράνημα, βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας και δείχνει επίσης την καριέρα σας.

Για να ξέρετε σε ποιο ζώδιο είναι το Μεσουράνημά σας (MC) θα πρέπει να γνωρίζετε την ώρα και τον τόπο της γέννησής σας. Είναι σημαντικό επίσης να θυμάστε ότι απέναντι από το MC βρίσκεται ο τέταρτος οίκος, (IC) και συνεργάζονται μεταξύ τους, ως αντίθετα άκρα του χάρτη σας. Οι ανάγκες και οι επιλογές που σηματοδοτούνται από το MC έχουν μια ισχυρή επίδραση στις βαθύτερες ανάγκες του IC και οτιδήποτε θετικό προκύπτει από το IC μπορεί έχει μια αρνητική έκφραση στο MC (ή αντίστροφα), κι αυτό για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Το ζώδιο που βρίσκεται το Μεσουράνημά σας εκτός από την επαγγελματική σας πορεία δείχνει την κατεύθυνση του πεπρωμένου σας, σας παρέχει πολλές γνώσεις σχετικά με το είδος της διαδρομής που θα ακολουθήσετε στη ζωή σας αλλά και τις παγίδες που μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σας. Αν είστε προβληματισμένοι για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε σε μια δεδομένη χρονική περίοδο στη ζωή σας ή ανησυχείτε αν η καριέρα που έχετε επιλέξει είναι η κατάλληλη για εσάς, εξετάστε το ζώδιο που βρίσκεται το Μεσουράνημά σας, θα σας οδηγήσει στον ιδανικό στόχο σας.

Μπείτε στον  αστρολογικό χάρτη, βρείτε το ζώδιο στο οποίο πέφτει
το Μεσουράνημά σας και μετά διαβάστε εδώ τι μπορεί να σημαίνει αυτό.


Μεσουράνημα στον Κριό
Με το Μεσουράνημα στον Κριό θέλετε να χαράξετε ένα πρωτοποριακό μονοπάτι μέσα στη ζωή σας, θέλετε να είστε ο ηγέτης καθώς ο Κριός είναι φλογερός, παρορμητικός και τολμηρός και έχει αποφασιστικότητα. Ο Κριός είναι ένας γενναίος πολεμιστής, έτσι θα αγωνιστείτε στη ζωή σας, είτε για τον εαυτό σας, είτε για λογαριασμό τρίτων ή για μια αιτία. Έχετε ηγετικές ικανότητες και με κάποιο τρόπο η ζωή σας θα σας ωθήσει σε καταστάσεις όπου θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχετε θάρρος, ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα και με τον Ζυγό στον τέταρτο οίκο σας, στο IC, θέλετε να παίζετε δίκαια. Ο εσωτερικός κόσμος σας κατά βάθος ποθεί τη συνεργατικότητα και την ηρεμία της Αφροδίτης, όχι την επιθετικότητα του Άρη. Ωστόσο, οι αρνητικές συμπεριφορές του Κριού τρέφονται από τις αβεβαιότητες και την αναποφασιστικότητα του Ζυγού, και τις υπερκαλύπτουν, έτσι παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και το σύνθημά σας είναι «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα». Το καρμικό σας μάθημα είναι να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ της επιθετικότητας και της διεκδίκησης και να τα εξισορροπήσετε με τη δύναμη της θέλησής σας και το πάθος σας για ζωή.


Μεσουράνημα στον Ταύρο
Με το Μεσουράνημα στο ζώδιο του Ταύρου, η κατεύθυνση της ζωής σας είναι να νιώσετε ένα με τη φύση καθώς επίσης συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Θα νιώσετε άνεση και ασφάλεια βρισκόμενοι στη φύση ή ασχολούμενοι με τη γη, ίσως ως αγρότης ή ασχολούμενοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες, τη λογιστική και τον κόσμο του χρήματος. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο των χρημάτων και σκοπός σας στη ζωή είναι να βρείτε την ασφάλεια μέσα από το χρήμα. Επίσης έχετε καλλιτεχνικές ικανότητες και ευαισθησία, έτσι οι τέχνες θα σας οδηγήσουν στο μονοπάτι του πεπρωμένου σας. Πρέπει να κάνετε κάτι που τονίζει την αξία της προσωπικότητάς σας στον κόσμο στο σύνολό του και στη δική σας ζωή ειδικότερα. Απέναντι από τον Ταύρο είναι ο Σκορπιός, στο IC, που παρατηρεί τα πάντα και αισθάνεται πολύ βαθιά. Θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, ζητήματα γύρω από την κατανομή των οικονομικών πόρων, έλλειψη εμπιστοσύνης και καχυποψία για τα κίνητρα των άλλων μπορεί να σας οδηγήσουν στην απληστία και τον εγωισμό, υπονομεύοντας την ικανότητά σας να δώσετε και να μοιραστείτε, με αποτέλεσμα να αποξενώνετε τους ανθρώπους. Το καρμικό σας μάθημα στη ζωή σας είναι να ασχοληθείτε σε βάθος με τις φοβίες σας για συναισθήματα και οικειότητα, να στηρίζετε υλικά και ηθικά τους γύρω σας και να έχετε μια ζεστή και ανοιχτή καρδιά.

  Μεσουράνημα στους Διδύμους

Με το Μεσουράνημα στους Διδύμους, η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για σας. Έτσι για να βρείτε πληρότητα στη ζωή σας μπορείτε να ασχοληθείτε με τον τομέα των επικοινωνιών και των πληροφοριών, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, τη συγγραφή, την ομιλία και τη διδασκαλία. Ό, τι κάνετε πρέπει να προσθέτει κάποια γνώση στη ζωή σας την οποία θέλετε να τη μοιραστείτε ευρύτερα με όλους τους άλλους γύρω σας. Απέναντι από τους Διδύμους, στο IC, βρίσκεται ο  Τοξότης που σχετίζεται με την ευρύτερη μάθηση και γνώση, έτσι για να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα στοχεύετε ψηλά επαγγελματικά, ίσως σε μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ή σε σχέση με το νόμο ή κάπου που μπορείτε να μιλήσετε. Τα ταξίδια σας δίνουν την ευκαιρία να κινηθείτε ελεύθερα και να επεκταθείτε. Χρειάζεστε πνευματικά ερεθίσματα στη ζωή σας και απεχθάνεστε τον περιορισμό. Ωστόσο, παρόλο που έχετε την επιθυμία για γνώση και αναζήτηση του νοήματος της ζωής, βλέπετε τα πάντα επιφανειακά, μεταπηδάτε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη κι αυτό βέβαια έχει συνέπειες. Πολλοί άνθρωποι έρχονται και φεύγουν γρήγορα με αποτέλεσμα τη μοναξιά. Το καρμικό σας μάθημα είναι να χρησιμοποιήσετε θετικά τα δώρα που σας έχει προσφέρει το σύμπαν, να αποκομίσετε βαθιά γνώση και εμπειρίες και να τα μοιραστείτε με τους άλλους, στηριζόμενοι στη σοφία και τις φιλοσοφικές αρχές του Τοξότη.  
    
Μεσουράνημα στον Καρκίνο

Το Μεσουράνημα στον Καρκίνο υποδεικνύει ότι στην καρμική πορεία της ζωής σας θα εμπλακούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η οικογένειά σας ή οι καταβολές που έχετε κληρονομήσει από την οικογένειά σας. Μπορεί να εστιαστείτε στην οικογένειά σας, θυσιάζοντας την καριέρα σας ή μπορεί να έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή με κάποιο τρόπο να εργάζεστε από το σπίτι. Μπορεί να κληρονομήσετε ακίνητη περιουσία ή μια οικογενειακή επιχείρηση. Ή μπορεί να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που παρέχει ή συμβουλές ή στο οποίο έχετε ένα μητρικό ρόλο (ανεξάρτητα από το φύλο σας). Απέναντι από τον Καρκίνο είναι ο Αιγόκερως, στο IC, και στο βάθος της ψυχής σας έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και την ανάγκη να σας σέβονται, να σας εκτιμάνε και να σας αναγνωρίζουν. Οι εσωτερικές συγκρούσεις σας, οι αμφιβολίες σας, η ανασφάλειά σας ή κάποιες αβέβαιες καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν αμείλικτους, κάνοντάς σας έναν απαιτητικό ερωτικό σύντροφο, σκληρό γονέα ή ένα αφεντικό που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο. Το καρμικό σας μάθημα στη ζωή είναι να μην πνίγετε με την αγάπη σας τους άλλους ή έχετε υλιστικές επιδιώξεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να νιώσετε αληθινή ασφάλεια. Θα πρέπει να μάθετε να κοιτάζετε μέσα στην ψυχή των άλλων χωρίς να επιδιώκετε να κυριαρχήσετε, να δώσετε αγάπη και φροντίδα στους γύρω σας και να μη παρασύρεστε από τα δικά σας συμφέροντα, επιβάλλοντας την εξουσία σας.
    
 
Μεσουράνημα στον Λέοντα
Ο Λέων είναι ο κυβερνήτης του Ήλιου, έτσι το Μεσουράνημα στον Λέοντα σας χαρίζει ζωτικότητα, δημιουργικότητα και ευημερία. Βρίσκετε μια ιδιαίτερη θέση στον ήλιο, η προσωπικότητά σας λάμπει κάτω τις ακτίνες του ήλιου, προς όφελος όχι μόνο δικό σας αλλά και των άλλων. Είστε γεννημένοι να οδηγήσετε τους άλλους, έχετε δημιουργικότητα και ένα χαρούμενο τρόπο έκφρασης. Θέλετε να είστε αφεντικό του εαυτού σας ή να έχετε μια διευθυντική θέση. Για να νιώσετε όμως συναισθηματική πληρότητα θα πρέπει να επιλέξετε μια καριέρα που σας κάνει χαρούμενους, είτε βοηθώντας τους άλλους ανθρώπους ή συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικά έργα ή μια εθελοντική εργασία που κάνετε σε συνδυασμό με κάποια άλλη καριέρα. Απέναντι από τον Λέοντα βρίσκεται ο Υδροχόος, στο IC, και στο βάθος της ψυχής σας νιώθετε μια βαθιά ανάγκη να βελτιώσετε τον κόσμο με κάποιο τρόπο. Αλλά αν ο ιδεαλισμός του Υδροχόου αντικατασταθεί από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Λέοντα, αυτό μπορεί να σας κάνει αλαζονικούς και ματαιόδοξους, θέλετε να ηγείστε όλων και γίνεστε δικτατορικοί στις ενέργειές σας. Το καρμικό σας μάθημα στην πορεία της ζωής σας είναι να αποδεχτείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων, χωρίς να προσπαθείτε να τους υποχρεώσετε να αποδεχτούν το προσωπικό όραμά σας.   
  

 
 
Μεσουράνημα στην Παρθένο
Αν έχετε το Μεσουράνημα στην Παρθένο, δύο είναι οι λέξεις-κλειδιά στη ζωή σας: τελειομανία και εξυπηρέτηση. Θέλετε να είστε χρήσιμοι στους άλλους, είστε οργανωτικοί και κάνετε μεθοδικά σχέδια. Μπορεί και να είστε επιφυλακτικοί στις ενέργειές σας και κατά συνέπεια, νιώθετε πιο ευτυχισμένοι αν εργάζεστε στο παρασκήνιο ή σε έναν τομέα διοικητικής υποστήριξης, ως γραμματέας ή βοηθός. Είστε ικανοί να δείτε τις λεπτομέρειες ενός έργου, καλοί διαχειριστές και εμπειρογνώμονες στον τομέα σας. Απέναντι από την Παρθένο, στο IC, βρίσκονται οι Ιχθύς, έτσι νιώθετε συναισθηματική πληρότητα όταν βοηθάτε τους άλλους και εκδηλώνετε κατανόηση και συμπόνια. Αυτό μπορεί να σας φοβίζει καθώς έρχεται σε αντίθεση με την πρακτικότητα και το ρεαλισμό της Παρθένου και σας οδηγεί σε περίεργες συμπεριφορές, που θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, αρνείστε να βρίσκεστε με κόσμο και γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί με τους ανθρώπους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές σας. Το καρμικό σας μάθημα στην πορεία της ζωής σας είναι να εναρμονίσετε τη λογική και την πρακτικότητα της Παρθένου με τη συμπόνια και την άδολη αγάπη των Ιχθύων. Όταν βάλετε όρια στην έντονη προσφορά και την αυτολύπηση των Ιχθύων τότε και μόνο θα καταφέρετε να προσφέρετε στον κόσμο την υπηρεσία της Παρθένου.
 
Μεσουράνημα στον Ζυγό
Με το Μεσουράνημα στον Ζυγό αναζητάτε να έχετε στη ζωή σας σωστή ισορροπία. Ο Ζυγός ως ζώδιο του Αέρα είναι έξυπνος και ιδιαίτερα κοινωνικός, και δεν θέλει τίποτα περισσότερο από την ειρήνη και την αρμονία σε όλες τις σχέσεις του. Έτσι θέλετε μια καριέρα μέσω της οποίας μπορείτε να μεσολαβήσετε ή να συμφιλιώσετε τους άλλους, ως δικηγόρος ή επειδή έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, ως καλλιτέχνης ή συνεργαζόμενοι με τους άλλους ανθρώπους και επικοινωνώντας με αυτούς. Επειδή απέναντι από τον Ζυγό βρίσκεται ο Κριός, στο IC, είστε σιδερένια γροθιά σε  βελούδινο γάντι, κρύβετε τη δύναμη του Άρη, και μπορεί κάποιες φορές να κάνετε ακόμα και χρήση βίας για να επιλύσετε τις συγκρούσεις. Η ιδέα της δικαιοσύνης μπορεί να αντικατασταθεί με τον εγωισμό και την αλαζονεία και την ανάγκη σας να είστε ο αρχηγός. Το καρμικό μάθημα στη ζωή σας είναι να δαμάσετε τον εγωισμό, την αλαζονεία και τη βιασύνη του Κριού, αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες και τα δικαιώματα των άλλων είναι εξίσου σημαντικά με τα δικά σας. Η διπλωματία σας και η ανάγκη σας για δικαιοσύνη αν συνδυαστεί με το πάθος και τις πρωτοπόρες ικανότητες του Κριού, θα σας φέρει συναισθηματική πληρότητα στην πορεία της ζωής σας.   

Μεσουράνημα στον Σκορπιό

Αν έχετε το Μεσουράνημα στον Σκορπιό, στην πορεία της ζωής σας θα βιώσετε τόσες πολλές και καταλυτικές αλλαγές που θα σας φαίνετε ότι ζείτε πολλές ζωές σε μία! Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και εξαιρετικά ικανός στον τομέα της έρευνας, έτσι οδηγεί σε μια καριέρα που αφορά τις επιστήμες ή οτιδήποτε αφορά τη διερεύνηση, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας ή ακόμη και της κατασκοπείας! Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώθετε υποχρεωμένοι να κάνετε ένα επάγγελμα που παίζει με τη φωτιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Σκορπιός συσχετίζεται με τα χρήματα των άλλων, έτσι σηματοδοτεί μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής, των επενδύσεων, των χρηματιστηριακών και τραπεζικών συναλλαγών. Απέναντι από τον Σκορπιό βρίσκεται ο Ταύρος, στο IC, ο οποίος επιδιώκει πρακτικά αποτελέσματα και αναγνώριση για την προσπάθεια που καταβάλει. Η ανασφάλειά σας και οι ανησυχίες σας για τα χρήματα και τα αποκτήματα και η κτητικότητά σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην εκδίκηση και το φθόνο αν δεν μπορέσετε να κατευνάσετε το φόβο και την οργή σας όταν κάποιος έχει περισσότερα από εσάς. Το καρμικό μάθημα στη ζωή σας είναι να νιώσετε βαθιά συναισθηματικά με τους άλλους και να μη σας ενδιαφέρει τι κατέχουν οι άλλοι. Για να νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, καλή θέληση και να κατανοήσετε τους φόβους και τις εμμονές σας.  

Μεσουράνημα στον Τοξότη
Αν έχετε το Μεσουράνημα στον Τοξότη έχετε ένα πνεύμα περιπέτειας και περιπλάνησης στη ζωή σας, βλέπετε τη ζωή σας σαν εξερεύνηση, σαν ένα μακρύ ταξίδι. Οποιοδήποτε επάγγελμα σας δίνει χώρο, κίνηση και ελευθερία φαίνεται καλό για σας, όπως πιλότος ή αεροσυνοδός, διερμηνέας, ξεναγός ή μια δουλειά γραφείου που αφορά το εξωτερικό ή τις διπλωματικές υπηρεσίες ή να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Ανεξάρτητα από το σύστημα των πεποιθήσεων σας, έχετε ένα βαθύ φιλοσοφικό και θρησκευτικό προσανατολισμό, σκέπτεστε σοβαρά το νόημα της ζωής. Απέναντι από τον Τοξότη βρίσκονται οι Δίδυμοι, στο IC, το ζώδιο το οποίο θέλει να επικοινωνήσει και να βρεθεί με κόσμο. Αν οι ενέργειές σας είναι διάσπαρτες και δεν έχετε μια συγκεκριμένη εστίαση σε ένα στόχο, τότε μπορεί να γίνετε δογματικοί, άδικοι και να παραπλανηθείτε μέσα από λάθος φιλοσοφικές ή θρησκευτικές θεωρίες. Έχετε ροπή προς το κουτσομπολιό και τη φλυαρία και δεν μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το καρμικό σας μάθημα στη ζωή σας είναι να προσδιορίσετε το αντικείμενο της αναζήτησής σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και με σεβασμό στα αισθήματα και τις ιδέες εκείνων που δεν κατέχουν τις ίδιες γνώσεις με τις δικές σας. Στο μονοπάτι της ζωής σας θα πρέπει να αναζητήσετε τη γνώση και οι περιπέτειες θα σας χρησιμεύσουν στην ανάπτυξη της πνευματικής σας σοφίας.  

Μεσουράνημα στον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως συνδέεται φυσικά με το δέκατο οίκο του ωροσκοπίου, τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής θέσης του ατόμου. Έτσι λοιπόν αν έχετε το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω έχετε μια ισχυρή φιλοδοξία, κοσμικότητα και την επιθυμία να αποκτήσετε κάποια μορφή εξουσίας ή ακόμα και τον έλεγχο. Έχετε μια τεράστια ανάγκη να πετύχετε σε κάτι για να κερδίσετε το σεβασμό και την αναγνώριση, να φτάσετε στην κορυφή. Είναι σίγουρο ότι θα γίνετε ένα από τα αφεντικά μιας επιχείρησης, αν όχι το μεγάλο αφεντικό. Θα κερδίσετε πολλά χρήματα στη ζωή σας ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ή μέσω της διαχείρισης μιας επιχείρησης ή ενός προσωπικού. Μπορεί να συνεχίσετε μια οικογενειακή επιχείρηση καθώς απέναντι από τον Αιγόκερω βρίσκεται ο Καρκίνος, στο IC. Κάτω όμως από την αυστηρή τυπικότητα του Αιγόκερω είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι,  πληγώνεστε εύκολα και αποθαρρύνεστε. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ σκληρή συμπεριφορά στους ανθρώπους και τις καταστάσεις, ειδικά αν υπάρχουν εμπόδια στην κοινωνική σας καταξίωση και άνοδο, γίνεστε τυραννικοί και αυτοκαταστροφικοί. Το καρμικό μάθημα στη ζωή σας είναι να μάθετε ότι η σκληρότητα και η εξουσία δεν θα σας αποφέρουν τα αποτελέσματα που επιδιώκετε και ότι περισσότερες μύγες πιάνεις με το μέλι (Καρκίνος) παρά με το ξίδι (Αιγόκερως).    
 

Μεσουράνημα στον Υδροχόο

Αν έχετε το Μεσουράνημα στο ανθρωπιστικό, ιδεαλιστικό και προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου, θέλετε να κάνετε κάτι το αξιόλογο στην ευρύτερη κοινότητα, να κάνετε όλο τον κόσμο λίγο καλύτερο. Σε πρακτικό επίπεδο, ο Υδροχόος συνδέεται με τις νέες τεχνολογίες και τις επιστημονικές ανακαλύψεις, έτσι μια καριέρα που συσχετίζεται με την τεχνολογία, τα ηλεκτρονικά και την πληροφορική σας βοηθά να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα. Ο Υδροχόος είναι πολύ καλός ως ηγέτης μιας ομάδας έτσι θα μπορούσατε να είστε ένας πολύ αποτελεσματικός εκπαιδευτής προσωπικού, project manager ή ηγέτης μιας ομάδας. Απέναντι από τον ιδεαλιστή  Υδροχόο βρίσκεται ο δημιουργικός αλλά ατομιστής Λέοντας, στο IC. Καθώς αναζητάτε την αναγνώριση και την επιβεβαίωση, αναδύεται η συναισθηματική αποστασιοποίηση του Υδροχόου η οποία μπορεί να αποξενώσει τους γύρω σας και να σας αλλοτριώσει συναισθηματικά. Αντί να είστε δημοκρατικοί, γίνεστε αυταρχικοί, έχοντας μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους ανθρώπους, θέλοντας να προσαρμοστούν στην ηγεσία σας. Το καρμικό μάθημα στη ζωή σας είναι να καταλάβετε τα δικαιώματα των άλλων και τις ομαδικές προσπάθειες, καθώς και τη δική σας συμβολή σε αυτό. Αν ενσωματώσετε τη δημιουργικότητα του Λέοντα με την προσφορά του Υδροχόου, θα είστε ένας σημαντικός οδηγός για τους άλλους, βοηθώντας τους να αλλάξουν προς το καλύτερο. 
 
Μεσουράνημα στους Ιχθύς
Εάν έχετε το Μεσουράνημα στους Ιχθύς, η συναισθηματική ανταπόκριση και η ικανότητά σας να ταυτιστείτε με την ψυχή των άλλων, θα δώσουν νόημα στη ζωή σας. Επιλέγοντας ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα ή υπηρεσίας προς το συνάνθρωπο ή ένα θρησκευτικό μονοπάτι, σας επιτρέπει να αποκομίσετε δυνατές καρμικές εμπειρίες. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με το χώρο της τέχνης, το θέατρο και τον κινηματογράφο ή με ένα επάγγελμα που μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους, όπως ψυχολόγοι ή θεραπευτές. Απέναντι, στον τέταρτο οίκο σας, στο IC, βρίσκεται η  πρακτική Παρθένος που επιδιώκει την τάξη και την τελειότητα. Θα πρέπει να προσέξετε την τελειομανία και την επικριτικότητά σας, αν κάτι πάει στραβά, μπορεί να σας διαλύσουν συναισθηματικά. Μπορεί να μη καταφέρετε να πετύχετε τίποτα αν νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας απογοητευμένοι και οι καλοπροαίρετες προσπάθειές σας απορριφθούν. Το καρμικό μάθημα στη ζωή σας είναι να είστε λογικοί και πρακτικοί και να μην παρασύρεστε από τις φαντασιώσεις σας και τα μεγάλα οράματά σας, να έχετε μια πρακτική εκτίμηση της πραγματικότητας και ότι η συμπόνια και η άνευ όρων αγάπη είναι χρήσιμες μόνο όταν προσφερθούν σε κάποιον που τις έχει ανάγκη και όχι αφειδώς.